A+ A-

Egy éjszaka anyámmal 1. rész

Az igazi anyám a születésembe belehalt. Apám egyedül maradt velem. Szerencsénkre a házban élt egy leányanya a négyhónapos kislányával és ő felajánlotta a segítségét. Ő szoptatott, gondozott a saját gyermekével együtt. Apám eleinte csak hálás volt ezért aztán beleszeretett és egy évvel anyám halála után feleségül vette Anikót. Így lett testvérem Sári, akivel együtt nevelkedtünk, együtt jártunk iskolába és együtt érettségiztünk. Sokáig úgy tudtam, és úgy is éreztem, hogy Anikó az én édesanyám. Aztán tizenhatodik születésnapomon megtudtam az igazságot. Ez azonban nem változtatott meg semmit. Anikó továbbra is anyámként szeretett és én is ugyanúgy szerettem, mint anyámat. Csak most már nem lett lelkiismeret furdalásom, ha meglestem vetkőzés vagy fürdés közben vagy rágondoltam maszturbálás közben, mert ahogy kamaszodtam úgy növekedett bennem a vágy, hogy egyszer megdughassam őt. Bár már elmúlt 40 éves, a lánykorábban végzett versenyszerű tornától csodálatosan jó alakja volt. Arca nem volt kimondottan szép de a teste nagyon izgató volt.. Bőre feszes volt, sima és napbarnított. Mellei nem voltak nagyok, de hegyesek és kemények, a melltartót még nyugodtan elhagyhatta. Nem tehetek róla, de akárhányszor meglestem mindig szexuális gondolataim és vágyaim támadtak anyámmal kapcsolatban. Szégyen vagy tilos, de kívántam anyámat, képzeletemben már sokszor szeretkeztem vele.
Az érettségi után a július hónapot a balatoni nyaralónkban töltöttük. Egyik szombaton kettesben maradtunk anyámmal, mert apámnak Pesten volt tárgyalása. Sári, a nővérem is vele ment, hogy a barátnőivel találkozzon. Azt mondták, hogy majd vasárnap reggel jönnek vissza.
Délelőtt anyám főzött, én meg a Balatonban fürödtem. Ebéd után, a nagy forróság enyhülés múltával mindketten kifeküdtünk a napra. Anya keresett a kertben egy olyan helyet, ahová kintről nem lehetett belátni és meztelenre vetkőzve napozott. Előbb azonban megkérdezett engem:
- Peti drágám! A kertben fogok napozni fürdőruha nélkül, ne gyere hátra, ugye nem zavar?
Természetesen nem zavart. De tudtam, hol lehet meglesni észrevétlenül. Elrejtőztem és izgatottan néztem anyám gyönyörű testét, a szép fehér gömbölyű melleit, a sötét piros mellbimbókkal és legszívesebben odarohantam volna, kezeimbe venni, megcsókolni. De talán még ennél is jobban izgatott az, ami a combjai közt sötétlő göndör szőrzete alatt rejtőzött. Így telt el a délután. Hat óra felé anyám szólt, hogy készüljek, mert hamarosan vacsorázunk.
- Oké - mondtam, - megyek és felöltözöm.
Megfordultam és beviharoztam a fürdőszobába lemosni magamról a napolajat.. A kádban, a zuhany alatt miközben a szappant kenegettem szét a farkamon, gondolataim anyám izgató mellei körül jártak. Gyorsabban kezdtem magamnak gyúrni, közeledtem a csúcshoz.
Hirtelen kinyílt az ajtó. A zuhanyzó tejüvegén keresztül homályosan láttam anyám körvonalait, ahogy belépett és becsukta maga mögött az ajtót.
- Siess - mondta - ,szeretnék én is zuhanyozni.
- Hát - válaszoltam, miközben igyekeztem lemosni a habot magamról - jöttél volna előbb, most várnod kell.
- Erre azt láttam a homályos üvegen át, hogy Anyám leveszi a kis bikini nadrágot. Izgatottan lestem a homályos üvegen át meztelen testének körvonalait. Aztán anyám váratlanul elhúzta a zuhanyajtót és belépett mellém a fülkébe.
- Szióka, - üdvözölt, majd lepillantva így szólt - Ejha, látom szép kis merevedésed van, és még hozzá mekkora méretben?
- A... Anya! Te mit csinálsz?
- Ugyan, láttalak én már meztelenül, de azért ez most sokkal izgalmasabb látvány.
- De hát, te meztelen vagy!
- Na és, talán még nem láttál engem meztelenen? - kérdezte incselkedve - ugyan már kisfiam, tudom, hogy meglestél és nem először. Észrevettem csak nem szóltam érte. Hozzám simult és megpuszilt.
- Apa, mit szólna, ha most meglátna minket? - kérdeztem.
- Apád és Sári csak holnap jönnek haza, de egyébként sem érdekelné. Már jó ideje nem foglakozik azzal, hogy mit csinálok. Nos? Nincs szükséged egy segítő kézre? - kérdezte, és azzal a kezébe vette a farkamat.
- Hú, ez igazán szép darab - mondta búgó hangon - kár, hogy eddig nem figyeltem fel rá. Tegyünk rá még egy kis szappant. Így ni, most már jobban csúszik. Milyen hosszú és kemény.
Beleszédültem, ahogy bársonyos keze lágyan simogatta a szerszámomat. Már nem akartam tiltakozni, örültem és engedtem, hogy tegyen, amit akar.
- Hé, kisfiam, mire vársz! - szólt rám - Te miért nem használod a kezeidet?
Kissé bizonytalanul az izgalomtól, kezeim elindultak a melleihez, majd a szappant kezdtem szétkenni rajtuk. Élveztem kemény melleinek, mellbimbóinak simogatását, - amit anyám elégedett sóhajokkal nyugtázott.
- Ez az. Ügyesen vagy, Petikém. De az egyik kezeddel egy kicsit lejjebb is szappanozhatnál.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.07 pont (118 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 feherfabia 2016. 01. 21. csütörtök 06:23
Nagyon jó!
#17 Bikmakkocska 2013. 09. 13. péntek 14:19
Ebben a műfajban erős négyes. Bár én inkább a családi kategóriába sorolnám.
#16 A57L 2013. 09. 1. vasárnap 05:13
Nem rossz.
#15 tiborg 2013. 08. 14. szerda 04:49
Ez abrand,de nem rossz.Csak vigyazz, jol gondold at mit es hogyan.
Peldaul: Milyen mely a mely torok?!!? Ajkai 'SZoros" gyurukentzarodtak a makkomon!! mikozben a pumpalas folytatodott??? UGYES ANYUKA !!??(atlag 5)
#14 axelley 2013. 08. 14. szerda 00:36
Szörnyű volt, szerencsére felejtős !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martianyu: Ha, majd olyat írsz, amit a kedvesemnek írt egy tapasztalt férfi, egy tapasztalt nőnek. Járhat a szád, addig meg hallgass mélyen.
"Fórum" keress....
#13 Martianyu 2013. 08. 8. csütörtök 21:45
gaborthefirst : Igazad van , de Te még ilyet sem tudtál írni , semmilyet !!!!!! Milyen alapon oktatsz itt ki ,bárkit ?
#12 x124 2013. 08. 2. péntek 20:47
Jó!
#11 sipospista 2013. 08. 2. péntek 12:23
nem rossz történet
#10 Rinaldo 2013. 08. 2. péntek 12:05
Jól megdugta anyucit.
#9 gaborthefirst 2013. 08. 1. csütörtök 12:04
Nem hihető, egyszerű és tucat. Magyarul gagyi...
#8 Martianyu 2013. 08. 1. csütörtök 09:25
Ott van már a folytatás is a "Törte-net.hu" nál , csak a szerkeztőn múlik , hogy mikor kerül fel .
#7 Balz 2013. 07. 31. szerda 15:08
10 pont, folytasd
#6 genius33 2013. 07. 31. szerda 14:03
Fantasztikus!!!! 10 pont!! Folytatást!!
#5 gibbon2 2013. 07. 31. szerda 09:49
Nagyon jó történet folyatatást!
#4 papi 2013. 07. 31. szerda 09:49
Nagyon jó, folytasd
#3 hairy_pussy 2013. 07. 31. szerda 08:52
10p
#2 listike 2013. 07. 31. szerda 06:53
Csak így tovább. Várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2013. 07. 31. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?