A+ A-

Gitta 10. rész

Stevenek évekkel ezelőtt volt egy Gitta című sorozata, ami sokunk bánatára nem lett befejezve. Néhány éve megpróbáltam a történet egyik mellékszálát megírni (Gitta 6.1), aminek nagyon jó fogadtatása volt, ezért most bátorkodtam a 10. résszel is kezdeni valamit. Íme:
Stevenek évekkel ezelőtt volt egy Gitta című sorozata, ami sokunk bánatára nem lett befejezve. Néhány éve megpróbáltam a történet egyik mellékszálát megírni (Gitta 6.1.), aminek nagyon jó fogadtatása volt, ezért most bátorkodtam a 10. résszel is kezdeni valamit. Íme:
Kettesben maradtunk a kis Bettikével. Furcsa érzés kerített hatalmába. A gondolat, hogy ma egész este ezzel a pici lánykával leszek együtt úgy, hogy a házban ez mindenki számára teljesen elfogadott, miközben ez valójában egy bűnös dolog, melyet a külvilág számára el kell titkolni, teljesen felpezsdített. Az, hogy a zárt ajtók mögött, mindent nyíltan vállalva, az ő beleegyezésével tabuk nélkül adhatjuk át magunkat a féktelen szenvedélynek, és nyugodtan, a lebukás feszültsége nélkül (nem úgy mint a medencénél korábban) vezethetem be őt a szexbe, az érzéki szeretkezéstől egészen el a legvadabb kefélésig teljesen beindított. Külön varázst adott a dolognak, hogy tudtam, hogy a többiek a másik szobában ránk figyelnek, és együtt szurkolnak a kis Bettiért.
Lenéztem rá, mélyen a szemébe, majd lehajoltam, és megcsókoltam. Ő megfogta a tarkómat, és hevesen visszacsókolt. Vad, szenvedélyes smárolásba kezdtünk. Meglepő volt, hogy zsenge kora ellenére ezt milyen tapasztaltan csinálja!
- Nagyon rég várom már, hogy egy egész éjjel csak engem dugj! – mondatai mintegy felhatalmazásként hatottak rám. Őrülten vágytam rá, hogy fékevesztetten pumpáljam végre tele kis punciját!
- Ó kicsim, már én is nagyon várom! Ígérem, azon leszek, hogy minél többet megmutassak neked ebből a világból!
Megfogtam a kis fenekét, és felemeltem magamhoz. Ő átkulcsolta lábaival a derekamat, és így szorítottuk egymáshoz magunkat, tovább folytatva csókolózásunkat. Nem volt nehéz tartani, alig volt több negyven kilónál. Kis popsiját úgy marokra tudtam fogni, mint egy érett nő melleit. Farkam kő keményen ágaskodott, de vége még így sem érte le popsiját. Kicsi volt még Betti, 151 cm. Épphogy csak a serdülő kor elején tartott. Punciján még éppen csak megjelentek az első kis pihék, cicije pedig szinte még alig volt. Bár már voltam benne, de most is nehezen hittem el, hogy hogy fér el a farkam ebben a törékeny kis testben. Be kell valljam, hogy a gondolat, hogy ezt a kis testet fogom rudamra felhúzni, szinte felnyársalni, teljesen begerjesztett. Büszkeséggel töltött el, hogy a két tizenöt éves iskolás lány - Gitta lányom és barátnője Kata - után egy még fiatalabb, még zsengébb kis angyal punciját dughatom meg.
Az ágyhoz vittem, és lefektettem.
- Felkészültél a ma estére? - kérdeztem
- Mintha nem tudnád! Hát persze! Már nagyon várom! Végre úgy szexelhetünk, hogy nem lesz belőle baj!
- Vár egy kicsit! Tudod jól, hogy ez nem ilyen egyszerű! A lányokon kívül nem tudhatja meg senki! Azzal, hogy rajtunk kívül most már három másik ember is részese a mi kis titkunknak ne tegyen könnyelművé. Ez még mindig bűn, vigyáznunk kell!
- Persze ok!
- De meg kell ígérned, hogy soha senkinek nem mondod le, hogy mi történt ebben a házban! Még anyukádnak sem!
- Jó, jó! Becsszóra megígérem!
- És van még valami nagyon fontos. Tudod jól, hogy szeretlek téged, de ugyanúgy szeretem a kis Katát is. Anikó hamarosan a feleségem lesz, és természetesen ott van Gitta, a lányom is. Velük ugyanúgy kell törődnöm, és ő velük ugyanúgy szoros a kapcsolatom mint veled! Nem rangsorolhatlak benneteket, és egyikőtöké sem leszek sosem kizárólagosan. Ezt el kell fogad már most. Nem szeretném, ha a féltékenység bármelyikőtök közé vagy közénk állna!
- Ó, de hát én már most olyan irigy vagyok rájuk, amiért ők már veled olyan sok mindent átéltek.
- Ne aggódj, ha jó leszel, akkor veled is minden meg fog történni. Fiatal vagy még, hidd el, nem fogsz semmiről lemaradni, én pedig ígérem, hogy mindent megteszek ennek érdekében, de cserében meg kell fogadd amiket az előbb mondtam!
- Ok, akkor áll az alku!
- Tehát nem mondod el senkinek, és nem leszel féltékeny!
- Ígérem!
Tudtam, hogy a tűzzel játszunk, mert ha kiderül mindez, akkor nagy bajba kerülhetünk. Az, hogy pici lányommal, vagy Katával mik történtek, az csak ránk és Anikóra tartozik, de ha kis Bettike szülei megtudnák, hogy nemcsak, hogy én vettem el a kislány szüzességet, de napokon keresztül orgiákat is rendeztünk, hát engem minimum, hogy kiherélnek. Viszont a ma este mámoros hangulata, és a zárt falak között érzett látszólagos biztonság felülkerekedett a bűnös tett mivoltán.
- És hogy szeretnéd a ma estét? Ahogy ismerlek, le merem fogadni, hogy már kész terveid vannak!
- Igen! Szeretném, ha mindent olyat megtennél velem is, ami Gittával és Katával is. Nem akarom, hogy velem másképp bánj! Már elvetted a szüzességem, úgyhogy most már én is ugyanúgy szexelhetek mint bárki más.
- Az egy dolog, hogy ott a medencénél túlestél rajta, mert kihasználtad a gyengeségem, de még azért nagyon kicsi vagy! Óvatosnak kell lennem veled!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 cscsu50 2018. 07. 20. péntek 16:16
Jó írás lett
#14 Andreas6 2018. 06. 17. vasárnap 11:49
Szerintem nem olyan, mintha az eredeti író írta volna. Bal01 ugyanis tud helyesen írni! Tehát ennyivel jobb.
#13 zsuzsika 2016. 01. 18. hétfő 09:30
Nem rossz.
#12 picula 2016. 01. 3. vasárnap 22:15
Nagyon jó, folytasd.
#11 listike 2015. 12. 19. szombat 10:22
Tökéletes folytatás. Jöhet a következő rész.
#10 macsek2 2015. 12. 19. szombat 07:13
Jó írás lett, viszont meg említeném. hogy a két nagy lány nem 15 éves hanem csak 14 hiszen minden Gitta szülinapján kezdődőt és azóta még a történetben nem sok idő telt el, a másik, hogy ha a nagyobb lányokba nem fér bele tövig akkor a kisebb lányba hogy fér bele tövig? Egy jó folytatás azért jöhet még.
#9 genius33 2015. 12. 18. péntek 19:41
Zsir nyes jöhet a 11. is smile
#8 veteran 2015. 12. 18. péntek 15:31
SZUPER ! Folytasd.
#7 sunyilo 2015. 12. 18. péntek 13:06
Naggyon lyó.
#6 papi 2015. 12. 18. péntek 11:29
nagyon jó, folytasd.
#5 deajk2008 2015. 12. 18. péntek 09:58
tetszett nagyon folytasd ...
#4 fiesta14 2015. 12. 18. péntek 07:59
Folytasd! mintha az eredeti Író tette volna. szuper.
#3 Rinaldo 2015. 12. 18. péntek 07:27
Szuper jó.
#2 A57L 2015. 12. 18. péntek 03:41
Jó lenne ott lenni,folytasd még.
#1 Törté-Net 2015. 12. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?