A+ A-

Régésztábor

Ez a történet tíz éve esett meg, és bár ez idáig nem gondoltam arra, hogy valakinek el kellene mesélnem, főleg ilyen nagy nyilvánosság előtt, most mégis azt mondom, a történtek szépségéért érdemes egy órára a gépem elé ülni és leírni mindent részletesen, ahogyan eszembe jut. S ehhez hozzátehetem: úgy emlékszem még az egyes pillanatokra is, mintha ma történt volna meg.
Szép nyarunk kezdődött, éppen véget ért az iskolai tanév, s mint minden évben, megkezdődött a vakáció, s a vidám táborozások időszaka. Egykori osztályfőnököm volt a történelemtanár, s hogy - hogynem, kapcsolatai révén összefogott egy régésszel, s megszervezte az első régésztábort a szlovák határ melletti kis falucska alaposan romba dőlt végvárának a kiszabadítására.
Huszonöt éves voltam, számomra már régen véget ért a gimnázium. Az életem a kívánt irányba fordult, pontosan tudtam, mit akarok az élettől, és ezeket a céljaimat szolgáló irányokban mozogtam, amennyire a lehetőségek megengedték. És hát a lehetőségeket magam teremtettem meg. Pénzügyi bróker lettem, és így könnyedén megengedhettem magamnak egy akár több hetes nyaralást is, szinte bárhol a világon. Emellett "hobbimnak" élve masszíroztam és természetgyógyász módszerekkel segítettem ismerőseimnek. Rengeteg tudományt magamba szívtam, és így igen sok embernek tudok hatékonyan segíteni.
Ez a tábor nagyon vidáman indult. Csaknem harminc fiatal, többségében gimnazista indult neki a napfényes falusi turizmusnak. Vonattal utaztunk egészen az utolsó városig, ott pedig átszálltunk egy kisebb piros szerelvényre, ami leginkább a nagyvárosi HÉV - hez hasonlítható. Kezdtem megismerni a kis társaságot, a kis klikkeket, amelyek ilyenkor még természetesnek hatottak. Többségében első osztályos, és leendő elsős tanulók alkották a csoport legnagyobb részét, közülük is a többségben a lányok voltak. Voltak néhányan a felsőbb évfolyamokból, és nem utolsósorban valamikori évfolyamtársaim is; vidám, mindig laza fiatalok.
Különleges arcokat és mosolyokat rejtett a tizennégy - tizenötévesek beszélgetése. Fel kellett, hogy tűnjön ezeknek a lányoknak a külseje is, amit a vidám nevetgélések tettek még tökéletesebbé. Közülük egy - kettő olyan gyönyörű volt, hogy szinte le sem vettem róluk a tekintetemet. A kis Orsi, hosszú fekete hajjal, kockás ingben - felhajtott ingujjakkal - , és valódi rövidnadrágban, ami szokatlannak számított az inkább divatos Bermuda - típusúk között. Vékony lány volt, és az arca olyan szépnek tűnt, hogy elgondolkodtam, nem igen láttam még hozzá hasonlót. Törökülésben ült a vonatülésen, és éppen a kezében lévő Tarot - kártyákkal volt elfoglalva, ami miatt nem láthatta az igyekezetemet. Helyezkedni próbáltam, úgy, hogy a lehető legjobban lássam a lába között lazán álló rövidnadrágot. Mindkét oldalán éppen annyira láttam be, hogy sejteni lehetett a fehér bugyi szegélyét, és azt is határozottan láthattam a mellette simuló szőrszálakról, hogy a punciját még nem borotválja. Mit nem adnék érte!
Öt lány ült egymás mellett, félkörben, és valahogyan már az elején nagyon jól összemelegedtünk. Orsi mellett egy kis duci lány, Ildikó, mellette pedig a csúnyácska arcú, nálam is magasabb Magdi. Őmellette pedig Lilla. Az átlagosnál molettebb alkatú lány farmernadrágot és egy toppot viselt, amiből nyíltan kilátszódott lapos, izmos hasa. Szeretem az ilyen lányokat. Formás, gömbölyű, méretes popsi, izmos has, és telt, gömbölyű cicik, a melltartón is éppen átütő bimbócskákkal. Az ötödik lány nevét akkor még nem tudtam. Ő Nóri volt, s szinte egész úton az ablak mellett ült, bakancsos lábát a szemben lévő üléseken pihentette. Szép, tiszta tekintete volt, nagyon csinos arca, és a haját nagyjából két centisre nyíratta. Telt ajkak, füleiben egy - egy karika, és mindezek mellett erősen erotikus kisugárzás jellemezte. Fehér pólót viselt, nagyon feszeset, és semmi melltartót! Kicsi cicije volt, fél tenyerembe való, és mindkét dombocska erőteljesen átütött a vékony szöveten, és még a színe sem maradhatott rejtve előttem. Kardigánja az ölében feküdt, miközben egy könyvet olvasott - ez a ruhadarab rejthette el indulásunk előtt domborulatait a tanárok megrovó tekintete elől.
A sátrakat a falutól nem messze, a vár által birtokolt hegy lábánál vertük föl egy tisztáson. Mellettünk egy erőteljes fasor alatt patak csörgedezett, a sátrak körének közepén pedig gondosan épített tűzrakhelyünk jelezte, hogy elfoglaltuk a természetet.
Sokáig ültünk a tűz körül, és a csillagokat számolgattuk az égbolton. Gitárom a sátramban pihent, a következő estére várva, amikor már, mint ismerősök melegedhetünk majd össze a régi dalok segítségével. Nagyszerű eszköz, a hangszer eddig még sosem hagyott cserben, mindig hozzám vonzott egy - egy kedves lányt.
Az első nap nagyszerűen telt el, jelentősen előreléptünk az ásatás kapcsán, határozott vonalakat találtunk, és egy helyen elértünk a földbe temetett fal felső köveit. Ezt persze meg kellett ünnepelni, lecsós tojásrántotta - vacsorával, természetesen bográcsban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (205 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#37 vakon53 2016. 01. 24. vasárnap 10:27
10 Pont!
#36 A57L 2013. 08. 29. csütörtök 05:21
Elég jó.
#35 szent:-) 2002. 12. 3. kedd 19:11
engem a töritanáromra emlékeztet, ő is mesélt nekünk vmilyen régésztáborról:-)))
#34 Gamma 2002. 11. 27. szerda 19:41
Szup a sztori.
#33 ehehe 2002. 11. 27. szerda 18:50
Tényleg jó kis sztori volt, a Társadalomismeret tanáromra emlékezte(esküszöm mikor az elso Lillás részt olvastam a fejeugrott be szájában egy puncival) Ne nézzetek perverznek v buzinak csak annyira ráíllik ez a környezet meg minden(ezt nem tom mér írtam le)!
#32 ehehe 2002. 11. 27. szerda 18:28
Mellesleg, a molett-et arra is érthette, hogy egy kicsit erosebb csontozatú, már láttam ilyet
#31 ehehe 2002. 11. 27. szerda 18:19
Még nem olvastam el, de el fogom a vélemények alapján(elore is 10 pötty)
#30 Thomas Crown 2002. 11. 25. hétfő 13:37
Köszönöm!Ha van ötlet történetre, örömmel fogadom. :o)
#29 Csab 2002. 11. 25. hétfő 04:59
Szerintem ez idáig a legjobb torténet. Csak gratulálni tudok. Ennél a történetnél éreztem igazan nagy katarzist.
#28 Su 2002. 11. 23. szombat 19:50
Gratu!
#27 zdm 2002. 11. 22. péntek 23:39
rulzik. jo a stilus is. irjal meg sokat!
#26 Krisz 2002. 11. 22. péntek 10:04
Miért ne! Én is azt szereten, ha molett (nem kövér!) egy lány, de izmos hasa van. Széles csípő, kellemes cicik, nagy popó... Végre nem a szőke bombázó a főszereplő!
És 10 pont!
#25 George 2002. 11. 21. csütörtök 21:30
"Az átlagosnál molettebb alkatú lány farmernadrágot és egy toppot viselt, amiből nyíltan kilátszódott lapos, izmos hasa." Ez akkor most hogy van??? Molett vagy nem? Amúgy a mostanában megsokasodott anyámat meg lányomat basztam, szopattam írások között üde színfolt, mégha meseszer? is. Kezdésnek nem rossz.
#24 dave 2002. 11. 21. csütörtök 17:31
nagyon tetszett az hogy romantikus es nem hu de megbaszlak aztan otthagylak kislany.
10pont
#23 Wick 2002. 11. 21. csütörtök 15:11
Szerintem is nagyon ízlésesen megírt történet :) 10 p
#22 mondom 2002. 11. 21. csütörtök 01:52
érdekes, izgalmas, de hogy romantikus is legyen, ahhoz kevesebb csaj kellett volna :-)
#21 D.Tomi 2002. 11. 21. csütörtök 00:17
Nagyszerű munka!
Nem csodálkoznék ha sokat hallanánk még a szerzőjéről.
#20 valis 2002. 11. 20. szerda 23:41
Ez tényleg csodálatosan szép történet, meg merem kockáztatni, hogy még megható is. (ami azért nem egy mufaji sajátosság, lássuk be:)))
#19 kokas 2002. 11. 20. szerda 14:56
A lányok szerintem kicsit fiatalok, ezért "csak" 10 pont, és nem überkirály 10. Az írástechnika és megfogalmazás hosszú idő óta a legjobb.
#18 Emese 2002. 11. 20. szerda 14:25
Szerintem is JÓ!
Mellesleg miért is kár??
Egy mesében nem az a lényeg, hogy lehet-e a sárkánynak hét feje...!
Én azt mondom, így tovább!