A+ A-

A cserediák program

Érettségi után, amikor technikusként tanultam, részt vettem egy cserediák programban. Mindig is érdekelt más országok kultúrája, és szerettem új embereket megismerni. Olaszországba küldtek ki, Nápolyba. Repülővel mentem, kellemes volt az út. Beszélgettem pár emberrel, kedvesek voltak, a stewardessek pedig nagyon figyeltek az utasokra.
Megérkeztem Nápolyba. Az iskola igazgatója a reptéren várt néhány diákkal. Itt máris kiakadt a szemem: csupa 19 éves néger csaj. Mindig is tetszettek a néger csajok, ez maga volt a Paradicsom.
Kiderült, hogy történt egy kis tévedés. Ez egy koedukált lányiskola, és egy lányt vártak, nem engem - elég érdekesen néztem volna ki szabás-varrás órán. A repülőjegyem viszont csak 2 hét múlvára szólt, úgyhogy volt 2 hét pihenésem Nápolyban, tehát volt egy ingyen nyaralásom. És a legjobb: a fiú kollégiumok teljesen tele voltak, úgyhogy egy lánykollégiumba kerültem.
Ezek a néger csajok elég jól beszéltek angolul, úgyhogy esténként jó sokat beszélgettünk. Meséltek a suliról, a cserediákprogramról, stb... Aztán este 9 óra volt, a tusolás ideje. Elmentem tusolni, éppen a karomat mostam, amikor hallottam, hogy nyílik az ajtó. A tusolóknál nem volt se függöny, se semmi, úgyhogy mindenki láthatott mindenkit. Egy lány lépett be - mi más lépett volna be, lánykolesz volt - rám nézett, majd tágra nyitott szemekkel mondta:
- Ó, bocsánat, azt hittem Jennifer van bent. Nem láttam semmit, nem akartalak meglesni.
- Semmi baj, nem zavarsz. Elvégre én vagyok a vendég, neked meg a kollégium a 2. otthonod, úgyhogy én egy szót sem szólhatok - mondtam mosolyogva.
Ezután elment a zuhanyzó másik sarkába, és elkezdett tusolni. Diszkrét volt, hátat fordított nekem, nem akart leskelődni - nem mintha bántam volna - úgyhogy én is háttal voltam neki, így nem láttuk egymást. Aztán már majdnem végeztem a tusolással, amikor Tiffany újra megszólított:
- Megmosnád a hátam?
Na bazz! WTF?! Itt vagyok egy irtó dögös néger csajjal egy zuhanyzóban meztelenül, és megkéri hogy mossam meg a hátát? Ki az a hülye aki ne kapna az alkalmon?
- Persze, nagyon szívesen - válaszoltam.
Odamentem hozzá, majd a kezemre csöpögtettem egy kis tusfürdőt, és elkezdtem mosni a hátát. Finom jázmin illatú tusfürdő volt. Ahogy mostam a hátát, természetesen láttam a fenekét is. Meztelenül álltam mögötte, akárcsak ő. A farkam hamar elkezdett dagadni, és keményen hozzásimult a fenekéhez. Nem zavarta, hanem buján mosolygott.
- Ha már itt vagy, a melleimet is megmosnád?
Tettem még egy kis tusfürdőt a kezemre, és elkezdtem simogatni a melleit. A mellbimbói hamar elkezdtek duzzadni, és én is egyre jobban beindultam. Legszívesebben a falhoz nyomtam volna, és vadul megdugtam volna, de tudtam, hogy ez még csak a bemelegítés.
Tehát éppen Tiffany melleit mostam-simogattam. A farkam egyre keményebb volt, nemcsoda.
- Segítsek én is a mosakodásban? - mosolygott rám bájosan.
- Hát, szívesen elfogadnám a segítséged - válaszoltam.
Leguggolt, visszahúzta farkamról a bőrt, és elkezdte nyalogatni a makkomat - tényleg mintha csak mosná. Ahogy nyalogatta, néhány ondócsepp is előbújt, amiket szorgosan lenyalogatott. Nem kapta be a farkam, hanem csak végignyalogatta mindenhol.
- Gyere be a szobámba ha akarsz folytatást! Én várlak - és ezzel kiment, majd bement a szobájába, én pedig utána. Nem hagyhattam ki ilyen alkalmat, végre egy néger csajt is megkaphatok. Minden álmom ez volt.
Bementem a szobájába. Halk zene szólt - talán B.B. King - tompa fény, Tiffany pedig az ágyban betakarózva. Odamentem mellé, és lehúztam róla a takarót. Megcsókoltam, közben végigsimítottam teste minden pontját. Jó kemény feneke volt, biztos sokat biciklizett. Kis bemelegítés után tovább csókoltam, majd elkezdtem ujjazni. Jó nedves volt. Élvezte a dolgot, nagyon. Rátértem a melleire is. Ujjazás közben elkezdtem szopkodni a mellbimbóit is. Halkan nyögdécselt közben. Olyan édesen nyögött, hogy erős késztetést éreztem arra, hogy még jobban "megnyögtessem", úgyhogy bebújtam lábai közé, és elkezdtem nyalni a finom pináját. Kicsit másabb illata volt mint az európai lányokénak, talán édesebb, akár az íze.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.12 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L
2014. 02. 22. szombat 06:20
Nem rossz. Válaszolok rá!
#11 genius33
2013. 10. 9. szerda 19:47
Átlagos. Válaszolok rá!
#10 hairy_pussy
2013. 10. 9. szerda 19:07
gyenge Válaszolok rá!
#9 papi2007
2013. 10. 9. szerda 17:18
nem rossz Válaszolok rá!
#8 sztbali
2013. 10. 9. szerda 15:27
Jó, csak a koedukált dolog zavaros. Válaszolok rá!
#7 Ickx
2013. 10. 9. szerda 12:50
He-he, "koedukált" lett... smile Válaszolok rá!
#6 veteran
2013. 10. 9. szerda 10:27
Jó közepes Válaszolok rá!
#5 Martianyu
2013. 10. 9. szerda 07:39
Koedukált lányiskola , biztosan tudod a koedukált szó fogalmát ? Válaszolok rá!
#4 listike
2013. 10. 9. szerda 07:26
Elmegy. Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2013. 10. 9. szerda 07:05
Nagyon jó,hogy seggbe is dugta, Válaszolok rá!
#2 Andreas6
2013. 10. 9. szerda 07:04
Semmi különös, kellemes kis együttlét leírása. Egyébként hogy kerültél ide ilyen tökéletes helyesírással? Ez itt nem szokás... Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 10. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!