A+ A-

Andrea és a fiú

Nem tudta, Andrea hány évesen kezdte el érdekelni a szex. Talán tizennégy tizenöt éves lehetett. Minden este pornófilmeket nézett, az elején a tévében, majd később interneten. Hamar kezdte a teste felfedezését, teljesen rászokott az önkielégitésére. A gimnázium pokla mellett ez volt a napja fénypontja önkielégítése a zuhany alatt, vagy este, amikor már mindenki elaludt. De sajnos egy idő után nem volt elég, hogy nyillásaiba dugott tárgyakat, meg az ujjait és már férfi nemiszervet akart magában érezni. Andrea lehetőségei sajnos csak tizenöt éves korában találta meg, mert addigi fiújai elég mulyák voltak, megcsókolni sem merték, nemhogy szeretkezni vele.
Szóval tizenöt éves korában megismert egy nagyon helyes fiút, aki első látásra megtetszett, Andreának és ha lehetőség adódott volna, az ágyban kötöttek volna ki. De várnia kellett, a fiu ugyanis teljes mértékben ki volt szolgáltatva a szüleinek. De andrea tudta, amint találkoznak, megkapja a fiút, és a legnagyobb gyönyört fogja átélni vele, legyen andrea bármennyire is tapasztalatlan. Sukár, vékony, égszínkék szemű, szőke hajú fiú volt. Ehhez társult még 18 21 centiméteres, kívánatos fallosza, és egyéb különleges tulajdonságai. Sokáig nem találkozhattak, de szinte mindennap képet cseréltek emailben. Andrea rengeteg képet gyűjtött össze a fiú dorongjáról, és magányos, ittas estéin arról ábrándozott, milyen lehet, ha ez a férfiasság benne mozogna.
Andrea ezekre a gondolatokra aztán mindig nagyon felizgult, és csak egy hatalmas önkielégítéssel tudta lecsillapítani sóvárgó punciját. Végül 9 hónapnyi internetes és telefonos kapcsolattartás után találkozhattak. Andrea úgy készült, hogy már az első találkozón szeretkezni fognak, de sajnos nem így lett megcsókolni is csak hosszas rábeszélés után merte a fiú megcsókolni. Andreát nem érdekelte, tetszett neki a fiú veszettül, Andrea tudta, hogy milyen a dárdája, és bár de nehéz volt, és andrea kivárta, hogy megfoghassa, ízlelhesse, kényeztethesse.
Végül 11 hónapnyi ismeretség, és 6 hónapnyi járás után, egy gyönyörű, ámde döglesztően forró júniusi estén Andrea megkapta, amire vágyott. Amikor a fiú elment letusolni, Andrea már tudta, hogy nem fogja megúszni, ma szét fogja kúrni a pináját, és ez a gondolat Andreát nagyon felizgadta. Andrea már igencsak nedves pinával ment tusolni, és mire visszaért, pontosan az fogadta, amire várt. A fiú ott feküdt az ágyon, meztelenül, álló fasszal. A valóságban még kívánatosabb volt a fasza, mint a képeken! Persze korábban is látta önkielégitései során, de most, hogy tudta, hogy magában érezheti, maga volt a mennyország. Andrea lefeküdt mellé, és a fiút megcsókolta. Eközben a fiú magára húzta, és a bugyiján keresztül a pináján érezte lüktető faszát. Andrea lovaglópózban a faszára ült, és levette a felsőjét. Andrea lehajolt hozzá, mire a fiú felváltva hevesen nyalogatni és szívogatni kezdte Andrea csöcsbimbójait. Hatásos ’ahhhh ahhhh hal nyugtázta a fiú igyekezetét. Lemászott róla, és megszabadult már igencsak zavaró bugyijától. Most a fiú kerekedett felül a nyakától kezdte csókolni, egyre lejjebb, és lejjebb halladt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.96 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2016. 01. 25. hétfő 09:48
Nem tetszett.
#11 Tom Erotic 2016. 01. 21. csütörtök 21:01
szerinem jó volt,
10 pont
#10 macsek2 2016. 01. 9. szombat 01:04
Amikor majd minden sorban az " andrea" szót olvasom az nagyon unalmassá válik. Így aztán a jövőben vagy írj jobbat vagy ne küld be a történeteidet mert ez nagyon rossz volt. Ha tudni szeretnéd mi a jó írás akkor olvasd el pl: a Gitta történeteket , de van még pár igazán jó történet az oldalon meg sok átlagos is persze , de ez átlag alatti volt de nagyon.
#9 cscsu50 2016. 01. 8. péntek 18:08
átlagos
#8 sztbali 2016. 01. 7. csütörtök 21:34
Átlag alatti.
#7 papi 2016. 01. 7. csütörtök 19:21
Nagyon gyenge
#6 veteran 2016. 01. 7. csütörtök 17:22
Nagy átlag.
#5 Ulysses 2016. 01. 7. csütörtök 15:14
Tisztelt szerző! A legtöbb hozzászóló nem személyeskedik, hanem az adott történetről mond véleményt. Ha nem akarod, hogy kritikával illessék művedet, akkor tegyél úgy, mint én. Ne küldd be ide!
Ez a történeted pedig valóban messze van a színvonalas írásoktól. Ha te is a látásukban korlátozottak közé tartozol, akkor figyelmedbe ajánlom 77Kilroy tollából a Szerelem vaksötét című novellát. Egy születésétől fogva vak nő írta le saját élményeit. Bárki - tehát a látók is - csak tanulhatnak belőle.
#4 vakon53 2016. 01. 7. csütörtök 15:02
Andreas6 és Listike!

Kiváncsilennék hogy ti vakon mit produkálnátok.

Ki segítenének az útcára és pl elengednének benneteket hogy merreindúlnátok el.
#3 Andreas6 2016. 01. 7. csütörtök 05:59
Összecsapott, rossz fogalmazás, rengeteg hiba. Nagyon gyenge.
#2 A57L 2016. 01. 7. csütörtök 02:24
Jó történet,kár hogy nem hosszabb.
#1 Törté-Net 2016. 01. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?