A+ A-

A lányom fiúja 2. rész

Az előző események után, állandóan izgatott a gondolat, hogy összehozzak egy bulit négyesben a lányommal. Aztán pár hét múlva, ha véletlenül is, de összejött.
Úgy történt, hogy a pasim, Zoli, aki nálam tizenöt évvel fiatalabb, nálam volt éjszakára. A férjem, szokása szerint a barátnőjénél aludt. Lányomnál persze itt volt a fiúja, Zsoltika.
A hálószobámban a nagy franciaágyon hevertünk. Túl voltunk már egy meneten, amikor elmeséltem neki, mi is történt azon az éjszakán. Zoli először kibukott, hogy lefeküdtem a lányom pasijával, de aztán egyre izgatottabb lett, ahogy a történetet folytattam.
Persze tudtam, hogy szereti a perverziót és hogy tetszik neki a lányom. Amikor aztán azt mondtam neki, hogy menjünk és lessük meg a fiatalokat, azonnal benne volt. Úgy ahogy voltunk, meztelenül, odalopakodtunk a lányom, szobájához. A félhomályból halk zene és hangosabb nyögdécselések szűrődtek ki. Halkan kinyitottam az ajtót. Belestünk, és a félhomályban láttuk, hogy a lányomat, szétrakott lábai között Zsoltika nagyban keféli. A seggemnél éreztem, hogy a barátom farka újból mereven áll. Lenyúltam és húzogatni kezdtem rajta a bőrt.
Ő meg benyúlt a lábam közé és a puncimat simogatta. Így leselkedtünk egy darabig aztán jól felizgulva visszamentünk a szobámba.
Nagyban szoptam a barátom farkát, amikor kinyílt az ajtó és bejött a lányom nyomában Zsoltikával, mindkettő teljesen meztelenül.
- Láttam, hogy leselkedtetek, gondoltam most mi nézünk meg titeket. Folytassátok nyugodtan! - mondta, és mellénk heveredett.
Zsolt csak állt merevedő fasszal és engem nézett. Tovább szoptam, de észrevettem, hogy a barátom a lányomat figyeli.
Dórikába belebújt az ördög, mert egyszercsak a feje megjelent az enyém mellett és kitátotta a száját. Hát mit mondjak, a barátom azonnal elvette tőlem a farkát és belerakta a lányom szájába. Dórika cumizni kezdett. Zsolti kikerekedett szemmel nézte. Láttam, hogy a feje elvörösödik. Gyorsan - nehogy balhézni kezdjen - elkaptam a farkát, magamhoz húztam az ágyra és bevettem. Én is szopni kezdtem. A fiúk teljesen átadták magukat a szopatás élvezetének. Pillanatok alatt eldurrantak. A szám tele lett a meleg ondóval.
Egy zsebkendőbe köptem, de a lányom lenyelte a maga adagját.
- Mi van anya, nem szereted a geci ízét? - kérdezte vigyorogva, és a maradékot lenyalta a szája széléről.
Na, gondoltam, szép kislányom van! Most szopta le a barátomat, a fiúja előtt és még szemtelenkedik is!
Felálltam és javasoltam, hogy menjünk és igyunk egy kis pezsgőt. Azzal mindenki átvonult a nappaliba. Bekapcsoltam a zenét és egy kis hangulatvilágítást. A barátom kivett a hűtőből egy üveggel és töltött.
Letelepedtünk a fotelokba.
Már a második pohárnál tartottunk, amikor Dórika egyszercsak beleült a barátom ölébe.
- Tetszem neked? Melyikünk a jobb csaj, én vagy az anyám? - incselkedett vele és a fülét harapdálta és a farkát markolászta. Zoli vigyorogva hagyta magát, de a keze a lányom segge partjai közé csúszott, ujjai elmerültek a kis pinájában, miközben a szájával a kis rózsaszín mellbimbóit szopogatta. Zsoltika megbabonázva nézte a lányomat, de nem szólt egy szót sem.
- Mind a kettőtök nagyon jó csaj, de álljatok egymás mellé, hadd lássunk titeket együtt! - válaszolta Zoli.
Felálltunk és a fiúk elé léptünk és szétrakott lábakkal a csípőnket riszáltuk a zene ritmusára.
- Mind a ketten gyönyörűek vagytok! Mintha testvérek lennétek! És micsoda szép csupasz pinátok van! - mondta a barátom. - Most lássuk hátulról! - vezényelt.
Megfordultunk és kidugtuk a seggünket. Széjjelebb raktam a lábamat és benyúltam a puncimba.
Amikor hátranéztem a vállam fölött, láttam, hogy mind a két hapsi a farkát veri, és meredten bámul minket. Egészen az arcuk elé riszáltuk a seggünket, mígnem elkaptak minket és benyaltak a seggünkbe. A barátom persze a lányomnál szorgoskodott!
Zsoltika olyan ügyesen nyalt, hogy a kéj átjárta a testemet. Ujjaival benyúlt a hüvelyembe, miközben a nyelve a segglukamat nyalta. Nem bírtam tovább. Feltérdeltem a fotelre, széthúztam a seggemet és hívtam a fiút.
- Gyere Zsoltika, nyomd belém azt a csodás farkadat!
A srác egyből mögém került és már éreztem is a dákóját a pinámban. Néhány lökés és már a hasamban járt. Zihálva dugtam ki a seggemet. Ekkor a barátom elém lépett és álló farkát a számhoz rakta.
- Élvezed a kis kan farkát? Na vedd be szépen az enyémet is! - megfogta a fejemet, ráhúzta a faszára és baszni kezdte a számat. Testem előre-hátramozgott, ahogy a fiúk löktek. Zsoltika csodás rúdja feszítette, dörzsölte a hüvelyemet, ahogy ki-be csúszkált bennem. Belekapaszkodott a csípőmbe és vadul kefélt.
Pillanatok alatt elélveztem. Aléltan hanyatlottam le a fotelra.
- Gyertek fiúk, most én jövök! - azzal Dórika is feltérdelt egy fotelra és ő is széthúzta a seggét, ahogy tőlem látta. A két fiú, álló dákóval most a lányom felé fordult.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.09 pont (137 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 feherfabia 2015. 09. 12. szombat 05:45
Hihetetlen,de jó!
#16 sikamika 2014. 10. 27. hétfő 06:04
nem semmi irás az biztos...
#15 listike 2014. 02. 9. vasárnap 13:35
Csak így tovább.
#14 Gandalf 2013. 09. 28. szombat 14:27
Alapvetően jó sztori, és még talán a fogalmazással sincs nagy baj. A végét valóban másképp kellett volna megoldani. Az utolsó négy-öt mondat folytatásért kiált. Azt több más részben kellett volna kifejtened. De még megteheted, és javaslom, tedd is meg! Kíváncsian várom sok olvasóddal együtt!
#13 izmos22 2013. 07. 23. kedd 18:32
Nagyonjò vàrom a folytatást
#12 Martianyu 2013. 07. 2. kedd 07:47
Nagyon jó , csináljátok tovább
#11 sztbali 2013. 07. 1. hétfő 15:17
Jó, de eléggé közönséges a stílus.
#10 Rinaldo 2013. 07. 1. hétfő 13:07
Jó kis kurvák,Dóri kis szűz seggét is felavatták.
#9 A57L 2013. 07. 1. hétfő 08:36
Jó a folytatás is.
#8 papi 2013. 07. 1. hétfő 08:33
Igen, jöhet a folytatás.
#7 veteran 2013. 07. 1. hétfő 08:31
Jöhet a papával is,eddig jó volt.
#6 gibbon2 2013. 07. 1. hétfő 08:20
Jöhet a folytatás!
#5 hairy_pussy 2013. 07. 1. hétfő 06:50
jó lett
#4 genius33 2013. 07. 1. hétfő 04:44
Folytatááást!!!
#3 delgadoo 2013. 07. 1. hétfő 03:30
folytasd!
#2 gaborthefirst 2013. 07. 1. hétfő 02:47
papi2007: néhol közönséges stílus sem zavart, mert élvezetes volt, de nagyon sajnálom, hogy a végével gallyra tetted az egészet, pedig addig aranyos volt ez a huncut csirkefogó kanos vágyálmát elbeszélő történet. Hihihi! Az utolsó pár mondattal nem kellett volna mindkét részt elgusztustalankodnod! Kár...
#1 Törté-Net 2013. 07. 1. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?