A+ A-

Dorina története 1. rész

A fiam két éves volt, én 22 mikor apja balesetben meghalt. Egyedül neveltem, igyekeztem neki mindent megadni. Mindent megbeszéltünk, nem volt titka előttem. Együtt jártunk színházba, nyaralni, kirándulni gyalog és biciklivel, és rendszeresen jártunk esténként futni. Lassan kamasz lett, én meg igyekeztem magam formában tartani. Mellette nem volt párom. Ahogy kamaszodott furcsán kezdett viselkedni. Szégyellősebb lett, sokat húzódott be a szobájába. Én nem provokáltam azzal hogy meztelenül járjak előtte, de nyáron csak egy hosszú pólót - ami miniruhának is megtette - meg bugyit hordtam otthon. Bevallom, hogy rendszeresen maszturbáltam, és a vibrátorom használtam. Csak reggelente kellett gondosan elraknom, hogy ne legyen szem előtt. És furcsa dolgot vettem észre magamon! Egyre többször gondoltam a fiamra, mint férfira. Fantáziáltam, hogy bennem van, kitölt, és eljuttat az orgazmusig. Ilyenkor gyorsan eljutottam a csúcsra, de aztán mindig bűntudatom lett, és elhessengettem magamból. Tudtam hogy fiam is maszturbál, és találtam a szobájában pornó újságot is. Beszélnünk kellene mindenképp, de nem tudtam hogy kezdjek hozzá.
Egy éjszaka nagyon rám tört a vágy, a fantázia, annyira hogy abbahagytam a masztizást, kikeltem az ágyból, és dobogó szívvel elindultam a szobája felé. Aztán az ajtaja előtt megálltam, és az utolsó lépést nem bírtam megtenni! Csak álltam az ajtaja előtt egy rövid hálóingben és halkan visszaosonton a szobámba. Reggel csuromvizesen ébredtem. Aztán a következő héten nem volt alkalmam hogy megtegyem.
Majd egy este úgy döntöttem, megteszem! Méghozzá szombaton este! Már vacsorakor mondtam neki, hogy szeretném ha este beszélgetnénk. Elrendeztem a konyhát, elküldtem zuhanyozni, majd én is lezuhanyoztam. Hosszan folyattam magamra a vizet, diszkrét sprét fújtam magamra, és felvettem egy fehér térdfelé érő köntöst. Bementem a szobájába, és mondtam neki hogy inkább hozzám menjünk át. Már korábban bekészítettem egy üveg bort, két pohárral. Csak a hangulatlámpa világított, kibontottam a bort, öntöttem, majd ittunk egy - egy kortyot. A szívem a torkomban dobogott! Ő törte meg a csendet:
- Miről akarsz velem beszélni?
Majdnem dadogni kezdtem, de küzdtem zavarom.
- Tudod, lassan már felnőtt vagy, és gondolom tanultátok vagy fogjátok tanulni az emberi test felépítését, működését. Igaz?
- Már tanultuk! Tanultuk hogy mi az emberi szaporodás folyamata.
- De ugye tudod, hogy a szerelem azért több annál? Tudom, hogy neked még nincs komoly kislány kapcsid. Igaz?
- Igaz, nincs!
- De egyszer majd csak lesz!
És láttam, hogy nagyon zavarban van, piros a feje. Ittam egy kis bort, vele is itattam. Nem tudtam hogy hogyan lépjek tovább, kezdtem zavarba lenni, de éreztem hogy innen már csak egy út van! Odamentem hozzá, átöleltem, és simogattam a fejét. Fejét a vállamra hajtotta, hozzám simult, és éreztem hogy a férfiassága keményedik. Hirtelen kibontakozott a karjaimból, nagyon zavarban volt. Egy sort volt rajta, és láttam a merev szerszámát, amit az előbb még a combomon éreztem. Az ablakhoz ment , és nézett ki rajta, Odamentem hozzá, megsimogattam a fejét. Láttam a zavarát.
- Nincs semmi baj, gyere ülj le mellém!
Kézen fogva vezettem az ágyhoz.
- Szeretnék neked valami mutatni!
- Mit?
Kioldottam köntösöm övét, és levettem. Ott álltam előtte meztelen. A melleim nem lógtak, a popsim kemény volt, a puncím szőre fazonra van igazítva. Eltátotta a száját, én körbefordultam előtte. Tudtam hogy néha láthatott már így, de ilyen hosszan és ilyen közelről még biztos nem. Terpeszbe álltam, előre toltam a csípőm, és két kezemmel szélesre nyitottam a puncim. Láttam hogy vörös lett a feje. Közelebb léptem hozzá, megfogtam a kezét, a puncimra vezettem. Remegett a keze, ahogy végigsimított a szőrömön. Majd az ujját bevezettem a vágatomba, végigvezettem a hüvelybemenetemen, végig a csiklómig. Megfogtam a másik kezét, és az ágyhoz vezettem, ahova lefeküdtem a szélére. Felhúztam a lábam, és széttártam.
- Nézd meg közelebbről! Nyugodtan!
Éreztem, hogy remeg az izgalomtól. Szemben állt velem, mondtam neki hogy térdeljen le, és széttártam a puncim, és mutattam neki, hogy mi hol van. Majd kértem hogy simogasson meg. Kezét megfogtam, úgy vezettem magamon, lassan. Amikor a csiklómhoz ért, megremegtem. Nagyon jó volt, pár mozdulatra elkezdett a csiklóm merevedni. Elengedtem a kezét és kissé remegő hangon kértem hogy ne hagyja abba! Felnéztem rá, csodálatot láttam az arcán. Feljebb húzódtam az ágyon, kértem hogy feküdjön mellém, és úgy simogasson tovább. Közben lehámoztam róla a nadrágját, amiből kiugrott a kemény méretes szerszáma. Megfogtam a szerszámát, és a makkját szabaddá téve szétkentem a gallérján az izgalmi cseppjeit, és elkezdtem simogatni. Csodálatos érzés volt kezemben érezni a meleg kemény farkát! Beleborzongtam, hogy nemsokára a puncimban érezhetem! Zilálva vettük mindketten a levegőt, nekem is nagyon jól esett ahogy csinálta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.68 pont (148 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#37 zoltan611230 2018. 01. 11. csütörtök 08:11
Imádom
#36 davee10 2015. 02. 5. csütörtök 20:50
nagyon jo
#35 zsuzsika 2014. 10. 24. péntek 07:46
Jó.
#34 listike 2014. 01. 25. szombat 14:59
DORINKA: Ne is törődj a negatív emberekkel. Csak azért jának ide, hogy
piszkálódjanak és kritizáljanak.
Sajnos ez adja nekik az élvezetet.
#33 listike 2014. 01. 25. szombat 06:59
Kedves Dorinka!
Mikor lesz folytATÁS?
#32 zoltan611230 2014. 01. 25. szombat 04:16
Nagyon szep.
#31 Tivadar 2013. 10. 20. vasárnap 19:10
Dorina! Érdekelnek a családi történetekből azok, amiket ti nők irtok. Én a magam érzéseit átéltem, de sajnos ti keveset irtok. Te azon kevesek köé tartozol aki mert nyiltan vallani! Nem pornó, hanem érzelmes, és biztos megtörtént! Folytasd kérlek!
#30 bkvbusz 2013. 07. 7. vasárnap 03:18
Teljesen jó kis történet!
Érezhető benne a valódiság, a történet leírásából árad a szeretet. Nekem nagyon tetszett.
A Droiddal meg ne foglalkozz, csak így tovább.
#29 Dorinka 2013. 07. 1. hétfő 16:27
Most már arra is kiváncsi lennék, hogy mi a vélemény a történetről!És jó lenne ha nem szórnád tele a sületlenségeddel a fórumot! Vakáció van?
#28 gaborthefirst 2013. 06. 30. vasárnap 18:02
dorinka néni: én nem köszönöm meg neked amilyen gondolatokat ébresztessz, mert negatív vagy, nagyon negatív. Nem vagy jó hatással és még büszke is vagy rá... Majd a sorsod 'meghálálja' neked, akkor majd könyörögsz a feszülethez meglátod!
#27 Dorinka 2013. 06. 30. vasárnap 17:07
Sajnálom,csak ilyen gondolatokat ébresztett. :-(
Köszönöm azoknak akik nem azt látták benne mint a trollunk! Úgy látom van aki nagyon elviszi a dolgokat, és nem bír uralkodni magán! Jobb lenne ha visszafogná egy kicsit magát! És egy javaslat: legközelebb ha leül a billetyűzet elé, és másokról véleményt ir, a jobb kezében tartsa maga előtt a feszületet, esetleg alkalmas eszközére akassza fel a füstölőt és lóbálja! És van egy rossz hírem: Már 3 történetem kész, amit rövidesen olvashatnak az arra érdemültek!
Dorina
#26 gaborthefirst 2013. 06. 28. péntek 11:11
Az alábbi téves tartalmú kijelentések esetleg félrevezethetik a jóhiszemű olvasókat, törölni kéne ezeket.
1. egy írás alakiságára vonatkozó tanács nem jár semmilyen következménnyel.
2. a tartalmára vonatkozó járhat. A tartalomtól függően, következményektől, eredménytől függetlenül is lehet hátrányos joghatása. Önmagában egyes írások tartalmának ismerete is lehet jogsértő, illetve bizonyos írások esetén a hatóság értesítésének elmulasztása is az.
Ezt még lehetne hosszan sorolni, és kárfelelősség illetve a büntetőjogi felelősség is két teljesen különböző dolog... valamint elkövetői alakzatokat és tényállásokat stb sem kéne tévesen említeni.
szimonov ezek komoly dolgok, nem értessz hozzá, ez egy szakma, ne kontárkodj bele!
#25 szimonov 2013. 06. 28. péntek 04:44
Akkor ideje felfrissítened a jogi ismereteidet. Ugyan is jelenleg bármilyen témával kapcsolatban lehet írni. Egy írás szerkezetére és alakiságára, valamint tartalmára vonatkozó tanács addig semmit nem von maga után, amíg másnak kára nem származik belőle. Aki pedig statikai tanácsot ad egy épület felrobbantásához terrorcselekmény elkövetésére vonatkozóan, az társtettes. Továbbá mivel a jelen fiktív szövegek leírása nem törvénybe ütköző, így én sem követhetek el bűnpártolást. Arra már ki sem térek, hogy ez a fogalom mit jelent, nehogy túlpörgesd magad smile
#24 gaborthefirst 2013. 06. 28. péntek 04:26
Hát miért nem mindjárt egy terroristának magyarázod el hol a leggyengébb az általa felrobbantani kívánt épület statikailag, mert úgy több lenne az áldozat. Aztán meg hivatkozhatnál arra, hogy te csak statikai tanácsokat adtál. smile Ez bűnpártolás és felbújtás amit csinálsz te idióta fasz! Olyan cinikus vagy hogy kényszermunkára sem vagy érdemes!

Magyarázhatod, nem a tabuk miatt kedvenc, óriásit tévedsz, olvass csak utána miért! Úgyis kurvára ráérsz!

Nem is érdemelsz mást, robotoljál csak te állat, ott rohadj meg ahol vagy! Remélem ma is megtaposnak, mint rendesen, mint egy férget! Mindenki azt kapja ami jár neki, megérdemled! Sőt, sokkal rosszabbat érdemelnél...
#23 szimonov 2013. 06. 28. péntek 04:01
Ha nem csak saját idiotizmusod lebegne a szemed előtt, akkor észrevennéd, hogy nem tartalmi, hanem alaki, formai tanácsokat adtam leginkább. Az, meg hogy ki miről ír, nem az én dolgom. Mindösszesen szeretek olvasni. Ha tudok, tanácsot adok. Az pedig, hogy az emberek miért éppen ebben a témában írnak pofon egyszerű. Mert világunkban ez a téma a legnagyobb tabu és erre kíváncsiak nyílván a legtöbben. 50 évvel ezelőtt egy fekete fehér fotò is lázba hozta az embereket. Köszönhetően a liberalizmusnak, mára ez ugyan csak a multé. A szexuális ingerküszöbe az embereknek elszállt, a fantázia pedig világ életben szárnyalt. Inkább itt írják ki magukból az emberek a mélyen lappangó vágyaikat, mint a valós életben akarják kiélni.
Ami a kényszermunkát illeti, jelenleg itthon mindannyian kényszermunkások vagyunk, akik csak tengődnek. Aki nem, az már gyanús.
#22 gaborthefirst 2013. 06. 28. péntek 02:52
Nah, megint egy okostojás 'családbarát'. smile Bár határozott véleményem van a dolgokról, nem tartom magam megmondóembernek, felteszem rám céloztál. Nos, neked csak annyit, hogy vérfertőző történetekbe nem kívánom és nem is tudom beleélni magamat. Hát - szerencsére - nem vagyunk egyformák! De ha már 'bölcs' tanácsokat osztogatsz, elárulnád, hogy egy vérfertőző történet íróját milyen építő kritikával lehetne szerinted illetni? Talán több gyerekkel több aktus jobb lenne? Vagy részletezze jobban hogyan szopja le a fiát? smile Hogy miből tanulnának? Szerintem semmiből. De a kényszermunka révén legalább hasznosak lennének. Ez rád is vonatkozik!
#21 szimonov 2013. 06. 28. péntek 02:02
Véleményem szerint egész jò történet, attòl eltekintve , hogy a sztori alapja lerágott csontnak minősül. Amint látom, van az oldalnak ügyeletes megmondóembere smile . Neki maximum csak annyit, hogy pròbálja meg magát beleélni minden történetbe, amihez hozzá kezd, és a tehetségesnek tűnő írókat érdemi kritikával illetni, amiből tanulhatnak.
Elnézést a helyesírási hibákért, de éjszaka, telefonról elég nehézkesen megy az írás.
#20 papi2007 2013. 06. 22. szombat 08:51
erre elélveztem
#19 matrix1967 2013. 06. 20. csütörtök 19:19
Varom a folytatast !!! 10
#18 papi 2013. 06. 18. kedd 10:24
Kéne lenni folytatásnak is.