A+ A-

Mindent a családomért tettem! 4. rész

Ezt az írást azoknak ajánlom, akik értékelik a kissé lassú, elbeszélős történeteket.
Innentől teljes egészében egymásra találtunk. Minden jó volt vele, az együtt főzéstől a moziba járásig, a rokonlátogatásoktól a szeretkezésig, minden. Befejeztük az egyetemet, munkába álltunk, összeházasodtunk, szakvizsgáztunk, szóval minden ment azon az úton, amit nyugodt, kispolgárias életnek nevezhetünk. A rendszerváltás után amint lehetett saját ügyvédi irodát nyitottam, Kati pedig egy klinikán volt bőrgyógyász. Pár jól sikerült ügy után jónevű és sikeres ügyvédnek számítottam a megyében. Katinak is jól ment, mert társtulajdonos lett a klinikában. Egyszóval mindenünk meg volt, már csak egyvalami hiányzott. Igen, a gyerekzsivaj. Erősen közel volt már mindkettőnknek a 30, ezért úgy gondoltuk, itt az ideje a gyerekprojektnek. Kati abbahagyta a tablettát, helyette terhességi vitaminokat kezdett szedni és hamar eredményessé váltak próbálkozásaink. A reggeli rosszullétekből egész naposak lettek, majd végül kihatottak az egész napjára. Szerencsésen túl lettünk ezen az időszakon is, de egy apró gond megmaradt. Kati egyáltalán nem kívánta a szexet. Olyannyira nem, hogy sokszor az is zavarta, ha csak mellette voltam. Fogadkozott, hogy szeret és ez csak a megzavarodott hormonjainak tudható be, de mindennemű közeledésemet elutasított. Szenvedtem, mint farkas a veremben, de kitartottam. Igazság szerint eszembe sem jutott, hogy keressek valaki mást helyette, még ha csak ideiglenesen is. Szerettem (szeretem) őt és ezt komolyan is gondoltam.
Egy júliusi forró napon felhívott anyósom, Katalin, hogy bejönne hozzám az irodába, mert a földjeik ügyében lenne valami tennivalóm. Mondtam, jöjjön csak bátran, négyig bent leszünk. Fél négy körül meg is érkezett. Beinvitáltam a szobámba, ahol elmondta, mi is a teendő. Volt egy ügyvédbojtárom és két joghallgató gyakornokom, így behívtam őket is, hogy kiosszam a feladatokat, egyben oktassam is őket az ügymenetről. Hamar el is készült minden, anyósom megkapta, amit kért.
- Meddig vagy ma? - kérdezte, miközben pakolt a táskájába.
- Nyár van, meleg van, munka nem sok, ilyenkor strandolni kell! - poénkodtam, hogy mindenki hallja, mehetünk haza.
- Jó, akkor még maradj, kérlek! Beszélnünk kell. - szólt elég közönyösen, de vészjósló hangsúllyal szavai mögött.
El is köszöntem mindenkitől, hogy akkor holnap reggel hétkor találkozunk. Alig értem be a saját irodámba, anyósom nekem esett:
- Melyik lány a szeretőd? Vagy mind meg volt már? Halljam! Nekem aztán ne próbálj meg hazudni!
Azt hittem nem jól hallok. Nem is értettem miről van szó. Szeretőm? Szeretőim? Ezek?! Igaz, mind lány volt, de tényleg csak a tudásuk miatt választottam őket. Nem mondom, hogy nem néztem rájuk, mint nőkre, de ez volt a maximum. Sem próbálkozás, sem utalás, de még kétes poénok sem hangzottal el.
- Nem, egyikhez sincs semmi közöm. Először is, mert szeretem Katit, másodszor, mert az én babámmal terhes, harmadszor meg nem keverjük a munkát a magánélettel. Szóval egyik sem a szeretőm.
- Most még nem! De majd lesz! - erősködött Katalin - Tudom én, hogy megy ez. Meg aztán vak vagy talán? Úgy csüngött mindegyik a szavaidon, mint valami tüzelő kis szukák.
- De értsd meg, egyikhez sincs semmi közöm. És mi az, hogy hogyan néztek. Nem néztek azok sehogyan. - állítottam teljes őszinteséggel.
- Tényleg nem tűnt fel? - csodálkozott anyósom, és úgy tűnt végre, hisz nekem.
- Nem! Mondom, hogy nem!
- Nőként mondom neked, akármelyiket megkaphatnád, látni lehet azt rajtuk. - zárta le a témát. Majd lehiggadva folytatta:
- Tudom mi van szegény Katikámmal. Éppen így voltam én is. Sok van vissza még a szülésig, nem fogod kibírni addig.
- Már hogyne bírnám! - erősködtem - Hamar elmegy az az öt hónap és már vége is van.
- Plusz az a másfél-két hónap, mire helyreáll a szervezete. - egészített ki. - Az már hét hónapot jelent ám!
Látványosan nyeltem egyet, hogy az tényleg sok, de hát ez van, ezt kell szeretni.
- El kell mesélnem neked valamit. Csak tudd, miért is vagyok most itt. Amikor az uram frissen végzett állatorvosként a faluba érkezett, minden eladó sorban lévő lány odavolt érte. Jóképű ember volt, pláne állatorvos. Jó parti az ilyen. A lényeg, hogy én szereztem meg magamnak a Lacit. Hamar el is vett és terhes is lettem a Katival. Velem is ez volt, mint most az én kislányommal. Nem bírtam az uramnak még a közelségét sem. Tűrte egy darabig, de talán négy hónapos lehettem, amikor kitudódott, mi van velem, és neki meg mennyire hiányzik AZ. Na, most aztán meg az özvegyasszonyok kezdték őt kerülgetni. A hatvanas években volt vagy egy tucat világháborús özvegy a faluban, akik akkortájt voltak annyi évesek, mint én most, meg ennél fiatalabbak is. Egy kivételével mindnek tetszett volna, ha a fiatal, jóképű állatorvos szeretői lehettek volna. Az az egy is azért nem akart kezdeni vele, mert ő az orvos babája volt - tudta ezt mindenki. Az én Lacim aztán egyszer csak nem bírta tovább és kikezdett az egyikkel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.26 pont (148 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 Bizse42 2018. 09. 16. vasárnap 23:59
Szép befejezés. Igaz vártam az "anál" szex részének kialakulását?! Így talán jobb és élet szerűbb befejezéssel lett vége...
#17 vénember 2018. 09. 15. szombat 19:34
Kár hogy vége
#16 berher 2018. 02. 13. kedd 21:04
Másodszor olvastam végig a sorozatot. Nagyon tetszett már elsőre is.
#15 Andreas6 2017. 06. 26. hétfő 15:53
Az ilyen írásokért érdemes ide járni. Sokadszorra is teljes élvezetet nyújtott.
#14 zsuzsika 2016. 06. 15. szerda 09:09
Nagyon jó volt.
#13 A57L 2016. 05. 14. szombat 06:42
Remélem még lesz tovább.
#12 feherfabia 2016. 05. 10. kedd 05:28
Nagyon jó!
#11 sunyilo 2016. 05. 9. hétfő 20:28
Kiváló!
#10 cscsu50 2016. 05. 9. hétfő 18:24
Remek történet.
#9 papi 2016. 05. 9. hétfő 18:20
Nagyon tetszett, kár, hogy vége.
#8 vakon53 2016. 05. 9. hétfő 13:52
Joó! 10 pont.
#7 listike 2016. 05. 9. hétfő 10:18
kÖSZÖNET EZÉRT A TÖRTÉNETÉRT.
#6 veteran 2016. 05. 9. hétfő 09:45
10 Pont. Remek történet.
#5 levim 2016. 05. 9. hétfő 07:33
Köszönöm! A címet a végén adtam, mint az előző történetemnél is tettem.
#4 macsek2 2016. 05. 9. hétfő 06:57
Jó kis történet, és végére még a cím is kapcsolódik a történethez.
#3 hairy_pussy 2016. 05. 9. hétfő 05:44
nagyon jó történet
#2 joozsi 2016. 05. 9. hétfő 01:19
Joó! 10 pont.
#1 Törté-Net 2016. 05. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?