A+ A-

Laura ébredése 1-2. fejezet

Fordítás
- 1. fejezet -
Laura Robbins egy este szakadó esőben hagyta el a munkahelyét, amikor belebotlott az új titkárnőbe, Karen Washingtonba, a sötét utcán az előtt a hatalmas felhőkarcoló előtt, amelyben mindketten dolgoztak. Karen hegyes magas sarkúja egy reccsenéssel eltört és a nő bokáját megrándítva zuhant a vizes járdára. Felnyögött a fájdalomtól. Fázott, ruhája pedig teljesen átnedvesedett.
Laura ijedten hajolt le hozzá. Alig ismerte Karent, aki épp csak néhány napja érkezett a céghez.
- Segíthetek? - kérdezte kedvesen.
- Istenem. Azt hiszem tényleg kificamítottam. - nyafogta a nő. Sötét szemeiben a fájdalom könnyei remegtek.
Karen sötétbőrű volt és hihetetlenül csinos. Laura, aki szintén gyönyörű volt, ezt rögtön észrevette. Azonnal versenytársként tekintett Karenra, amikor néhány napja először végigmérte eszméletlenül gyönyörű testét, ahogy a fekete lány végigsétált a folyosón épp az orra előtt. Az arca is egyszerűen tökéletes volt. Magas, modellhez illő, arccsontja és telt érzéki ajkai megigézték az embert, akárcsak szikrázó barna szemei, magas homloka és hattyúnyaka. Mellei nagyok voltak és kemények, dereka pedig nádszál vékony. Feneke pedig, mint egy gömbölyűre formált mestermű. Lábai pedig hosszúak, mély feketék és fényesen simák. Laura tudta, hogy a férfiak szíve azonnal megdobbant, amint meglátták őt. Egyszerűen meseszép volt. Ő pedig hosszan nézett, majd félig zavarban elsétált, remélve, hogy senki nem vette észre.
De most, Karen gyámoltalanul kuporgott abban a mocskos tócsában és reszketett a fádalomtól. Mindketten csurom vizesek lettek, ahogy ott dideregtek a járda szélén.
- Hívhatnék egy taxit és elmehetnénk valahova, hogy jóvátehessem a dolgot. - próbálta Laura elsimítani az ügyet. - Úgy értem, nem terveztem be semmit ma estére. Vagyis, miért ne jöhetnél el a lakásomra, és én majd készítek neked egy meleg vacsorát.
Karen fájdalmasan elmosolyodott.
- Tényleg megtennéd? - szipogta.
- Persze. - vágta rá Laura. - Sőt. Ragaszkodom hozzá. Különben is, mit akarsz csinálni? Itt maradni és összefagyni?
Karen eleresztett még egy fájdalmas mosolyt. Laura leintett egy épp arra járó taxit. Nagy szerencséjük volt. Szinte lehetetlen találni akár egyet is ilyen esős estéken. De ha az ember egy gyönyörű csokibarna szépség, bármi lehetséges. Levette a kabátját, még jobban látni engedve gyönyörű alakját, majd integetni és kiáltozni kezdett. Rögtön két taxi is leparkolt mellettük. Laura besegítette Karent az egyikbe, majd ő is behuppant mellé.
Most mindketten átázva kuporogtak a kocsi hátsó ülésén. Szerencsére alig tíz percig tartott, amíg elértek ahhoz a bérházhoz, ahol Laura lakott. Újabb két perc múlva pedig már fent voltak a nő lakásán és Laura máris csavarta fel a fűtést.
- Istenem, olyanok vagyunk, mint két kiöntött patkány - motyogta dideregve és odatámogatta Karent az egyik székhez a fűtőtest mellett.
- Beszélj csak a magad nevében, kislány - kapta fel a vizet Karen. - Lehet, hogy vizes vagyok, de nem vagyok patkány.
Laura nem is foglalkozott vele.
- Mindketten tüdőgyulladást fogunk kapni, ha nem veszünk fel azonnal valami szárazat. Adok egy köntöst, vagy valamit, csak vedd már le azt a vizes ruhát!
Beszaladt a hálószobájába és előkereste a legjobb fürdőköpenyét, majd visszatért a nappaliba. Épp időben hogy lássa, ahogy Karen keresztülhúzza csurom vizes kék blúzát a fején. A kontraszt rikító fehér melltartója és bársonyosan csillogó barna bőre között összeszorította Laura gyomrát. A francba, mit csinálok? - rezzent össze. - Láttam már millió női testet ezelőtt.
De mégis nagyon nehezére esett nem Karen formás melleire néznie, melyeket gyengéden fogtak körbe csipkés melltartójának kosarai, vagy a lágy, árnyékos mélyedésre, amely azok között húzódott. Ráterítette a száraz köntöst és gyorsan megfordult, amíg Karen levette a nedve melltartót is. Istenem, csak a lábait ne lássam. - mormogta magában. - Túl gyönyörűek. Miért vagyok ilyen... ideges? Miért akarom folyton csak a testét bámulni? Miért?
- Én... én is átöltözöm, aztán meglátjuk, mit tudunk csinálni a lábaddal.
- Oké. - jött a válasz.
- Megsérült? - pillantott Karenra, aki már levetette összes nedves ruháját, de még nem vette fel a köntöst.
- Nem annyira, mint gondoltam. - mondta. - Szerencsére nem tört el.
Laura megpróbálta nem bámulni őt. De érezte, ahogy a vére lüktet az ereiben és a puncija izgatottan lüktet. Olyan helyzetbe került, ami megriasztotta és felvillanyozta. Alig tudta elszakítani tekintetét Karen buja, majdnem teljesen meztelen bájaitól. Istenem - gondolta - Mi a francot csinálok?
A fürdőszobában felvette a saját, száraz ruháját és belebújt egy másik öreg fürdőköntösbe. Aztán kiment a konyhába és egy üveg bort és két poharat vette elő. Töltött mindkettőjüknek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.87 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2015. 08. 27. csütörtök 06:34
Egész jó!
#11 listike 2015. 01. 1. csütörtök 13:00
Jó indítás.
#10 deajk2008 2014. 12. 9. kedd 11:29
nekem ezért e mű most csak 10p lett és hiszem, hogy folytatnod kellene, mert van még benne fantázia...
#9 deajk2008 2014. 12. 9. kedd 11:27
aránylag a szöveg hossza is el lett találva számomra és így több idő jutott az élvezetre
#8 deajk2008 2014. 12. 9. kedd 11:26
maga a mű is nagyon jól meg lett írva és elképzelhető a benne leírtak is és élvezve olvastam
#7 deajk2008 2014. 12. 9. kedd 11:25
és ahogy simogatják nyalják egymás meztelen pucér testüket és ahogy segítik egymást a csúcs felé
#6 deajk2008 2014. 12. 9. kedd 11:23
nagyon élvezhető számomra a meztelen nők, akik el kezdenek egymás testével ismerkedni
#5 A57L 2013. 12. 14. szombat 06:01
Nem rossz.
#4 sipospista 2013. 08. 4. vasárnap 13:35
nem rossz megy a pont
#3 genius33 2012. 10. 6. szombat 07:03
Nekem is bejött smile
#2 Tom Erotic 2010. 10. 2. szombat 10:56
Nekem tetszett, várom a folytatást, ha lesz
#1 Törté-Net 2010. 10. 2. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?