A+ A-

Laura ébredése 17. fejezet

Laura annyira az események hatása alatt volt, hogy a következő napokban úgy érezte, mintha folyamatosan álmodna. Rádöbbent, hogy talán jobb lett volna, ha Rina soha többé nem kerül újra elő. Olyan érzéki volt és gyengéd, hogy Laura most mégjobban kívánta, mint valaha.
Az volt élete legrosszabb élménye, amikor ott állt meztelenül a nappaliban, miután Rina távozott. Az a két fenomenális orgazmus, amit a lány okozott neki, semmivel sem tette elviselhetőbbé a helyzetet. Csak lerogyott a kanapéra és órákon keresztül sírt. Meztelen teste rázkódott, és egész lényét betöltötte az elhagyatottság érzése és a szégyen, amiért ennyire kívánta a lányt.
Tudta, hogy nem mehet vissza Rina lakására. Azt már egyszer megpróbálta. Rina barátja még meg is ajándékozta néhány csípős megjegyzéssel. Tisztában volt Rina érzéseivel. Ki tudta olvasni őket a lány szeméből, akár egy nyitott könyvből. Tudta, hogy Rina is kívánja őt. De Rina sikeresen fojtotta el a vágyait, és Laura semmilyen lehetőséget nem látott rá, hogy áttörje azokat a gátakat, amiket a lány maga köré emelt.
El akart felejtkezni a fájdalomról, ezért még kétszer meglátogatta Ricket és Jamie - t azon a héten, újra és újra lesüllyedve a pokol legmélyebb bugyraiba, átélve a legvadabb, mindent elsöprő orgazmusokat. A két férfi repesett az örömtől, hogy a lány önként ajánlkozik fel, hogy minden lehetséges úton a magukévá tegyék, újra és újra, amíg Laura az éjszaka közepén arra nem riadt fel, hogy álmába elmerül a szégyen tengerében.
Aztán amikor elege lett ebből, felhívta Karent és emlékeztette rá, hogy megígérte, ő is megadja neki azt az élvezetet, amit Laura okozott neki legutóbbi együttlétük során. De Karen nem volt otthon. Elutazott valahova, így ő nem segíthetett Laurán. Már úgy érezte, hogy megőrül, amikor Rina ismét megjelent az életében.
- Átmehetek? - hallotta a hangját Laura a telefonban.
Laura agyán végigfutott minden fájdalom, amit az elmúlt napokban átélt, és a vad szexmaratonok a két férfival. Erőt vett magán és kimérten válaszolt.
- Rina, hányszor akarod még ezt velem végigcsinálni?
- Én... sajnálom. - akadt el Rina hanga. - Nem akarlak megbántani.
- Mit akarsz?
- Beszélgetni.
- Csak beszélgetni?
- Igen.
- Nem vagyok benne biztos, hogy el tudnám viselni.
- Nem maradok sokáig.
- Ez az, amitől félek.
- Laura, kérlek!
Könyörgő szavai mélyen Laura szívébe martak. Egyszerűen megőrült a lányért és tudta, hogy nem lesz képes visszautasítani.
- Rendben. Gyere át! De kérlek, ne akarj nekem "adni" semmit! Rendben? Nem hiszem, hogy képes lennék elviselni még egy ilyen megpróbáltatást.
- Megígérem. Tíz perc múlva ott leszek.
Laura igyekezett semmire sem gondolni, amíg várt. A puncija elkezdet lüktetni, és ő tisztában volt vele, hogy ez csak rosszabb lesz, ha Rinára gondol. Utálta magát ezért. Hideg vizet fröcskölt az arcába, hogy leállítsa a testében pezsgő szexuális vágyat. Semmi ilyesmi nem fog történni! - győzködte magát. - Semmi.
Talán lefekhetnék az ágyba és gyorsan kielégíthetném magam, mielőtt ideér. Akkor talán nem lennék ennyire felizgulva. Tudom, hogy semmi sem fog történni. Biztosan csak annyit akar mondani, hogy férjhez megy, vagy valami. És rosszul érzi magát miatta, mert megőrül értem. De ő nem leszbikus.
Annyira belemerült a gondolataiba és az érzéseibe, hogy észre sem vette, mennyi idő telt el, mielőtt a csengő megszólalt. Rina állt ott, olyan lélegzetelállítóan gyönyörűen, mint soha korábban.
A szépsége olyan friss volt és természetes és olyan tökéletes, hogy Laura úgy érezte, nem fogja túlélni, ha nem kaphatja meg. Rina farmert hordott és egy férfiinget. Sosem nézett ki vonzóbban.
- Hello! - mondta zavartan.
Laura fájdalmasan elmosolyodott, eltelve a fájdalmas deja vu érzéssel.
- Mintha egyszer álltunk volna már így itt.
Beengedte Rinát. Leültek egymással szemben a nappaliban. Laura azon kapta magát, hogy úgy érzi, minta Rina valamiféle méreg lenne. Ahogy közelebb került a lányhoz, izzadni kezdett és a szíve egyre hevesebben dobogott.
- Mégvacakabbul nézel ki, mint a legutóbb. - mondta Rina halkan. - Éjjel - nappal azzal a két pasival vagy?
Laura fájdalmasan elmosolyodott.
- Ez legalább segít felejteni.
- Nem akarom, hogy felejts.
- Szeretném, ha férfiak dugnának meg. - válaszolta Laura, kemény pillantást vetve Rinára. - Főleg azok a férfiak, akiknek akkora farka van, és annyira szeretnek dugni.
Rina összerezzent, ahogy Laura szavai nyomán elé rajzolódott, hogy mi is történt a lánnyal.
- El kell, hogy mondjam, hogy igazán fantasztikus. - folytatta Laura. - Voltál már egyszerre két pasival? Bizonyára voltál. Hiszen, mint tudjuk, te nem vagy leszbikus. Te a férfiakat szereted.
- Kaphatnék valamit inni? - szakította félbe Rina.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2015. 01. 10. szombat 13:29
Átlagos.
#4 A57L 2013. 12. 13. péntek 05:54
Egész jó.
#3 sipospista 2013. 08. 4. vasárnap 13:37
nem rossz megy a pont
#2 bikmakk 2011. 09. 21. szerda 10:57
Szuper jó!10!

Kérdezem a LÁNYOKAT. A lányok ugyanúgy rá vannak kattanva a homo sztorikra, mint a srácok a leszbi történetekre?
#1 Törté-Net 2011. 09. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?