A+ A-

Laura ébredése 5-7. fejezet

Fordítás
5. fejezet
Laurának sikerült ismét felizgatnia a férfit és húsz perc múlva ismét egymáson feküdtek, miközben Rick farka mélyen behatolt a lány testébe. Ezúttal a hasára fektette Laurát és hátulról kezdte lökni belé dárdaszerűen meredező hímtagját. A lány azon tűnődött, ezt vajon azért kapja, mert beszélt neki az előző éjszakáról, amit Karennel töltött, és azon, hogy vajon mennyi időre lesz szüksége, hogy megint elmenjen.
Talán Rick féltékeny volt? Vagy dühös? A férfi ráguggolt Laura fenekére és mélyen beletolta hatalmas farkát a lány nedves puncijába, miközben átölelte a testét és markolászni kezdte a mellét, csókolgatta a nyakát, és szinte karóba húzta, ahogy acélkeménységű hímtagját újra és újra belé döfte. Laurát gyönyörrel töltötte el ez az egész. A férfi kemény farka élesen hatolt a testébe erős, nyilalló fájdalmat okozva. Mindez pedig vegyült a legfelemelőbb extázissal. Eddig remegő teste egy pillanat alatt megfeszült, majd ismét megremegett a férfi érintésétől. Majd a pár percnyi kegyetlen aktus után kirobbantak belőle az orgazmus hullámai. Élesen felsikoltott, ahogy rátört a féktelen élvezet.
A csúcson Rick is elment, másodszor azon az estén és most sokkal intenzívebben, mint első alkalommal. Folytatta a kefélést ugyanazzal a brutális, kegyetlen lendülettel hosszú perceken keresztül, amíg a lány el nem ért egy újabb, még intenzívebb orgazmusig. Amikor végül ő is elment élesen felüvöltött és hangos puffanással végig terült az ágyon. A farka ismét behatolt Laura lüktető puncijába elektromos ütés szerű fájdalmat okozva a lánynak és beletaszította egy utolsó, mindent elsöprő orgazmusba, mely végleg kimerítette és ugyanakkor teljesen fel is izgatta.
Mindezek ellenére csak ötször ment el az együttlétük során. Az, ahogy Rick kefélte, sokkal jobban igénybe vette a testét, amitől még jobban kifáradt, mint attól a huszonegy orgazmustól, amit Karennel élt át. A puncija lüktetett a fájdalomtól. A mellei szinte égtek és a mellbimbóiban is szúró fájdalmat érzett, ahogy felvette a melltartóját. Egy férfi sem dugta még meg ilyen alaposan és ilyen brutálisan.
Ezt kaptam, amiért beszéltem neki Karenről, gondolta. Mert dicsekedtem. Gúnyolódtam vele. Istenem, ez csodálatos volt. Olyan csodálatos orgazmusaim voltak, mint a múltkor. Azt hittem teljesen szét fogok esni. Hazafelé menet vette csak észre, hogy milyen nehezen tud járni. Istenem, sohasem basztak még meg így életemben, futott át az agyán.
Csak napokkal később érezte úgy, hogy a teste kezd ismét visszatérni a normális kerékvágásba. Amikor végre a mellbimbói sem fájtak már minden érintéstől és a puncija sem lüktetett már Rick hatalmas szerszámának puszta emlékétől már kezdtek elmúlni a fizikai bizonyítékai, annak a csodálatos estének.
Most már legalább nem kell aggódnom amiatt, hogy leszbikus lennék, gondolta. Nem, ha így élveztem ezt a mennyei poklot, amit átéltem ezzel a férfival. Azt hiszem, azt viszont már nem élném túl, ha ketten basznának meg. Ők ketten. Egyszerre.
Ekkor már egy hete nem látta Karent. Kitértek egymás elől a munkahelyükön. Laura tudta, hogy ez azért van, mert mindketten kínosan érzik magukat és szégyellik a mit csináltak, közben szinte belepusztulva a tiltott vágyba. És csak rosszabb lett, mióta nem találkoztak.
Ezért feküdt le Laura Rickkel, bár ezt később sem bánta meg. Azon se lepődött meg, amikor hallotta, hogy Karen hasonlóképpen cselekedett. Istenem, hát nem vagyunk leszbikusok! Újra és újra csak erre gondolt. De a szeretkezés egyszerűen mennyei volt a másik nővel.
Egy hét elteltével azonban Laura már nem bírta kontrollálni az ingereit. Egyik este, anélkül hogy belegondolt volna, mit tesz, felkapta a telefont és tárcsázott.
- Karen? - szólt bele.
- Igen - hallatszott a bizonytalan hang. - - Laura?
Az izgatottság eltitkolhatatlan volt a hangjában.
- Én- nem tudom te hogy érzel. - hezitált Laura. - De- nekem hiányzol.
- Te is hiányzol nekem - válaszolta Karen ködösen.
- Nálad, vagy nálam? - szakadt ki végül Laurából.
- Tíz perc múlva ott leszek. - vágta rá Karen.
Laura puncija forró lett és nedves, miközben átvette a fehérneműjét, amíg várt Karen érkezésére. Nem vagyok igazából leszbikus, gondolta, de ha Rickre gondolok, az nem hoz ennyire tűzbe. Ha Karen megcsókol, úgy érzem, rögtön elmegyek.
A szíve hatalmasat dobbant, amikor meghallotta a csengő hangját. A keze reszketett miközben lenyomta a kilincset.
- Hello! - mosolygott rá Karen. Gyönyörűbb volt, mint valaha.
- Hello! - suttogta Laura miközben beengedte.
Bekallantyúzta az ajtón a láncot, igyekezve nem túl nyilvánvalóvá tenni a mozdulatot. Mindketten idegesek voltak. Hiszen már egyszer csináltunk ilyet, mondta Laura magának. Huszonegy orgazmusunk volt együtt. Szó nélkül bementek a nappaliba és leültek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.45 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2015. 01. 4. vasárnap 08:55
Nagyon jó.
#2 A57L 2013. 12. 14. szombat 06:03
Egész jó.
#1 Törté-Net 2011. 04. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?