A+ A-

Egy elmaradott asszony extra gyógyulása

41 éves koromban változott meg az életem. Férjemmel 23 éves korom óta vagyunk együtt. Én erkölcsös neveltetésben részesültem, a férjem vette el a szüzességem, más férfi nem volt az életemben. Anyám tanítását követtem, legyél szemérmes, ne mutogasd magad, a férfinak tedd szét a lábad és kész. Így is történt. Akkor szeretkeztem a férjemmel, amikor akart, de én sosem kértem rá. Először ez naponta volt, majd később csökkent. A szex abból állt, hogy este a sötétben levetkőztem, a férjem simogatott, szétettem a lábam és megdugott. Először ennyi elég volt a férjemnek, de később többet akart, egy részét teljesítettem (húzogattam a farkát, simogattam) de a durvábbakat nem (szopás, anal, világosban meztelenkedés). Ha nappal szeretkeztünk, akkor zavarban voltam, pedig nem voltam rossz nő. 41 évesen is jó alakú – bár nem vékony – nagymellű gömbölyded nő voltam.
Szóval a szeretkezések száma csökkent, jött 1 majd még egy gyerek és később alig volt. Havi max 1 alkalommal, de engem nem zavart. Az orgazmusról csak filmekről tudtam, hülyeségnek tartottam. Jó volt a szex, megvolt, kész. Aztán egy alkalommal meghallottam pletykálni idegeneket a férjemről, hogy megcsal. Először nem hittem el, de aztán sok jel utalt rá, hogy igaz. Mindig egyenes nő voltam egyik este rákérdeztem a férjemre igaz-e. Ő dühösen mondta, hogy igen. Elsírtam magam és nem értettem semmit. Miért? Erre megmondta, azért mert te egy frigid jégcsap vagy, veled nem lehet szexelni. Mondtam neki, de hiszen amikor csak akarsz, szétteszem a lábam neked. Az nem szex, az csak annyi, hogy engeded, hogy megdugjanak. Összevesztünk, azt mondta, gondolkodik, hogy elváljunk.
Napokig magam alatt voltam. Éreztem, hogy én is hibás vagyok, de ugyanakkor dühös voltam rá, mert megcsalt. A barátnőmnek feltűnt a dolog és kiöntöttem neki a szívem. Gondolkodott, majd egyszer felhívott, hogy talán segíthetne. Elmentem hozzá. Azt javasolta, bemutat egy férfinak, akivel egyrészt visszacsalhatom a férjem, másrészt megtanít a szex örömeire. Kérdeztem honnan tudja, hogy ő jól szexel, erre mosolygott, na, mit gondolsz. Nemet mondtam, mivel csak a férjemmel voltam még, de aztán eltelt pár nap, a férjem megint megfenyegetett, hogy elválik. Felhívtam a barátnőm, hogy rendben benne vagyok, azt mondta szól Zolinak és visszahív. Nemsokára visszahívott, hogy Zoli bevállal. Leegyeztettünk egy időpontot, a barátnőm lakására mentem. Egy 35 körüli izmos pasi volt vele, bemutatkoztunk, Zoli elmondta, először úgy szeretne velem lenni, ahogy a férjemmel szoktam. Nagyon zavarban voltam, de a barátnőm elment, otthagyva minket kettesben.
Zoli átölelt és megcsókolt, hagytam, bár nagyon zavarba voltam. Zoli érezte ezt és mondta, menjünk az ágyba. Vetkőzz le, mondta. Le akartam a villanyt kapcsolni, de Zoli rámszólt hogy nem szabad. Levetkőztem meztelenre és az ágyba mentem. Zoli engem nézve levetkőzött, csodálattal néztem már ágaskodó szerszámát. Odajött elém, farka az arcom előtt volt. Rémülten néztem mit akar. Ő várt egy kicsit, majd sóhajtva mellém ült. Elkezdte simogatni a mellem, majd a combom. Bimbóim nyalta szívta, pöckösek is lettek. Széttárta combjaim és puncim simogatta. Szőrös puncim van. Zoli berakta farkát és pár percig kefélt, majd belém élvezett.
Lemosakodtam, aztán Zoli leültetett.
- Nem csodálom, hogy a férjednek elege van belőled.
- Miért? Hiszen lefekszem vele, megdughat.
- Ennyi erővel egy próbababát is megdughatna. Nem csodálom, hogy sosem volt még orgazmusod. Rosszul csókolózol, a nyelveddel is kell. Nem szopsz, de még csak nem is érsz a farkamhoz. Minden férfi imádja, ha szájjal kényeztetik. Nem csinálsz semmit, csak fekszel. Nem is mozogsz. Nem lehet nyalni téged, elhanyagolt a puncid, csupa bozót. Nem váltasz pózt. Nem engeded el magad. Egy frigid nő vonásai.
- A férjem is ezt mondja.
- Pedig jó nő vagy jó csöcsökkel és testtel. Van egy lehetőség. A következő alkalommal végig azt kell csinálnod amit, mondok, bármi is lesz az. Ha élvezed jó, ha nem akkor tényleg frigid vagy.
- Mit csináljak akkor?
- Majd megmondom, de akármit mondok meg kel tenned.
- Nem tudom.
- Akkor a férjed elválik.
Beleegyeztem. Pár nap múlva ismét a barátnőm lakására mentem, Kata várt rám. Mosolyogva nézett rám, majd közölte megborotválja a puncim. Zoli mindent elmondott neki és élvezni fogom a dolgot.
Megengedtem, hogy leborotválja, majd megérkezett Zoli. A barátnőm megpuszilt és vigyorogva elment. Zoli nem szólt semmit, csak felhajtotta szoknyám és megnézte a puncim. Tetszett neki, amit lát. Aztán elmondta, hogy a következőkben nem lehetek szégyenlős és mindent meg kell tennem. Nem értettem. Zoli közölte vegyem le a blúzom és melltartóm. Majd a szoknyám, csak a bugyi maradt rajtam. Takargattam melleim, de Zoli közölte, hogy a kezeim rakjam hátra és sétáljak előtte. Meztelenül, rengő mellekkel sétálgattam fel-alá. Nagyon szégyelltem magam, de a végére már kevésbé zavart. Zoli azt mondta hajoljak előre és libegtessem a mellem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.63 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 cscsu50 2018. 11. 20. kedd 05:36
jöhet a folytatás
#14 Bizse42 2018. 11. 20. kedd 01:26
Nem semmi volt a "szendvics" élményem...
#13 sunyilo 2018. 11. 19. hétfő 21:42
Nem semmi a csaj...
#12 joe013 2018. 11. 19. hétfő 20:37
igen jó a sztori, csak a vége egy kissé összecsapott!!
#11 tomi19 2018. 11. 19. hétfő 19:23
Rá kapott az ízére . smile
#10 Andreas6 2018. 11. 19. hétfő 18:49
Nekem nem jött be annyira.
#9 HamariBerkenye 2018. 11. 19. hétfő 18:23
Üdvözöllek Verocs, újra a körünkben ... Remélem ihellésednek volt alapja ... wink
#8 szekely18 2018. 11. 19. hétfő 15:16
Jó kis történet!
#7 hairy_pussy 2018. 11. 19. hétfő 09:48
nagyon jó történet nyes
#6 feherfabia 2018. 11. 19. hétfő 06:57
Nagyon jò!
#5 AlexHun 2018. 11. 19. hétfő 05:59
Szuper lett. Akárcsak a többi!
#4 veteran 2018. 11. 19. hétfő 04:23
Jó,de lehetett tudni a végét.
#3 A57L 2018. 11. 19. hétfő 04:12
Régen írtál már,de ez is jó lett.
#2 zoltan611230 2018. 11. 19. hétfő 03:38
Gondoltam hogy ez lesz a vége .....
#1 Törté-Net 2018. 11. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?