A+ A-

Négyesben fantasztikus

A történet nálunk játszódik a közös albérletünkben szereplői Én, Te, Fruzsina, Ákos. Ákos és Fruzsina szerelmespárok úgy, mint mi. Nagyon szeretik egymást viszont ők is nagyon vevők az új dolgokra akárcsak mi. Egyik nap eljöttek hozzánk vacsorára hoztak bort, és egy kis whiskyt. Iszogattunk elég sokat. De nektek még mindig nem volt elég te és Ákos elmentetek még piáért. Addig én meg Fruzsi egy kicsikét összemelegedtünk le is vettünk egy két ruhadarabot.
Megpillantottam a cicijét és le sem tudtam venni a szemem róla és ezt ő észrevette megfogta a kezem és rátette én meg elkezdtem tapizni, markolászni mindkettőt. Annyira élveztem, hogy benedvesedtem. Annyira jó volt egymást érezni ő is megtapizta az én cicimet ahh… nagyon jó volt! Egymásra néztünk és egyszer csak azt vettem észre hogy hevesen csókolózunk és a bugyimhoz nyúl ami már nagyon nedves…
Folytatjuk tovább erre megérkeztek ti meglátjátok hogy mit csinálunk egyáltalán nem vagytok sem mérgesek de még zavarban sem mintha ez olyan természetes dolog lenne levetkőztök ti is boxerre és csatlakoztok hozzánk…
Az elején még mindenki a saját párját dugja meg. Mivel már elég nedves a puncikám és hát a te farkad is felállt a látványra ezért már csak az hiányzik a farkad a puncikámban legyen… Ahhh…. Becsusszant hevesen elkezdesz hátulról dugni közben pedig látod hogy Ákos és Fruzsi is hevesen dugják egymást nagyon izgi volt őket látni közben pozíciót váltunk egymás után mindketten most ők basznak kutyapózban én pedig lovagollak ami már nagyon jól megy!
Még egyikőtök sem élvezett el de még mi is jól bírjuk. Tartuk egy kis szünetet iszogattunk tovább beszélgetünk… eszünkbe jutott, hogy legyen párcsere, mert hát miért ne próbáljuk ki…
Ákos és én nagyon egymásra hangolódtunk nagyon sokat beszélgettünk már ezelőtt, mivel már látott pucéron ezért nem voltam előtte szégyenlős leguggolt elém és bekaptam a farkát tövig nyomta az eres faszát alig kaptam levegőt elkezdtem vele játszadozni bő nyállal szoptam és vertem egyszerre nagyon tetszett neki a dolog mert nyögött rendesen.
Elindultunk a szoba irányába előttem Fruzsi akinek a ringó kecses seggét néztem és már alig bírtam ki hogy ott helyben rá ne markoljak és meg ne basszam. Közben visszatekintettem és láttam hogy készségesen szopod tövig a farkát mert ráhúzta a szádat. Ezt még nekem se szereted meg is lepett. Ahogy beértünk az ajtót bezártam ő már az ágyon feküdt szét terített lábakkal. A pinája elég nedves volt az előbbi baszástól de előbb a száját céloztam meg én is mivel szerettem volna ha szétnyálazza és úgy vághatom belé kemény farkam. Gyere Fruzsi cuppanj rá a faszomra és szívjad. Azonnal ugrott is és cuppogott ahogy tudott. Kezeit kikötöttem az ágy széléhez hogy ne tudjon meglógni lábai szét én meg egy hirtelen mozdulattal vágtam belé a nyálas merev faszomat. Hatalmasat sikított de az ütemes kúrást egy idő után élvezni kezdte és alig bírt magával muszáj volt eloldoznom. - Azt szeretném ha kipróbálnád a seggem is mert imádom ha benne járnak. Mondta nekem kacéran amire meglepődtem hogy felkészült előre és ilyen készséges.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.73 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Pavlov 2016. 10. 16. vasárnap 10:33
A gumi nélküliség egy fétis, ugye?
#11 Ickx 2016. 08. 28. vasárnap 07:17
Lz a zűr már zavar.
#10 macsek2 2016. 08. 26. péntek 06:58
Elég zavaros ahogy vált az egyes szám első személy kiléte, ezt egy kicsit jobban kelet volna megadni, hogy épen kinek a nézőpontjából van írva.
#9 sztbali 2016. 08. 25. csütörtök 20:32
Néhol zavaros a nézőpont, de szerintem ettől függetlenül egész jó.
#8 sunyilo 2016. 08. 25. csütörtök 16:11
Andreas6 írj jobbat, ha tudsz egyáltalán írni. A fikázásra meg semmi szükség. Csak hadd jöjjön a folytatás!
#7 vakon53 2016. 08. 25. csütörtök 15:28
Netörődjél a fikázókkal inkább folytazsd havan még.
#6 Andreas6 2016. 08. 25. csütörtök 07:30
Ugyan már, kedves A57L! Egy ilyen ócskaságból ez bőven elég! Kár, hogy nem rövidebb!!
#5 listike 2016. 08. 25. csütörtök 06:41
Nagy 0 az egész.
#4 zsuzsika 2016. 08. 25. csütörtök 06:35
Zagyvaság.
#3 feherfabia 2016. 08. 25. csütörtök 06:10
Nagyon gyenge!
#2 A57L 2016. 08. 25. csütörtök 05:32
Kár,hogy nem hosszabb.
#1 Törté-Net 2016. 08. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?