A+ A-

Laura ébredése 14. fejezet

Fordítás
Amikor Laura lakásából kifelé jövet kiszálltak a liftből, Laurának egy pillanatra elakadt a lélegzete. Rina sétált velük szemben az utcán. Már túl késő volt, hogy visszaforduljanak, elrejtőzzenek, vagy akármit is csináljanak.
Rina is meglátta őket és megtorpant. Gyönyörű arca elkomorodott. Laurának fogalma sem volt, hogy mit tehetne. Meg kellene állnia? Aztán elmagyarázni mindkettőjüknek ezt a helyzetet. Próbált maga elé nézni és tovább sétálni, de Rina nem engedte. Egyenesen oda lépett hozzájuk. Laurának muszáj volt megállnia és szembenéznie a Rina szeméből áradó lesújtó pillantással.
- Ez ő? -- kérdezte Rina halkan.
- Ó, Rina…
- Ő az?
-… igen.
Rina szemei megteltek könnyekkel, de gyorsan elfordult, mielőtt végigcsoroghattak volna az arcán, és szipogva kirohant az ajtón.
Karen Laura vállai köré fonta a karját.
- Nem kell megmagyaráznod, ha nem akarod - mondta halkan. - Nagyon szép lány. Szívfájdítóan gyönyörű. Sajnálom, hogy így kellett történnie.
Laura könnyes szemmel fordult felé.
- De én mindkettőtöket szeretlek!
- Tudom. Tudom, kicsim.
Karen megcsókolta Laura arcát. Ennél nem mert tovább menni nyilvános helyen.
- Én… azt hittem elveszítettelek. Szükségem volt valakire. Nagyon kívántam őt.
- Megértem, hogy miért. Nem kell magyarázkodnod.
- De én szeretnék.
- Ne!... Jobb, ha nem is próbálkozol. Amit mi ketten átélünk együtt, az valami csodálatos. Én sohasem hagytam senkinek, hogy azt csinálja velem, amit te.
Laura egy pillanatra el is felejtette Rinát.
- Remélem, hogy egyszer te is megadod ezt nekem.
- Eljön annak is az ideje, kicsim. Csak várj türelmesen!
- Teljesen felizgatsz.
- Látod, már meg is feledkeztél róla! - viccelődött Karen.
De mindketten tudták, hogy Laura nem felejtette el. Hálás volt Karennek, amiért nem feszegeti a dolgot és nem féltékenykedik. Karennek is megvolt a maga félrelépése Rickkel, és Laura most úgy érezte, a számla ki van egyenlítve.
Karen ismerte eléggé Laurát ahhoz, hogy teret engedjen neki. Ha Laura vágyik ezekre az együttlétekre Rinával, akkor ő nem akadályozza meg, ahogy Laura is belenyugodott az ő kapcsolatába Rickkel. Szükségük volt egymásra, de nem minden másodpercben.
Együtt ebédeltek, de Laura gondolatai valahol egész máshol jártak. Amikor ebéd után elbúcsúztak, nem merték megcsókolni egymást az utcán, de tudták, hogy ennek még lesz folytatása.
- Tartozol nekem. - suttogta Laura, miközben egy csókot nyomott Karen selymes arcára.
Karen arcán kegyetlen mosoly jelent meg.
- Én csak azt szeretném, hogy az ágyadban feküdj, élvezd, ahogy kikötözlek és megduglak. - mondta.
- Egyedül - tette hozzá kacsintva. - Egyedül fekve az ágyban. Ok?
Laura visszakacsintott.
- Talán. Majd valamikor. - vont vállat.
Minél többször jutott eszébe a Rinával való találkozás, annál depressziósabb lett. Tudta, hogy milyen érzékeny a lány. És azt is tudta, hogy az első alkalom, amikor vele szeretkezett, ugyanolyan fontos pillanat volt az életében, mint neki, amikor először szeretkezett egy nővel. Ez azt jelentette, hogy minden megváltozott. Minden, amit magáról tudott és minden, amit a szeretkezés jelentett neki, bárkivel is.
Rina is csak rá tudott gondolni. A látványra, ahogy Laura és Karen jönnek ki a lakásból, a tudatra, hogy együtt töltötték az éjszakát, szeretkezéssel és minden egyébbel, amit Laura korábban vele is átélt. Mindettől Rinát már szinte beteges düh és féltékenység fogta el.
A tudattól, hogy mit érezhet most Rina, Laura is teljesen magába zuhant. Rádöbbent, hogy talán sohasem kapja vissza a lányt. Sosem gondolta volna, hogy ilyen szerelmi bánatot fog valaha is érezni egy lány miatt. Még az az érzés, amikor látta Karent elmenni Rinával, sem hatott rá olyan erővel, mint ez a mostani. Igazán szerethetem őt. - gondolta.
Tisztáznia kellett, hogy mit is érez eziránt a két lány iránt. A Karen irányába táplált érzései nagyon mélyek voltak, de egyedül azokra a fizikai gyönyörökre épültek, amit együtt átéltek. Imádtak egymással szeretkezni és a vágy, hogy ismét magukhoz öleljék a másikat, tette a találkozásaikat izgalmasabbá, mint a korábbiak.
Laura már a puszta emlékektől is nedves lett. A szíve majd kiugrott a helyéről. És a tudat, hogy Karen ugyanezt érzi iránta és mindent elkövet, hogy eljutassa őt a csúcsra, mégjobban felfokozta a vágyait. De a Rinával való kapcsolata már a kezdetektől teljesen más volt.
Úgy indult, hogy el akart menekülni abból a depresszióból, amit Karen miatt érzett, mert a lány elment Rickkel, és Rinát választotta egy átmeneti helyettesnek. De hamarosan minden megváltozott. És ennek az oka maga Rina volt. Az ő érzékeny zavara, vonzó belső szépsége, nem is beszélve a torokszorító testi vágyról, amit Laurában keltett. Még Karen is érezte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.53 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2015. 01. 10. szombat 10:30
Volt jobb.
#2 A57L 2013. 12. 13. péntek 05:53
Jó írás.
#1 Törté-Net 2011. 07. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?