A+ A-

Orgia

Már csak egyedül fekszem az óriási francia ágyon a szextől áporodott levegőjű szobában. Kezeim a szétkefélt puncimon pihennek és próbálják megakadályozni, hogy ne legyen nagyobb lucsok alattam a lepedőn a belőlem kifolyó nedűtől. Melleim a nyomorgatástól, harapdálástól, igénybevételtől lüktetnek, a számban kellemes ízek keverednek, ragacsos a hajam, arcom és szinte az egész testemen nyomai vannak annak a nagy szeretkezés sorozatnak amit előző éjszaka átéltem.
Gondolkozom 24 és fél évesen, hogy jutottam ide és azt hiszem egész kiskoromhoz vezethető ez vissza. Húgommal ki 14 hónappal fiatalabb, mint én igazi testvéri szeretetben nőttünk fel. Mióta eszem tudom mindig együtt fürödtünk, együtt ismerkedtünk meg saját és másik testével is. 13 éves lehettem, mikor a húgom áhítattal kezdte vizsgálni, hogy pihésedik a hónaljam, a puncim körül és epekedett, hogy Ő mikor lesz már nagylány. Mikor menstruálni kezdtem az első ijedségemben anyuhoz szaladtam, de utána már a húgommal osztottam meg tapasztalataimat. Zsuzsi büszke volt, hogy neki 12 évesen már nem csak a bimbói voltak, hanem a mellei is kezdett nőni, mikor nekem még tiszta lapos volt elől a mellkasom. Fürdéskor mindig sóvárogva tapogattam a kidudorodását Ő meg mindig csodálkozott, ahogy egyre erősödött a szőrzetem. Majd mikor neki is megjött a menzesze már hozzám szaladt én segítettem át az első nehéz napokon és sajnáltam azokat a napokat mikor véreztünk és nem tudtunk együtt fürdeni. Már 15 éves voltam mikor még látszata sem volt, hogy mellem lesz és Ő a nagyanyánk elbeszéléseiből kiszűrte, hogy disznózsírral kell kenegetni és este zuhany után mikor már a szüleink is lefeküdtek kenegette nekem. Bizsergető volt, de semmi rosszra nem gondoltunk, hisz imádtuk egymást. Szerencsére 16 évesen (már tudom nem a töménytelen zsírtól) növekedésnek indult a mellem, de bizony a húgoméhoz képest semmitmondónak tűnt. A húgom meg rendszeresen borotválta a punciját hátha erősödik a szőrzete, de mivel a szinte szőke haja miatt a lenti szőrzet is világos volt és bár erős mégsem látható szőrszálai voltak (persze ennek később látta kárát).
Ezen időszakban történt, hogy anyuék bálba mentek és kiloptam a vibrátorát a fehérneműi alól és egymást izgattuk vele kívülről. Ez már tetszett akkor mindkettőnknek és utána sűrűn kellett szegény anyunak elemet cserélnie, hisz mi amikor csak tehettük használatba vettük azt a rezgő műfütyit. Semmi prűdség nem volt bennünk és a családban sem, mert nyáron az egész család meztelenkedett a nagy hőségben. Ebből következett, hogy a húgommal nyíltan beszéltünk vágyainkról, férfi ideáljainkról mik nagyon is hasonlóak voltak. Akkor tettünk egymásnak életre szóló esküt, hogy bármi is történjen velünk elmeséljük egymásnak töviről-hegyire. Mindkettőnknek voltak futó kalandjaink, de a csóknál tovább soha nem jutottunk. Én a gimi után főiskolára kerültem és csak hétvégéken találkoztam a családdal, húgival, de az egy egész éjszakás traccspartiba torkollott. Epekedve figyeltem mindig húgom méretes melleit, mik már szinte görögdinnye nagyságúak voltak, de mégis hetykén feszültek. Néha dicsekedve kínálta, hogy tapogassam meg milyen kemények. Az én melleim körte alakúak voltak és az egyik szemmel láthatóan nagyobb is, de nekem már tetszettek hisz oly aranyos kézbe kívánkozóak voltak. Zsuzsa a melleivel vonzotta is a fiúkat, de Ő csak packázott velük egyiket sem vette komolyan. Húgom is arra a fősulira jött ahova én jártam és így már a szüleinknek érdemes volt albérletet váltania. Zsuzsi itt az első évesen habarodott bele egy srácba és az a srác vette el a szüzességét és attól a naptól elég sok éjszakát töltöttem az utcán mikor húgom az éppen aktuális pasijával hempergett az ágyban én meg dideregtem a sötét utcákon. Zsuzsi nagykanállal habzsolta az életet én meg szürke kisegérként kezdtem elsüllyedni a hétköznapi kavalkádban. Néha bulizni csábított és jól mondta tényleg tapadtak rám a fiúk, mint a legyek a légypapírra, de én kisebbségi tudatom miatt bizony nem kerültem odáig, hogy legalább a szüzességem elveszítsem. Diploma után egy Siófoki állást sikerült megszereznem és ott már izgalmasabb volt az élet. Szerencsére a főnököm szívébe loptam magam és sikerült elintéznem, hogy a húgom is azon a helyen tölthesse le a szakmai gyakorlatát és már akkor ígéretet kapott, hogy sikeres diploma után Ő is dolgozhat ott. Azon a nyáron tüzetesen megváltoztattam a külsőmet. Az ismerős fodrász ajánlotta én is festessem a hajam szőkére mint a húgom ( persze mondtam neki a húgomé ily természetesen szőke) és tetoválással vastagíttassam meg az ajkaim. Így már magam is vonzóbbnak találtam, de a nagy Ő még nem volt a láthatáron sem. Féltem vénlány maradok, de a munkámba temettem ezeket a gondolatokat. Húgom amikor csak tehette mindig lejött és ott aludt, bár csak egy szimpla ágyam volt, de jó testvérként megosztottam vele. A régi emlékek előtörtek, sokat beszélgettünk a múltról és egymásba karolva még mindig meztelenül aludtunk el.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50 2017. 10. 20. péntek 07:54
remek munka
#10 A57L 2016. 10. 28. péntek 04:45
Remek történet.
#9 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 16:08
Holvan a folytatás?
#8 tomi19 2012. 12. 24. hétfő 17:28
Engem nagyon fel csigáztál alig férek a nadrágban,kár hogy a folytatást el felejteted fel tenni....10 pont.
#7 joozsi 2012. 06. 22. péntek 05:37
Kész átverés. Hol a folytatás?
#6 kupec017 2009. 10. 19. hétfő 23:51
very good
#5 black 2008. 11. 16. vasárnap 15:40
Nagyon szuper történet és nagyon izgató! Pár éve engem is elkezdett izgatni a családon belüli szex gondolata. Sajnos nagyon kevés olyan fórum van ahol erről beszélni lehet. Nagyon szeretnék ilyen témával kapcsolatban filmet nézni vagy olyanokkal beszélni erről akik megtették, esetleg megnézni közben őket. Ha bárki segíteni tud bármely tekintetben azt nagyon szépen köszönöm előre is. Ha itt valaki jelez nekem akkor remélem fel tudjuk venni a kapcsolatot.
privat@indamail.hu
#4 csabika69 2008. 06. 4. szerda 21:40
Nagyszerű... kíváncsia várom a folytatást... Gratula.
#3 girl 2008. 01. 18. péntek 01:23
kurva jó lett
#2 vadgesztenye 2007. 05. 9. szerda 20:11
Ez egy remek történet, mindenképpen folytatni kell!
#1 Törté-Net 2007. 05. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?