Angyali történet 14. rész - 6. fejezet - Ausztrália - Rockhampton

Szavazás átlaga: 7.39 pont (23 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 10.
Hossz: 9 882 karakter
Elolvasva: 343 alkalommal
A történet folyamatossága érdekében elmondom, hogy a kész filmben milyen jelenet van a kilépésük és visszatérésük között, amit már előre felvettek.
Négyesben elmentek a zuhanyozóba. Ott egy széles zuhanyfülkében két zuhanyrózsa volt elválasztás nélkül. Páronként beálltak egy-egy rózsa alá. Egy gyors, felületes mosakodás után egymásra mosolyogtak és beszélgetni kezdtek. A fiú kezdte.
– Még be sem mutatkoztunk. Engem Dodinak hívnak, a barátnőm Elly. A Brisbane-i egyetemre járunk, Elly irodalomtörténetet tanul, én matematika szakra járok. Most csak egy hét szünetre jöttünk haza.
Roy és Lola a saját nevén mutatkoztak be. Roy javasolta, hogy ha már úgyis meggusztáltuk egymást meztelenül, nyugodtan tegeződhetünk is. Elly sajnálkozott, hogy nincs se poharuk, se innivalójuk, hogy pertut igyanak. Lola azt javasolta, hogy azért legalább egy pertu puszit válthatnának, hiszen ahhoz minden kellékük ott van. A két fiú kezet rázott, a két lány egy gyors puszit váltott. Ezután összeálltak a vegyes párosok, Roy és Elly gyorsan végeztek egy-egy arcra puszival, de Lola és Dodi csak nem akarták abbahagyni egymás átölelését és a hosszas puszilkodás egy idő után átment csókolózásba. Ezt látva Roy-ék megint átölelték egymást és ők is átmentek csókolózásba. A film nézése közben nekem az mart a lelkembe, amikor először láttam, hogy Elly nekidörzsöli a mellét a férjem mellkasának, ő pedig Elly fenekét fogva magához szorítja, és ettől elkezd emelkedni a farka. Akkor még nem is sejtettem, hogy ez csak a bevezetés.  
Akkor most már folytathatom a történetet avval az eseménnyel, aminek a felvételén ott voltam. Szóval a négyes visszatért a szaunába, de most már Roy Elly-vel, Lola pedig Dodival kézen fogva léptek be, maguk alá hajtogatták a lepedőket és így párosítva meztelenül ültek le a padokra. Mindkét páros összebújt. Én elszoruló szívvel néztem, hogy Elly mennyire simul Roy-hoz. Érdekes, hogy amikor Roy Lolával ölelkezett, sőt, kefélt is, nem éreztem ilyent. Talán azért, mert őt régebben ismertem, talán azért, mert tudtam, hogy akkor sem szűrték össze a levet, amikor sokkal jobb lehetőségük lett volna rá. De az is lehet, hogy Lolában nem láttam veszélyes konkurenciát, mert nagyjából egyidősek voltunk, Elly pedig szemtelenül fiatal. Nem tudom, de nem is sokat törtem rajta a fejem, mert inkább lekötött a látvány.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.39 pont (23 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
2024. április 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1