A+ A-

Laura ébredése 3. fejezet

Fordítás
A két nő teljesen kikészült a vad, őrjöngő bujaságtól. Tudták, hogy a lendületük enyhülni fog az orgazmus után. De ha valami, akkor ez még vadabb volt, mint azelőtt. Lihegve és nyögve tekeredtek egymásra a gyűrött lepedőn, miközben vadul csókolóztak, nyalták egymás nedves punciját és kezeik teljesen bejárta a másik testét. Laurában teljesen felébredt a vágy a testét vadul rázó orgazmustól, és vadul ösztönözte Karent, hogy folytassa a kényeztetést. Testük teljes összhangban simult egymáshoz, érzékelve a másik legapróbb igényeit is, epedve, az érzelmek hevétől szétolvadva. Ajkaik vad táncot jártak egymáson, miközben nyelvük a másik szájának egzotikus tájait fedezte fel.
- Ohhhh Karen! Kefélni akarlak. Csak kefélni és kefélni - nyögte Laura a nő vállait csókolva.
Arca megrezzent a gyönyörűségtől, ahogy Karen ajkai elkapták sajgó mellbimbóit.
- Folytassuk így! - javasolta Karen rákulcsolva lábait Lauráéira, úgy hoz nedves puncijaik teljesen egymáshoz simultak.
- Nem tudom miért, de egyre jobban akarlak. - suttogta Laura, ágyékát lágyan a nőéhez dörgölve.
Mindketten lenéztek lángoló, és a lüktetve feltörő nedvtől csillogó szeméremajkaikra, melyek forrongva nőttek egybe. Karen lenyúlt és beletemette izgatott punciját Lauráéba. Az ölelés adta borzongás élesen, eksztázisszerű remegéssel rázta meg egymásba olvadó testüket.
- Ohhhh! - zihálta Karen. - Ohhhh, Jézusom!
- Unnhhh - mordult fel Laura lágyan, megborzongva a mámorító érzéstől, ahogy Karen nedves puncija az övéhez tapad.
Mélyen egymás szemébe néztek, majd melleiket egymásnak feszítve csókolózni kezdtek, miközben csípőjüket lágy ringással nyomták egymáshoz. Laura lehunyta a szemeit és halkan nyögni kezdett. Karen majdnem elájult a gyönyörűségtől, ami elöntötte a testét. Szorosan ölelték egymást, és puncijaikat vad hévvel dörzsölték egymáshoz perceken keresztül.
- Ohhnn!
- Ungghh! - nyögte Karen. - Istenem! Keményebben! Ohhnn!
- Mnngg! Unh! Oh, igen! - zihálta Laura.
Laura belemélyesztette ujjait Karen hátába, ahogy érezte, hogy egy vad orgazmus tör fel a puncijából. Ebben a pillanatban Karen testét is megrázta a gyönyör. Orgazmusuk vadul csapott egymásba. Testük teljes harmóniában tapadt össze.
Egymásba kapaszkodva nyögtek és lihegtek, ahogy a vad orgazmus végig futott a testükön. És ahogy alábbhagyott heves csókolózással és cirógatással hozták vissza. Így testük folyamatosan a vágytól égett és hullámvölgyeken áthaladva emelkedett ismét a kielégülés gyönyöreibe. Laura rátapasztotta ajkait Karen hihetetlenül gyönyörű melleire, és szívni kezdte a nő kemény, fekete bimbóit, ujjait pedig óvatosan dugta be Karen szétfeszített fenekébe. Eközben punciját úgy mozgatta a nőén, mintha szó szerint meg akarná baszni. Mindezt addig folytatta, amíg Karen el nem ért egy teljesen új és felemelő orgazmusig.
Aztán Karen csinálta vele ugyanezt. Keményen markolászta Laura melleit, miközben punciját a nőiéhez préselte, amíg ő is el nem érte azt a mennyei örömöt. Még öt ilyen orgazmus követte egymást, amíg teljesen kifáradva nem zuhantak egymás mellé a puha matracra.
Hulla fáradtak voltak, de az egymás iránt érzett vágyuk semmit sem lankadt. Alig telt el pár másodperc, amíg Laura ismét rá nem vetette magát Karen melleire, hogy ajkaival csókolja és szívja őket, nyelvével körbe járva a nő mellbimbóit. Karen felnyögött és kérlelte Laurát hogy folytassa még durvábban, még keményebben.
- Nem tudom - nyögte Laura. - Félek, hogy megsebezlek.
- Akarom - mormogta Karen.
- Baby! Imádom a melleidet - jött a válasz.
- Harapd meg őket! Ne durván, csak gyengéden. Harapd meg!
Karen hangja kemény volt és parancsoló, ugyanakkor lágy és gyengéd.
- Biztos vagy benne drágám? - kérdezte Laura aggodalmaskodva.
Laura nem hitt a fülének. Taszította, de ugyanakkor fel is izgatta a gondolat.
- Igeeen!
Próbaképp a kezébe fogta Karen egyik hatalmas mellét, fogait a mellbimbójára zárta és szívni kezdte, közben figyelve a nő szemeit. Hallotta, ahogy Karen felnyög a túlfűtött gyönyörtől. Aztán engedte, hogy fogai belemélyedjenek a bimbókba. Olyan keménynek érezte őket, hogy még jobban össze kellett szorítania a száját. Karen nyögött és sikoltozott, arcán pedig az extázis grimasza jelent meg.
- Bassz meg a kezeddel! - lihegte gyorsan. - Gyorsan! Nem bírom tovább! Bassz és harapj! Unnnggg! Kérlek!
Laura Karen puncijához tapasztotta a kezét, és gyorsan dörzsölni kezdte azt. Fogait belemélyesztette a nő puha bimbóiba. Karen vonaglott és nyögött. Aztán hangosabban és hevesebben. Teste fölött elvesztette az irányítást.
- Annggghhiieeee! - kiáltott fel könnyezve, ahogy az orgazmus megrázta a testét.
Laura a karjaiban tartotta az orgazmustól vonagló nőt, ami még jobban felébresztette vad vágyait. Amikor ez elmúlt, rájött hogy ismét elő tudja idézni, ha azonnal izgatni kezdi Karent. Megragadta és szívni kezdte a nő másik mellét is, ahogy az előzőt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 08. 27. csütörtök 06:42
Nagyon jó!
#3 listike 2015. 01. 1. csütörtök 13:56
Jó folytatás.
#2 A57L 2013. 12. 14. szombat 06:02
Elmegy.
#1 Törté-Net 2011. 03. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?