A+ A-

Laura ébredése 4. fejezet

Amikor reggel felkeltek, még kétszer annyit szeretkeztek, mielőtt kikeltek volna az ágyból. Aztán még egyszer együtt a zuhany alatt. Mire elindultak dolgozni, már mindketten huszonegyszer élték át a végtelen gyönyört. Egyikük sem tudta igazán elhinni.
- Tényleg megtettük? - suttogta Karen miközben a munkahelyük felé hajtottak.
Laura biccentett.
- Biztos felállítottunk egy rekordot.
- Az biztos, hogy nekem ez egy rekord volt.
- Én egyszer háromszor is elmentem. Kétszer az este és egyszer következő reggel. - mondta Laura. - De sohasem gondoltam volna hogy huszonegyszerâ026 legalábbis előtted.
A parkolóban még egyszer elmélyülten egymás szemébe néztek, érezve a testüket melengető határtalan szerelmet, vágyva a másik vad, forró csókjára, sőt, égve a vágytól, hogy érezzék a másik meztelen testét az övékhez simulni, ott helyben, de féltek megkockáztatni, még egy rejtett cirógatást is. Mindez hihetetlenül rémisztő volt. Mindkettőjüket megrémítette ez az erős érzés, amely hatalmába kerítette őket. De próbálták elrejteni a dolgot egymás elől, sőt még saját maguk elől is.
- Én... én, szeretnék újra találkozni veled - suttogta Laura félénken. - Tudom, hogy amit csináltunk... az nem volt helyes, de én akkor is szeretném... Szeretném megint.
Karen felemelte a kezét.
- Én is akarom, olyan keményen, ahogy te csinálod. - suttogta. - Ez nem lehet rossz. Ami ilyen jó az nem lehet... helytelen.
- De mi nem vagyunk leszbikusok. - suttogta Laura közelebb húzódva a nőhöz.
- Mindketten tudjuk ezt. Mással meg ki törődik?
- Szeretkezni akarok veled. Itt és most. Mindenki szeme előtt.
- De nem akarjuk elveszíteni az állásunkat - mondta Karen, a vágytól csillogó szemmel.
- Ez igaz - ismerte el Laura szomorúan.
Mindketten bementek az épületbe. Már most fizikai fájdalmat okozott nekik a külön lét, de muszáj volt az elmúlt vad éjszakát titokban tartaniuk. Ahogy lassan múlt a nap, Laura bűnbánóan kezdett gondolni arra hogy mit is csináltak. Ám a bűntudat csak még hevesebbé tette a vágyat, amit Karen iránt érzett, de a szíve megtelt ijedtséggel, végtére is egy másik nőről van szó. És még egy csomó olyan dolgot érzett, amit már nem is tudott szavakba önteni. Még a huszonegy orgazmus emléke is zavarral töltötte el.
Istenem, talán mégis leszbikus vagyok! - gondolta. - Csak még nem ismertem fel idáig? Akarom őt. Jobban, mint bármelyik férfit. Jobban, mint valaha akartam egyetlen férfit is. Kefélni akarok vele, beleharapni a melleibe és puncimat az övének feszíteni, amíg csak teljesen el nem olvadunk a kielégüléstől. Istenem, olyan jó volt.
Már attól is el tudott volna élvezni, hogy csak rá gondolt. Az egész olyan izgató volt. Egész nap küzdött a késztetéssel, hogy átmenjen az épületnek abba a részébe, ahol Karen dolgozik. Csak hogy lássa őt. Talán egyedül is lehessen vele egy kicsit valahol. A mosdóban, vagy valahol. Hogy megérinthesse őt. Hogy a kezét az ágyékához simítsa. Vagy kiszabadítsa azokat a gyönyörű melleit és csókolgassa őket.
Már attól nedves lett, hogy csak rágondolt. És még dühösebb lett magára. Te nem vagy ilyen! - mondta magának. - Te nem vagy leszbikus! Miért akarod őt ennyire? Te a férfiakat szereted! Egy férfi kell neked, hogy jól megdugjon! És úgy értem, hogy tényleg, igazából megdugjon. Ez az, amire szükséged van!
Mindezzel az agyában és igyekezve elfojtani heves vágyait és szexuális sóvárgását a gyönyörű fekete nő iránt, munka után elment egy népszerű szingli bárba, ahol sok fickó megfordult a munkatársai közül. Nem tartott sokáig hogy találjon egy csapat férfit, akik hevesen próbálták felkelteni az érdeklődését. Csupán annyi volt a dolga, hogy válasszon egyet. Végül ki is választott egyet. Egy férfit, aki már egy éve járt a nyomában. Rick Perkins ugyanannál a cégnél dolgozott, mint ő és meg kell vallani elég jóképű volt. Egyszer a múltban el is ment vele egy kicsit szórakozni, de a dolgok sohasem fordultak komolyabbra. Most azonban Laura nagyon fogékony volt.
Rick végül azon kapta magát, hogy már a lakása ajtajában állnak, amikor Laura oda fordult hozzá és megszólalt.
- Csak akkor, ha megígéred, hogy jól viselkedsz, és nem versz át engem.
Mélyen a férfi szemébe nézett, hogy lássa, hogyan reagál.
- Ne is gondolj erre! - jött a válasz gyorsan. - Csak egy ital és máris hazaviszlek.
Azonban Laura rendkívül jól érezte magát. Jókat nevettek együtt és pihengettek egy ideig. Rick rendelt egy pizzát a lakására. Végül, úgy kilenc óra felé, néhány ital után, Laura végre rá tudta kényszeríteni magát, hogy elfelejtse Karent. Éppen annyira, hogy rájöjjön, hogy a gondolat, hogy ez a csinos férfi megdugja őt, nem is olyan rossz. Sőt mi több, elég izgató is volt az elképzelés.
Úgy tűnt Rick megérezte a helyzet lazulását. Miután adott neki egy újabb italt, beállt a széke mögé és arcát mélyes belesüllyesztette a nő puha hajába, úgy hogy Laura érezte az ajkait a nyakán. Megfordult és az ajkaik összeértek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.96 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2015. 01. 1. csütörtök 18:54
Az eleje jobb colt.
#3 A57L 2013. 12. 14. szombat 06:02
Nagyon jó.
#2 sipospista 2013. 08. 4. vasárnap 13:35
nem rossz megy a pont
#1 Törté-Net 2011. 03. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?