A+ A-

Laura ébredése 9. fejezet

Fordítás
A két lány olyan szakértelemmel kényeztette egymást, hogy két - három percen belül ismét eljuttatták egymást a csúcsra. Csókolgatták egymás szeméremajkait, csókolgatták és masszírozták egymás melleit. Annyira belemelegedtek az élvezetekbe, hogy látványuktól Ricknek tíz perc is elég volt, hogy ismét menetre készen álljon.
De ahelyett, hogy Laurához fordult volna, teljes figyelmét Karenre összpontosította. Az ágyhoz szögezte őt, hevesen megcsókolta, és végigsimította a testét.
- Akarlak. Megint - suttogta lágyan.
Karen szemei üvegessé váltak a vágytól, de az arca kifejezéstelen maradt.
- Engem? - kérdezte meglepetten. - És mi lesz vele? - nézett Laura felé.
- Őt is kívánom - követte a tekintetét Rick. - De te vagy az első. Még sohasem voltam olyan gyönyörű fenékben, mint a tiéd.
A hasára fordította Karent, és gyúrni kezdte gyönyörű, puha, fekete farpofáit. A lány feneke egyszerűen tökéletes volt, és Laura tudta, hogy mit érez a férfi, amikor ismét elővette hatalmas szerszámát, amely olyan kemény volt, mint egy vascső és a rángatózó izmok szinte önálló életet éltek rajta.
Rick végigsimította gigantikus péniszét, behelyezte Karen farpofái közé és lassan tövig tolta a lány ánuszába. A fekete szépség szemei elkerekedtek és beharapta az alsó ajkát.
- Istenem!... Nem hiszem, hogy kibírnám, ha még egyszer végigcsinálnád ezt velem. - lihegte.
De Rick nem válaszolt.
- Sokkal nagyobb gyönyört fogsz átélni, mint eddigi életedben valaha. - erősködött.
A lányt lehúzta az ágyról a padlóra, és Laura megigézve bámulta, ahogy a két test különböző kicsavart pózokban fonódik össze. Rick a térdeire kényszerítette Karent, így a lány pucsítva kínálkozott fel előtte. A férfi mögé lépett, kezeit a lány farpofáira tette, és óvatosan bevezette a farkát a két fényes félgömb közé.
- Anngghhh! Oh! - nyögött fel Karen, összeszorítva a fogait.
Maradt még elég olaj az előző alkalomról, hogy a férfi bekenhesse vele gigantikus szerszámát, hogy utána mélyen betolja az éjfekete farpofák közé. Karen arca görcsbe rándult, ahogy a végtelen gyönyör végigszáguldott a testén.
- Ohhhggnnn! Jézusom! - nyögte.
Rick megragadta a lány derekát, és egyre gyorsabban kezdett mozogni a testében, örömteli és fájdalmas kiáltásokat csalva elő a torkából. Laurát annyira felizgatta a látvány, hogy már a saját fenekében érezte a fájdalmat, és az ánusza minden egyes alkalommal összerándult, amikor Rick lökött egy nagyot Karenen. A fekete lány a földön térdelt, és csodálatos mellei lágyan ringtak, ahogy Rick újra és újra lökött egyet rajta izmos férfiasságával.
Laura lemászott az ágyról, és befeküdt a lány alá. A kezébe fogta a csodálatos domborulatokat, lágyan markolászta őket, és gyengéden szopogatni kezdte a kemény mellbimbóit.
- Ohhhnnnnnn! - nyögött fel Karen. - Ohhhnnnnnn, Jézusom!
Rick ritmusosan mozgatta benne méretes szerszámát, amitől Karenen a fájdalom és a gyönyör hullámai futottak végig. A férfi ráhajolt az alatta fekvő törékeny fekete testre. Kezeit rátette a földre támaszkodó apró kezekre. Mellkasa a puha, fekete hátnak feszült, és ágyékával újra és újra nagyokat lökött Karen hátsóján.
Laura dörzsölte és csókolgatta Karen észvesztően gyönyörű melleit, egyre közelebb és közelebb taszítva a lányt a végtelen gyönyörhöz. Tudta, hogy már Rick sem jár messze, és egyre hevesebben lökte bele hatalmas szerszámát a lány testébe.
- Ohhnnngg! Oh! Oh... Jézusom! Ungghh! Ohm Jézusom! Auunngg! - kiáltott fel Karen.
Laura belemélyesztette ujjait a lány hátába, és magához húzta őt, hogy még közelebbről szopogathassa a vadító bimbókat. Egyik kezével lejjebb kalandozott, és a fekete lány szeméremajkait kezdte simogatni. Két ujját bedugta a lány puncijába, átvéve Rick ritmusát, ahogy tovább pumpálta a férfiasságát Karen testébe.
És Karen eljutott arra a pontra, amikor a teste összerándult, a szemei üvegessé váltak és a testén végigfutott a mindent elsöprő gyönyör. Az orgazmus olyan erővel csapott le rá, hogy a karjai összecsuklottak és ő ráesett az alatta fekvő Laurára, remegve és nyögve a rajta végigfutó öröm hullámaitól.
- Ungghhh! Owwnnggg! - nyögte és teste minden egyes alkalommal összerándult, amikor Rick egy újabbat lökött rajta.
Végül a férfi abbahagyta a vad mozgást Karen hátán és lerogyott a lány hátára. Mindketten teljes súlyukkal Laurára nehezedtek, aki már attól fél, hogy összeroppan a két test súlya alatt. Kimászott alóluk és nézte, ahogy Rick kihúzza még mindig kemény szerszámát Karen testéből, és a két szerető szembefordul egymással. Hevesen csókolózni kezdtek és Karen bevezette a férfi gigantikus szerszámát a szeméremajkai közé.
Mélyen egymás szemébe néztek, miközben ágyékuk lassan mozgott egymás felé. Olyan lassan, mint két szerelmesé, akik végre először lehetnek együtt. Laura nem tudta, hogy a benne kavargó érzést csak a sértettség okozza, vagy úgy érzi, elárulták. Ő volt Karen szeretője. Nem Rick.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2015. 01. 4. vasárnap 13:07
Tetszett.
#2 A57L 2013. 12. 14. szombat 06:04
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2011. 05. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?