A+ A-

Nyaralás, avagy új élmények kezdete! 3. rész

Eljött a péntek este amikor is a szálloda egy táncos zenés estet szervezett.
Vacsora utan mindenki felment a szobájába készülödni az estére. Amikor beléptünk a szobába rögtön vad és szenvedélyes csókolózásba kezdtünk anyuval. Az egész napot Dave-ékkel töltöttük így nem tudtunk egymással foglalkozni. Mindketten égtünk a vágytól,hogy újra átéljük azokat a gyönyörű perceket amiben részünk volt tegnap este is. A falhoz támaszkodva egyik lábát derekamon átkulcsolva huzott közelebb magához mikozben kezemmel a fenekét simogattam. Vadul szabadítottuk meg egymast ruháinktól majd ölbe kapva az ágy felé indultunk. Hátára fektetve lassú apró csókokkal a puncija felé indultam, nyelvemmel csiklóját izgattam,de rövid idő utan anyu a vállamnál fogva húzott vissza. Lucskos punciját már nem kellett izgatnom ahogy a vágytól duzzadó farkamat sem így lábait szétnyitva könnyedén hatoltam belé lassan, kéjbarlangjának minden milliméter kiélvezve. Kezeit feje fölött összekulcsolva két kezemmel tartottam Ő a lábait derekamon átkulcsolva élvezte ahogy fia egyre gyorsabban mozog benne. Majd megálltam és lassan kihúztam belőle péniszem mely hangos cuppanással távozott tüzes puncijából. az ágy melletti kanapéra ültem anyu szemben velem az ölembe ült miközben kezével kökemény péniszem kéjbarlangjához igazította majd lassan ráült. Kezeit a háttámlára téve ugyan olyan lassan és érzékien csókolt szájon ahogy csipőjével mozgott farkamon. Kezeimmel fenekét simogattam égtem a vágytól, hogy fenekét megszorítva erősen magamra húzzam,de látszott az arcán,hogy ez a tempó nagyon jó neki. Egyik mellét számba véve nyelvemmel a bimóját izgattam melynek megvolt a hatása és Ő egyre gyorsabban, csiklóját erősebben ágyékomhoz szoritva mozgatta csípőjét előre hátra majd kicsit hátra dőlve kezeivel térdemen támaszkodva iranyitotta tovább együttlétünk élveztes perceit. Miközben melleit masszíroztam vékony izzadságtól csillogó testét néztem. Mely nem volt a legszebb arca, látszott rajta,hogy már túl van az 50-en. ráncos volt, a 20éves folyamatos dohányzástól még öregebbnek látszott, mellei megereszkedett, puha tapintásúak voltak, hasán látszódott a két gyermek utáni terhességi csíkok.
Az ölemben ülve ütemesen fel mozogva a combján megereszkedett bőr hangosan csapódott combomhoz miközben az járt a fejemben,hogy nem szép ez a nő,de mégis izgató. Élveztem simogatni a megereszkedett melleit és puha fenekét, vékony testét ölelve mégjobban tűzbe jöttem és azon tűnődtem,hogy miért, mitől indulok be erre a nőre mikor ott van nekem a feleségem akit szeretek. Igaz az Ő teste se a legszebb,de érthető hisz elmúlt már 35 éves, mellei kicsik voltak és azok se feszültek már úgy mint a szomszéd szobában lévő 16 éves Kathy-é. Judit csipője telt volt ahogy feneke is jóval nagyobb mint az anyáé majd arra jutottam, hogy jó érzés újra egy vékony testet ölelni, jó érzés a kis fenekét kezemben tartani, de ettől is jobban tűzbe hozott a tudat,hogy annak a nőnek a vékony testét élvezhetem aki a saját vérszerinti anyám. Még jó pár évvel ezelőtt a hozzá hasonló vékony testű lányokat szerettem,de volt néhány kellemetlen élményem mikor ezen vékony lányok csontos szemérem csontjai úgy dörzsölődtek és csapódtak agyékomhoz,hogy az már nekem fájt. Most is éreztem ezt ahogy Kata csontos syeméremcsontja az ágyékomat nyomja,de ez nem volt olyan vészes sőt a tudat,hogy anyuval vagyok szinte el is feledtette velem ezt.
Elmélkedésemnek az vetett véget,hogy anyu fejét vállamra téve szaporán levegő után kapkodva megállitotta csipője mozgását.Ekkor felálltam mögéléptem, csipőjét hátra tolta majd a farkamat puncijához igazítottam és lassan kezdtem el hátulról belé hatolni. Nem mozgot csak megfeszítette csipőjét és élvezte ahogy ki be járkolok benne egyre gyorsabban. Egyik lábamat a kanapéra téve kezeimmel csipőjét szorítva toltam belé farkam. A látvány ahogy vékony teste vonaglik előttem a kanapén, a tudat,hogy anyut dugom hatulról teljesen megvadított. Csipőmet olyan gyorsan és olyan erővel löktem előre ahogy csak bírtam egyre gyorsabban. Herezacskóm olyan erővel csapódott csiklójának,hogy szinte már fájt,de nem foglalkoztam vele csak mozogtam előre hátra, orrom hegyéről az izzadság cseppek fenekére cseppentek. Kéjes nyögéseink hangosabbak lettek, levegőt szaporán kapodtuk és éreztük,hogy mindketten közel járunk a csúcshoz. Próbáltam visszafogni magam,hogy kibírjam amig Ő nem megy el, fogaimat összeszorítva szinte már hörögtem,mint egy felbőszült bika és akkor anyum teste megfeszült, hüvelyizmai rászorítottak farkamra és halkan felsikoltva kezdet bele orgazmusába, ekkor már nem bírtam tovább én se és hagytam,hogy forro spermám megtöltse tüzes punciját. Mikor az utolsó csepp is távozott még próbáltam csipőmön lökni,de minden mozdulatomra testem megrándult így a kanapéra térdelve dőltem előre. Melleit simogatva ,vállát csókolva Ő karomat cirógatta amíg lassan ernyedő farkam kicsusszant belőle. Még néhány percig így maradtunk és próbáltunk erőt venni magunkon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.84 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Rinaldo 2016. 06. 7. kedd 08:42
Nagyon jó.
#10 papi 2016. 03. 10. csütörtök 15:23
Nagyon tetszik.
#9 sunyilo 2016. 03. 9. szerda 21:28
Jó ez, folytasd.
#8 vakon53 2016. 03. 9. szerda 14:15
Nagyonjó, folytazsd.

10 Pont!
#7 zsuzsika 2016. 03. 9. szerda 09:27
Tetszett.
#6 veteran 2016. 03. 9. szerda 08:33
KLASZ! 10pont
#5 cscsu50 2016. 03. 9. szerda 08:17
Tetszik, folytasd.
#4 listike 2016. 03. 9. szerda 06:51
Tetszik, folytatsd.
#3 A57L 2016. 03. 9. szerda 06:32
Szuper,jó írás.10P
#2 feherfabia 2016. 03. 9. szerda 06:19
Tetszett!
#1 Törté-Net 2016. 03. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?