A+ A-

Carla Rogers, szexterapeuta

Fordítás
Eredeti író: clive2007
Eredeti történet
Már 3 órája Carla Rodgers szex terapeuta rendelőjébe vagyok és egy kicsit kényelmetlenül érzem már magam ebben a helyzetben. Az első órában csak velem foglakozott úgy általában, hogy érzem magam, boldog vagyok-e, és stb. A második órában rátértünk a szexuális életemre, hogyan viszonyulok a lányokhoz, barátnők, szexuális szokások és az én hozzá állásom a szexhez. Ki akart kérdezni engem mindenről és megakarta tudni, hogy jó alany lennék-e a terápiára, amire engem az anyu küldött el. Nem akarta, hogy egymás idejét elraboljuk és az anyu pénzét elköltsem olyan dologra, aminek haszna nem lenne. Ő azt hitte, hogy tud rajtam segíteni. Na azért kerültem ide mivel az elmúlt időszakban az anyuval le akartam újból feküdni. Anyu többször is hangot adott ebbéli kívánságának, és amikor arra került volna sor, hogy megtegyük egyszerűen csődöt mondtam mind férfi. Anyu ezt nehezen tolerálta és elküldött Carlahoz szex terápiára. Én itt sem tagadtam, hogy mit szeretnék de tisztában voltam, hogy ez nem helyes. Nem tudok mit tenni kívántam az anyut, de nem tudtam lefeküdni mivel csődöt mondtam többször is. Többször is veszekedtünk emiatt már.
- Alan mi történt veled? Miért csinálod? Tettem olyant, amiért ezt csinálod velem? - kérdezte többször is anyu.
- Nem semmit nem csináltál. De nem tudom, hogy mit történik velem anyu. – válaszoltam neki.
A sok húzza-vonna után anyu úgy döntött, hogy elküld Carlahoz. Anyu ügyvéd és én ott dolgozok részmunka időben mivel én is a jogi egyetemre járok. Anyu beszélt több kollégájával és egyik-másik, Carlat javasolta, mivel ő a terápia alatt biztosan nem ír gyógyszert fel mivel az csak pillanatnyilag jó, ezt mélyebben kell kezelni azt mondták neki. Igaz ő is abban a csoportba tartózott, aki nem hitt már ezekben a beszélgetős terápiákban.
Hát így kerültem Carlahoz aki már több mint két órája mindennel faggat engem. Igaz ő már tudott egy-mást rólam mivel beszélt az anyuval. Az anyu felvilágosította velem kapcsolatban dolgokról, de Carla ragaszkodott ahhoz, hogy velem is találkozni akar, mivel más elmondásából nem ítélkezik előre.
- Na, Alan, most már elég sok dolgot tudok rólad. – mondta megdöbbenve egy idő multán. – Azt hiszem, lehet itt még segíteni, hogy minden a rendes kerékvágásban kerüljön.
Én azt hiszem, hogy arra céloz, hogy minden normális helyzetben fog kerülni a terápia után és ez a helyzet meg fog oldódni. Tehát akkor meg van az „ítélet” feledtem.
- Na ide figyelj Alan itt az ideje egy igazi terápiának. – kezdte a mondókáját három óra végeztével és így folytatta. – Én egy szakosodott szexuál terapeuta vagyok, a következő alkalommal ezt is megtapasztalhatód. Az szeretném, hogy a következő napokban anyádat nem molesztálnád szexuális megjegyzéseiddel. Bánjál vele udvariasan. Beszélgessél vele, figyelj arra amit mond ne a nőt lásd benne akivel szexuális élet akarsz élni, hanem egy mási személyt aki nem a szexuális álmaidat képezi, mint egy idegenre úgy nézzél rá. Légy szíves szokjál, hozzá hogy ő nem egy nő hanem egy másik személy. Amúgy nem sokára lesz egy nevezetes nap és ez jó alkalom lenne, hogy a helyes útra vissza találnál. Jó lenne, ha rendezni tudnátok a kapcsolatotokat mind anya és fia.
Ezt nekem, ahogy mondta és én hallgattam egy kicsit a világ összeomlót bennem mivel az álmaimat készült romba dönteni az egész terápia.
- Milyen nevezetes napról beszéltél nekem? – kérdeztem csodálkozva.
- Hát Valentin napról ma van 7 –e és 14-én van ez a nap. – válaszolt Carla.
- Ez nem egy ünnep?
- Na ide figyelj, ez egy nem nagy ünnep, de pénz költés szempontjából elég meghatározó. De a legjobb ürügy arra hogy a farkadra kapjál valakit aki iránt vonzódsz. Ez egy romantikus nap a szerelmesek részére. Tehát van egy kis idő addig, de nagy a nyomás rajtunk, hogy minden jól sikerüljön. Ezt a kihívást meg kell oldanunk.
- Micsodát?
- Mit gondolsz Alan? Nem puncit szeretnél kapni? Én úgy értem, hogy mindent meg kell tenni azért, hogy rád figyeljen. Ha mindent jól sikerül akkor nem engedheti meg magának azt, hogy ne adjon neked egy szép ajándékot.
- Oké. De akkor engem nem fog meg gyógyítani?
- De igen, de ez egy átmeneti állapot és van valamilyen blokkoltság benned, amit fel kell oldani. A vágyad van valamiért blokkolva és ezt fel kell szabadítani, alá kell támasztani valamivel. Na, akkor hallottál a csakrákról?
- Nem!
- Nos én sem tudok róla sokat. Ez olyan keleti kultúra és gondolat. Ami a te esetedben lehet, hogy a gyökér csakra van eltorlaszolva valamivel, tehát ezt kell kinyitni. Tehát mindent meg kell tenni, hogy ez működjön. Ez lehet egy kis beszélgetés, egy kis tűszúrás vagy valami nagydolog, amivel helyre tudjuk tenni a te dolgodat. A következő alkalommal majd meg látjuk, hogyan is fog folytatódni a helyzet. – mondta nekem és becsukta a notebookját. – Ez hasznos társalgás és beszélgetés volt?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.97 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 joe013
2019. 07. 18. csütörtök 22:48
vontatott olyan mű íze van.... Válaszolok rá!
#15 zoltan611230
2018. 10. 3. szerda 06:54
Többször neki fogtam olvasni,... Válaszolok rá!
#14 zsuzsika
2016. 06. 16. csütörtök 08:36
Unalmas,vontatott Válaszolok rá!
#13 listike
2016. 05. 21. szombat 09:39
Ahelyesírást leszámítva jó a sztori. Válaszolok rá!
#12 zsolesz69
2016. 05. 20. péntek 11:02
elmegy.... Válaszolok rá!
#11 papi
2016. 05. 18. szerda 18:31
Nem nagy szám. Válaszolok rá!
#10 feherfabia
2016. 05. 18. szerda 05:41
Egész jó! Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2016. 05. 17. kedd 21:58
A történet jó, de nagyon vontatott, a fordítás és a "hejesírás" pedig pocsék... Válaszolok rá!
#8 veteran
2016. 05. 17. kedd 15:44
Kissé vontatott,de jó. Válaszolok rá!
#7 vakon53
2016. 05. 17. kedd 11:04
Élvezetes,jó történet. Válaszolok rá!
#6 macsek2
2016. 05. 17. kedd 06:58
A történet jó, de a fordítás nem igazán, sokszor rossz a megfogalmazás vagy a szavak hibásak, érdemes volna a beküldés előtt átolvasni és javítani a hibákat. Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2016. 05. 17. kedd 06:44
Szerintem csapnivaló fogalmazás, borzalmas helyesírással. Sajnos, nem lehet mínusz pontokat adni. Válaszolok rá!
#4 A57L
2016. 05. 17. kedd 06:11
Élvezetes,jó történet. Válaszolok rá!
#3 genius33
2016. 05. 17. kedd 05:44
Tényleg sok benne. Egy kissé zavaró, meg ez a sok vontatott rész. Válaszolok rá!
#2 Busmanus
2016. 05. 17. kedd 01:16
Ennyi "Anyu"-t egymás után képtelen vagyok elolvasni. A huszadiknál feladtam. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 05. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!