A+ A-

Nőuralom

Bodzay Klári még nem volt 16 éves, mikor - hogy a felsőbb iskolákat is elvégezhesse - anyjának egyik húga vette magához. Halmosék elég jómódúak voltak s a férfi, már idősebb ember, főtisztviselő, volt egy gyárban, felesége 31 - 35 éves lehetett, még mindig szép szőke asszony, szelíd, ábrándos nagy kék szemekkel, méltó modellja a megtestesült ártatlanságnak.
Gyermekük nem volt és miután az asszony nagyon szeretett volna egyet, magukhoz vették Halmos egyik távoli rokonát, aki most már 18 éves fejlett, csinos fiú volt.
Béla, mint minden érni kezdő kamasz fiú, első perctől fogva lenézte a nálánál sokkal fiatalabb leányt, akiben csak a betolakodót látta és bizonyos mértékben féltékeny is volt rá, hogy mint leány, kitúrja őt a háziak szeretetéből.
Lassanként a legényedni kezdő fiúk fennhéjázó szemtelenségével kisebb szabadságokat is megengedett magának vele szemben, megráncigálta a haját, rápacskolt gömbölyű ülepére, de legtöbbször formás, fejlett melleit lapogatta össze, ha egyedül találta valahol Klárit s gúnyos nevetéssel felelt annak rendreutasításaira.
Egy délután, mikor ismét egyedül voltak otthon, hosszas küzdelem után leteperte Klárit a díványra, kiszedte a melleit a bluzából és a bugyija alá nyúlva, nagyon összefogdosta a combjai között.
A kis diáklány sírt szégyenében és mikor hazajött a nénikéje, mindent elmondott neki.
És ekkor különös dolog történt. A néni mindkettőjüket magával vitte a hálószobába. Nagyon dühösnek látszott és mintha nem is tudná, hogy ők is ott vannak, levetette a ruháját és rövid kis selyemkombinéjában állott előttük.
Karjai meztelenek voltak nagy fehér mellei félig kilátszottak és vastag combjaira észtvesztően tapadt a hosszú selyemharisnya.
- Panaszt hallottam rád, Béla - fordult a fiúhoz - pedig tudhatod, hogy én az ilyesmit nem tűröm. Mától kezdve a Klári felügyelete alá helyezlek, ö fog kikérdezni a leckédből és általában ő fog nevelni. Jaj lesz neked, ha nem engedelmeskedel minden parancsának! Tudod, hogy szoktam megbüntetni a rossz fiukat és biztosítlak, hogy félig halva kerülsz ki a kezeim közül, ha még egyszer panaszt hallok rád. Különben, ahogyan én Klárit ismerem, keresztül fogja vinni akaratát. Most pedig kérj tőlem bocsánatot és azután Kláritól is. Egy kellő! Hozd ide a nádpálcát!
A fiatal lánynak mosolyogva csillogtak a szemei, mikor a fiú a kredenc mögül egy hosszú pálcát vett elő és térden állva átnyújtotta szép nénikéjének. Sejtette már, hogy ez a nagyfiú nőuralom alatt áll, ami Angolországban oly nagy divat volt ebben az időben és ez a tudat büszke örömmel töltötte el.
- Engedd le a nadrágodat és feküdj a díványra I - mondta szigorú hangon a néni.
A fiú szó nélkül engedelmeskedett. Arcát szégyenkezve rejtette a díványpárnák közé, de az asszony nem sokat törődött vele. hanem maga mellé ültetve Klárii, felhajtotta a fiú ingét a hátára.
Izmos, fejlett teste volt a fiúnak és az asszony oly erővel ütötte, hogy nagy mellei ki-kiugrottak a kombinéjából.
Már sírt a nagyfiú, mikor abbahagyta a verést. Lecsúszott nadrágját most egészen le kellett vetnie, és mint egy kutya csúszott térdein a folyton mosolygó szőke asszonyhoz és bujt hátul a kombinéja alá.
Klári egyszerre szerelmes lett szép nénikéjébe. Mert ez az alig 16 éves diákleány korántsem volt már szűz. Anyját fiatalon elvesztette, egyedül maradt Lilli nővérével és Géza bátyjával és apjuk nagy elfoglaltsága miatt, teljesen a házvezetőnő befolyása alá kerültek, aki szépsége és fiatalsága révén nemcsak az apjukat tartotta teljesen a halalmában, hanem a három gyermeket is egészen megrontotta. Gézát, aki akkor 17 éves volt, húgai előtt büntette meg és így alkalmat nyújtott a gyermekleányoknak arra, hogy megismerjék a férfitestet, sőt azokat az intim szerelmi szolgálatokat is melyekre az ilyen büntetések után hálószobájában kényszeríttette a fiút.
Klári 13 éves volt, mikor a perverz házvezetőnő először vette az ágyába, hogy beavassa őt a női szeretkezés misztériumaiba. Ez tetszett a kisleánynak és csakhamar akaratnélküli rabja lett ennek a csodálatos asszonynak, aki annyira megbolondította, hogy alig várta a percet, mikor bodros fejecskéjét annak hatalmas combjai közé fúrhatta.
Ebben az időben sokat járt a házukhoz egy kapitány, apjuknak egy jó barátja és Bodzay nagy elfoglaltságára tekintettel, őt kérte meg, hogy foglalkozzék egy kicsit a gyermekei nevelésével. A tiszt, akit a leányok anyjához is intim szálak fűzték valamikor, szívesen vállalta a feladatot, Gézát teljesen a házvezetőnőre bízva, a két bakfis nevelését viszont magának tartotta fent.
Szégyenteljes dolgok folytak le most délutánonként a leányok szobájában, de a házvezetőnő nem látott és nem hallott semmit. A kapitány gazdag ajándékai megtették hatásukat és mikor a tiszt megérkezett és bement a tanulószobába, sietve magával vitte a fiút az épület másik szárnyába, hogy a nevelését befejezze, ami rendszerint abban nyilvánult meg,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.74 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2013. 08. 2. péntek 05:19
Elmegy.
#13 gibbon2 2013. 07. 10. szerda 08:01
Érdekes a történet.
#12 gaborthefirst 2013. 07. 10. szerda 00:01
Kedves troll! Amit csak egyszer érdemes elolvasni azt nem is érdemes elolvasni.
#11 entek 2013. 07. 9. kedd 23:56
Troll is here. Nem rossz, erdekes, hogy maga az esemeny nincs is igazan kifejtve, csak utalsz ra. Nem rossz, egyszer erdemes elolvasni, mert erdekes a stilus.
#10 gaborthefirst 2013. 07. 9. kedd 18:19
Inkább ne folytasd ... mást se.
#9 papi 2013. 07. 9. kedd 12:32
Nem rossz
#8 sanyi0227 2013. 07. 8. hétfő 21:05
igaza van Martianyunak
#7 genius33 2013. 07. 8. hétfő 19:13
Érdekes inkább...
#6 Rinaldo 2013. 07. 8. hétfő 12:20
Kellet a kis lányt letámadni,most meg sziv mint a torkos borz.
#5 zsuzsika 2013. 07. 8. hétfő 11:21
Igazat adok Martianyunak.
#4 Martianyu 2013. 07. 8. hétfő 10:12
Saláta van itt sokkal jobb történeted is . A Családi tradiciókat kellene befejezned , ilyen gyengus s/m helyett.
#3 papi2007 2013. 07. 8. hétfő 08:03
tetszett, bár a férfi uralmat szeretem
#2 gerontofil 2013. 07. 8. hétfő 03:31
Kissé zanzásítva van az eredeti regényhez képest. A feltöltő elfelejtette leírni,hogy ez nem a saját szerzeménye.
7 pont.
#1 Törté-Net 2013. 07. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?