A+ A-

A király, a királyné, és a fegyverhordozó - Biszex mese

"Landon próbálta nem kimutatni mennyire nagyon beizzította a másik fallosz intim érintése, a keze ökölbe szorult és nem értette, hogy teheti egy másik férfiasság még kanosabbá.
Ekkor a királyné még tovább merészkedett, össze-össze dörzsölte a két falloszt, amitől a király pirultan hördült fel. Ez elég volt neki elsőre, Adelberta tudta, a következő lépéseket majd szépen, óvatosan fogja meglépni. A terve ugyanis az volt, hogy a két férfiszemély egymással is játsszon, az ő gyönyörűségére is."
***
Egy királyi udvarban mindig történik valami. Botrányos, nevetséges, szűzies vagy csodaszámba menő. A fiatal királyné Adalberta és a férje Landon, szépen éldegéltek leszámítva azt a pár veszekedést, amit hetente elkiabáltak.
Landon szerette az asszonyt odaadóan és majdnem hűséggel, de a csinos paraszt és szolgáló lányoknak sosem tudott ellenállni. Igazi csődör hírében állt, szépasszonyok és szüzek lesték az alkalmat egy-egy csábításra...Igaz Berta sem vetette meg a helyes lovászfiúkat, ha pedig megtudták egymás félrelépését, hát állt a bál. Lefejezés, mérgezés, árulás is lehetett volna bármelyiknek a kimenetele, mégis, egy olyan páros voltak ama korban, ami messze meghaladta azt a normát és szokásvilágot, amit magában hordozott a tizenhatodik század.
*
Egy piciny királyság, gazdag földek, jó szövetségesek, és elégedett pórnép.
- Kell-e ennél több? - Kérdezgette a király néhanapján a tüzes feleségét, aki bármelyik napszakban hajlandó volt vele szeretkezni.
- Nem fenség, mindenünk megvan, és a legjobb állapotok uralkodnak a mi földünkön!
A kobzosok kedvenc helye lett Tirangia, mivel a béke, a nyugalom, és a jólét kicsiny országának nevezték szerte Európában. A térkép nem jelölte, csak egy kis pontként, mégis olyan földi paradicsom az akkori viszonyok között, amire méltán lehetett büszke király és királyné.
*
*
Történt egyszer, hogy a király fegyverhordozója eltűnt, mintha a kámfor nyelte volna el a jó öreg szolgát.
- Mi lesz most? - dörgött a király hangja - A szolgám nélkül fél ember vagyok! Senki nem tudja úgy, mit szeretek reggelire, ebédre, mik a szokásaim, mint az én Dervonom! Hogy boldogulok nélküle eztán?
- Oda se neki! - csillapította Adelberta. - Eleget szolgált, várunk három napot, az alatt én magam gondoskodom a kényelmedről. A negyedik napon pedig felveszek egy új fegyverhordozót!
Úgy is lett.
A királynénak nem esett le a rubint gyűrűje attól, hogy maga vitte az ágyba a király reggelijét, fényesítette a páncélját, ha az vadászni indult, és minden kényelméről gondokoskodott. Így még többet tudtak szeretkezni, csókok csattantak reggel és délben, mosoly terült szét az arcukon, ahogy a várnép is büszke volt a két uralkodóra.
A negyedik napon három fiút hivatott a királynő, mindháromnak kellett dalolni egy szép dalt, majd levetkezni alsóra! A három legényen kacarásztak az udvarhölgyek, némelyik még a bicepszüket is megfogta, sugdolóztak, ugyan melyiknek van a legpompásabb feneke. Pedig az uralkodónő tudta előre, kit fog választani, a másik két legényt csak a tisztesség kedvéért hívatta, hogy úgy látsszon, mintha akkor döntene. A szőke fiút már akkor megakarta kaparintani, amikor egy estélyen megpillantotta. Az egyik nemes hölgy egyetlen gyermeke volt.
- Te leszel a választottam Belzich!
A fiú zöld sipkája majdnem kiesett a kezéből, a pír az arcán csak erősödött, kék szeme, akár egy szépséges lánynak, alig hitte el, ő lesz a király új fegyverhordozója!
- Micsoda nagy tisztesség asszonyom!-felelte sután.
A fiúnak az első napokban sokat kellett tanulni, sőt meg kellett ismernie az egész várat, szokásokat és más egyebeket is kellett a férfiasan szép fejecskéjében tartania.
*
Azokban a napokban egy délutánon a királyi pár a közeli tó mellé lovagolt ki egy kis levegőzésre, kíséret nélkül szabadon. A lovaik mint a nyíl, úgy száguldottak amikor meghúzták a gyeplőt a galoppolás után. Meg kellett mozgatni a lovak izmait, és mindketten szerettek száguldani.
Uram fia, kit láttak a tóhoz érve fürdeni?
Bizony, az új fegyvernököt, akinek a meztelen látványát beragyogta a napsugár, kirajzolva kívánatos formáját. A királyné megkívánta, a király pedig szintén érthetetlen módon! Az izmos, karcsú alakon megcsillantak a vízcseppek, ahogy kifelé gyalogolt a tóból, olyan volt, mint egy mesebeli herceg.
*
A király a kiruccanás után el is ment a kápolnába imádkozni, mert bizonyára megkísértette Belzebub. A szívében keserűség ült, nyughatatlanság vett rajta erőt. Egy férfit megkívánni ő? Micsoda szemfényvesztés áldozata lett? Vagy talán varázsport szippantott be a hűs széllel? Boszorkányok járhatták a vidéket, ők szórhattak a fejére átkot! Dühös volt, a durungja fájdalmasan ágaskodott, olyannyira, hogy kénytelen volt félrevonulni, beleköpni a nagy tenyerébe, és addig húzogatni a bőrt a fitymája felett, míg meg nem könnyebbült nagyokat nyöszörögve.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.95 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#26 ttFla51ixbAr 2015. 06. 7. vasárnap 21:48
Ez tényleg király volt! A szó szoros értelmében is smile
#25 ukmukfukk 2014. 05. 20. kedd 08:39
Szuper!
#24 papi 2014. 03. 12. szerda 14:19
Nem rossz
#23 sipospista 2013. 07. 1. hétfő 21:41
szuper megy a pont
#22 axelley 2013. 06. 21. péntek 21:19
Aha, értem már minden téren.
Ael M.: Nagyon jó volt. Remélem, ezt a középkori kalandot nem hagyod abba csak így.
#21 Aelm 2013. 06. 21. péntek 10:05
Köszönök szépen mindent.
#20 v-ir-a 2013. 06. 18. kedd 21:20
nagyon szuper, mint ahogy ezt megszoktuk Ael M-től smile
én is várom a következő mesét
#19 gaborthefirst 2013. 06. 18. kedd 15:14
Ezt jó lenne megérteni! Minden biszex történet egyben gruppen is, mert ahhoz, hogy egy történet biszex legyen minimum kettő azonos nemű szereplő szükséges plusz egy a másik nemből. Tehát egy biszex történetben legalább három szereplő van, ezért a biszex történet természetéből fakadóan gruppen is. Így ezt nem kell kiemelni, hiszen nyilvánvaló. Ez a történet biszex történet, ezért biszex kategóriába való, nem gruppenbe! De ha már ilyen kategória nincsen, mert úgy tűnik lehetetlen létrehozni smile , akkor tartalma szerint ez a történet inkább homo, mint gruppen, ahogy azt az író helyesen meghatározta. Ebben az enyhén szólva hiányos rendszerben amúgy a helyes kategorizálása ennek a történetnek ez lenne: hetero, homo, gruppen. Egyszerre! smile
#18 gaborthefirst 2013. 06. 18. kedd 13:24
De baszki a címét sem olvastátok el: BISZEX MESE!!! smile Különben meg homo 'elemeket' is tartalmaz...
#17 Törté-Net 2013. 06. 18. kedd 13:08
Kedves author04!

Köszönjük a hibajelzést, jogos, valóban okozott némi problémát 2 darab idézőjel a programkódban, javítottuk.

Kedves axelley!

Jogos, a történet inkább biszex, nem ellenőriztük le az író által megadottat.
Rövidesen átírjuk gruppenre, egy felszólítással az elején, miszerint biszex elemeket is tartalmaz.
Köszönjük a jelzést.

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
#16 gaborthefirst 2013. 06. 18. kedd 13:00
Egyel több 'hülye kérdés', na és? Hely van, elférnek! smile Hát az sem baj, hogy a vérfertőző történetek családiként, a pedofil történetek tiniként vannak feltüntetve!!! Haló! Rendbe kell tenni a kategóriákat, címkéket!
#15 axelley 2013. 06. 18. kedd 12:21
Ő hülye kérdés,de mitől "homo"? Ez biszex történet.
#14 author04 2013. 06. 18. kedd 11:37
Kedves Aelm!
Már korábban is kifejtettem, nem minden írásodért lelkesedem, de amit az én megítélésem szerint jónak látok, őszinte szívvel véleményezem és pontozom (8-tól fölfelé). Szívesebben bogarászok a honlapodon, jóllehet, nem kívánok regisztrálni rá, mert nem te, hanem az alkotásaid érdekelnek, ha nem is elsősorban "homo" témában, irodalmi értékű műveid jobban vonzanak. Üdv.
#13 author04 2013. 06. 18. kedd 11:28
Tisztelt Szerkesztőség, Olvasók és Szerző!
Isten lássa lelkem, ma még hideg szódavízen kívül mást nem ittam - bár az is csúnyán meg tudja kavarni ám az ember tudatát -, de én úgy emlékszem, hogy jóval a 20. szavazó után voksoltam, 10-est nyomtam, és akkor még jóval 9,2-9,3 fölött volt az értékelés. Akkó' ez most hogy is van? Ha tévednék, írjátok a meleg rovására, meg már szenilis is vagyok, senkit nem szeretnék gyanúsítani - mint ahogy magamat sem nevetségessé tenni -, de furcsa!
#12 genius33 2013. 06. 18. kedd 10:38
Én sem rajongok a homoért de ez jo volt! smile
#11 papi 2013. 06. 18. kedd 10:19
Nem szeretem a Homo-t, de ez az írás egész jó.
#10 Aelm 2013. 06. 18. kedd 09:52
Örülök, hogy többeteknek is tetszik, köszönöm a hozzászólásokat, szavazatokat.A folytatást még nem tudom...ihlet kérdése.
#9 gaborthefirst 2013. 06. 18. kedd 08:21
Márti néni: én biszex vagyok. Talán tilos? Nem elég baj az neked, hogy rajongassz a vérfertőzésért és a pedofíliáért, meg ki tudja, még ez is?! smile És ha lehet ne szemetelj össze minden topicot, nem körülötted forog a világ! Ha utálni szeretnél itt tegyed: gaborthefirst@freemail.hu Na csókolom!
#8 gaborthefirst 2013. 06. 18. kedd 07:55
Szerintem a kiskutya aranyos, amelyik visszahozza az elhajított botot. A szerzői jogokat a szellemi alkotások joga tartalmazza. Ja, és helyesen Ael M.!
#7 Martianyu 2013. 06. 18. kedd 07:55
Gratula Gáborka , buzizunk , klassz !!!!!Te aztán egy kurva szót ne szólj többet senki ízlése miatt !!!!