A+ A-

Pierre

Pierre ifjú korában egy szép hajnalon a folyópart felé bandukolt. Már jó ideje sétálgatott, amikor különös látványra lett figyelmes: az egyik bárkán egy férfi egy meztelen testet próbált kihúzni a folyóból a fedélzetre. A test megakadt a horgonyláncon. Pierre a férfi segítségére sietett. Együttes erővel végül sikerült a testet a fedélzetre emelniük.
A férfi megkérte Pierre-t:
- Várjon itt, amíg hívom a rendőrséget. - Azzal elrohant. Épp hajnalodott, a nap első sugarai rózsás fénnyel vonták be a testet. Pierre meglátta, hogy az előtte fekvő alak nem akárki: gyönyörű nő. Hosszú haja vállára és kerek mellére tapadt. Aranyos fényű, sima bőre ragyogott. A víz tisztára mosta, a test vonalai lágyan rajzolódtak ki. Pierre még sohasem látott ennél csodálatosabb testet: lenyűgözve bámulta, ahogy a nap szárítja. Megérintette. Még meleg volt, nemrég halhatott meg. Érezni akarta a szívét. Már nem vert. A melle mintha Pierre kezéhez tapadt volna.
Megborzongott, aztán a mell fölé hajolt és megcsókolta. Olyan ruganyos és puha volt az ajka érintése alatt, mint amilyen egy élő nő melle. Hirtelen vad vágy öntötte el. Tovább csókolta a lányt. Szétnyitotta halott ajkát, s amint szétvált, egy kis víz folyt ki belőle, mintha a nyála volna. Úgy érezte, ha elég sokáig csókolja, még felélesztheti. Szájának melege átsugárzott a lányéba. Csókolta a száját, a mellbimbóját, a nyakát, a hasát, s aztán szája lecsúszott egészen a nedves, göndör szőrzetig. Mintha a víz alatt csókolta volna.
A lány kinyújtva feküdt, lába kis terpeszben, karja szorosan a teste mellett. A nap bearanyozta bőrét, haja hínárhoz hasonlított.
Lenyűgözte a szabadon és védtelenül fekvő női test látványa. Szépnek találta csukott szemét, félig nyitott száját. Harmat, nedves virágok, levelek és friss reggeli fű íze érződött testén. Selyem tapintású volt a bőre. Tetszett neki a mozdulatlansága, a némasága.
Égett a vágytól. Végül rávetette magát a testre, és beléhatolt. A lány lába közül víz folyt ki, mintha najád lett volna. Pierre mozdulataira a test hevesen hullámozni kezdett. A fiú folytatta, minden pillanatban ellenállásra várva, de a lány teste nem tett mást: csak felvette az ő mozgásának ritmusát.
Hirtelen megijedt, hogy megérkezik a férfi a rendőrséggel, megpróbált sietve eljutni a kielégüléshez, de nem sikerült. Még soha nem tartott ilyen sokáig. A hüvely hűvössége és nedvessége, a lány mozdulatlansága hosszúra nyújtotta az élvezetet.
Kétségbeesetten mozgott, hogy megszabaduljon kínjától, és meleg nedvét a lány hideg testébe fecskendezhesse. Nagyon várta már a beteljesülést, a lány mellét csókolgatta, és őrjöngve erőlködött... eredménytelenül. Így fogják megtalálni, a halott lány testén fekve, gondolta. Végül derékban megemelte a holttestet, és így lökdöste hímvesszőjét hevesen egyre beljebb. Ekkor kiáltásokat hallott maga körül, és abban a pillanatban elérkezett a csúcsra, elöntötte a beteljesülés gyönyöre. Kihúzta vesszejét a lányból, ellökte magától a testet és elrohant.
A lány emléke napokig kísértette. Ha a zuhany alá állt, azonnal fölrémlett benne nedves bőrének érintése, hajnali fényben ragyogó holtteste. Soha többet nem fog ilyen gyönyörű testet látni. Ha meghallotta az eső hangját, eszébe jutott a lány szája szélén és a lába közül kicsorduló víz, vagy testének lágy simasága.
Úgy érezte, menekülnie kell a városból. Néhány nap múlva egy halászfaluban kötött ki, s olcsó nyaralók között bóklászott. Szobát bérelt az üdülőtelepen. A falakon minden áthallatszott. A házsor közepén, épp Pierre szobája mellett volt a közös vécé. Éjjel, amikor keservesen aludni próbált, hirtelen halvány fénycsíkot vett észre a fal repedésében. Szemét odaillesztette, és egy tizenöt év körüli fiút pillantott meg, amint fél kézzel a falnak támaszkodva áll az ülőke előtt. Nadrágját félig letolta, ingét szétnyitotta, fürtös fejével a dolga fölé hajolt. Jobb kezében tartotta hímvesszőjét és elgondolkodva babrált vele. Olykor-olykor megnyomta, s akkor enyhe rázkódás futott végig a testén. Fürtös fejével, fiatal, halvány testével egészen úgy hatott a homályban, mint egy angyal, már persze attól eltekintve, hogy hímvesszőjét kezében tartotta.
Bal kezét most elvette a faltól, ahol eddig nyugodott, de közben tovább nyomkodta, szorongatta hímvesszőjét. Nem csinálta nagyon erősen. Csak kereste a gyönyör érzését, de a tetőpontig nem tudott eljutni. Csalódott volt. Minden ujj- és kézmozdulatot kipróbált. Vágyakozva tartotta petyhüdt vesszőjét. Tűnődve méregette, majd nadrágjába rejtette, begombolta ingét, és elhagyta a helyiséget.
Pierre most már teljesen ébren volt. A vízbe fúlt lány kísértő emlékébe immár belekeveredett a magával babráló fiú képe. Ott feküdt hánykolódva, amikor ismét fényt látott átszűrődni a vécéből. Egy ötven év körüli hatalmas, kövér nő ült bent, arca húsos volt, szája és szeme falánk, mohó.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 A57L 2016. 09. 8. csütörtök 09:54
Érdekes,de nekem sem tetszett.
#16 listike 2013. 09. 26. csütörtök 06:48
Végig olvastam, de nem tetszett.
#15 Kerpeten 2013. 09. 24. kedd 23:44
Nekem is tetszet !
#14 sanyi0227 2013. 09. 22. vasárnap 08:27
az elején nem sok kellet hogy ki ne kapcsoljam .de aztán egész jó kis történet lett, az elejétöl eltekintve.
#13 x124 2013. 09. 20. péntek 22:37
Jó!
#12 v-ir-a 2013. 09. 19. csütörtök 21:05
Shavo smile
én ígérem, h 1x összeszedem magam és elolvasom végig smile
#11 Bikmakkocska 2013. 09. 19. csütörtök 11:43
A nekrofília borzasztó, viszont a szerző kiválóan írta meg. Nemcsak ezt a részt, hanem az utána következőket. A beteges részekkel együtt finoman megírt történet. Megjegyzem, Maria Antoinette-t - lásd a Nagy Francia Forradalom- a lefejezése után is meggyalázta egy utcagyerek. Látszik, mekkora hatalmas a szakadék a valóság, és az itteni, önmagában jól megírt történetek között.
#10 author04 2013. 09. 19. csütörtök 09:27
Kedves Shavo!
Vannak olyan témák, amikre eleve rá sem nyitok (s/m, bizarr, híresség, gruppen, leírás). Korábbi megjegyzésemmel nem bántani akartalak, hiszen az írói szabadság létező dolog ezen az oldalon (ezért nem is szavaztam!!!). Az viszont igaz, hogy egy mű megítélése nagyban múlik a figyelemfelkeltő első mondatokon. Ha azok "extrém"-ek, akkor a többit már megette a fene...
#9 Shavo 2013. 09. 19. csütörtök 09:06
Csak a történet eleje ilyen extrém a többi része tetszene Nektek, olvassátok bátran végig.
#8 author04 2013. 09. 18. szerda 22:48
A nekrofília elég undorító szexuális aberráció, ennél a jelenetnél hagytam abba az olvasást, mielőtt majdnem kitaccsoltam, mint v-ir-a. Ha csak ennyire vagy képes, inkább ne folytasd. Pontszámaid alapján olvasóid edzettebb gyomrúak, nekem ez a beteges téma nem jön be. Szokásom szerint inkább nem szavazok. A párodnak - ha van élő - gratulálok, hogy el tud viselni téged ilyen hajlamokkal.
#7 v-ir-a 2013. 09. 18. szerda 22:10
hát a hullás résznél abbahagytam az olvasást.....brr a hányinger kerülgetett....
#6 veteran 2013. 09. 18. szerda 21:37
Kezdés miatt elfogadhatatlan.
#5 papi 2013. 09. 18. szerda 08:34
Nem rossz.
#4 Rinaldo 2013. 09. 18. szerda 08:16
Elmegy.
#3 Martianyu 2013. 09. 18. szerda 08:06
Hullával közösülni , beteg vagy fiú !
#2 Andreas6 2013. 09. 18. szerda 07:12
Az eleje eléggé visszatetsző. Egy szóval: ocsmány.
#1 Törté-Net 2013. 09. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?