A+ A-

Gyönyörteli örökség 3. rész

Marika arra ébredt, hogy nagyon kellett pisilnie. "Felszívódott a beöntés." Gondolta, és lassan, hogy Imrét fel ne ébressze, kitakarózott. A műpénisz már régóta nem volt benne, enyhe űrt hagyva maga után. Imre félig hanyatt fekve aludt. Az asszony felkapcsolta az ágy feletti világítást, és a kettős WC-hez ment. Leült arra a csészére, amelyik háttal volt az ágynak, és pisilni kezdett. Jól esett neki a megkönnyebbülés. Már majdnem készen volt, mikor a férje is belépett a WC-re. Álmosan mosolygott az asszonyra.
- Mi van? Neked is leért? - kérdezte az asszony, és lágyan megsimogatta a férfi combját.
- Milyen gyönyörű vagy így álmosan, kicsit gyűrötten is - nézett rá szeretettel a férfi. Elvégezték a dolgukat, aztán összeölelkezve indultak vissza az ágyba. Marika mászott be elsőnek, és hanyatt fekve várta a férjét. Imre mellé térdelt, és könnyű csókot lehelt az asszony arcára.
- Akarod? - kérdezte. A nő pedig nem válaszolt, csak férje kezét a puncijára vonta. Imre mutató ujja az asszon kitárulkozó hüvelyébe csusszant. Másik kezével az anállufi távirányítóját kereste, majd mikor rátalált lassan, fokozatosan bekapcsolta. Marika háta ívbe feszült a gyönyörtől, mire Imre ujja beljebb csúszott.
- Még - nyögte az asszony, Imre pedig ujjazni kezdte. Lassú tempóban járt a keze. Tenyerét a szeméremajkakra nyomva, szinte az egész érzékeny gyönyörforrást ingerelte. Marika kéjesen nyögdécselt. Szeme zárva, arcán boldog mosoly ült. Keze elindult felfelé a férfi combján, aztán beleakadt a merev hímvesszőbe. Marokra fogta, és gyöngéden ingerelni kezdte. Imre még nem akart elélvezni, de tetszett neki a játék. Gondolt egyet, és az asszon feje fölé térdelt. Fallosza így a szájához lógott. Marika ismét megmarkolta, aztán elnyelte. Imre felnyögött, majd tovább ujjazva az asszonyt, nyalni kezdte a csiklóját. Marika lélegzete elakadt. Szája megállt és egész teste remegni kezdett. A férfi gyorsított az ütemen. Marika hatalmasat élvezett. Mikor már ismét kapott levegőt, ismét mozogni kezdett a szájában lévő kéjrúdon. Már orgazmusa alatt megérezte az előváladék ízét. Izgatta, hogy férjét annyira elkápráztatja, ahogy elélvez, hogy már attól cseppenni tud. Imre egyre hangosabban nyögdécselt.
- De jó, Drága, abba ne hagyd! - mondta, aztán ő is megremegett, és Marika száját elöntötte az ismerős íz, lelkét pedig a boldog szerelem. Imre mellé feküdt, és a kezét nyújtotta. Az asszony megfogta, és hagyta, hogy kedvese a mellére húzza. Boldogan fészkelte be magát a férfi ölelő karjaiba, majd lassan elaludt. Még az utolsó dolog, amire emlékezett az volt, hogy milyen finoman rezeg benne a vibrátor, aztán magával ragadta az álom.
Imre karja elzsibbadt, de nem akarta Marikát felébreszteni. Lassan, óvatosan nyúlt a mellette lévő párnáért, Szabad karjával óvatosan megemelte az asszony fejét, és alácsúsztatta a párnát. Az asszony nyűgösen felnyögött, aztán megfordult, és fenekét nekinyomta a férfi csípőjének. Imre végigsimított a gömbölyű kis popsin, élvezte az asszony melegét. Nem tudta, hogy hány óra, de érezte, hogy már reggel lehet. Felnyúlt a polcra, és elővette a távirányítót, majd bekapcsolta a tévét és azonnal néma üzemmódra állította. Jól gondolta, kilenc óra volt már. Csendben felkelt, és a medencébe csobbant. Nagyot úszott, aztán elkezdte a maradék eszközöket nézegetni, de aztán rájött, hogy nem rontja el az együtt felfedezés örömét. Kijött hát a medencéből, és letörölközött, aztán a reggeli után nézett. Az ételliftben volt bőven tojásrántotta, pirítós, és kávé. No, és pálinka. Imre elnevette magát.
- Úgy látszik, mindenütt a világon azt hiszik, hogy a magyar pálinkával indítja a napot - mondta fennhangon, és töltött egy-egy kupicával. Szedett egy-egy tányér rántottát, meg pár pirítóst, és kávét is töltött, majd a hatalmas tálcával az ágyhoz ment.
- Drága, Marikám - csókolta meg az asszony arcát, mire az megfordult. - Pálinka - húzta el a poharat az asszony orra előtt, mire az elfintorította az orrát, de a szeme egyből kinyílt. Elvette a poharat, koccintottak, és lehajtották a jóféle kisüstit.
- Finom - borzongott meg kicsit az asszony- hány óra?
- Kilenc, gyere együnk, mert rengeteg a dolgunk.
- Milyen dolgunk? - Nézett huncutul az asszony, és nagyot kortyolt a kávéjából.
- Fel kell fedeznünk ezt a kis világot - nevetett Imre. Aztán elakadt a lélegzete. Marika telt melle kibuggyant a takaró alól.
- Gonosz vagy! Gonosz asszony! Nem hagysz enni - nevetett, az asszony pedig bosszúból kitette a másik mellét is.
Aztán nevetgélve ettek. Egy -egy finomabb falatot megosztottak egymással, aztán a szennyes edényeket kitették, majd szaladtak a medencébe. A következő állás tele volt meglepetésekkel. Két kanna, két ágytál féleség aminek az eleje tölcsérféleségben végződött, és rengeteg melegvíz, valamint egy turmix gép.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 10. 29. kedd 04:46
Nem rossz.
#8 Rinaldo 2013. 08. 2. péntek 06:41
Jó.
#7 genius33 2013. 07. 25. csütörtök 15:35
Faszányosságos. nyes
#6 gaborthefirst 2013. 07. 25. csütörtök 09:47
Márti néni kár, hogy csak ennyit értettél meg belőle, talán majd amikor 90 leszel ... jobb később, mint soha! smile De hogy-hogy olvasol bizarr meg s/m történeteket? Nem értem. A múltkor azt mondtad (dorina történetei 1. rész), hogy téged ezek nem érdekelnek ... vagy mégis? nyes
#5 sipospista 2013. 07. 25. csütörtök 09:03
elég jooo
#4 Martianyu 2013. 07. 25. csütörtök 08:40
Az igazi szerelem a kölcsönös beöntések !! Ja 90 felett !
#3 papi 2013. 07. 25. csütörtök 06:51
Nem rossz
#2 gaborthefirst 2013. 07. 25. csütörtök 00:48
Szép, nagyon szép, ahogy ez a két ember együtt élte meg a gyönyöröket és közben eggyé váltak. Egy kapcsolatot ennél jobban nem is lehet elmélyíteni, de ennyire el kell, mert így van csak értelme, ilyen az igazi párkapcsolat, pont ilyen. smile Remek írás footlove, elolvasom a többi részt is. 10 pont. Kösz, üdv!
#1 Törté-Net 2013. 07. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?