A+ A-

Chat-en szerzett történetek 4. rész

Két infó az elején.
Egy: A gépemen meghalt a kötőjel, ezért most ezt > használtam helyette, remélem nem bántja nagyon az olvasók esztétikai érzékét. (Szerkesztőség: Visszacseréltük őket.)
Kettő: Aki nem bírja a kissé extrémebb dolgokat, az inkább hagyja ki ezt a sztorit, minthogy utána fujjogjon. :)
Nos összeismerkedtem a chat-en egy 45 éves pasival, aki olyan vad sztorit kezdett el mesélni mikor szóba került a családtéma, hogy megkértem találkozzunk személyesen, mert chaten bárki bármit mondhat, de annyi rutinom már van, hogy kiszúrjam ha valaki szemtől szembe hazudik. Kért egy kis gondolkodási időt, de aztán belement és azt hiszem ez a sztori megérte, hogy én fizettem a számlát a sörözőben.
- Azt hiszem lényeges infó a sztorihoz, hogy 6 éves koromig anyám egyedül nevelt, mert apám még a születésem előtt lelépett, aztán lett egy nevelőapám aki az elején jófej volt, de egy év múlva már kiderült milyen ember is valójában. Verte anyut, meg engem is jó párszor. Előfordult, hogy a szomszédoknál aludtunk, vagy a fáskamrában, vagy a nagyszüleimnél. De egyik alkalommal a nagymamám azt mondta anyunak, hogy vagy otthagyja ezt a barmot, vagy hozzá ne menjen legközelebb ha balhé lesz. Szerencsére anyu felfogta a jó és rossz közötti különbséget és 8 éves koromtól újra kettesben éltünk és anyu nem ment férjhez többé. Pszichológiai asszisztens volt egy kórházban, sokszor vállalt éjszakát, cserébe a hétvégéi szabadok voltak, így sokat voltunk együtt. Hosszabb kapcsolatai se voltak, bár azt levágtam, hogy néha találkozgat pasikkal, sőt volt olyan is akit felhozott hozzánk, de egyikből se lett komoly. Talán mindennek köszönhető, hogy nagyon bensőséges volt a viszonyunk, mindent meg tudtunk beszélni és 12 éves koromban még volt rá példa, hogy néha-néha egy ágyban aludtunk. Persze akkor még semmi szexualitás nem volt ebben az együttalvásban, meg hétvégén a délutánonkénti összebújós szundizásban, akkor még nem gondoltam rá úgy, mint egy nőre. Az anyám volt és ennyi.
Csak szerintem ezek is nagyban közrejátszottak a későbbi történésekben. Pont a rendszerváltás környékén voltam kamasz. Akkor már lehetett pornólapokat kapni az újságosoknál, a videotékákban voltak kemény pornófilmek is és ha tudtad a trükköket, akkor 14-15 évesen is kikölcsönözhetted. Jó néhányszor volt, hogy amikor egyedül voltam otthon, ment a farokverés rendesen a szaftosabbnál szaftosabb filmekre. Az ismeretségi körben is volt pár próbálkozásom csajoknál és volt akivel sikerült eljutni a kölcsönös orális örömszerzésekig.
Egyik hétvégén anyu kitalálta, hogy szanáljuk ki a pince sarkában évek alatt összegyűlt sok lomot. Egy csomó mindent kidobáltunk, rendet raktunk közben találtam néhány régi német meg angol nyelvű pornólapot. Persze rögtön megmentettem magamnak későbbi áttanulmányozásra. Este a szobámban neki is estem és meredt a szemem rendesen. Volt ott minden: bi, homo, leszbi, állatok, s/m, fétis, meg amit el bírsz képzelni. Aztán az egyik német lapnál leesett az állam. A harmadik oldalán egy szőke nőt épp segbedugott egy pasi, a nő meg közben egy másik csajt nyalt. Volt pár kép róluk és az első másodpercekben le se esett mi olyan furcsa a képeken, de aztán rájöttem. A szőke nő az anyám volt jó pár évvel fiatalabb kiadásban. Tüzetesen megnéztem és látszott, hogy a szőkesége paróka. Gondoltam azért kellett, hogy kevésbé legyen felismerhető. Átlapoztam a többi újságot is és még háromban találtam róla fotókat. Egyrészt teljesen le voltam döbbenve, hogy az anyám is..., másrészt meg baromira felizgultam és ki is vertem magamnak és egyáltalán nem érdekelt, hogy olyan képekre verem amin az anyám kefél. Utána persze elkezdtem agyalni, hogy én most akkor beteg vagyok, vagy mi? Másnap a suliban is csak ezen járt az eszem és alig vártam, hogy hazaérjek, vettem elő az újságokat és orbitális nagyot élveztem azokra a képekre amin anyám szerepelt. Ekkortól kezdtem más szemmel nézni őt és rájöttem, hogy még mindig baromi jó nő. Egy idő után többet akartam annál, mint amit a képek nyújtottak. Őt akartam. Rájöttem, hogy kívánom a saját anyámat és ha alkalmam lenne rá lefeküdnék vele. De akármit találtam ki, hogy a vágyaimat megvalósítsam, minden ötletemben volt valami ami miatt elvetettem. Viszont rászoktam arra, hogy meglessem zuhanyozás vagy öltözködés közben. Persze nem mindig sikerült, de azért volt pár jó élményem. Isteni látvány volt amikor végre megpillanthattam a csíkra borotvált punciját. A gyönyörű szinte tökéletesen gömbölyű melleiről már nem is szólva. De közben folyamatosan azon agyaltam, hogyan tudnám rávenni, hogy velem is tegye meg azokat amiket az újságban, aztán egyszer jött az "isteni szikra". Szembesítem a múltjával és megzsarolom. Tudom ez most elég hülyén hangzik és nem tudom megtettem volna e, mármint a zsarolást, de teljesen másképp alakult a tervezettnél.
Megvártam a következő péntek délutánt és ahogy hazajött a melóból, szóltam neki, hogy szeretnék vele beszélni valamiről.
- Baj van kicsim? - kérdezte ahogy vette le e cipőjét az előszobában.
- Nem, csak szeretnék megbeszélni veled valamit - próbáltam közömbös hangot megütni, de közben a torkomban dobogott a szívem, a szemem meg majd kiesett miközben a miniszoknyába bújtatott combjait és fenekét bámultam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.98 pont (113 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 zoltan611230 2018. 03. 22. csütörtök 03:41
Szeretem ezt a sorozatot.
#14 deajk2008 2017. 07. 10. hétfő 09:08
nekem tetszett... folytasd 9p
#13 ittujfiu 2017. 05. 16. kedd 23:48
Volt ami tetszett.
#12 vakon54 2017. 05. 16. kedd 13:08
kicsifiú folytazsd.
#11 cscsu50 2017. 05. 16. kedd 04:08
kemény de nagyon jó
#10 kicsifiú 2017. 05. 15. hétfő 21:20
Tisztelt Szerkesztőség!

Köszönöm a technikai segítséget.
Üdv. kicsifiú
#9 kicsifiú 2017. 05. 15. hétfő 21:18
Kedves macsek2!

Nem szeretnék vitatkozni, de egy most 45 éves pasi 1972ben született. Tehát 1989 körül még igencsak 16 éves múlt. Van akinek ez már nem kamasz, de hidd el abban az időben ezzel az életkorral (főleg a fiúk akik később érnek) még bőven belefért a kamasz kategóriába.
Üdv. kicsifiú
#8 sunyilo 2017. 05. 15. hétfő 18:01
Jó volt...
#7 macsek2 2017. 05. 15. hétfő 17:45
Jó kis történet, viszont egy most 45 éves pasi a rendszer váltáskor már nem volt kamasz.
#6 sportyman (alttpg) 2017. 05. 15. hétfő 14:20
Nagyon izgalmas történet. Tetszik a sorozat, ez talán eddig a legjobb része... Beszállnék egy ilyen anya -fia, vagy apa - lánya kapcsolatba harmadik félként! Nincs izgalmasabb és szebb, mint a családi szex!
#5 listike 2017. 05. 15. hétfő 08:36
Kemény volt, de nagyon jó.
#4 veteran 2017. 05. 15. hétfő 08:31
Remek, szeretem ezt a sorozatot.
#3 gyuri0926 2017. 05. 15. hétfő 07:30
Én nem hagytam abba , amig élt anyám , senkivel sem volt olyan , mint vele .
#2 A57L 2017. 05. 15. hétfő 02:46
Élvezetes történet.10P
#1 Törté-Net 2017. 05. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?