A+ A-

Laura ébredése 12. fejezet

Fordítás
Rina számára még minden teljesen új volt és Laura elhatározta, hogy megmutatja neki, milyen mély vágyakozást érez iránta. Maga mellé húzta a meztelen lányt, aki még mindig kábult volt az elsöprő erejű orgazmustól, és hevesen megcsókolta őt.
- Ez vagy te - ismételte, végigcsókolva Rina gyönyörű nyakát és vállait, a füleit, a tarkóját, az arcát, majd ismét visszatért a lány érzéki ajkaihoz. - Ha csak rád nézek, úgy érzem, felforrok a vágytól. Szeretnélek megdugni, belekóstolni az édes puncidba és elkövetni mindent, hogy eljuss a csúcsra.
- Istenem, tényleg? - lihegte Rina. - Azt akarod, hogy még egyszer átéljem ezt. Úgy értem, még egy férfi sem tudta ezt kiváltani belőlem. Ilyen gyorsan egymás után- de érted.
- Úgy érted, szeretnél még többet?
- Igen.
- Mmmmm! - mosolyodott el Laura.
Ez alkalommal a lány mindkét fenomenálisan gyönyörű mellét a kezébe vette és végigkalandozott rajtuk az ajkaival.
- Már csináltad azelőtt is, nem? - kérdezte Rina halkan és a szemeit becsukva élvezte, ahogy Laura nyelve az egyik mellbimbójával játszik.
Laura ránézett és bólintott.
- Igen. Volt egy másik- barátnőm is.
- Akkor miért kívánsz engem annyira? Ha már ott van neked ő?
- Nem akarok róla beszélni, Rina. Én téged akarlak.
A szájába vette Rina puffadt mellbimbóját és a mellei csodálatos félgömbjeit gyúrogatta, miközben a kemény bimbót szopogatta.
- Ahhh! - zihálta Rina halkan és a szemei fennakadtak.
- Kicsim, te el sem tudod képzelni, milyen gyönyörű vagy. - mormogta Laura az orra alatt. - És hogy milyen gyönyörűek ezek a mellek.
- Oh! Oh! - zihálta Rina. - Ahhh, Laura! Ó, igen! Ó, édesem, ez olyan jó! Még a végén újból elmegyek! Oh!
- Mmmm! De majd vissza is kell adnod. - incselkedett Laura. - Így már kettővel előttem jársz.
Laura rátapasztotta a kezeit Rina mindkét mellére és lágyan szopogatta a lány mellbimbóit, míg ő halkan dorombolt és nyögött a vágytól. Rina mellbimbói kemények és nedvesek voltak Laura nyálától és egész teste vonaglott, ahogy Laura markolászta melleinek halmait. Laura egyre keményebben szívta a bimbót, mire Rina nyöszörögni kezdett.
- Oh... ohnnn, oh, Laura... igen! Mindjárt elmegyek! Oh- igen!
Laura lecsúsztatta az egyik kezét Rina selymes combjai közé és az egymás után két ujját is bedugta a lány puncijába. Rina felnyögött.
- Gyerünk, kicsim! - bíztatta Laura. - Gyerünk! Már közel jársz! Menj el! Menj el most!
Laura szétnyitotta az ujjait és kitárta Rina szeméremajkait. Aztán lassan mozgatni kezdte az ujjait, ollószerűen szétnyitva, majd összecsukva, miközben a lány mellbimbóit szopogatta. Rina felnyögött és ütemesen mozgatta a csípőjét egyre gyorsabba, amíg el nem ért a csúcsra. Élesen felsikoltott és a teste elernyedt.
- Ahhhh! Ó! - nyögte, ahogy a gyönyör hullámai végigszáguldottak a testén.
Ahelyett, hogy megállt volna, Laura most még jobban felgyorsította a tempót. Tudta, hogyan juttassa el Rinát a csúcsra többször is egymás után és azokat a módszereket használta, amik már annyiszor örömet szereztek neki a Karennel folytatott maratoni szeretkezéseik során. Néhány pillanat múlva lecsúszott Rina érzéki combjai közé és szopogatni kezdte a lány punciját, visszalökve a meglepett lányt abba a gyönyörbe, amit az előbb átélt, és még tovább.
Laura a kezébe fogta Rina formás fenekét és keményen gyúrogatta a farpofáit, miközben a szeméremajkait szívogatta, ezzel az egekbe repítve a lányt.
- Oh, Laura! - nyögte Rina és a teste tehetetlenül remegett. - Ahhh, megint elmegyek!
Mostanra Rina már teljesen megrészegült a szeretkezéstől. A szemei homályossá váltak, az ajkai lebiggyedtek és az egész teste remegett. Laurát is annyira felizgatta az egész, hogy pontosan tudta, mi jön most. Megfordult és nekinyomta nedves punciját Rináénak, hogy a lányból kitörő gyönyör hullámai átterjedjenek az ő testére is. Szájon csókolta Rinát, ismét visszarántva őt a valóságba, majd közelebb bújt hozzá és a puncijaik összeértek.
- Ahhh! - nyögött fel Rina, ahogy érezte Laura puncijának érintését a sajátján. Laura testét elárasztotta a hév, ahogy szeméremajkaik forró csókban forrtak össze.
- Oh- Jézusom! - nyögött Rina, ahogy Laura mozgatni kezdte a punciját az övén.
Testük egymásba olvadt és összegabalyodva vonaglottak, amíg rá nem találtak a közös ritmusra. Rina teljes transzba esett. A teste a végletekig menően ki volt szolgáltatva Laurának, aki elemi erővel mozgott rajta, szopogatva a mellbimbóit és egyik kezét kettejük közé dugva, Rina szeméremajkait a sajátjaihoz szorítva.
Teljes összhangban voltak és mindketten közel álltak ahhoz, hogy eljussanak a csúcsra. Minden mozdulat közelebb vitte őket és ők csak nyögtek és vonaglottak, keményebben szeretkezve, mint eddig bármikor. Rina belekapaszkodott Laurába, ahogy a gyönyör beléhasított.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.65 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2015. 01. 8. csütörtök 19:23
Jó.
#3 A57L 2013. 12. 14. szombat 06:05
Nagyon jó.
#2 sipospista 2013. 08. 4. vasárnap 13:36
nem rossz megy a pont
#1 Törté-Net 2011. 06. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?