A+ A-

A Tanyavilág 1. rész

A történet nem megtörtént eseményeket tartalmaz, a szereplők és a történet is a fantázia szüleménye.
14 éves fővárosi család egyedüli fiaként nagyon el voltam kényeztetve. Apámnak jól menő építőipari vállalkozása volt, anyu divattervező volt így sosem kellett nélkülöznöm semmit, és nem is kellett tennem semmit annak érdekében, hogy mindig legyen pénzem. Így utólag visszagondolva szüleim a pénzzel akarták kárpótolni, hogy nem foglalkoztak velem. Viszont mindig jó tanuló voltam, igyekeztem megfelelni az otthoni elvárásoknak. 14 éves koromig nem is tudtam igazán mi az, hogy munka, mi az, hogy keményen kell dolgozni a napi betevőért. Abban az évben fejeztem be az általános iskolát és az év vége felé volt egy iskolai felhívás, hogy aki szeretne, túlélő táborba jelentkezhet, de közel volt a határidő. Mivel szüleim nem igen voltak otthon, nem tudtam időben megbeszélni velük a tábort, így lecsúsztam erről a lehetőségről. De bíztattak, hogy majd lesz még erre lehetőségem. A bizonyítvány kiosztása után szüleim megleptek valamivel. Gondoltam megint kapok valami PC játékot, vagy egy újabb felesleges drága dolgot, hogy elfoglaljam magam és békén hagyjam őket a nyáron. Aznap este elmentünk közösen vacsorázni és akkor apám elmondta, hogy mit terveltek ki: - Gergő, gondolkodtunk anyáddal ezen a túlélő táboron meg más alternatív lehetőségen, és arra jutottunk, ha már keményen szeretnél szerepelni, elmehetnél vidékre az unokatestvérem családjához kikapcsolódni, segíteni a háztáji munkákban meg hasonlók! Fürkésző szemekkel néztek rám, várva reakciómat, de nem azt kapták, amit szerettek volna, mert nekem aztán semmi kedvem nem volt tanyasi tehénpásztoroknál tölteni a nyaramat, miközben a főváros strandjain legeltethetném a szemem nagymellű bikinis csajokon. Kicsit kikeltem magamból, de apám hirtelen haragja sodort vissza a valóságba, hiszen ő is vidéki származású, kemény munkával küzdötte fel magát oda ahol van és nem engedte, hogy szapuljam a vidéki embereket. Így beszélgetésünk végére is ő tette a pontot:
- Már megbeszéltem Pistával, jövő héten hétfőn indulsz a 6 órakor induló vonattal, és a pusztaszömörcsei vonatállomáson fog téged várni.
Eléggé elrontotta a hangulatomat, és belegondolni is rossz volt, hogy nem lesz a nyáron se strand, se csajok, de még a pornó oldalakra való nyugodt, hosszantartó maszturbálás sem, hiszen a puszta közepén nemhogy internet, de szerintem még számítógép sincs. Éppen, hogy elkezdett férfiasodni a testem, csorgattam a nyálam a csajokra, állandóan állt a répa, erre vissza kell fognom magam. A vidékieket naiv, prűd és visszahúzódó embereknek képzeltem, akiknek abból áll az élet, hogy dolgozzanak, etessék az állatokat meg elmenjenek aludni. Aztán eljött az a bizonyos hétfő és már suhantam is a vonattal Pusztamicsodára, mert azt sem tudtam megjegyezni, hogy hova is megyek. Júniushoz képest rekkenő hőségbe értem oda, megbeszéltek szerint várt rám Pista, aki 35 évesen az az igazi csődör típus, egy grammnyi zsír nélkül, vidéki munkával edzett testével, vidáman köszöntött: - Isten hozott nálunk Gergő fiam - majd megszorította kezem, ami kicsit sajgott is, pedig én sem vagyok az a puhány gyerek - gyere, hazaviszlek a tanyára! Pattant is fel a lovas kocsira, miután a bőröndömet feldobta a kocsin lévő szalmára. Én is köszöntem tisztelettudóan, majd felkászálódtam mellé a bakra. Úgy jó órás volt az út, ezalatt igen sok mindent megtudtunk egymásról. Kiderült, hogy egy nagy gazdaságot tartanak rendben, vannak tehenek, lovak, csirkék. Emellett van egy takaros fiatal felesége - Böbe (gondoltam magamban, biztos tenyeres talpas parasztasszony hatalmas tőgyekkel és iszonyú bozontos nagy pinával a lába között) és van egy velem egyidős lánya - Juli.
Már messziről látszott a tanya, néztem ameddig a szem ellát másik tanyát egyet sem láttam csak gémes kutat. Éppen bekanyarodtunk hozzájuk, amikor látom, szalad felénk egy szép, szőke hajú, kedves arcú lány, akinek csak úgy domborodott mindene. Nagy formás mellek, hosszú izmos combok és mindez kihívóan becsomagolva szinte falatnyi szoknyába, fodros blúzba és köténykébe. Szinte azonnal beindult a fantáziám és egyidejűleg agyam pumpálni kezdte a vért a lábam közé. Leszálltunk a szekérről és Juli rögtön úgy a nyakamba ugrott, mintha ezer éve ismernénk egymást majd nyomott két nagy puszit az arcomra. Pista csak nevetett rajta és szólt Julinak, hogy kísérjen be, mutassa meg, hol fogok aludni. Hosszú parasztházuk volt nagy verandával az elején. Itt ért a második meglepetés, az ajtóban ott állt Böbe, a maga igazi természetességével. Mintha a milói Vénuszt róla mintázták volna olyan alakja volt, telt feszes mellei szinte leszakították blúzáról a gombokat, én meg majdnem belesültem a gatyámba. Böbe is megölelt, mellkasomon éreztem kemény bimbóit és alig tudtam távol tartani farkamat az ölétől, de még így is megérezhette keménységemet. Már most tudtam, hogy nem fogom megbánni ezt a nyarat...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.02 pont (153 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 macsek2 2016. 03. 16. szerda 00:20
Jő kis történet, de egy kis hiba van benne, a tanyasi gyerekek ugyan úgy járnak iskolába mint a városiak már csak a törvények miat is.
#13 feherfabia 2014. 12. 30. kedd 06:48
8P
#12 mackó2009 2012. 10. 31. szerda 21:43
jó a sztori
#11 tenzin 2012. 07. 30. hétfő 00:27
remek
#10 sipospista 2012. 07. 16. hétfő 16:25
nagyon jo kis sztori
#9 tiborg 2012. 07. 16. hétfő 01:19
Jo tortenet.Szerencsesek! Az en elso esetem csak tapogatodzasig ment, de az nekem akkor "non plus ultra volt"!!
#8 gyuri0926 2012. 07. 10. kedd 07:23
Sanyi0227 a fojtatás , az nem a történet folytatása , meg ne fojtassál már valakit !
#7 sikamika 2012. 07. 9. hétfő 23:34
nem rossz. egy jo kis szopatás lett a vége smile
#6 sztbali 2012. 07. 9. hétfő 19:07
Képzelőerővel még a lehetetlen is lehetséges.
#5 Rinaldo 2012. 07. 9. hétfő 12:50
Gazdag gyerek nem érdemelt meg egy ilyen igazi tanyasi lányt.
#4 gyuri0926 2012. 07. 9. hétfő 07:41
Miből hiszed "okos tojás" , hogy vidéken nem szopnak faszt ?

vidéki lány létére nagyon profin csinálta
#3 sanyi0227 2012. 07. 9. hétfő 05:51
10-pont,de remélem lesz még fojtatás ez csak az első fél nap volt !!!
#2 pappamacii 2012. 07. 9. hétfő 05:35
Jó!!!
#1 Törté-Net 2012. 07. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?