A+ A-

Zach és Sabrina családja 1. rész

Bevezetés
Zach és felesége, Sabrina, sokáig monogám kapcsolatban élt, Először akkor szexeltek, amikor tizenhét éves volt Zach, és Sabrina volta tizenhárom. Zach már harmincnégy és Sabrina harminc, volt egy tizenkét éves lányuk, akinek a neve Ellie.
Előző este egy csoportos szex partin vettek részt, amely mindkettőjüknek nagyon tetszett, Zach ekkor elhatározta, hogy az otthoni életüket is megváltoztatja.
Zach és Sabrina megtanítja Ellinek amit tudni kell a szexről
Reggel, Sabrina ébredt fel először. Újra nagyon kívánta a szexet, ahogy az előző napi eseményekre gondolt. Odagurult Zach mellé kezébe vette az ernyedt farkát és játszani kezdett vele finoman, ahogy odabújt hozzá Zach hamarosan felébredt.
Sabrina hüvelye mindig nagyon hamar síkos lett ahogy csak a szex eszébe jutott. A pina kész volt férje faszának befogadására, így ő felmászott a férjére és elkezdett baszni vele, a fél kemény farok gyorsan merev lett amint ő keményen mozgott rajta a lucskos hüvelyével.
Sabrina nem hitte, hogy a lánya volt ébren van, és nem zárta be a hálószoba ajtaját, mielőtt elkezdett dugni Zach-al. Azt sem hallotta, hogy a lánya kiment a fürdőszobába, mert sorozatban élvezett egymás után a merev fasztól és tegnap este emlékeitől. A ágy szoba közepén áll és a hátlapja a hátsó falnak támaszkodik a hálószobában. Ellie hallott zajokat szülei hálószobájából, és ismerte anyja nyöszörgését is.Kíváncsiságát annyira nagy volt, hogy úgy határozott, beles a szülei hálószobájába a nyitott ajtón át.
Ahogy az ajtóhoz ment Ellie látta apja merev pénisz mozog ki-be az anyjába akinek a háta le-fel mozgott. Zach épp megcsókolta Sabrinát, amikor Ellie jelent meg az ajtóban, de abbahagyta a csókot és nézett, ahogy a lánya figyelte szülei baszását.
- Uh... van valaki, aki figyel minket Sabrina.
Sabrina megállt amikor Zach férfiassága tövig benne volt, elfordította a fejét, hogy megnézze a lányát, és azt mondta: - Ó, Istenem. Felébredt a lányunk Zach!
Sabrina kiakart szállni Zach farkából, és amikor elkezdett felemelkedni róla férje rászólt, és azt mondta: - Ne állj meg Sabrina baszni akarom a csodás pinádat.
Aztán azt kérdezte, Ellietől - Hé kicsim... te tudod, hogy mi most szexelünk?
- Igen papa.
- Hát... ha kíváncsi vagy meg lehet nézned, hogy mi a szex. Szeretnéd?
Ellie bólintott.
Sabrina megszólalt - Zach, nem kellene ezt csinálnunk vele... ez nem helyes!
- Ha ezt akarja látni, én őszintén szólva nem látok semmi rosszat abban ha a lányunk néz a szüleit, ahogyan örömet egymásnak. Most kezdj mozogni a pináddal újra a farkamon.
Sabrina hallgatott egy percig, miközben végig gondolta hogyan reagáljon a férjének. Ő végül csak nézte a lányát, és hevesen elkezdett mozogni a férje testén.
Zach egy idő után azt mondta Ellienek - Úgy gondolom, hogy ha Te meg akarod nézni a szüleid akkor Neked is meztelennek kell lenned.
Elismerve vereségét Zachnak Sabrina is megerősítette : „ Apád elött egy jó pont Ellie, ha leveszed a pólód a pólót és a bugyid.
Ellie örömmel tette, amit mondtak neki. Mindkét szülő nézete a meztelen lányát, miközben hevesen baszták egymást.
Zach azt mondta Sabrinának - A kislányunknak gyönyörű szép a teste, nem Sabrina?
- Igen, az Zach.
Ellie kicsit elpirult. Lenyűgözte őt a szülei szeretkezése. Zach és Sabrina tovább dugtak, és büszkén gondoltak arra a tényre, hogy a lányuk már-már kifejezetten szexuális nevelést kap tőlük. Egyikük sem tartja vissza a megszokott szexuális viselkedését és tevékenységét. A légzés egyre hangosabb lett mindkét felnőttnél, amint Zach verte a férfi tagját a feleségébe.
Néhány perc múlva Zach azt mondta Sabrinának - Ülj egyenesen a faszomon, engedd mélyre és használd a lábad, hogy gecimet kipumpáld a faszomból. Szeretném hadd tudja látni Ellie, hogy a farkam mozog, és ki-be a puncidba. Sabrina úgy helyezte a testét, hogy Ellie most már, hogy világosan látta apja faszát mozogni ki-be az anyja puncijában.
- Baszd erősen a pinám Zach... Én már közel vagyok az elélvezéshez!
- Fogadd be az egész faszomat baby!
Majd Zach azt mondta Ellienek - Gyere ide kicsim... Azt akarom, hogy egy puszit kaphassak tőled.
Oda lépett az ágyhoz, hogy elérje az apja. Ment, hogy megcsókolja őt, és ahogy ment, hogy megcsókolja az apja azt mondta neki Zach - olyan csókot akarok adni neked, mint anyunak.
Tudta, hogy ez több, mint egy puszi. Zach használta a kezét, hogy a lánya száját az ő szájához közelebb húzza, és amikor nyitott szájaik kapcsolatba kerültek, áttolta a nyelvét a lánya szájába. A lány gyorsan kinyitotta a száját, és szívesen befogadta apja nyelvét.
Sabrina látta a szenvedélyes csókot a férje és a lánya között, és ennek látványa taszította őt az orgazmusba - Ah... Én nagyon élvezem a faszod Zach!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.01 pont (104 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#61 zoltan611230 2014. 02. 12. szerda 04:04
Jo.
#60 Bikmakkocska 2013. 09. 13. péntek 14:27
Hááááát ........ nem túl fiatal a leányka?
#59 A57L 2013. 09. 1. vasárnap 05:12
Elég jó.
#58 sipospista 2013. 07. 3. szerda 07:49
ez joo megy apont
#57 papi2007 2013. 06. 22. szombat 08:53
nem rossz
#56 listike 2013. 06. 18. kedd 12:06
Folytatsd. 10pont.
#55 papi 2013. 06. 18. kedd 10:33
Egész jó
#54 gaborthefirst 2013. 06. 18. kedd 07:34
Nem tudsz semminek örülni és hálátlan vagy! Én leveszem rólad a kezemet, magadra vess!
#53 Bob__ 2013. 06. 18. kedd 07:27
Ennyire nem kellett volna részletezni, az a mondat akkor is jól hangzott smile
Én nem értek hozzá, nem bele kötni akartam. Érdekel az íjászat, de ennyire nem merültem még bele, hogy tudjam ott valamit elrontottál nyes
Az a mondat ott egy jól megfogalmazott fenyegetés volt számomra.
Gábor! Annyira sejtettem, hogy hozzá kell szólnod minden áron, mikor nem Te lettél megszólítva. Ennyire nem vagyok ám fontos ember, de örülök, hogy annak tartasz. Annak ellenére, hogy állítólag nem foglalkozol velem. nyes
#52 axelley 2013. 06. 18. kedd 00:31
Bob__: Elírtam, bocsi. Javítom magam:
Titán Számszer-íj ként láttam 200.000FT-ért
(Ez az anyagi álmom.) :( :(:(
Íjász révén, titán fejes íjjal sündisznót faragok belőle."
Íjász révén, nyíllakkal titán fejes nyílheggyel sündisznót faragok belőle.
Bocs ember vagyok, nem gép. smile smile smile

A Másik tisztelt írók, fóritok. Ha már közzé tesztek valamit.
(még ha szar is) akkor vállaljátok a jó, vagy negatív kritikát.
Mind a történetek, mind a személyetekben.
Azért, mert egyszer írtok, nem kéne elszánni magatoktól.
#51 gaborthefirst 2013. 06. 18. kedd 00:23
axelley: már most hiányzol!!!

Jutcsi: fordíthatnál, jó lenne...

Bob_: azt hiszed viccelt? smile Vedd komolyan axelley-t!
#50 Bob__ 2013. 06. 18. kedd 00:07
"Íjász révén, titán fejes íjjal sündisznót faragok belőle."
Ez tetszett! smile
#49 Jutcsi 2013. 06. 17. hétfő 23:49
Még nem készülök.De nem fordítók mostanában. Majd talán.
#48 axelley 2013. 06. 17. hétfő 23:48
Mondtam a történet nem ér semmit, de az üzenő fal kárpótol.

v-ir-a: Nem értek veled egyet, a fantázia az fantázia, de nem lehet mindenek utat engedni. valaminek a fejben kell maradni.
(Vagy a négy fal között, egy szakértővel) Mert, ha mindennek szabad utat adunk, akkor nevetve megyünk a pokolba korcsként.
És még valami nem vagyok szülő, sem asszony, de ha csak egyszer közeledik a választott férjem a lányomhoz-fiamhoz és megtudom.
Íjász révén, titán fejes íjjal sündisznót faragok belőle.
Ha meg a fiam úgy közeledne felém, akkor tudom, hogy szar anya voltam.
De a felnőtt mégis csak én vagyok nem?!
Ha meg "Más" lenne, mint az anyja nem ítélkeznék. Csak tudjam, hogy érzelmileg, testileg, agyilag felnőtt legyen.

Idézem a boszorkány hittet/Ezt kiemellem/:
"A vallásunk az életet magát ünnepli. A termékenység kultusza köré épül. Így nem meglepő, hogy a legősibb varázslat és minden boszorkány szereti a „szex mágiát.” Mivel ezt mindenki maga dönti el, hogyan végzi el. (egyedül, párban, csoportban). Ugyan olyan erős, mint ha külön, vagy egy nemű párral teszed.
/De felelősséged teljes tudatában lehet csak csinálni, érett tapasztalt felnőttekkel. Elvégre az élet forrása is ez, vagy a teljes nyomoré./

Ej most sajnálom, hogy holnap el kell mennem.
#47 gaborthefirst 2013. 06. 17. hétfő 23:33
Jobban sokkolt engem, mint egy zámbódzsimi szám! smile
Még fordítassz Mirandától vagy már készülődsz?
#46 Jutcsi 2013. 06. 17. hétfő 23:28
Szia gaborthefirst! Én nem tudom milyen arcot vághattam,szerintem döbbent arcot, mert ez a történet több mint furcsa.Nem hittem a szememnek.
Igaz,én is láttam a naptárban Laura napja van.
#45 gaborthefirst 2013. 06. 17. hétfő 23:09
Jutcsi: szia! Először én is azt hittem paródia, de láttam, hogy nem humor kategóriában van... kár, hogy nem láttam magamat, mert nagyon érdekes arcot vághattam. nyes
Az értékeléseddel maximálisan egyetértek, de azzal nem, hogy ez a történet férj-feleség, tini stb. szóval normális kategóriákba van besorolva!!!
Ma van Laura névnapja! smile
#44 gaborthefirst 2013. 06. 17. hétfő 22:55
Súlyos tévedésben vagy Flashpoint1990! Te és a hozzád hasonlók éltetitek ezt a témát, nézd csak meg mit írtál ide korábban: #20.
Különben meg mindegy igaz vagy nem, ugyanaz a (nem jogi) kategória aki ábrándozik róla, aki megírja és aki megteszi. Mert bűnözni háromféle képpen lehet: gondolattal, szóval és cselekedettel. Hiszed vagy sem egy kutya! És valószínűleg túl fiatal vagy, ezért nem találkoztál még vérfertőző kapcsolatban élőkkel. Megdöbbennél ha tudnád mennyien csinálják és miért!
Azzal sem értek egyet, hogy jobb ha kiírják magukból és közzéteszik. Akár igaz a történet akár nem. Mert a saját nyomora mindenkinek a magánügye, így ha valakinek ilyen jellegű a problémája, az inkább beszéljen róla szakemberrel. A 'kiírás' egyáltalán nem biztos, hogy megold bármit is, sőt sajnos vannak, akik ettől kapnak 'erőre' ... Hogy 508 forint mit változtat meg nem értem, ennyiért egy kávét nem kehet kapni. A korkülönbség kapcsán nem világos mit akarsz mondani, de amit Vira írt azzal egyetértek!
#43 Jutcsi 2013. 06. 17. hétfő 22:25
Ennél vulgárisabb, mocskosabb történetet még nem olvastam. Elég életszerűtlen, hiteltelen. Paródiának szántad?Ha nem, akkor elég beteg.
#42 v-ir-a 2013. 06. 17. hétfő 22:18
Flashpoint1990 smile bár nem engem szólítottál meg, de válaszolok smile
én nem a korkülönbség ellen írtam, az nem is botránkoztat meg sem így , sem úgy....de az igen ha valaki a saját, (nem mostoha), gyerekével létesít szexuális kapcsit...a mostohagyerek más tészta smile
visszatérve arra, hogy minden írásért tagsági jár...(hmm én nem ezért írok)...
és sztem is inkább a fantázia jelenik meg ezekben az írásokban, és nem a valóság smile