A+ A-

Családi riportok 11. rész

Egyik nap csörgött a telefonom és az az exkolléganőm keresett keresett akinek a történetét az első részben írtam meg.
- Szia! Érdekelnek még a családi esetek? - kérdezte.
- Persze. Mit csináltál már megint?
- Nem én, te hibbant! A fiam barátjának van egy sztorija ha érdekel.
- Naná!
- Akkor átküldöm majd a számát. Hívd fel ha gondolod. Nekem már elmesélte. Nem egyszerű a sztori. Én totál lehidaltam tőle, kissé durva. Na hello! Küldöm az sms - t.
Pár perc múlva már a számot hívtam és megbeszéltünk egy találkozót még aznap estére. Egy 20 év körüli, sportos testalkatú, nem túl magas pasi várt rám a megbeszélt helyen. Mivel nem akart beülni olyan helyre ahol hallótávolságban mások is lehettek, vettünk a Mekiben kávét és a parkolóban, a kocsiban kávézva osztotta meg velem a történetét. Így egy újabb gyöngyszemmel gazdagodott a gyűjteményem.
Ahhoz, hogy mindent megérts, nagyon az elején kell kezdenem. Mióta az eszemet tudom mindig anyu és a nagyszüleim neveltek. Mikor óvodás lettem, kezdtem kérdezgetni, hogy nekem miért nincs apukám, mint a többi gyereknek. A válasz mindig valami olyasmi volt, hogy: nem szeretett minket és elment, messze lakik, stb. Persze mikor 9 - 10 éves lettem, a rokonok ismerősök, meg a család félszavaiból összeállt a kép, hogy tulajdonképpen apám a feleségét anyuval csalta meg, így lettem én, aztán - mivel a felesége megbocsájtott neki - maradt a rendes családjával, fizette utánam a gyerektartást, de soha nem látogatott. Nagyon jó, szerető családban nőttem fel és nem is igazán hiányzott apám. Állítólag 5 - 6 éves korom után már nem is kérdezősködtem róla. Először 13 éves koromban találkoztunk és az a nap fordulópont lett az életemben. A suliban voltam épp magyarórán, még erre is emlékszem, mikor az egyik tanár bejött a terembe, hogy azonnal az igazgatói irodába kell mennem. Gőzöm se volt miért hívatnak, soha nem voltam egy rossz gyerek, a társaim is csak néztek, hogy mit csináltam amiért a dirihez kell mennem óra közepén. De mentem. Bekopogtam és mikor beléptem egy 40 körüli férfi állt fel az egyik székről kissé tétovázva és elindult felém, a diri azonban egy intéssel megállította, majd hozzám fordult.
- Norbi, egy nagyon szomorú dolog miatt hívattalak - mondta, közben megfogta a vállam és a szemembe nézett - Édesanyádat autóbaleset érte és mivel nagyon súlyos az állapota, mentőhelikopterrel a fővárosba vitték. Ez a bácsi az édesapád és azért jött, hogy elvigyen. Hogy elmenjetek a kórházba, mert... szóval... sietnetek kell. A táskádat majd valaki hazaviszi, menjetek - nyitotta az ajtót és szinte kituszkolt rajta az ismeretlen pasival együtt.
Szinte fel sem fogtam amit mondott. Szerintem sokkos állapotba kerülhettem. Az ezt követő dolgokra nem igazán emlékszem, csak foszlányok vannak meg. Beülök egy kocsiba, apám egész úton beszél hozzám, de alig valami jutott el a tudatomig a mondanivalójából.
Sajnos a kórházba már késve érkeztünk, anyut nem tudták megmenteni. Összeroppantam, több hétig nem mentem iskolába, egy ideig kórházban is voltam, de arra is igen homályosan emlékszem. Apám minden nap meglátogatott a kórházban majd otthon is. Egyre többet beszélgettünk, bár az elején nem voltam jó társalgópartner. Sok mindent elmondott azokról a dolgokról amikről nem tudtam. Kiderült, hogy azért nem látogatott meg sohasem, mert anyunak ez volt a kérése, hogy ha nem hagyta el miattunk a feleségét akkor hagyjon minket békén. Elmondta, hogy most már tudja, rossz döntés volt belemenni ebbe, de talán majd megbocsátok neki később. Aztán anyu temetése után jött a hidegzuhany. A bíróság apámat jelölte ki gyámként, így hozzá kellett költöznöm, bármennyire is a nagyiéknál akartam maradni.
Na az első év nem volt sétagalopp. Alig bírtak velem. Ott tettem keresztbe nekik ahol csak tudtam, hisztis lettem, visszadumáltam, későn jártam haza, fura figurákkal lógtam, teljesen megváltoztam. Egyszer kihallgattam egy beszélgetést apám és a felesége között. Apám intézetbe akart adni, a felesége viszont azt mondta, hogy ha ezt megteszi elválik tőle. Meg azt is, hogy nekem nem intézet kell, hanem rengeteg szeretet. Nyilván ez is hozzájárult ahhoz, hogy kezdtem megjavulni, na meg az is, hogy Vera óriási türelemmel és szeretettel foglalkozott velem. Talán azért is, mert nekik nem volt közös gyerekük. Szóval egy idő után kezdett kialakulni egy normális viszony hármunk között, Majd miután anyu elvesztését is sikerült feldolgoznom, elfogadtam Verát pótanyámnak.
Ekkor már 16 voltam.Pont abban korban, amikor már igencsak érdeklődtem a csajok iránt. Már túl voltam a csókolózáson, az ide - oda nyúlkáláson, sőt az egyik osztálykiránduláson megvolt az első orális élményem is az egyik osztálytársnőmmel oda - vissza.
De persze többet is szerettem volna, csak nem volt rá lehetőség. Olyan szinten rá voltam kattanva a témára, hogy elég volt ha a tanárnőm dekoltázsára esett a pillantásom, vagy egy formásabb csaj seggére, már állt is a farkam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.05 pont (123 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#21 Pierre19 2017. 11. 30. csütörtök 15:31
Bár ebben a műfajban ritka ennyi haláleset, a történet nem rossz. Majdnem szépirodalmi. 9 pont
#20 zsuzsika 2016. 08. 10. szerda 12:38
Nem rossz.
#19 matador 2016. 07. 21. csütörtök 09:10
A részletekben bujik meg az ördög nyes D egyébként a storry jó!10,pont
#18 joozsi 2016. 06. 18. szombat 02:33
Ez tényleg gyenge. Nem tudok 10 pontnál többet adni. Folytasd, ha lehet!
#17 papi 2016. 06. 17. péntek 14:30
Nekem úgy tetszik ahogy van.
#16 gyuri0926 2016. 06. 17. péntek 07:32
Nem igaz amit állítasz , van ami tetszett és 10 pontoz adtam rá , egyébként erre is 10-t adtam . Én nem tartom bűnnek , sőt , ha valaki kitalált történetet ír ,végül is ez az irodalom lényege , a tények írása az riport , tudósítás , azt próbáltam érzékeltetni , hogy ez sem riport , csak Te találtad ki , ez nem baj , csak ne állíts mást . Bár egyre inkább úgy tűnik , hogy a valótlanságok állítása nemzeti alap beállítottság .
#15 macsek2 2016. 06. 15. szerda 05:09
A történet jó, de a nő kora szerintem sem stimmel, mivel a srác mikor 16 a nő 32 és már az apja felesége volt mikor a fiú megfogant akkor legfeljebb 15 lehetett már pedig ez csak úgy lehetséges ha terhes lett és gyámhatósági engedélyt kapót a házasságra, viszont az volt, hogy nem lehetett gyereke így nem és mehetett férjhez olyan fiatalon. A másik ami nem túl valószínű, hogy ha tízen év házasság után sem eset teherbe a sráccal folytatott szexuális élet 2 év alatt sem , majd akkor esik teherbe az nehezen hihető erre csak nagyon minimális az esély. Emelet még ha a fiú apja nem élt együtt az anyjával nem volt semmi kapcsolata akkor az anya balesete esetén elég sokká szerezne arról tudomást és nem ő hanem a nagyszülők mennének a fiúért az iskolába és az iskolában sem adnák ki a fiút egy idegennek akit az még soha sem látott.
Ezeket nem azért írom mert nem tetszett a történet hanem mert ezek nem igazán stimmelnek a történetben, amúgy tetszenek a történeteid szívesen olvasom azokat akár igazak akár teljesen kitaláltak is legyenek.
#14 feherfabia 2016. 06. 14. kedd 05:56
Tetszett!
#13 vakon53 2016. 06. 13. hétfő 20:30
Nagyon denagyon várjuk a feleségemmel a folytatást 10 pont.
#12 sunyilo 2016. 06. 13. hétfő 18:39
gyuri0926-tal ne törődj, csak írj. Ő arra élvez, ha fikázhatja. Add meg neki minél többször ezt az örömöt...
#11 sunyilo 2016. 06. 13. hétfő 18:37
Elsőrangú!
#10 cscsu50 2016. 06. 13. hétfő 15:58
nagyon jó
#9 szekely18 2016. 06. 13. hétfő 14:31
Nagyon jó!!!!!
#8 kicsifiú 2016. 06. 13. hétfő 10:27
Kedves gyuri0926!

1. Továbbra se értem miért húzod le az írásaimat, de érdekelne, hogy ismeretlenül miért vagy ennyire ellenséges. Én nem tudom te ki vagy. Te ismersz engem?
2. Ha tudnál számolni akkor rájönnél, hogy ha az apa akkor halt meg amikor a srác 16 volt és 3 éve éltek együtt, akkor az azt jelenti, hogy a fia 13 évesen költözött hozzá. És mivel a pasi a fia születése előtt már a feleségével élt, akkor stimmel, hogy a srác apja és a mostohaanyja TÖBB, mint 10 évet éltek együtt. Szóval egyáltalán nem vagyok elkeveredve. Hol itt akkor a probléma? Mármint azon kívül, hogy valami általam ismeretlen ok miatt baromira fosozod az írásaimat. A sajátjaidat visszaolvastad már? Lehet, hogy nem ártana.
Na üdv. és béke.
kicsifiú
#7 veteran 2016. 06. 13. hétfő 08:53
Elírástól függetlenül nagyon jó.
#6 listike 2016. 06. 13. hétfő 08:44
Csak is felsőfokon lehet az írásaidról beszélni. 10pont.
#5 fiesta14 2016. 06. 13. hétfő 07:39
remek... tovább
#4 gyuri0926 2016. 06. 13. hétfő 07:27
nő az apám felesége és az én mostohaanyám, de abban a pillanatban nem érdekelt.

Ez butaság miért ne vehetnéd el baszásra az apád nőjét ? Semmi akadálya .

Én csak három évet töltöttem apámmal, ő több, mint tízet

Ez pedig ellentmond a bevezetésnek , ahol anyád terhes lett apádtól , akkor , mert a felesége megbocsátott , visszament hozzá. Tehát akkor ők már 19 évet voltak együtt.

Így jár aki úgy csinál mintha igazat írna , aztán elkeveredik benne .
#3 A57L 2016. 06. 13. hétfő 04:48
Továbbra is érdekes írás.
#2 zoltan611230 2016. 06. 13. hétfő 01:24
Nagyoon jo.