macsek2 hozzászólásai

m
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Ország:
Magyarország Magyarország
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
171 db
macsek2
2016. szeptember 19. 01:26
Történetek: Rebecca
A történet jó, de a fordítással időnként vannak bajok. Minden alkalommal egyértelművé kellene tenni melyik csaj az idősebb és nem keverni, a másik egy nő a férfinak nem a férje hanem a felesége! Összességében olyan 10/8.
1
macsek2
2016. június 15. 05:09
Történetek: Családi riportok 11. rész
A történet jó, de a nő kora szerintem sem stimmel, mivel a srác mikor 16 a nő 32 és már az apja felesége volt mikor a fiú megfogant akkor legfeljebb 15 lehetett már pedig ez csak úgy lehetséges ha terhes lett és gyámhatósági engedélyt kapót a házasságra, viszont az volt, hogy nem lehetett gyereke így nem és mehetett férjhez olyan fiatalon. A másik ami nem túl valószínű, hogy ha tízen év házasság után sem eset teherbe a sráccal folytatott szexuális élet 2 év alatt sem , majd akkor esik teherbe az nehezen hihető erre csak nagyon minimális az esély. Emelet még ha a fiú apja nem élt együtt az anyjával nem volt semmi kapcsolata akkor az anya balesete esetén elég sokká szerezne arról tudomást és nem ő hanem a nagyszülők mennének a fiúért az iskolába és az iskolában sem adnák ki a fiút egy idegennek akit az még soha sem látott.
Ezeket nem azért írom mert nem tetszett a történet hanem mert ezek nem igazán stimmelnek a történetben, amúgy tetszenek a történeteid szívesen olvasom azokat akár igazak akár teljesen kitaláltak is legyenek.
1
macsek2
2016. május 17. 06:16
Történetek: Különös történeteim 5. rész
Jó kis történet, ennek a résznek van folytatása?
Egyébként ha a csaj 15 akkor már csak fiatalkorú és nem kiskorú, és így már a felnőtt csak akkor büntethető ha erőszakot tesz vele, de ha a lány saját akaratából van vele akkor nem büntethető a felnőtt.
1
macsek2
2016. május 9. 07:37
Történetek: Egy anya beleszeret a fiába
Maga a történet jó, de a fordítás sokszor olyan mintha a google fordította volna.A beküldés előtt érdemes volna még egyszer átolvasni és magyar szó használt szerint átírni ott ahol nem az.
1
macsek2
2016. január 9. 01:04
Történetek: Andrea és a fiú
Amikor majd minden sorban az " andrea" szót olvasom az nagyon unalmassá válik. Így aztán a jövőben vagy írj jobbat vagy ne küld be a történeteidet mert ez nagyon rossz volt. Ha tudni szeretnéd mi a jó írás akkor olvasd el pl: a Gitta történeteket , de van még pár igazán jó történet az oldalon meg sok átlagos is persze , de ez átlag alatti volt de nagyon.
1
macsek2
2016. január 4. 08:12
Képregények: Kairakuten
Tull sok a nem lefordított buborékban levő szöveg. Ha angolból csináltad és ott sem volt lefordítva és nem tudsz japánul akkor inkább hagyd a fenébe és keres olyat ami teljesen le van fordítva angolra mert így csak férc mű az egész.
1
macsek2
2015. december 19. 07:13
Történetek: Gitta 10. rész
Jó írás lett, viszont meg említeném. hogy a két nagy lány nem 15 éves hanem csak 14 hiszen minden Gitta szülinapján kezdődőt és azóta még a történetben nem sok idő telt el, a másik, hogy ha a nagyobb lányokba nem fér bele tövig akkor a kisebb lányba hogy fér bele tövig? Egy jó folytatás azért jöhet még.
1
macsek2
2015. december 16. 01:03
Képregények: Az izzadság hatalma
A képregény nem rossz, de a beírás ugyan olyan rossz mint az előzőnél. Szerintem hagyd a fenébe a balra igazodó írást helyette használd a középre igazodót, a szavak elválasztására is jobban kéne ügyelni mert sokszor nagyon rosszak az elválasztások, és lehetőleg maradj a bubiban ha kel vedd kisebbre a betű méretét, hogy benne maradhass.
1
macsek2
2015. október 20. 00:05
Képregények: To Love ru darkness - Rito elcsábítása 4. rész - Mikan
A folytatásra sajnos még várni kell csak japánul találtam meg, azt pedig nem tudom sehogy lefordítani, hacsak valaki meg nem mondja, hogy lehet a képben levő bubiból kimenteni a Google fordítóba a japán szöveget, így várnom kel míg lesz angol fordítás . Aki viszont szeretné japánul látni az keresse meg a neten ( To love ru darkness moshi Rito 5. címen).
1
macsek2
2015. október 9. 11:49
Történetek: Első szex az apámmal
Most akkor az elején még menyasszony vagy férjes asszony? Nem ártana ha eldöntenéd!A másik a történet a szobájában játszódik, de mikor az apával is elkezdi csinálni anélkül, hogy kimenne előszór nekitolja az apját a konyha falának, majd az felfekteti a konyha asztalra anélkül, hogy elhagyták volna a szobáját , ez, hogy van?
1