A+ A-

A mélyalvó - Bosszú

Fordítás
Eredeti történet: Heavy Sleeper
Ebben a részben szerepcsere olvasható, így akinek nem jön be ez a téma, kérem ne pontozza le a történetet.
Tim arccal lefelé ébredt fel az ágyon. Lori a vállát lökdöste, hogy felkeltse.
- Hé, - mondta Lori selymes hangon. - Hé, Tim. Kellj fel. - Tim pislogott néhányat, míg tisztán nem látta Lori arcát. Ott térdelt az ágya mellett.
- Uhhh. Mi van? - mondta Tim zavartan.
- Tim, kellj fel. Az este bulizni voltál a barátaiddal és berúgtál?
- M - Mi? Mennyi az idő?
- Már négy óra. - Tim körbenézett a szobában. Tényleg négyig aludt? A napnak gyakorlatilag vége és még az ágyból sem kelt ki. De néhány dolog gyanús lett Timnek. Először is még mindig elég részegnek érezte magát. Másodszor pedig sötét volt a szobában. Ránézett az órára és látta hogy még csak 04:03 - at mutat. Ahogy Tim magához tért, rájött, hogy egy órája élvezett a nővérére és utána dőlt ki pucéran az ágyán. Próbált felülni, de valami visszatartotta. Le volt kötözve az ágyhoz. Mind a kezei, mind a lábai különböző sarokba voltak kötözve vastagnak mondható kötéllel.
- Tudod mit csináltam ma este? - mondta Lori. - Könyvet olvastam, majd hamar ágyba bújtam. Szóval, mondhatjuk, hogy az én estém nem volt olyan izgalmas, mint a tiéd... Mindaddig, míg fel nem ébredtem az éjszaka közepén, úgy, hogy a bugyim a térdemig volt lehúzva és valami ragacsos dolog az egész seggemen. - Tim kétségbeesetten nézett körül, menekülő utat keresett a fogságából. De semmi haszna. Arccal lefelé feküdt az ágyon teljesen meztelenül, és a kötelek erősen tartották. - Ne erőlködj, semmi esélyed, - folytatta Lori, mintha a fő gonosz lenne aki most fedi fel a végső tervét. - Erős csomót tudok kötni. Na mindegy is, térjünk vissza az estémhez. Teljesen ledöbbentem, hogy mi történhetett velem, míg nem átnéztem a szoba másik felére és láttam a perverz kisöcsémet pucéran kidőlve az ágyán úgy, hogy a nadrágja az ágyam mellett hevert. Ez volt az idő, amikor kimentem a fürdőszobába, hogy jobban megnézhessem mi is folyik le a fenekemen és nem fogod kitalálni mi volt. Sperma.
- Lori, kérlek. Meg tudom magyarázni, - mondta Tim gyorsan.
- Nem, nem hiszem, hogy az szükséges lenne, - mondta Lori. - Valójában soha akarom, hogy bármikor is megmagyarázd az a beteg elmédet nekem. Soha. - Lori felállt és Tim meglepődve látta, hogy teljesen meztelen volt. - Ami azt illeti, szerintem itt az idő, hogy ne beszélj többet. - Lori kezében egy piros labdaszerű szájpecek volt, amit Tim szájába tuszkolt, majd megkötötte a feje mögött. Tim próbált ellenállni és megszólalni, de csak hümmögéseket lehetet hallani a pecektől.
- Nem tudom, hogy miket csináltál velem, - mondta Lori, - de szerintem ettől egálban leszünk. - Lori felvett egy felcsatolható műpéniszt a földről és elkezdte felvenni. Ez egy olyan fajta volt, aminek két vége volt, így a nőnek a hüvelyében is egy műpénisz volt, ettől még jobban átélhető az élmény vele. Timnek még nem esett le, hogy mire kell. Azt se tudta, hogy a testvérének miért van ilyenje. Aztán leesett neki: a pozíció amiben volt, arccal lefelé, lábak széttárva. Lori meg fogja dugni. Sikítani próbált a szájpecekbe, de csak gyenge hümmögés hallatszott.
Lori mosolygott és folytatta az előkészületeket. A hüvelyéhez illesztette a belső részt, majd lassan feltolta, így teljesen illeszkedett. Halkan felnyögött, ahogy felvette. Egy nagy, bőr színű műpénisz volt, olyan 20 cm hosszú. A műpénisz kidolgozása miatt teljesen élethű volt, erek futottak az oldalán, a makkja kicsit ráncos volt.
- Azt hiszem, ezt élvezni fogom, - mondta Lori és Tim mögé lépett. Fogott egy üveg síkosítót és felmászott az ágyra. Tim a fejét jobbra, balra mozgatta, próbált hátranézni. Sosem félt még ennyire a nővérétől. Mikor kezdett ilyesmi dolgokba? Lori elkezdte a nagy műpéniszt bekenni a síkosítóval, biztosra ment, hogy megfelelő legyen az anális behatoláshoz. Már előre bekente Tim fenekét mikor még ki volt ütve.
- Most pedig jobb, ha megtanulod ellazítani a fenekedet, különben elég kellemetlen érzés lesz számodra, - mondta Lori. Fogta, és egy határozott mozdulattal odanyomta a műpénisz hegyét Tim segglyukához. Ellenállással találkozott, de Lori benyomta a műpénisz fejét. Tim sírt, ahogy a fenekébe hatolt nővére, de Lori csak mosolygott. Nem teketóriázott, mélyebbre nyomta a műpéniszt. Tim reflexből összeszorította a fenekét, ettől csak jobban fájt neki ezért arra koncentrált, hogy ellazuljon. Ez nem volt egyszerű, mivel közben Lori elkezdte ki be mozgatni a műpéniszt. Felsikoltott néhányszor a szájpecekbe.
- Jobb, ha csendben maradsz öcsi, - mondta Lori. - Nem akarod, hogy anya és apa bejöjjenek most, ugye? - Tim elfojtotta sikolyát. Lorinak igaza volt, nem akarhatja, hogy szülei így lássák. Nincs az az isten, hogy ezt kimagyarázza.
Lori kihúzta a műpéniszt Tim fenekéből és még több síkosítót nyomott rá. Aztán újra visszadugta. Néhány perc után Tim végre el tudta lazítani a fenekét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 Andreas6
2014. 09. 7. vasárnap 13:20
Büntetést érdemelt ugyan, de nem ennyit. Most ismét ő tartozik - és valamikor ki fog szabadulni. Válaszolok rá!
#16 Tattissa
2014. 03. 22. szombat 20:38
Hát fura. Válaszolok rá!
#15 A57L
2014. 03. 12. szerda 06:09
A folytatás nem tetszett. Válaszolok rá!
#14 papi
2013. 07. 16. kedd 06:04
Ez aztán a bosszu, de megérdemelte. Válaszolok rá!
#13 v-ir-a
2013. 07. 14. vasárnap 22:38
nagyon jó a bosszú smile Válaszolok rá!
#12 gibbon2
2013. 07. 12. péntek 09:12
Nagyon jó! Válaszolok rá!
#11 Andreas6
2013. 07. 11. csütörtök 20:51
Megérdemelte. Válaszolok rá!
#10 genius33
2013. 07. 11. csütörtök 19:07
Hehe megkapta... nyes Válaszolok rá!
#9 sztbali
2013. 07. 11. csütörtök 16:59
Édes a bosszú. Válaszolok rá!
#8 veteran
2013. 07. 11. csütörtök 12:57
Kellet ez a srácnak! Válaszolok rá!
#7 zsuzsika
2013. 07. 11. csütörtök 10:14
Nem egy nagy durranás,de olvasható. Válaszolok rá!
#6 sipospista
2013. 07. 11. csütörtök 08:18
nem roszz megy a pont Válaszolok rá!
#5 Rinaldo
2013. 07. 11. csütörtök 08:00
Kis pöcs jól rá baszot. Válaszolok rá!
#4 Martianyu
2013. 07. 11. csütörtök 07:46
ezt a hülyeséget még lehet fokozni Válaszolok rá!
#3 gaborthefirst
2013. 07. 11. csütörtök 05:17
Az alapötlet tetszik, de sajnos nagyon gyenge írás, nincs kibontva a történet, vázlatnak elmegy ... az meg kevés. 6 pont Válaszolok rá!
#2 cityoftroy
2013. 07. 11. csütörtök 02:46
A hülye ribanc Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 07. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!