macsek2 hozzászólásai

m
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Ország:
Magyarország Magyarország
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
171 db
macsek2
2015. augusztus 12. 06:56
Történetek: A buli hatása 2. rész
(Egyik elém állt és összebilincselte csuklómat.) Pár sorral lejjebb (Három srác jött oda hozzám az egyik megfordított az egyik a kezembe nyomott egy pohár vodkát, amit le kellett húznom egyszerre, közben a szabad kezemmel verni kezdtek a mellettem ülőnek a farkát.) Ez vajon hogy jön össze összebilincselt kézzel?
1
macsek2
2015. május 2. 00:55
Történetek: Családi riportok 6. rész
Akit érdekel még néhány könyv cím: Vallomások szexuális fűszerekről és perverziókról, Pornósztárvolt őnagysága, Az ezred menyasszonya, A szexfarm szukái és kancái, A nagy francia ágy, Emmanuelle. Talán meglehet még szerezni antikváriumokban.
1
macsek2
2015. április 3. 01:41
Történetek: Mike családja 5. rész
(Majd megmarkoltam, és még jobban ráhúztam Mollyt a farkamra.

„Oh, Apa! Baszd meg! Ez hatalmas!” – jajgatott fel Missy.) Ha Missy a lányod akkor kicsoda Molly?
1
macsek2
2015. március 12. 01:01
Történetek: A takarítónő 3. rész
Nem rossz, viszont a szerkesztők önmaguknak mondanak ellent a hosszával kapcsolatban. (A történetek minimális hossza 5.000 karakter, az ennél rövidebb történeteket nem áll módunkban kirakni.) Vagyis hiányzik 73 karakter.
1
macsek2
2014. december 17. 22:51
Képregények: Oban csillagfutama
Ezek a karakterek egy szinkronizált francia rajzfilm sorozatban szerepelnek, onnan lettek megcsinálva ilyen képregénynek. Ezért ilyen a rajz stílus. Akit érdekel az az indavideón megtalálja azonos címmel , 24 részből áll a sorozat, a benne levő történet sokban hasonlít a Star Wars 1.-ben lévő versenyre.
1
macsek2
2014. november 17. 22:52
Képregények: Barátnők 1. rész
Ez a képregény 43 oldalas csak a fájl mérete miatt 3 részben küldtem el de már akkor is jeleztem, hogy egyetlen képregényről van szó, nem tudom, hogy miért nem egyben tették ki hiszen egyben van értelme igazán ha az öt csaj története mind együtt olvasható, remélem pótolják és úgy jobban fog tetszeni az olvasóknak.
1
macsek2
2014. október 22. 22:22
Általános -> Képregény-fordító/beíró párkeresés
Aki a minőségi nyugati képregényeket szereti az a következő oldalon rengeteget fog találni. Pl: Ferocius Kalimastro ami itt is meg van és sok hasonlót. (http://zizki.com/comics/). Az oldal felső részén nyomtatót nagybetűs ábc van ara kattintva írok nevei jönnek elő azokra kattintva pedig a nekik fen levő képregényeik találhatóak meg kinek több kinek kevesebb . Mindenkinek jó szórakozást kívánok az ott levő angol nyelvű képregényekhez.
1
macsek2
2014. október 20. 00:03
Képregények: A farm
A képek szépek,de kíváncsi volnék aki a képeket készítette az látott-e valaha is közelről ilyen bálát, Mivel a bálákat nem kötéllel és nem csak kettővel készítik, és bizony nem igen lenne jó rajta feküdni sem.
1
macsek2
2014. augusztus 1. 21:27
Képregények: Az őrzők ébredése 2. rész
Nos bazsarózsa hát csinálj egy jót és ha tényleg jó lesz én leszek az első aki elismeri, hogy igen ez jó. Egyébként azt nem mondanám, hogy nem javulnak a képregényeim, ha időrendben megnézed ami tőlem eddig megjelent akkor láthatod, hogy a régiek tényleg nem voltak szépen megcsinálva de ha a mostanában megjelenteket nézed láthatod a javulást a házfeladatot ne nézd az egy régi feltöltés. De ha megmondod szerinted mit lehet még javítani és meg tudom tenni akkor meg teszem, hogy javuljanak az ezután készítendő képregényeim , de vedd figyelembe azt is jelenleg is van bent sok képregényem ami még nem jelent meg és olyan is ami ezután küldök be amik már kész vannak . a képregény választásban pedig úgy vagyok , hogy mikor milyet választok nem csak egy félét, persze csinálhatnék olyat is ami 60-70 oldalas tele szöveggel nyugati típusú , de az oldalanként akár több óra is lehet és azért is 30 nap jár . De neked meg tudok adni egy oldalt ahol sok nyugati minőségi képregényt találsz onnan nyugodtan választhatsz magadnak és megcsinálhatod, hogy lásd menyi munka van vele. http://zizki.com/comics/ Ezen az oldalon rengeteg angol nyelvű képregény van . Ezúton kívánok neked és másnak is jó olvasgatást a Törte-net oldalon.
1
macsek2
2014. augusztus 1. 14:57
Képregények: Az őrzők ébredése 2. rész
bazsarózsa akkor csinálj te jobbat itt a lehetőség számodra is, én legalább dolgozom rajta, nem csak letöltöm meg feltöltöm és meg is van a 15 nap! Egyébként pedig neked az enyém nem tetszik nekem pedig ez , de mint tudjuk az ízlések és a pofonok különbözőek , a hozásszólási lehetőség pedig azért van, hogy mindenki aki akarja kifejtse a véleményét. Ezúton is kívánok mindenkinek jó olvasást akár szereti a képregényeimet akár nem , remélhetőleg mindenki talál magának valami jót.
1
macsek2
2014. július 28. 09:31
Történetek: Sógornőm Emőke
sunyilo akkor panaszkodj a helyes írásra ha te az ilyen rövid szöveget be tudod írni helyesen. A történet valóban jó jöhet a folytatása is.
1
macsek2
2014. július 28. 09:08
Képregények: Liu Mei
Egy biztos rengeteg munka lehetett vele , a beíráson úgy lehet változtatni, hogy nem a balra tartó írást választod hanem a középre állítod be. Ha nem tudod, hogy kel keresd meg fen van 3 kis vonalakból álló jelzés az első a balra tartó a második a közép és a harmadik a jobbra tartó írásra jó a szerint vannak a vonalkák a jelen amire lehet kattintani . Legtöbbször a közép a legjobb csak néha van szükség a balra tartóra. Ha lehet akkor szerez photoshop-ot abban sok fajta betű típusból választhatsz nem csak két háromból. És meg látod sokkal szebb lesz a beírás. További sok sikert a képregény fordításhoz.
1
macsek2
2014. július 21. 17:23
Képregények: Korra bajban
Nosztredamus én nem hiszem, hogy ebből a képregényből hiányoznának oldalak de ha ne agy isten valahol találsz folytatását írd ki , hogy hol és én meg csinálom.
1
macsek2
2014. július 14. 12:18
Képregények: W.I.T.C.H. - Őrzők a pácban
Ennek sajnos nincs folytatása, legalább is én nem találtam. Egyébként épen emiatt a hosszú képregény miatt küldtem el a Juniper Lee-t is, hogy egy kicsit kompenzáljam azt rengeteg munkát amit erre fordítottam.
1
macsek2
2014. július 7. 08:25
Történetek: Korai kalandjaim
Ez valahogy olyan mintha egy pornó filmet írtak volna le. Viszont érdekelne,hogy a másik történet frissítés hol van és a képregény frissítés is hiányzik, a múlthéten is hiányzott egy képregény most meg azzal indítanak, hogy se képregény és csak egy történet. Ugyan azért a pénzért vagy munkáért kevesebb szolgáltatás jár mostanában? Csak mert nyár van nem kellene kevesebb szolgáltatást nyújtani .
1
macsek2
2014. június 2. 01:01
Képregények: A főnök lánya
Ha már veted a erőt, hogy át írd magyarra akkor az angol szavakat igazán kihagyhattad volna,nem kelet volna " yeah-ozni" Van annak magyar megfelelője.
1