A+ A-

Laura ébredése 13. fejezet

Fordítás
Rina nagyon fáradt volt. Laura is, de annyira vágyott a lány gyönyörű és érzéki testére, hogy legszívesebben a végkimerülésig hajszolta volna orgazmusok egész seregével. De végül ő is engedett és kelletlenül figyelte, ahogy Rina elfedi előle gyönyörű, selymes tagjait a ruhájával.
Csak amikor felkelt következő nap, döbbent rá, mit is tett. Ugyanazt érezte, mint már korábban is. Azon gondolkodott, vajon tényleg leszbikus-e. Nem számít, mennyire jól éreztük magunkat együtt. - gondolta. - Nem számít, hogy hányszor jutottunk el a csúcsra és milyen jó volt. Tényleg leszbikus lennék? Ilyen... furcsa lennék? Abnormális?
Elhatározta, hogy ad egy kis időt Rinának. Nem akart túlságosan rámászni. Aznap sokkal jobban kívánta a lányt, mint bármikor korábban, de visszatartotta magát, hogy felhívja őt és úgy gondolta, az a legjobb, ha egy ideig elkerüli a munkahelyén is. Hagynom kell, hogy magától jöjjön vissza hozzám. - bizonygatta magának. - Amikor eszébe jut, hogy milyen jó volt neki velem, vissza fog jönni. Biztosan időbe fog neki telni, de vissza fog jönni.
Egy hét elteltével azonban már kezdett aggódni. Ismét Rináról álmodozott, de ezek a vágyálmok már azon az együtt töltött éjszakán alapultak, így kétszer annyira felizgatták, mint a korábbiak. Egyik nap, a munkahelyéhez közeli park egyik padján napfürdőzve ette az ebédjét egy barna zacskóból, arról fantáziálva, hogy Rina punciját nyalja, amikor leült valaki mellé és kiszakította a gondolatai közül.
- Hello! - köszönt egy ismerős hang.
Laura ráhunyorgott és igyekezett lecsillapítani gyorsuló szívverését. Karen volt az. Látszott rajta, hogy érti milyen érzések kavarognak benne, és hogy mennyire forr a vére az ő jelenlététől. A lány gyönyörűbb volt, mint valaha és ez ismét felébresztette Laurában a régi vágyat.
- Ó... hello! - reagált Laura bátortalanul.
- Nem bánod, ha ide ülök?
- Nem. Azt hiszem nem.
Egy része utálta a lányt, azért amit tett vele, de nem tudta levenni róla a szemét. Karen egy rövid ujjú blúzt viselt, amely mélyen bevágódott dús keblei közé. A szemeiben vad tűz lobogott, ahogy Laurára nézett és Laurába belehasítottak az emlékek, ahogy a testük egymásba fonódott. Karen imádott vele szeretkezni és ő is imádott Karennel lenni. És ezen az sem változtatott, hogy csak azért nem ment dolgozni, hogy ne találkozzon vele és hogy lefeküdt Rinával, hogy elfelejtse őt. Laura utálta ezért, de ez az egész fel is izgatta őt.
Még mindig látta lelki szemei előtt, ahogy Rick hatalmas szerszáma behatol Karen ánuszába, majd lüktető puncijába és ismét a fenekébe. Még mindig hallotta a lány szenvedélyes sikolyait és látta, ahogy a lány arca összerándul a gyönyörtől, ahogy az orgazmus végigfut a testén.
Ezek a gondolatok felizgatták, annak ellenére, hogy igyekezett nyugodt és higgadt maradni.
- Nem hiszem, hogy kérhetnélek arra, bocsáss meg nekem, de remélem, hogy még ezek után is maradhatunk barátok. - mondta Karen halkan.
Laura megijedt, amikor érezte, hogy könnyek csordulnak ki a szeméből, ahogy felnéz a lányra. Nem akarta, hogy Karen észrevegye, ezért igyekezett kipislogni a könnyeit a szeméből.
- Mégis hogy lehetnénk? - válaszolta elfúló hangon.
- Ó, Laura...
- Nem. - rázta a fejét Laura.
- Laura, én... - emelte fel Karen a kezét és végigsimított Laura arcán. - Ígérem, hogy soha többé nem találkozom Rickkel.
Laura könnyei kicsordultak a szeméből. Érezte, hogy Karen ráteszi a kezét az övéire és megszorítja.
- Kívánlak. - suttogta Karen és körülnézett, nem hallgatja-e ki őket valaki.
Laura nem tudta mit is érez. Próbálta elfordítani a fejét. Próbált nem Karenre nézni a könnyei függönyén keresztül. A tekintete a lány fényes, meztelen lábaira szegeződtek. Milyen gyönyörűek voltak! Karenen csak egy miniszoknya volt, ami majdnem az egész combját látni engedte. Laura igyekezett visszafojtani feltörő vágyait, de ahogy azokra a gyönyörű combokra nézett, eszébe jutott, hogy mi van közöttük. Látta maga előtt Karen gyönyörű punciját, amit már közelről ismert.
- Én is kívánlak. - suttogta halkan, de még mindig nem nézett Karenre. - Mindig is kívántalak.
- Nem akartalak megbántani.
- Tudom.
- Rick teljesen... megbabonázott. Nem is tudom hogy történhetett. Én...
- Nem kell magyarázkodnod.
- Szükségem van rád.
- Istenem! Hova mehetnénk? - sóhajtott Laura.
- Egy motelbe? - javasolta Karen.
- Nincs rá elég idő. - pillantott Laura az órájára. - Húsz percen belül vissza kell érnem.
- Nem tudok várni délutánig. - mondta Karen és a tekintete szinte perzselt a vágytól, ahogy Laura szemébe nézett.
- Én sem.
Gyorsan felálltak és körbenéztek, hogy el tudnának-e bújni egy bokor mögött egy gyors menetre, anélkül, hogy valaki észrevenné őket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Ulysses 2015. 01. 10. szombat 23:16
Ez gyors volt. smile
#2 listike 2015. 01. 10. szombat 08:22
Jó.
#1 Törté-Net 2011. 07. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?