A+ A-

Végre szerelmem

Amikor ez ember megkapja azt, amire már régóta vágyik... nos az az érzés felbecsülhetetlen. Van akinek könnyen össze jön. Na én a nehezebbik utat kaptam. A történet másik szereplője kérésére nem nevezem meg sem őt, sem pedig jó magam a történetben.
Már egy pár éve, azaz pontosan 5 éve van egy nagyon nagyon jó barátom, vagyis a legjobb barátom. Szinte már - már a tesóm. 16 voltam amikor megismertem, ő meg csak 13. Demár akkor megvesztem a mosolyáért, a gyönyörű, mámorító sötét barna szemeiért. Azért az aranyos kis arcáért... Ahogy nézett, elolvadtam tőle. Mondanom sem kell akár hányszor együtt voltunk (ami napi szinten volt), ugyekeztem minél többször megérinteni a vékony izmos kis testét. Vagy átölelni, vagy esetleg ha épp bele jöttünk a majmoskodásba, buzulni. 5 év eltelt. Betöltötte a 16-ot, én pedig a 19-et. Pont az őszi szünetben van a szülinapom. Szüleim elutaztak a nagyszülőkhöz. Ő és én pedig nálunk maradtunk. Szünidő alatt úgymond nálam lakott. Nap közben még nem igazán szántam el magam, ugyan is tudtam hogy ahogy leszáll az est, elkezdi ő maga. No persze nem rosszra gondolni, csupán koccintottunk dálután hat óra környékén egyszer - kétszer. Hol pálinka játszott, hogy más egyébb rövid ital. Mikor már láttam, hogy részeg, rávettem, hogy nézzünk egy horror filmet. Imádja őket, annak ellenére hogy iszonyatosan fél. Villany lekapcs, átöltözés kényelmesre, ami azt jelentette hogy mindkettőnkön csupán egy szál bokszeralsó volt. Nagyából hasonló testi adottságokkal rendelkezünk a korkülönbség ellenére. Kb 170 magasak, 65-70 kilók vagyunk. Testünk is szinte egyforma. Mivel mindkettőnk hobbyja a kondizás, ezért alap dolog a hat kocka, a szép mellizom, széles váll, vádli, V vonal és minden más egyébb finomság. Na szóval. Ő egy fehér alsóban míg én egy világos kékben. Mindkettőnknek passzolt a bőrszínéhez, mivel ő napbarnított én meg hófehér vagyok. Lényeg a lényeg elindult a film. Teljes sötétség, csak a televízió fénye látszik. Kettesben egy üres házban álmaim pasijával, kell mondjam? Felállt! De mivel ő részeg volt, ezért csak ennyit tudott mondani:
- Még egy horrortól is kanos leszel? Na mindegy. Gyere, bújj hozzám, tudod, hogy félek.
- Persze tesókám! - Ezzel hozzá is bújtam. Mivel valóban úgy éreztük, hogy testvérek vagyunk, ezért automatikusan a mellkasomra feküdt és átkarolt a hasamnál, míg én átkaroltam egyik kezemmel és simogatni kezdtem a vállát, s ezalatt a másikkal a kezét simogattam. Akár csak egy gyámoltalan kisöccs aki bátyja óvó ölébe bújik. Már ekkor éreztem, hogy ma nem fogom kibírni, hogy ne tegyek olyat, amit esetleg megbánhatok. Az ijesztő jeleneteknél magához szorított, volt hogy véletlenül hozzá ért a már nagyon meredező falloszomhoz is. Majd a fele után kicsivel, amint elkezdett álmosodni jobban rám mászott, a lábát rám tette, így nyomva a farkamat, de nem zavarta.. vagy olyan részeg volt hogy nem is érezte.
- Tesókám, álmos vagy?
- Dehogy is! Csak pihentetem a szemeimet. - És már horkolt is. Ugyan még vártam egy fél órát, de végül is bele kezdtem. Óvatosan leszedtem magamról és betakartam. Már ekkor megsimítottam az észveszejtően vadító fenekét. Betakartam, majd kikapcsoltam a tv-t. Tapogatózva másztam vissza az ágyhoz. Bebújtam a takaró alá. Persze nem az enyém alá, hanem az övé alá. Ő mint egy kiscica össze kucorodva feküdt, ezzel felém nyomva a fenekét. Lágyan hozzá bújtam, majd átöleltem a derekánál.
- Tesó még félsz?
- Ühüm.. maradj mellettem légyszi... - nyögte ki halkan. Először megfagyott bennem a vér. "Úr Isten! Ez fenn volt amikor megsimogattam a seggét?!" ordítottam magamban. De rájöttem, hogy akkor már szólt volna. Ha meg nem akkor az azt jelenti, hogy engedi, hogy csináljam, vagy nem érzi, ha csinálom. Vártam még egy jó pár percet, majd kezemmel igyekeztem hozzá érni a farkához. Már rengetegszer láttuk egymást meztelenül. Volt hogy együtt fürödtünk, masztiztunk, úgyhogy már tudtam, mire számítsak, kivéve azt az érzést. Ekkor még nyugis állapotban volt. Megmozdult, mire én hirtelen átvágtam magam a másik oldalra. Majd lassan vissza fordultam. Ekkorra már a hátán feküdt kiterülve. Ez csak nekem volt jó. Tenyeremet kinyitva, lassan a farkára helyeztem. Igyekeztem minél jobban kitágítani a pupilláimat, hogy lássam, nyitva vannak-e a szemei vagy sem. De úgy tűnt hogy alszik. Ezért hát bátorságot véve magamon, levegő után kapkodva és rebegő szívvel elkezdtem mozgatni a kezem. isteni érzés volt. Puha és forró, majd éreztem, ahogy egyre keményebb lesz. Mikor már teljesen merev volt, simogatásból lassan áttértem a markolászásra. Na ekkor szakadt el nálam a céra. Ugyan óvatosan, de mégis nem törődve a következményekkel oda hajoltam. Kezemet felváltottam a fejemmel. Igen. Bebújtam a széttett lábai közé és egy jó mély levegőt vettem. Isteni illata volt. Nem győztem az orrommal és a számmal nyomkodni a farkát és közben élvezni az illatát és a pillanatot. Kis idő után átváltottam a puszilgatásra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.31 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Ricsi1990 2017. 11. 5. vasárnap 22:40
Nagyon jó és izgató történet!
#6 guymiki95 2016. 06. 25. szombat 14:23
Szerintem a kezdetkezdetén senki sem tud teljesen hibátlanul megfogalmazott történetet beküldeni. A számtani hiba meglehet, hogy azért áll fent mert elütötte valmelyik zámot. Lehet, hogy 5 év helyett "csak" 3 év után zajlottak le ezek a dolgok.

Nekem tetzik és a szavazati átalg alapján úgy látom, hogy nem én vagyok az egyetlen.
#5 cscsu50 2015. 11. 25. szerda 18:37
nem tetszik
#4 macsek2 2015. 11. 25. szerda 01:26
Számolni tudsz? 13 + 5=18 és nem 16, 16+ 5=21 és nem 19.
#3 papi 2015. 11. 24. kedd 11:14
Nem jó
#2 zsuzsika 2015. 11. 24. kedd 07:31
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 11. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?