Pálcamesék 1. rész - Szofi

A témához tartozó történet:
Waderlaci
26 469 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

G
Gaiai
2024. május 3. 11:39
#42
Örülök, ha vidámságot okoztam, pedig nem is én írtam, csak ajánlottam. Néhány alkotás éppen ilyen silány szüvegezésű. Ha, valakinek ilyenek tetszenek, hát élvezzék.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 3. 07:38-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 3. 07:38
#41
Köszi ezt az írást. Jót nevettem! De azért megjegyezném, hogy az írás 14 évvel korábbi! Akkor még kicsit máshogy mentek itt a dolgok, és főleg mások voltak az elvárások. Tudom, mert más néven ugyan, de már akkor is olvastam az oldalt. És akkor még ez az oldal főleg erotikával foglalkozott, nem pedig pornóval. Sőt! Akkor még a történet nélküli pornó kapta a cikizést. Vagyis a fordítottja működött, mint most. 
Csak egy megjegyzés: egy kis abszurd írással én is vissza fogok térni még hamarosan. Tegnap fogadták el, szóval csak idő kérdése.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 07:17-kor írt üzenetére.
G
Gaiai
2024. május 3. 07:17
#40
Egyébként, a legjobb és leghasznosabb kritikát itt olvastam. A címe: "Így írtok ti!"

https://www.torte-net.hu/tortenet/5263-Igy-irtok-Ti

Abban volt realitás témától fuggetlen módon és aki olvasta, azután biztosan figyelt arra, hogy ne kavarja össze Zsuzsit Marival, vagy Péterrel. Vagy, arra, hogy egy nő, ha egyszer borotvált puncijú, akkor két bekezdéssel később nem lehet szőrös ott. Tehát, aki olvasta, az később minőségibb munkát tett le az asztalra. Ilyen, egyébként vicces kritikának van itt helye.
2
G
Gaiai
2024. május 3. 07:04
#39
Leírt néhány érdekességet, amelyre reagálnom kell. Az egyik az "ami témát egyébként messzire kerül állítólag"! Dehogy kerüli! Akkor, el se kezdené olvasni, de elolvassa! Mert érdekli a téma! Mert, felizgatja a téma! De, bessza a csőrét, ha nem azt kapja meg, amit akar és ezért az írást fikázni kezdi. Éppen ezért írtam, hogy az ilyen emberek képmutatók és önmaguknak is hazudnak. Mindig és mindenhol lesznek olyanok, akik abban lelik örömüket, ha leszólhatnak valamit. Mért kell foglalkozni velük? Ennél nagyobb örömük ne legyen!
"2) valóban kerüli a témát, így nem is olvasta el az írást, csak találomra odaírt valamit." Az ilyen kritikusok ritkák, mint a fehér holló! Itt mindenki pontosan tudja, hogy itt a fő téma a szex és a romantika minden lehetséges fajtája. Akit ez nem érdekel, az nem is lenne itt! A mások gondolatom:
A címből és a címkékből eleve tudható, hogy mi lesz a fő témája a műnek, tehát mindenki arra keres rá, ami őt érdekli. Például a leskelődés címke. Van akit felizgat ennek a gondolata is, akkor ilyen cimkás írásokat fog olvasni. De, ha az írás mégsem tetszik a számára, akkor csak grincskedik és hazudik önmagának is. Nem kell foglalkozni az ilyen kommentekkel, csak azokkal, amelyekből lehet építkezni és fejlődni is.
Még egyszer leírom: Ne hagyja abba!
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 2. 23:25-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 00:15
#38
Lehetne még egy megoldás, ha PC-n windows-t használsz. Bármilyen böngészővel működik például a OneNote Web Clipper (google.com) (https://chromewebstore.google.com/detail/onenote-web-clipper/gojbdfnpnhogfdgjbigejoaolejmgdhk) Itt lehet csak cikket is kijelölni és automatikusan másolja a cikket egy általad megadott jegyzetfüzetbe. Ehhez akár weboldalon keresztül is hozzáférhetsz, szerkesztheted, lementheted pdf-be, tovább küldheted, azonban úgy tudom, hogy az a feltétele, hogy be kell jelentkezned a microsoft fiókodba. A webes app funkciói korlátozottak, de ha ebbe lemented ezt megtalálhatod akár tableten, mobilon is, persze azokra is telepíteni kell a megfelelő appot és bejelentkezni a társított fiókba. Ennél kényelmesebbet szerintem nem fogsz találni, bár a hátulütője ennek az, hogy lesznek benne érthetetlen karakterek, ami az adott szerverek beállításaitól függenek, ráadásul vannak lapok, amiken tiltott az ilyen és ott a progi eleve figyelmeztet, vagyis azt jelzi, hogy nincs megfelelő tartalom. Ugyanezek „hibák" másolás-beillesztés során is meglesznek azonban, már ahol van ilyen, bár ez nem is hiba, csupán az adott  szerver beállítását tükrözi.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 2. 20:04-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 2. 23:25
#37
Mint már mondtam, nem a pontokért vagy az elismerő szavakért írtam ide. Persze nem mondhatom, hogy rosszul esett, amikor valami látható, számszerűsíthető sikert ért el egy egy írásom. Alapvetően megszoktam a  "nem az én világom " jellegű kommenteket is. Csak amikor mindez összegyűlik, akkor talán nem csoda ha az embernek elege lesz. Főleg, mikor túl ocsmány módon szólják le az ember igyekezetét. Egyszerűen én nem szeretem az ellentmondásokat. Hogy pontosabb legyek, szeretem őket, de csak ha fel lehet őket oldani. De az, hogy az ember stílusát dícsérik, majd a stílusa, témái miatt kezdik ki, az egy feloldhatatlan ellentmondás. Azt már nem is veszem ide, mikor az illető még jópofizni is kezd, és természetesen engem mutat be hülyének, ha nem kommentelheti többé az írásaim alá, hogy jó, jó, de a téma miatt nem elég jó, ami témát egyébként messzire kerül állítólag. HA annyira kerüli, akkor hogyhogy véleméynt mondott róla? Ez két módon lehetséges. 1) mégsem kerüli a témát, csak rajtam bizonygatja (talán magának is?), hogy ő kerüli a témát, és természetesen lehúzva a munkámat. 2) valóban kerüli a témát, így nem is olvasta el az írást, csak találomra odaírt valamit.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 2. 19:58-kor írt üzenetére.
G
Gaiai
2024. május 2. 20:04
#36
Kedves Titti! Nagyon köszönöm a teljes értékű archiválási segédletet. De, ha egy nagyobb szöveget akarok kijelölni, akkor az kicsit macerás, ha meg billentyűkombinációkat használok, akkor mást is másol, nem csak a szüveget. Mindegy. Arra akartam célozni, hogy kényelmi szempontból jobb lenne egy gombocska, amit ha megnyomunk, akkor legalább .htmel, vagy .doc verzióban is le menthető lenne maga a szöveg. A huszadik, nekem tetsző történet másolása már fárasztó főképpen akkor, ha vacakolni kell a szerkesztéssel is.
Mindegy, ez csak egy kósza ötlet volt. Programozástechnikai szinten nem lenne bonyolult megoldani talán még html kódokkal is. Sebaj. Ha nem lesz, hát nem lesz. Akkor marad a vágólapozás és az egeres kijelölés.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 1. 14:52-kor írt üzenetére.
G
Gaiai
2024. május 2. 19:58
#35
Ez csak egy hasonlat volt. Hogy senki ne várjon izgalmat egy műszaki könyvtől. Hogy, például ne várjuk el egy olvasótól, hogy tetszen egy családi szex esemény, ha az számára idegen és másra vágyik. Éppen az a zavaró, hogy Valaki lapoz a regénylistában és meglát egy címet: "Anya és lánya egy ágyban!" Akkor, már abból is következtethet arra, hogy mire számíthat, mégis elolvassa, azután köpködi a tartalmát és az íróját is.
Valójában, ez képmutatás, hiszen azért olvasta el, mert érdekli a téma!
Leírok egy példát, hogy értsétek, mire gondolok. Gondolom, mindenki hallott már a bűnügyi filmekből a vallomási kényszer fogalmáról. Amikor a tettes valakinek elmondja, hogy mit tett, vagy megírja valahol, például itt.
Merem állítani, hogy a történeteknek saccra a húsz százaléka valóságos eseményekre alapul. De, nekem nem jogom elítélni egy felnőtt nőt azért, mert leírja, hogy tizenhárom évesen hogyan csábította el az apját. Látom a címet: "Apa és a lánya." Ismerjük, hogy leginkább a szex a téma itt. Tehát, tudom, hogy mi lesz a lényeg. Ha, nem tetszik, akkor el se olvasom. Ami engem undorít, vagy felháborít, azt nem olvasom el! De, nem is kritizálom azt!
Önnek azt javaslom, hogy ne a pontokért, vagy az elismerő szavakért írjon, hanem azért, ami ki kívánkozik önből! Mert, egyébként nem rossz a stílusa. És ne adja fel itt se a publikálást, mert mindig lesznek olyano, akik szerint amit írt, az selejt. Ne törődjön senkivel, csak írjon, ha arra érez késztetést.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 1. 14:38-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 14:58
#34
Én, amikor írok, egyáltalán nem érdekel engem az, hogy kinek és mennyire tetszik, mert 
akkor a mű nem lesz valóban szabadon írt alkotás. Mindenkinek ezt javaslom, aki írni kezd valamit.
Na ezt én is utálom, ezért azt, amit nem olvastam inkább nem is magyarázom, vagyis nem szólok hozzá. A kommentekre sem reagálok anélkül, mint ahogy az életben sem kotyogok bele olyan dumcsiba, aminek csak egy részét hallottam. Aki a fenti módon minősít, az saját magát minősíti. Szerintem. Itt is inkább a kommentekre szóltam hozzá, bár azt fenntartom, hogy a stílusod nekem bejön, ha az s/m nem, de szerintem nem lehet mindenki fájdalomcsaj és dom sem. 
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 1. 14:38-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 14:52
#33
Addig nincs gond, amíg a pdf-ben szövegként tárolódik az információ, mert akkor beviszed mondjuk a szumatra.pdf progiba nyomsz egy Ctrl+A, majd Ctrl+C és nyitsz vagy készítesz egy jegyzettömb állományt, aminek alapból a kiterjesztése .txt és ott benne megnyomod a Ctrl+V billentyűkombinációkat. A Ctrl ez ezesetben mondjuk a bal alsó Controll billentyűt jelenti, amire általában csak a Ctrl van festve. Így a pdf állományban található összes szöveget kivetted és szerkesztheted. A Szumatra pdf program olcsó, vagyis teljesen ingyenes 😀 a jegyzettömb minden operációs rendszer része és a billentyűkombinációk is a legtöbb operációs rendszer alatt működnek így. Linux, stb alatt is. Némelyik hálózati rendszernél csak akkor ha rendszergazda vagy, vagy azt külön definiálták, pl AS400 vagy újabb verziói.
Még mielőtt bárki sikítozna, hogy a Ctrl+A nem működik: a + gombot nem kell megnyomni hanem csak a Ctrl és az A billentyűt egyszerre és nem fog alapból történni semmi látható dolog. Ez csak kijelölés a következő a Ctrl+C a másolás egy memória rekeszbe, vagyis egy vágólapra, ami szintén nem látszik majd, csak akkor amikor a Ctrl+V-vel beilleszted egy szöveges állományba.
Ha csak egy sort jelölsz ki az egérhúzásával és vagy billentyűkombinációval, vagy az egér jobb gomb lenyomásakor megjelenő menüből a másolást választva azt másolod, akkor csak az az egy sor kerül a vágólapra és azzal dolgozhatsz beillesztéskor.
Ha a PDF képet is  tartalmaz, akkor ugyanez lehet a megoldás, nyilván akkor nem elég a jegyzettömb, mert az képi információt értelemszerűen nem tárol. Lehet a Microsoft  office wordjét vagy a google dokumentumok online verzióját is használni, de lehet simán a wordpad programot is, ami még mindig a windows része. Van lehetőség más ingyenes office wordhoz hasonló programjába is beilleszteni, de a beillesztésnél azoknál már kell figyelni és vagy word-dokumentumként, vagy egyszerű html-ként beilleszteni, ez ugyanis már programfüggő.
Természetesen van direkt PDF szerkesztő is ma már ingyenesen vagy regisztrációval elérhetően, de ez az egyszerűbb, mert egy PDF szerkesztő már tartalmazhat OCR-ezést is és ha valaki ezt nem érti, vagy nem tudja mihez, milyen OCR beállításokat használjon, az bosszús lesz. Egy sor kimásolásához annyi már sok is, amit itt részleteztem, talán kevesebb is elég lett volna, de remélem nem szid meg ezért senki sem. 😇😀
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 1. 14:18-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 1. 14:38
#32
Ami a másolást illeti... nálam telefonon simán ki tudok jelölni részeket, így azokat ha akarnám át is tudnám másolni. Gépen még nem próbáltam, de lehet ott is működik. 
Azzal nekem sincs bajom, hogy mindenkinek más és máshogy tetszik. Ez természetes dolog, és disznóság lenne bárkit megfosztani a jogától. Viszont! Hogy az általad említett példán mutassam be a problémát: az a zavaró, mikor lemondják a műszaki könyvet a kalandregények imérveire hivatkozva! Mivel így úgy tűnik, hogy az a műszaki könyv nagyon pocsék. Pedig csak annyi, hogy műszaki könyv. És ennek a még fokozottabb változata, amikor azzal indokolják, hogy pocsék a műszaki könyv, mert amúgy nem olvas műszaki könyvet, de kalandregénynek pocsék. És ebből csak az marad meg láthatóan, első látásra, hogy pocsék a könyv.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 1. 11:06-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 1. 14:18
#31
Semmi gond vele. Sőt! Ami azt illeti, egy hónapja nagy szükségem lett volna egy jó programra, amivel egy csak olvasható PDF szöveget át tudtam volna alakítani úgy, hogy sorokat tudjak belőle kijelölni, és támásolni. És ugyan ez a problémám jövőre is újra fent fog állni, mivel évente ismétlődő esemény miatt kellett volna. Szóval ha tudsz egy jó, alkalmas programot erre... azt én is megköszönném, és talán másoknak is segítene.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 1. 11:49-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 11:49
#30
Azért némelyik boszorkány ma is rászolgálna egy kis grillezésre aktív résztvevőként. 😂
Örülök annak, hogy bebizonyítottad, nem vagyok egyedül, hiszen amit leírtál azzal teljesen egyet tudok érteni.
Amiért mégis megszólaltam az csupán annyi, hogy ha valamit látsz a monitoron, vagy hallasz a hangszórón, az már nálad van, vagyis a tiéd, bármilyen szerzői jogi tiltás már csupán a te lelkiismeretedre van bízva, mennyire tartod azt be. Ugyanis ezek az adathalmazok, bitek, bájtok, terrabájtok a te készülékeden vannak, csak ezt el kell magyaráznod az operációs rendszerednek is. Még a streamek is, bár azok jönnek-mennek... Ha tudod mit kell keresned és azokat milyen formába kell átalakítanod akár videót, streamet is elmenthetsz, egy szöveget másolni meg abszolút nem nehéz. Ennek automatizálására elég sok legális program, böngészőbővítmény áll rendelkezésre. Formátumok konvertálás meg már online is mehet. Például van egy pdf állományom, de lassú, vagy nincs nekem tetsző pdf-olvasóm, hát online is átalakíttathatom azt epub, docx, vagy sima szöveges állományba és nem is soroltam fel mindent. Nekem mostanában kodek problémáim akadtak némelyik gépemen, mert a microsoft saját kezelésbe vette némelyik videó kodekjét, azaz ami tegnap ment videó, ma ugyanazon a lejátszón már nem, kivéve ha megveszem a microsofttól azt a kodeket. De ha letöltök egy ahhoz szükségeset ingyenesen, akkor simán fog menni ismét, ingyen is. Ez is egyfajta játék, de nem bonyolult, mert nem szükséges hozzá informatikus mérnőki diploma. Mondjuk nekem sincs olyan, bár gondolkodtam rajta. 😊
Bocsi Laci, hogy itt, de sajnos a fórum társalkodó részét kevesebben használják, így ennek is örülni kell, hogy ezeken a helyeken szóba állhatunk egymással.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 1. 11:06-kor írt üzenetére.
G
Gaiai
2024. május 1. 11:06
#29
Ott a tíz pont, meghallhatnám én is ezt a vitát. Itt komoly érvek feszülnek egymásnak és nem lehet azt mondani egyikről sem, hogy az hülyeség. Én személy szerint már régen túl vagyok azon, hogy ítéletet mondjak bárki és az érzései, vágyai felett. És örülni kell annak, ha ma végre olyan szabadság van, amely már lehetővé teszi legalább ilyen formában azok kifejezését. Ötszáz éve még mágján égettek volna el mindnkit, akii itt valaha bármit publikált! Örülni kell ennek is, hogy ma ezt már megtehetjük.
Amikor valaki úgy ír meg egy könyvet, vagy akár egy újságcikket, hogy az elsődleges szempont annak megítélése az írónak, akkor az rajta hagyja a művön a nyomát! Én, amikor írok, egyáltalán nem érdekel engem az, hogy kinek és mennyire tetszik, mert akkor a mű nem lesz valóban szabadon írt alkotás. Mindenkinek ezt javaslom, aki írni kezd valamit.
És akkor mi van, ha sokaknak a mások által silánynak érzett, baszós-szopós-nyalós történetek jönnek be? Attól még nem dől össze a világ! Hála a teremtőnek, hogy nem vagyunk egyformák! Vagyis, ne akarjunk eladni egy műszaki könyvet kalandregényként. Én, az S/M világában még nem jártam, de nem is ítélkezek arról. És számomra az a legfontosabb az erotikában és a szexben, hogy senki lelke és érzései ne sérüljenek és vigyázzunk egymásra.
Utzószó a moderátoroknak: Sajnálom, hogy nem lehet egyszerűen elmenteni az itt közölt írásokat, hiszen néhány mű magával ragadó és szívesen olvasnám újra akkor is, ha nincs Internetem. Talán, egy Mentés gomb segíthetne ezen a problémán. Vagy, van itt ilyen lehetőség, csak nem vettem észre? Vagy, a szabályzat tiltja az archiválást? Nem találtam erre utalást. Új hús vagyok itt, nem tudom.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. április 28. 15:39-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. április 30. 19:52
#28
Átérzem a problémádat, ami szerintem annyi, hogy te egy speciális vonalat kívánsz vinni, aminek az olvasótábora  korlátozott számú és azok közül sem mindegyiknek tetszik. Ráadásul nem mindegyik szavaz azok közül sem, akinek mégis tetszene. Így sem az olvasottság, sem a pontszám nem tűnik neked arányban állónak az elvégzett munkádhoz mérten. Ha elismerésre vágysz azon úgy tudsz segíteni,  ha alkalmazkodsz az itteni közösség elvárásaihoz, vagy találsz egy másik felvevőpiacot. Azt tudomásul kell venni, hogy ennek az olvasóközönségnek a legfőbb igénye nem az irodalmiság, hanem azok a történetek fognak nagyobb pontszámot elérni, amik felizgathatják őket. Az igényesség itt annyiban jöhet be, hogy ne pár mondat legyen, de ez az oldal követelménye is a karakterszámot illetően. 
Tehát el kell döntened, hogy elismerésre vágysz és beállsz a sorba, vagy hozod önmagad felvállalva azt, hogy lepontoznak. A kettő együtt csak akkor megy, ha eltalálsz egy bizonyos egyensúlyt. Az, hogy arra törekszünk nem jelenti azt, hogy sikerül minden esetben, hiszen mások megítélése mindig a pillanatnyi hangulatuktól függ és a tömeg hangulata elég ingadozó. Nemrég feltöltöttem egy csomó sztorit és már előre sejtem, melyik nem fog itt tetszeni, ha elfogadják.  Ez sem mindig szokott bejönni, éppen a hangulatingadozás miatt. Nekem eddig egy történetem sem volt, amit visszadobtak volna. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Talán ezért is nem fektetek én az írásba olyan nagy munkát, mert sose tudom kinek, mikor éppen mi fog tetszeni. De ha egy embernek tetszik, már megérte, mert némi jobb kedvet csempésztem az életébe. Ha ilyen szándékkal írsz biztosan sikerélményed lesz a pontozást és az olvasószámot nem számítva. Nem könnyű elviselni azt, hogy erről nem tudunk, mert elmarad a várt elismerés. De ha a pontszám nem egyes, akkor feltehetően akadt legalább egy, akinek tetszett és erre gondolva már meg is kaptam az elismerést. Sokszor elgondolkodok rajta, vajon ki lehet az, hogy néz ki ő, de nem biztos, hogy tetszene a valóság, így inkább nem is firtatom. Megelégszem az elért eredménnyel, mert ez az a pont, amikor talán jobb a tudatlanság. Egyébként sem nyernék vele, ha egy olvasóról tudnám, hogy kicsoda. Egy író számomra érdekesebb, mert sok dolgot elleshetek tőle, megismerhetem valamennyire  a gondolatait és ezeken keresztül kicsit őt magát is. Néha ezért olvasok olyat is, amit mások lepontoztak, mert lehet, hogy meglátok olyat, amit csak mi ketten érzünk. Ő, az író és én, egy szem olvasó.  Szerintem ezzel mindenki valahol így van, akár publikál, akár csak olvasgat. Szeretnénk találni érdekes dolgokat, nyilván más számodra az érdekes és nekem más a tetszetős. Az írás nem kötelező, csupán egy lehetőség, de a szerelmet sem tudod az életben kierőszakolni senkitől. Ha megfizetsz érte valakit, az nem téged szeret, hanem amit fizetsz neki. Ha soknak találod az árat, akkor máshol keresel olyat, akinek megfelel a tőled kapott ellenérték.  Ez az írással is így van. Itt és mindenütt, mert ez már valóság. Amit írunk az többnyire fantázia, bármilyen irodalmi és történelemhű is az. Az objektív történelem lehetne egy bizonyos valóság, de olyat itt biztosan nem találhatsz. Talán másutt sem. 
Ehhez a „rövid" elemzéshez még annyit, hogy ez egy erotikus oldal, ami szerintem egy könnyed műfaj. Az erotikához a szexhez bármi társítható. Egy asztal, ahova feldobnak engem terítékként, egy pálca, ami suhogva okozhat élvezetet, vagy fájdalmas gyönyört, de egy szamóca is, aminek a leve kicseppen a számon a szerelmed nedvével együtt. Nincs olyan tárgy, vagy élethelyzet amihez ne lehetne kapcsolni valamilyen módon a szexet, mert a szex az élet. A te jelenlegi élethelyzetedet magadnak kell természetesen megítélned, így azt is, akarsz-e itt még publikálni, vagy másutt próbálsz érvényesülni. 
Nem is tudom minek írtam ennyit! 😂 Talán mert szeretek írni? Bocsi, hogy megragadtam az alkalmat és ide is írtam pár butaságot. De ha jobban belegondolnál talán találnál közte némi olyat, ami megnyugtat és segít a döntésedben.  Ha ennél többet szeretnél beszélni velem, akkor jelezd itt és jelentkezem mailben.  Rendben?
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. április 30. 09:08-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 30. 09:08
#27
A baj csak az, hogy az ember ITT állhat akár nyolc lábon is, mint egy polip, ha a már említett gondolkodás áll fenn: minél igénytelenebb, minél gagyibb pornó az írás, annál jobban rajonganak érte. És sajnálom, de énnálam a kivitelezése van egy minimum, és az ide túl sok. Megjegyzem, írtam nem egy s/m mentes írást is. Azok nagyobbik részét visszadobták, és ami meg is jelent, azok se értek el nagyobb tetszést. 
Lásd feljebb, az írást ami alatt kommentelgetünk! Az írásról egy szó sem esett, viszont eléggé mélyen jár. Miközben szerintem igencsak mélyen sikerült bemutatnom néhány dolgot.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. április 29. 13:29-kor írt üzenetére.
Kexi69
2024. április 29. 14:55
#26
Ld. Kexi69
tegnap 20:57
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. április 29. 11:22-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. április 29. 13:29
#25
Pedig egy popsi paskolást is lehet igényesen csinálni. Tetszik is, ha éppen olyan a pillanatnyi hangulatom. A hangsúly ebben a pillanatnyi szón van! Mindenkinek a pillanatnyi hangulatától függ, bármennyire is igyekeznek egyesek objektívek lenni, az sosem fog sikerülni. A te pillanatnyi hangulatod most duzzogós. Nem illik egy kemény s/m-hez, de még a szofthoz sem. 
A családi történetekből én sem mind kedvelem, sőt! A legtöbb alapból undorít, mégsem zavar, ha bárki olyat ír. Ennyi az írói szabadság, vagyis: mindenkinek jogában áll hülyének lenni néha. Nekem meg főleg! 😂
Viszont nem árt több lábon állni akárcsak az életben. Ha mindent egy lapra teszel fel mondjuk a tőzsdén, bizony könnyen rajtavesztesz. Ha többféle műfajban próbálom ki magam, sokkal többet megértek a világból és mások gondolkodásából. Egyfajta tanulási módszer. Játék, és nem kéne ezt se másként, se többnek gondolni.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. április 29. 13:11-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. április 29. 13:11
#24
Szerinted mit akarok én elfogadtatni másokkal? Az s/m-et? Tisztában vagyok vele, hogy ez mennyire réteg téma. De ez csak félremagyarázása annak, amit mondani próbálok! Számomra az a zavaró, hogy igényességet, történetet, megfogalmazást igyekszem belevinni, és azt kapja a munkám, hogy egyébként jó lenne, ha... Ha hasonló stílussal és igényességgel lenne megírva, és arról szólna, hogy valaki hogy, a dugja hülyére a lányát, vagy hogyan keféli ájultra a nagymamáját, akkor jó lenne. De mivel itt elverik valakik seggét és hasonlók, így már nem is jó, így már nincs benne történet, nincs benne igényesség. Vagyis van benne, de az szart se ér, mert elverik benne valaki seggét, és ez semmissé teszi minden más szempontját az írásnak.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. április 29. 12:21-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. április 29. 12:21
#23
Ez kéne!
Szerintem várd meg amíg elmúlik a menszeszed és dönts utána.
Az a te bajod, hogy el akarsz fogadtatni egy olyat, amit a többség nem úgy lát, ahogyan te. Az erotika a szexuális érzelmek világa. A fájdalomba is bele lehet szeretni. Ennyi az s/m-ben az érzelem. Azt kéne belátnod, hogy az s/m az erőszak és a pornográfia között áll. Abban az erotikus maximum annyi, ha az érintettek szeretik egymást valamilyen okból. Egy igazi szadista-mazochista történetben még ennyi sem. Ott kizárólag a fájdalom okozása és elszenvedésének imádata a cél. Veheted példaként a hedonizmust. Ők sem szexuális indíttatásból isszák a finom borokat, pedig az is a hedonizmus egyik fajtája, mindaddig, míg nem lesznek alkoholisták. Egy bor kortyolása is lehet azonban szexi. Egy fenék paskolása is. Attól függ, ki mit társít hozzá.
Te például azt a képzettársítást vontad be, hogy mindenki lehülyéz téged, ami nem igaz. Tévedsz abban is, amikor azt írod nem olvasnak itt téged, mert ha a jelenlegi 300-at elosztod hárommal, még akkor is 100 lesz az olvasottsága ennek is. Az sem igaz, hogy a blogot egyedül olvasod. Ha kívánod linkelek be olyat, aminek az olvasottsága tizenötezren felüli. Az legalább tizenötezerszer akkora mint az az egy, akit említettél, bár elképzelhető, hogy éppen te nem voltál köztük. A visszajelzések itt sem mindenki részéről történnek meg. Sokan nem szólnak hozzá valamilyen okból, ezt Lolamacko fejtette ki bővebben.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. április 28. 08:59-kor írt üzenetére.