A+ A-

A nagy dobás

A két férfi épp az utcát kémlelte. Életük nagy dobására készültek, már hetek óta tervezgették ezt az éjszakát. A terv egyszerű volt: felfeszítik a zárat, kirámolják a lakást, aztán megpattannak. Pofonegyszerű. A házaspár még egy hétig Németországban, a lányuk meg szombat este révén már biztosan elment a kedvenc klubjába, mint a múlt héten vagy akár azelőtt. Az ablakok sötétek, az utca kihalt, minden ideális a nagy estéhez.
Joe (mert így hívták az egyik férfit) óvatosan odament a bejárathoz és intett Dereknek hogy jöjjön. Derek előkotorta zárnyitó készletét és pillanatok műve volt csupán, hogy kitáruljon előttük az ajtó. Még halkan fel is nevetett, mint aki túl könnyű prédát ejtett el. Halkan belopóztak, betették maguk mögött az ajtót és útjuk egyenesen a nappali felé vezetett. Zseblámpájuk fényénél eléjük tárult a zsákmány: TV, video, hi - fi, számítógép és apró csecsebecsék, mint például az asztalon felejtett arany karkötő. Jól felszerelkezve, hátitáskával és sporttáskával; pár perc és már itt se vannak. Lázas munkába fogtak, még azzal sem törődtek, hogy csendben tevékenykedjenek. Már épp a zipzárakat húzták össze a táskáikon, amikor lépteket hallottak a lépcső felől, ami a felső szintre vezetett.
- Hát nem azt mondtad, hogy nincs itthon senki? - kérdezte suttogva Joe Derektől.
- Kussolj, és tünés az ajtó mögé! - felelte Derek és miközben elbújt egy szekrény mögé, elővette a pisztolyát. Feszült csend következett, aztán egy fehér ruhás alakot láttak belibbenni az ajtón. Az alak hirtelen tétován megállt, körbenézett, majd a villanykapcsolóért nyúlt. Fény borult a szobára, és a két férfi felismerte a lányt. Derek hirtelen a lány mögé ugrott, majd egyik kezével a lány hátának nyomta a pisztolyt, míg a másikkal erősen befogta a száját.
- Húzd el a függönyt, te pedig kisanyám meg se mukkanj, mert keresztüllőlek!
Joe szó nélkül engedelmeskedett, a lány pedig annyira megdermedt a félelemtől, hogy ha a férfi nem szól rá, akkor sem tudott volna kinyögni egy szót sem.
- Szóval leskelődünk, mi? Ha fennmaradtál volna, akkor most nem lennél ekkora szarban! - mondta Derek. A lány tekintetében a rémület egyre fokozódott, főleg amint látta, hogy Joe szinte felfalja a szemével.
- Hmmm, milyen csinos aranyhalat fogtunk ki, talán még teljesíti is három kívánságunkat. - mondta Joe, miközben valóban élvezettel mustrálta az újdonsült jövevényt, aki most teljesen ki volt szolgáltatva nekik. Beszólását mindketten nagy röhögéssel nyugtázták. A lány tényleg feltűnő jelenség volt.
Festett szőke haja éles ellentétben volt barna szemével, mégis gyönyörű kontrasztot mutatott helyes arcával. Törékeny testét csak combközépig érő fehér, derékig gombos hálóing takarta, mely alatt a mell és a (valószínűleg az ijedtség és a szoba hűvöse miatt megkeményedett) mellbimbó tisztán kirajzolódott.
- Mi a neved kislány? Úgy válaszolj, hogy ha hangoskodsz, abban a pillanatban véged van! - kérdezte Derek, miközben leengedte a kezét a lány szájáról.
- Vivien, Viviennek hívnak. felelte a lány.
- És hány éves a mi kis Vivienünk? - kérdezte Joe, miközben egy lépést tett a lány felé, le sem véve szemeit, annak melleiről.
- 19. - hangzott a válasz.
- Nos, mi a véleményed, mivel érdemelje ki az életét? - kérdezte társától Joe, miközben kezét a lány nyakára tette.
- Tudja azt ő nagyon jól, ugye szivi? - felelte Derek, és kezével hátrafordította a lány fejét és száját rátapasztotta a lány szájára. A lány megpróbálta zárva tartani a száját, de Derek nem az a fajta ember volt, akivel szórakozni lehet. Egy hatalmas pofon csattant és a második próba sikeres volt.
Vivien könnyes szemmel szájába fogadta a férfi nyelvét, amely mohón csapkodott ide - oda. Míg a lány hátrafordulva 'csókolózott' Derekkel, teste mindinkább megfeszült, köszönhetően még a hátának nyomódó pisztolycsőnek is. Ezt kihasználva Joe, elengedve a lány nyakát, kezével gombolni kezdte a hálóinget, majd bebújtatta kezét a kigombolt nyíláson. Vivien ösztönösen megfeszült az idegen kéz érintésétől, de tudta: ha megint ellenkezne, nem úszná meg egy pofonnal. Csak tűrte, ahogy a matató kezek fogdossák, simogatják és markolásszák mellét és mellbimbóját. Joe az első 'sikeren' felbuzdulva félrehajtotta a hálóinget, és szájával vette kezelésbe célpontját. Kezével szorosan fogta a lány mellét, miközben nyelvével körkörösen nyalta, szívta és harapta a mellbimbót. És mintha ez nem lenne elég; Derek kezei is vándorútra indultak és megállapodtak a feszes, kerek fenéken. Vivien, a kissé előredőlt helyzetben valósággal 'C' betűt írt le testével. Csak arra tudott gondolni, hogy nemsokára megszabadul abból a megalázott helyzetből és talán a két betörő megelégszik a simogatásokkal. Erre cáfolt rá Derek keze, ami szép lassan a fenékről az első testtájakra tévedt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (96 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 05. 4. szerda 14:32
Nemsemmi a kiscsaj.
#11 A57L 2015. 06. 19. péntek 04:06
Nem lett rossz.
#10 papi 2013. 05. 17. péntek 05:56
Ez aztán nem semmi
#9 genius33 2013. 01. 28. hétfő 07:20
Nemrossz smile
#8 Másvalaki 2002. 11. 25. hétfő 20:50
A történet tuti kitalált. Ha valaki "szárazon" próbált már análisan közösülni, akkor annak jó vastag bőre van.
#7 Walaky 2002. 11. 24. vasárnap 22:18
Sajnos nincs 0 a skálán ezért csak 1-et tudtam rá adni! Ez maga a fertő...!
#6 Su 2002. 11. 23. szombat 20:24
Egyetértek ancsival. Tényleg megfordulnak ezek a dolgok egy nő fantáziájában, de ettől még, ha igazából megtörténne, BIZTOS, hogy nem élvezné a helyzetet. És hogyha úgy nézzük a történetet, hogy egy kitalált, alaptalan történet, és senki sem veszi ezt komolyan, AKKOR, ÉS CSAK AKKOR azt mondom rá, hogy egy jól megírt story, és a vége tetszik!
#5 ancsi 2002. 11. 22. péntek 15:22
Megfordulnak az ilyen jelenetek a nők fantáziájában is, de BIZTOS, hogy a valóságban ezt nem lehet élvezni
#4 Gabi 2002. 11. 22. péntek 12:32
egy nő soha nem élvezi az erőszakot!!!0 pont
#3 gyuszee 2002. 11. 21. csütörtök 20:42
Mi a tanulság? A nők élvezik, ha megerőszakolják őket. Főleg ha a betörők teszik. Hajrá kantársak!
#2 mondom 2002. 11. 21. csütörtök 02:07
hát kicsit zavaró, hogy úgy mondjam, ez a hozzállás, mikor egy történet azt sugallja, hogy 1 nő élvezi a megerőszakolást.
Olvassunk sok ilyet, aztán majd minden pasi erkölcsösnek érzi az erőszakot.
Azér persze végigolvastam, igy nem szólhatok egy szót se..
de emiatt szép nagy 1-est kap
#1 Törté-Net 2002. 11. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?