A+ A-

Szigeten 2. rész - Katie és Tom

Miután a három ember elhagyta a szigetet, Katie és Tom egyedül maradtak egy kicsinek nem mondható szigeten. Napokig nem mozdultak a partról, a segítségre vártak.
Ahogy Tom emlékszik a történtekre:
Reggel fáradtan ébredtem több helyen zúzódásokkal melyek az ébredéskor eléggé fájtak. Körülnézve ismeretlen helyen voltam, körülöttem a dús növényzettel és a hatalmas óceánnal.
Próbáltuk nyugtatni magunkat hogy biztosan meg fognak majd találni minket és minden rendbe jön és hogy nem mozdulunk a partról mert akkor kisebb az esélye hogy megtalálnak minket. De több nap várakozás után, a modern világ nyútjtotta kényelem hiányában fogytán voltunk a reménynek. Sem a családunk többi tagjáról sem pedig a három emberről nem jött hír akik elindultak segítségért, talán odavesztek az óceánban. A napok pedig csak teltek, és nagyon hiányzott minden otthonról, a szobám, az ágyam, az egész eddigi életem. Elhatároztuk, hogy felfedezzük a helyet ahol vagyunk mert a megtalálásunkba vetett hitünk szinte már teljesen elfogyott, így neki indultunk és a sziget belseje felé vettük az irányt. Már több órája úton voltunk mikor egy tisztáshoz hasonló részhez értünk ahol megpihentünk, és el is határoztuk hogy ott maradunk éjszakára. Miután ideiglenes szállást építettünk magunknak el fogyasztottuk a gyümölcsből álló vacsoránkat, és raktunk egy kis tüzet is mert az éjszakák nagyon hidegek voltak. Éppen emiatt össze is bújtunk és már fél álomban voltam mikor neszt halottam a körülöttünk lévő zöldből, majd a következő amire emlékszem hogy szempárok merednek rám, majd éles fájdalmat éreztem egy pillanatra és melegséget a fejemnél utána valószínüleg el ájultam.
Valamikor az éjszaka folyamán ébredtem hason fekve a homokban hátrakötözött kezekkel, felnéztem elöttem a még parázsló tűz melytől kicsit arrébb a hihetetlen látvány melyet szerettem volna csak álomnak hinni, 2 benszülöttnek látszó férfi dugja a még eszméletlennek tűnő anyámat. Ordítani akartam de nem hagyta el hang a torkomat, majd a második próbálkozás sikerrel járt de értelmes szó nem hagyta el számat. Anyám viszont kezdett magázhoz térni, a következő másodpercekben mértem fel, hogy nem kellett volna ordítanom, eszméletlenül könnyebb lett volna neki, de hát mit tehettem vészreakció volt. Anyám sikoltozni kezdett és kapálódzni, megpróbálták lefogni őt sikertelenül, majd kapott egy hatalmas pofont aminek hatására elcsendesedett. Ezután elindult felém a nagy darab fickó egy husánggal és nálam ismét sötétség. Már világosodott mikor édesanyám ébresztgetett......
Katie emlékei:
Minden nap egy örökké valóságnak tünt Mike és Nelly nélkül, ebben a reménytelen helyzetben még inkább hiányzott Mike és a sok itt töltött nap után vágytam az ölelésére és a szituáció ellenére a szex is nagyon hiányzott már. Mike és én amikor csak tehettük nagyon sokat szeretkeztünk, nem tudtuk megunni egymást, én egy 170 cm magas barna göndör hajú nő vagyok, nagy cicikkel amit a lányom Nelly is örökölt tőlem. Öltözködésem és stílusom a mindennapi életben visszafogott, de szexuális téren egy igazi vadmacska vagyok, nagyon szeretem a szexet. Már annyira hiányzott a szex hogy majd bele őrültem, még a fiamat Tomot is más szemmel kezdtem el nézni, most hogy itt rekedtünk vettem csak észre hogy kész férfi vált belőle.
Nem mondtuk ki egymásnak hogy segítséget már nem is remélve indultunk el a sziget belseje felé, ahol is egy végleges szállásnak alkalmas helyet kerestünk. Nem egészen egy napi járás után megpihentünk és aludni készültünk éppen mikor ránktámadtak. A lakatlannak hitt sziget lakott volt, legalábbis őslakosai voltak. 2 férfi állt lesben az elalvásunkat várva mikor rajtunk ütöttek és a következö amire emlékeszem hogy Tom a földön fekve ordít én pedig 2 nagy darab fickó keze között ébredek. Próbáltam szabadulni de nem tudtam az egyik férfi megütött és tomot is leütötték. Nagyon féltem,azt hittem hogy itt fogunk meghalni mindketten.A következő amire gondoltam hogy ha csak meg akartak volna ölni már megtették volna, így meg kell tennem mindent amit akarnak, így talán meg menekülhetünk.
Miután vissza tért a férfi kiabálni kezdett velem,amit én persze nem értettem, majd a másik férfival is veszekedett egy ideig. Eközben tudatosult bennem hogy a férjemen kívül sok éve nem látott engem pucéran senki, két férfival pedig nem voltam sohasem. Véginéztem magamon, a szapora légzéstöl gyorsan emelkedő melleimen, a széttárt combaim között pedig a nedves puncim pedig azt sejtette hogy eszméletlen állapotom ellenére élveztem amit velem csinálnak. De nem sok időm volt gondolkodni a két férfi miután megbeszélték a dolgukat odaléptek hozzám és folytatták amit elkezdtek. Féltem hogy bántani fognak, de tévedtem. A kisebb oda hajolt a puncimhoz és nyalni kezdte a másik pedig a számba nyomta a hatalmas szőrös farkát, de nem dugta a számat,hanem intett hogy csináljam. Én pedig kezdtem megnyugodni és örültem is hogy nem bántanak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2015. 09. 7. hétfő 06:28
Egész jó!
#10 listike 2014. 09. 9. kedd 13:05
Nem tetszett.
#9 A57L 2013. 10. 28. hétfő 04:34
Nem rossz.
#8 hd4350 2013. 09. 1. vasárnap 13:02
Elkészült a 3-ik rész.
#7 Rinaldo 2013. 06. 20. csütörtök 07:38
Jól meg baszták,seggbe és pinába is.
#6 gaborthefirst 2013. 06. 19. szerda 22:31
Tényleg szerezz valakit.
#5 genius33 2013. 06. 19. szerda 20:34
Szarabb mint az első, ne folytasd...
#4 Martianyu 2013. 06. 19. szerda 13:03
csak remélni tudom , hogy nem kell újra 2 év az újabb részhez .
#3 veteran 2013. 06. 19. szerda 08:57
Kezd jó lenni 8p
#2 papi 2013. 06. 19. szerda 07:27
Még nincs vége ugye?
#1 Törté-Net 2013. 06. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?