A+ A-

Laura ébredése 11. fejezet

Fordítás
Azt az üdítő és mindent elsöprően boldogító délutánt követően, amikor ismét lefeküdt Rickkel, Laura valószínűleg rosszabbul érezte magát, mint valaha. A problémák, amiket igyekezett megoldani, vagy legalább elfelejteni, most minden eddiginél nagyobb erővel törtek rá. Nem volt ez olyan egyszerű, mint ahogy Rick gondolta. Szeretett a férfival szeretkezni. Azt hitte megőrül a vágytól és szinte természetfeletti erővel tört rá a gyönyör. A teste még napokig fájt, miután a férfi így elbánt vele.
De ettől még a vonzódás, amit Karen vagy Rina iránt érzett, kicsit sem csökkent.
Minden éjjel velük álmodott. Egyikükkel vagy másikukkal. De a legrosszabb csak akkor következett, amikor már egyszerre jelentek meg az álmaiban, ahogy kettejük között fekszik, és a két lány együttműködik azon, hogy őt a gyönyörök földjére juttassák.
Mindezek ellenére igyekezett mindkettőjüket elkerülni a munkahelyén, és végül, kétheti a vágyaival folytatott birkózás után, sikerült száműznie mindkettőjüket a lelkéből és már hosszú időt tudott úgy eltölteni, hogy nem gondolt egyik lányra sem.
Minden tökéletesen ment, amíg egyik nap meg nem szólalt a csengő, és amikor kinyitotta, Laura Rinát találta az ajtó előtt.
- Hello! - mosolygott rá Rina, mintha az előző találkozásuk nem is olyan kínosan ért volna véget, mint ahogy.
- Hello! - mosolygott vissza Laura halványan és a szíve ismét lüktetni kezdett a mellkasában.
- Fogadok, nem hitted volna, hogy valaha viszont látsz még, igaz? - kacagott Rina zavartan.
- Valóban nem.
- Nem akarsz behívni?
- Még a végén azt hinnéd, hogy valami hátsó szándékom van vele - válaszolta Laura komolyan.
Rina torokszorítóan gyönyörű volt. A haja rövidre volt vágva, így kilátszott hosszú, fekete hattyúnyaka, amely olyan tökéletes és hibátlan volt, akárcsak kecses kulcscsontja és vállai, melyeket mintha csak egy mesterszobrász faragta volna ki. Egy kivágott nyakú blúzt viselt, amely látni engedte selymesen csillogó bőrét, ahogy megfeszül a keresztcsontján. És látni engedte a szűk völgy bejáratát is, amely elválasztotta egymástól észvesztően gyönyörű melleit, amelyek látványától Laura önkéntelenül is nyelt egyet. Pontosan tisztában volt azzal, hogy igen is lenne hátsó szándéka azzal, ha behívná a lányt.
- Ez az egyik dolog, amiről szeretnék beszélni veled - sütötte le Rina a szemét.
Laura elmosolyodott.
- Akkor gyere be!
Próbálta nem Rina elképesztő, feszes, kerek fenekét bámulni, ahogy a lány átsétált a nappaliba és leült. Istenem, hagyd már abba! - parancsolt magára. - Nem igaz, hogy nem tudsz uralkodni magadon! Az élet nem csak a szexből áll. De Rina farmerja feszesen simult a testéhez, látni engedve hosszú lábai és formás feneke lágy íveit. Lágyan ringó feneke láttán Laura inkább behunyta a szemét és igyekezett egyenletesen venni a levegőt, aminek hála gyorsan sikerült visszanyernie az önuralmát.
- Hozhatok esetleg valamit inni? - fordult a lányhoz.
- Talán egy szódát - mosolygott Rina. - Vagy- bort, ha te is akarod.
- Ne aggódj! Nem fogom megpróbálni elcsavarni a fejed - mondta Laura és próbálta elkendőzni az élt a hangjában.
Rina mélyen a szemébe nézett.
- Igazából ez az, amiről beszélni szeretnék veled. Azt hiszem- igen. Talán rosszul reagáltam. Rosszul is éreztem emiatt magam az elmúlt időben. Talán tényleg csak egy baleset volt és most azért jöttem, hogy béke jobbot nyújtsak. Nem voltam egészen igazságos. Talán jobb, ha elfelejtjük az egészet. Egyet értesz?
Laura nehezen tudta elhinni, amit hallott. Biztos volt benne, ha most lett volna egy pohár a kezében, azonnal elejtette volna. El sem hiszem. - futott át az agyán. - Tényleg ezt mondta?
- Azt hiszem, el tudom felejteni, ha te is - válaszolta halkan, de nem mert többet mondani.
Hozott bort és poharakat a konyhából, majd kitöltötte az italt és tósztot mondtak.
- Az új barátságunkra! - emelte fel a poharat Rina félénken.
Laura elmosolyodott.
- Mitől változott meg a véleményed?
- Kedvellek téged - válaszolta a lány. - Furcsán néztél rám, és én rosszul reagáltam. De mindenki úgy bámul engem. Főleg a férfiak. Te voltál az első nő, aki úgy nézett rám, mint ők és én rossz következtetést vontam le. Tudom, hogy te nem vagy- leszbikus. Nem úgy nézel ki.
- Úgy érted, nem vagyok férfias? És kigyúrt.
- Igen - mosolygott Rina. - Amúgy is, hallottam néhány embert rólad beszélgetni a munkában. Ők sem hiszik, hogy az lennél.
- Micsoda megkönnyebbülés. - sóhajtott Laura és visszamosolygott a vonzó lányra. - Különösen te nem.
Még mindig egy kicsit furának érezte a dolgokat. Az emberek rólam beszélnek a munkában? Mit jelenthet ez? Kihallgathatta őket, amint arról beszélnek, mennyire meg akarnak dönteni? Vagy, hogy tudják, hogy a férfiakat szeretem? Furcsa. Valahogy nem tudom elképzelni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.88 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2015. 01. 8. csütörtök 11:55
Jó, mint minfíg.
#3 A57L 2013. 12. 14. szombat 06:05
Nem rossz.
#2 enyigmo 2011. 08. 30. kedd 10:32
Érdekes.249-en olvasták és 308 szavazat van rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2011. 06. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?