A+ A-

Különleges legénybúcsú

Poól régóta nyaggatott már, hogy valami ütős bulit kéne kitalálni az egyik haverjának a legénybúcsújára. Számos ötlet felmerült, amiken jót nevettünk, aztán elvetettük.
Egyik nap aztán előállt a szerinte legjobb ötlettel. Látott egy filmet, ahol egy japán csajon szolgálták fel a finomabbnál - finomabb falatokat.
Mi lenne, ha mi is valami hasonlót csinálnánk? Vagyis én lennék az élő csemegetál. Hm... Át kell gondolnom! Az ötlet nem rossz, de mégis! Ismeretlen pasik érintenek meg, matatnak rajtam...
Ne parázz! - nyugtatott Poól. A haverok megbízható pasik. Meg tartok nekik majd egy kis továbbképzést illemtanból.
Addig - addig győzködött, amíg belementem. Szerintem minden nő (vagy csak a nem normálisabbja?) eljátszadozik a gondolattal, milyen érzés, amikor több kéz érinti, nyalogatja, csókolgatja.
Főbb vonalakban megbeszéltük, hogyan is képzeli el az egész dolgot. Semmi sem kötelező. Ha valami nem tetszik, azonnal szólok. A vőlegénnyel együtt 6 pasi lesz, 32 - 40 évesek.
Tehát: különböző gyümölcsöket, édességeket, nyalánkságokat fogok szervírozni a testemen A vendégek lenyalogathatják rólam, óvatosan leharaphatják.
Elérkezett a nagy nap. Tejes, narancsos fürdőt vettem. Ettől a bőröm lágy és illatos lett. Ittam egy pohár finom vörösbort, bátorítólag. Felfeküdtem egy üvegasztalra. Az üveg hideg de izgató volt. Megborzongtam. Próbáltam felkészülni az elkövetkező órákra. Egy darabig mozdulatlanul kell feküdnöm, bármi történik is. Na, mindegy. Már nincs visszaút - gondoltam. Poól és egy barátnőm készítette el az élő tálat.
A hasamat salátalevelekkel fedték be. Erre kerültek a húsfalatkák, sajtok, olívabogyók, uborkaszeletek. Aztán következtek a desszertek. A melleimet kivi, ananász, mangó szeletekkel fedték be. A combhajlatomba kerültek az eper és szőlőszemek. Kevés zselét is öntöttek rá, hogy megtapadjanak a szőlőszemek. A szeméremdombomat tejszínhabbal vonták be, amire színes cukordrazsét szórtak. A nyakamra készítettek egy nyakláncot, amire csoki golyókat, plarinékat fűztek. A tenyerembe szintén salátalevelek kerültek, erre tengergyümölcseit fektettek. A karomat citrom és narancskarikákkal borították be. A lábszáramat banánszeletekkel tették kívánatossá. Poól kérte, hogy engedjem meg, hogy amikor elfogy már a lábamról a banánszelet, és a tejszín a szeméremdombomról, akkor egy banánt illeszthessen a puncimhoz, és a számba is. Bizarr ötlet, de legyen!
Elkészült a nagy mű. Már csak a vendégek hiányoztak. Hamarosan megérkeztek. Már jókedvük volt. Poóltól megkapták az útbaigazítást, és egy kupica pálinkát bátorítólag.
Amikor beléptek a szobába, egy pillanatra megállt a levegő is.
- Húha! - tört ki belőlük. Egy ilyen helyzetben mindenki idétlen kicsit, ők is vihogni és poénkodni kezdtek.
Leültek körém a kanapéra, beszélgetni kezdtek. Ugratták a vőlegényt. Ő az ünnepelt, neki kell megkezdenie a "tálat".
Karesz, az ünnepelt, odalépett hozzám, és a hasamon lévő salátástálról csípett le egy falatot egy pálcika segítségével. A csippentéssel kicsit csiklandozta a bőröm, megint megborzongtam.
A többiek is követték, lassan fogyott a tál, és az ital, bátorodtak a vendégek. Kezdett a hangulat forrósodni. A fiúk egyre felszabadultak lettek, és kezdték szűknek érezni a nadrágjukat, melegnek az ingeiket. Észrevétlenül kerültek le a ruhadarabok.
- Na, együnk egy kis desszertet! - felkiáltással Poól tejszínhabbal vonta be a mellbimbómat is, és cuppogva nyalta le az egyikről.
- Én is, én is! - kiáltották a többiek is, és sorban nyalogatni kezdték a bimbómat. Egy - két bátrabb és hevesebb fiú gyengéden meg is harapdálta. Nagyon izgató volt. Már én is felfokozott állapotba kerültem.
Aztán a melleim után következett a lábam, karom. Minden porcikámon éreztem a forró leheletet, a nyelvek érintését, a finom harapdálást. Valaki már a tejszínhabot nyalogatta a szeméremdombomról. Keze óvatosan siklott a combom hajlatába, majd a puncim felé. Ujjai matatását éreztem forró, nedves puncimban. Majd egy észrevétlen pillanatban tenyerét a popsim alá csúsztatta, megemelve ezzel kicsit. Folytatta a nyalakodást. Már a csiklómat nyaldosta. Egy szer csak megéreztem ujját a popsimban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.93 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 12. 11. szerda 06:27
Elmegy.
#8 IceHunter19 2013. 09. 22. vasárnap 08:21
Gyenge
#7 papi 2013. 09. 21. szombat 16:16
Gyengécske.
#6 Pavlov 2013. 09. 20. péntek 20:02
Ez az én fordításom lebutított változata!

http://www.torte-net.hu/tortenet/4392-Asztaldisz


Áááááááááááááááááááááá
#5 Bikmakkocska 2013. 09. 20. péntek 16:43
Ne folytasd, fantáziátlan.
#4 Rinaldo 2013. 09. 20. péntek 09:54
Jó.
#3 veteran 2013. 09. 20. péntek 09:02
Lehetett a filmben is így.
#2 Martianyu 2013. 09. 20. péntek 07:42
És ezt mind magadtól írtad ? Fantasztikus !
#1 Törté-Net 2013. 09. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?