A+ A-

Túra barátokkal

Nem gondoltam volna, hogy a fantáziámat hónapokig izgató eseményeknek leszek tanúja, amikor Péter barátom felhívott azzal, hogy mennyünk el egy magashegyi túrára. Mikor mondtam neki, hogy hívja fel Laci barátunkat, örült az ötletnek, de néhány perc múlva visszahívott, hogy Laci sajnos nem ér rá, de a társaságunkba tartozó felesége, Ági viszont szívesen jönne velünk, amin egy kicsit csodálkoztunk, de végül is elfogadtuk. Így kialakult a csapat, Péter tizennégy éves fiával, Gergővel kiegészítve. Két sátorral vágtunk neki a déli Alpoknak, de a nagy hőség miatt még a magasabb hegyekben sem számítottunk nagyon hidegre.
A túrát négy naposra terveztük, és a költségek miatt igyekeztünk nem hivatalos kempingekben táborozni, hanem védettebb helyeken táborozunk. Mivel évek óta egy társaságban mozogtunk, ezért nem okozott gondot a felosztás Ági Gergővel, én pedig Péterrel voltam egy sátorban. Már korábban észrevettem, hogy Áginak tetszik Péter: erős, izmos jó humorú és jóképű srác, mindig csillogott Ági szeme, amikor Péter közelébe került. Péter ugyan néhány éve újranősült, de az a fajta fiú volt, aki mindig próbálkozik, élvezi a flörtöt, és mindig kész egy kis kalandra. Ennek ellenére nem gondoltam, hogy bármi is történhet közöttük, hiszen Péter odavolt a fiáért, amikor a közelében volt szinte megváltozott, látszott, hogy igazi apa. Ági egyébként déli szépségnek mondható kicsit teltebb idomokkal megáldott csinos lány. Sötétbarna egyenes haj, szép arcvonások, zöld szemek, kicsit erősebb lábak, popsi, és a magasságához nagynak mondható mellek. Igazából nekem nagyon tetszett Laci felesége, de hát mivel nekem családom van, így csak gyönyörködtem a formás lányban.
Első este, miután letelepítettük a sátrainkat, kényelmesen berendezkedtünk egy erdős rész mellett, távol mindenféle településtől és úttól, tüzet raktunk, beszélgettünk, iszogattunk egy keveset, jó hangulatban megvártuk a naplementét. Elsőként Gergő ment aludni, majd én is elbúcsúztam a többiektől és a sátramba mentem. Péter és Ági még maradtak, és még hallottam, hogy a családról, barátokról, kapcsolatokról beszélgettek. A fáradságos túrázós nap után szinte azonnal elaludtam. nem tudom mennyi idő telt el, de felébredtem, mert a hegyen még nem szoktam meg légkört. Óvatosan kinéztem a sátorból és láttam, hogy Péter és Ági szenvedélyesen csókolóznak. Magamban végigszidtam őket, hogy most mind a ketten megcsalják párjaikat, de még nekem is tudnom kell erről, de mivel izgatott Ági, tovább néztem a műsort. A tűz még pislákolt egy rádobott nagy farönk miatt és így szinte művészi látvány volt a két szerelmeskedő. Úgy láttam nem állnak meg egy szimpla csóknál, mert simogatások, majd kínosan lassú vetkőztetés kezdődött.
Mivel meleg volt, Péter félmeztelen volt, Ágiról meg lekerült a póló és a melltartó. A nagy mellek rugalmasan mozogtak, és az éjszakai tábortűz fényei még szebbé festették felsőtestét. A sok kényeztetés kellőképpen feltüzelte a párocskát és Ági láthatóan gyakorlott mozdulattal lehúzta Péter sliccét, és a kényelmesen hátrakönyöklő barátom farkát kezdte el szopni. Nagyon ügyes volt, mert egyrészt Péter farka azonnal keményen felállt, másrészt nagyon változatos technikát alkalmazott: hol csak az ajkait csúsztatta végig a makkon, hol lágyan nyalogatta, hol erősen és finoman felváltva mozgott az ajkakkal fel és le. Nekem is felállt a farkam amint oldalról láttam a térdelő Ági élvezetes szopását, ringó csípőjét és melleit, melyeken hoki korong nagyságú mellbimbók díszelegtek.
Egyszer csak Ági abbahagyta a szopást és maga elé kapta a ruháját. Akkor láttam, hogy Gergő kimászott a sátrából, és ki tudja mióta szintén nézi őket. Péter megőrizve a hidegvérét annyit mondott:
- Gergő menj vissza aludni, holnap megbeszéljük.
A válasz megdöbbentette mindkettőjüket:
- Ha nézhetem, nem mondom el anyunak.
Rövid csend után Ági lassan leengedte ruháit, és folytatta a szopást, úgy hogy a fiú is lássa. Gergő kigombolta a nadrágját és matatni kezdett a kis kamasz farka körül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.17 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2016. 03. 12. szombat 21:33
Netörődjél a fikázzókkal.
#12 zsuzsika 2015. 01. 7. szerda 08:05
Enyhén közepes.
#11 A57L 2014. 02. 7. péntek 05:14
Elmegy.
#10 sikamika 2013. 11. 1. péntek 20:46
nem rossz.!
#9 sipospista 2013. 09. 26. csütörtök 14:27
szuper
#8 Rinaldo 2013. 09. 26. csütörtök 14:07
Elmegy.
#7 Partysun 2013. 09. 26. csütörtök 13:37
Elsőre nem rossz. Folytasd az írást
#6 Bikmakkocska 2013. 09. 25. szerda 20:01
Nem gyenge, egyszerűen átlagos és fantáziátlan.
#5 veteran 2013. 09. 25. szerda 09:24
Gyenge
#4 Martianyu 2013. 09. 25. szerda 07:53
igen gyenguci .
#3 papi 2013. 09. 25. szerda 07:45
Ez egy nagyon gyenge gagyi.
#2 hairy_pussy 2013. 09. 25. szerda 06:20
gyenge
#1 Törté-Net 2013. 09. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?