A+ A-

Laura ébredése 10. fejezet

Fordítás
Laura teljesen maga alatt volt. Tudta, hogy ő okozta magának mindezt, de Karen és Rina egymás utáni elvesztése miatt éles fájdalom járta át a szívét. És, ami a legrosszabb, igazából sosem vesztette el Rinát, mert soha nem is volt az övé. A vágy, amit a lány iránt érzet, már-már elviselhetetlen volt.
Miután Rina kirúgta a lakásából, hazament, de nem tudta kiverni a fejéből a lány meztelen testének a látványát. Vágytam valaha is Karenre ennyire? - morfondírozott. A kezére nézett. Egyetlen testrészére, amely hozzáérhetett Rina gyönyörű, fiatal melléhez, a tenyérre, amely nekifeszült a csodálatos, puha, fekete mellbimbóinak. A keze remegni kezdett, ahogy nézte. Remegett a vágyakozástól.
Ivott egy keveset, aztán elment fürdeni. Úgy maszturbált, ahogy Karen mutatta neki. Ráengedte a forró vizet a szeméremajkaira, elképzelve, hogy Rina nedvességtől ruganyos teste vonaglik mellette a kádban. Halkan nyögött és hamar eljutott a csúcsra, az orgazmus közben is Rina nevét suttogva. Majd Karenét, ahogy az utolsó fájdalmas orgazmus is beléhasított.
De ez után még szomorúbbnak érezte magát, mint valaha. És dühös is volt magára. Ha csak egy kicsit lassabban haladt volna- Talán elcsábíthatta volna a lányt, először csak barátként közeledve hozzá, fokozatosan elnyerve a bizalmát, behízelegve magát egy egyre érzékenyebb kapcsolatba, míg végül el nem jut a megfelelő pillanatig. A szíve hevesen dobogott és a puncija is nedvessé vált, ahogy elképzelte, mi történhetett volna.
Azért akarod őt, mert annyira ártatlan és annyira elképzelhetetlen, hogy megkapd. Ő nem olyan, mint Karen, akinek csak elég volt, ha közeledsz hozzá. Semmilyen erőfeszítés sem lenne elég ezen a világon, hogy az ágyadba vidd Rinát. Jobb, ha elfelejted. Csak felejtsd el!
Próbálta. És próbálta elfelejteni Karent is. Csak akkor hagyta abba az ivást, amikor már rosszul volt tőle. Néhány napig nem ment dolgozni. Beteget jelentett. Túl kiéhezett volt ahhoz, hogy bemenjen. Végül, egy nap, az ágyán feküdt, borzalmas fejfájással és kavargó gyomorral küszködve, amikor megszólalt a csengő. Amikor kinyitotta, látta, hogy ismét Rick Perkins áll kinn.
Laurán csak egy köntös volt egy bugyival alatta és gyorsan összehúzta az anyagot maga előtt. A szemét! - meredt rá a férfira.
- Nem akarsz behívni? - mosolygott rá Rick.
- Miért tenném?
- Valamikor barátok voltunk.
- Helyes a megfogalmazás. Voltunk.
- Nézd! Én nem tehetek semmit, ha a- barátod egy farkat akar, hogy kicsit változtasson. Ok? Igazából ő volt az, aki megkért, hogy jöjjek ide és nézzelek meg. Néhány napja nem mentél dolgozni. Aggódott miattad. Nem látott téged és megkért, hogy nézzek utána, mi van veled.
- Nem fél, hogy mi fog történni?
- Nem vagyok a tulajdona.
- Téged küldött, hogy keress meg? Talán félt felhívni?
- Gondolom igen - válaszolta a férfi. - Félt, hogy kifakad, és valami ilyesmit tesz.
Átlépett a küszöbön és bedugta az egyik kezét Laura köntöse alá, mielőtt a lány megállíthatta volna. Végigfuttatta a kezét Laura oldalán és végül a mellén állapodott meg.
- Úgy látszik, szükséged lenne néhány dologra - suttogta. - Eléggé el vagy hanyagolva.
Laura elhúzódott, megsértve és felizgatva egyszerre.
- Te nem tartozol nekem semmivel - mondta.
- Ki beszél itt tartozásról? - lépett be Rick, és becsukta az ajtót maga mögött. - Én szexre gondolok.
- Tudom, mire gondolsz - fordult meg Laura és engedte, hogy a férfi kövesse a lakásba. - Meguntad őt? Karen szűk feneke már nem izgat föl? - gúnyolódott.
De Rick belement a játékba.
- Nem tudom. A tied valószínűleg szűkebb. Szeretnéd kipróbálni?
A férfi szavai lángra gyújtották a testét, de ugyanakkor sértették is. Ha engedi neki, hogy megtegye, az azt jelentené, hogy visszatér Karenhez is. És elfelejteni Rinát. Legalábbis egy időre. Laura már érezte egyszer Rick szerszámát a fenekében és tudta, hogy az mindent elfeledtet.
Rick a sarokba szorította és a keze megint behatolt a köntös alá, szétnyitva a szárnyait és marokra fogva a puha melleket.
- Talán belefáradtál a sok leszbi szexbe, ahogy ő is - suttogta. - Készen állsz egy igazi dugásra a változatosság kedvéért?
Ajkai lecsaptak Lauráéira. Laura engedte, hogy megcsókolja és arra eszmélt, hogy visszacsókolja.
- Tudod, mit akarok, hogy csinálj? - kínozta a férfit, és ő is megrázkódott a saját ötletétől.
Az egész olyan beteg volt, hogy önkéntelenül is beleremegett, miközben várta a férfi válaszát. Istenem, ez beteges! - gondolta. - Betegesebb, mint Karen furcsa vágyai.
- Azt szeretnéd, hogy megdugjalak? - morogta a férfi.
Ajkait a lány egyik mellére tapasztotta, de Laura eltolta magától.
- Csak félig találtad el. - ingerelte és a hálószoba felé nézett.
- Mi mást? - lihegte Rick. Ismét a lány testéhez simította a kezeit, és vágyakozva simogatni kezdte őt. Ujjai belemélyedtek a lány testébe, tovább ingerelve Laurát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.63 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2015. 01. 4. vasárnap 13:38
Jó.
#3 A57L 2013. 12. 14. szombat 06:04
Egész jó.
#2 sipospista 2013. 08. 4. vasárnap 13:36
nem rossz megy a pont
#1 Törté-Net 2011. 05. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?