közös ülés hozzászólásai

közös ülés
2021. augusztus 20. 20:13
Általános -> Képregény-fordító/beíró párkeresés
Szia, én csatlakoznék! Tulajdonképpen pont erről szólt a lassan egy évvel ezelőtti felhívásom is, még ha annak csak B terveként is, hogy ha valaki esetleg nem is akarja a teljes folyamatot felvállalni, akkor legalább fordítson (amit én nem tudok), és akkor a beírást, tehát a painttel való maszatolást meg majd megcsinálom én.

Szóval nekem akkor lenne is egy pár angol képregény amit akkor fel tudnék ill. szeretnék ajánlani neked fordításra. Csak akkor tisztázzuk hogy hogy legyen. És akkor hogy neked a lehető legegyszerűbb legyen: mit szólnál pl. ahhoz, ha neked átküldeném a képregényt mondjuk egy zip-ben (mert nekem ezek már mind megvannak a gépemen), és te akár csak egy sima txt vagy word vagy rtf vagy akármilyen szöveges fájlba meg csak egyszerűen begépeled a fordítást, max. arra figyelve, hogy egy szövegbuborék - egy sor. Nekem ennyi elég is lenne, mert bár nem tudok angolul, de annyira azért mégis hogy aztán arra azért csak rájönnék mindig hogy melyik általad fordított szövegsor melyik szövegbuborék a képregényben (eleve nyilván úgyis sorba fogsz haladni).

Egyébként ha látni akarod hogy mégis kivel szövetkeznél, vagyis hogy milyen munkát tudok végezni painttel, akkor elárulom hamarosan egyébként is fel akarok tölteni egy olyat, tehát amit már én csináltam meg paintben. De akkor addig is, legalább egy kép erejéig itt van belőle egy kis ízelítő: https://i.ibb.co/r39ZnHB/Bruno-Coq-Comics-Poupee-Issue-1-019.png Remélem meggyőzött hogy a magam részéről, tehát a paintben képes vagyok igényes, minőségi munkára. A másik része meg akkor majd rajtad állna 🙂

Deal? 🙂

Csak akkor adj egy emailcímet, vagy ha esetleg te nem akarod itt megadni, akkor meg az enyém: uleskozos@gmail.com és akkor írj erre, és akkor onnantól kezdve máris megvan a közös munkához szükséges privát kapcsolat. (Amúgy látjátok kedves törté-net.hu, már csak ezért is jó lenne már végre bevezetni a PÜ intézményét itt is, hogy ne kelljen itt ország-világ előtt email címeket megosztogatni.)
1
Ez egy válasz v1p3r00 2021. augusztus 17. 14:02-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. augusztus 14. 15:36
Történetek: A nagy dobás
A történet alapszituja az egyik legnagyobb sablon ami csak lehet, de ha ezen túllendülünk, na meg persze azon hogy egyetértve az alattam hozzászólókkal totális képtelenség az egész, akkor aztán azt is észre lehet venni hogy egyébként meg nagyon is jól meg van írva.
1
közös ülés
2021. augusztus 7. 14:26
Általános -> Írók/fordítók
OK akkor egyféleképpen gondoljuk, és mivel mint láttam te is régi motoros vagy képregény fordításban ez is abban erősít meg hogy akkor csak jól csinálom 🙂

Más kérdés hogy így akkor, és mindezek ellenére már most látom magam előtt az olyan beírásokat a képregény alatt pl. hogy "fele le sincs fordítva" meg hogy "te se akartál megszakadni azért a 30 napos VIP tagságiért" stb. 😀
1
közös ülés
2021. augusztus 5. 16:10
Általános -> Írók/fordítók
Sziasztok! Elkezdtem lefordítani egy képregényt, amiben sok a mélytorkos, kemény szopatás hanghatásait lefestő, megjelenítő szövegbuborék. A kérdésem, hogy szerintetek mit kezdjek velük? Hagyjam úgy ahogy vannak? Persze lefordíthatnám azokat is, de azok a szavak meg akkor szerintem olyan triviálisan, tehát hülyén néznének ki ott magyarul pl. hogy nyel, szürcsöl, lefetyel, öklendezik, fulladozik (ugye a gag), stb. Tisztára olyan lenne mint a dedóban.

Meg ha az oldal egyik legrégebbi képregényfordító mesterének, SandWorm-nak fordításaiból indulok ki, direkt néztem hogy az ő munkáiban is a pl. glub az glub maradt, a slurp meg slurp, a gulp gulp, a glop glop, a lap lap, stb.

Na de azért csak érdekelne a ti véleményetek is. Szóval ezeket hogy szokás?
1
közös ülés
2021. július 10. 01:49
Történetek: A masszőr 1. rész
Egy kis prosztata masszázs még oké lett volna,de amikor már az 1. részben ilyen homoerotikus dolgok történnek mint hogy egy férfit seggbe dildóznak,akkor a folytatásokra inkább már nem is vagyok kíváncsi.
1
közös ülés
2021. július 6. 01:11
Történetek: A legkedvesebb emlékem
"Beát már nem különösebben érdekelte, hogy a saját anyja nyalja ki."

Engem viszont igen, ezért itt abba is hagytam a történet olvasását. Majd pedig a családi címke hiányát, és így azt hogy megint egy történet ami csak az időmet rabolta 1 csillaggal "jutalmaztam".
1
közös ülés
2021. július 1. 00:02
Történetek: A Lány és a Fiú
Rendhagyó, érdekes koncepció, de működik, még úgy is hogy kb. a felénél pedig már sejti az ember hogy itt valójában nem is lesz akció 🙂

Na meg mellesleg remek, szinte már-már szakmainak is mondható tanulmány a két nem szexualitásról alkotott elképzeléseiről, ill. azok különbözőségeiről, pl. amikor a nő gondolatai még mindig csak a bornál járnak, a férfi ugyanekkor őt már javában torkoztatná 😀
1
közös ülés
2021. június 20. 13:07
Képregények: A titkárnő
Csak érdekességképp, ha valakinek esetleg eme remekmű olvasása alatt elkerülte volna a figyelmét: ez szegről-végről egyfajta folytatása a szerző egy másik nagy klasszikusának, A menedzser-nek. Ha jobban megnézitek a 6. oldal alján van is erre egy egyértelmű utalás.

És amúgy volt olyan képregénye COQ-nak amiben még ezeket is fokozta. Pl. a Poupee-ban (ebből a műből származik az avatarom is), ami amúgy még nincs itt fent az oldalon, de akkor majd egyszer lehet feltöltöm azt is 🙂
1
közös ülés
2021. június 12. 13:46
Történetek: A lakótelepi kurva 2. rész - Négyen egy ellen
Na ez aztán tényleg egy nagyon életszagúra sikeredett történet volt.

És az külön hatalmas, hogy az 1. és a 2. rész között megváltozik a mesélő személye, ami rávilágít pl. arra is hogy mennyire másképp látják egymást, vagyis a szakállas finomkodó stílusa, már-már őszinte érzelmei a nő iránt azt mennyire nem hatják meg, sőt, aki emiatt leginkább a pokolba kívánná őt. Így aztán a két rész között tényleg van egy nagyon jelentős stílus, hangulat ill. elbeszélésbeli kontraszt is.

A kedvenc részem pedig: "Nem szólt, csak rám nézett, olyan szomorú búsan, mint az a kispali nézett, aki belém volt zúgva, amikor megtudta, hogy engem pénzért bárki megkettyinthet. Még ő is, pénzért még ő is. Az volt ilyen szomorú, sértett, de harmadnapra csak elhozta a pénzt." 😀DDDDDD

Egyszóval 10/10 mindkét részre. Ill. az 1. részre önmagában amúgy én nem adnék annyit, de így hogy az úgyis csak egy nagyobb, komplexebb mű része, ill. nagyon fontos előzménye így csak jár a 10 pont akkor annak is.
1
közös ülés
2021. június 4. 18:28
Történetek: A kis leskelődők
"Már ekkor éreztem puncijának felizgult illatát. Fantasztikus illat. Ez a legjobb illat, azt hiszem ezzel minden férfi társam egyet ért."

Egyet bizony! 🙂

Amúgy szerintem is remekül megírt történet, 10/10.
1
közös ülés
2021. május 26. 00:58
Történetek: Idegenek 3. rész
Látom mostanában te is kapod az ívet Pavlov 😀 Tudod, amilyen olvasó közönség alakult itt ki mostanra lehet a te történeteiddel is eleve már az egy bajuk hogy nincs bennük semmiféle családi címke, tehát papás-mamás, meg testvérek egymás között és egyéb beteges fajtalankodások.

Ezeknek papa-mama kell, meg testvér, unokatestvér, nagymama, nagypapa, nagynéni, nagybácsi. Ja meg pöcsös nők! Nem ilyen betonkemény, de ezzel együtt mégiscsak teljesen életszagú és végtére is mégiscsak simán heteronak mondható írások.

Pedig ez az egyik legjobb történeted lett Pavlov, és éppen azért mert az egyik legkeményebb lett. (És ezért a végére azért kellett is az a happy end.)
1
közös ülés
2021. május 26. 00:15
Történetek: Idegenek 1. rész
"Az ajkától álmodozni kezd az ember. Álmodozni, de nem virágokról, romantikáról és holdfényes sétákról; nem zenéről, szerelemről és szelíd beszélgetésekről"

Itt azt hittem úgy folytatódik majd a szöveg hogy "hanem mélytorkos és bő nyálas szopásról"

De így sem rossz 😀
1
közös ülés
2021. május 22. 16:07
Képregények: Egy asszony esete 2. rész
Szerintem is nagyon jó. Sőt, talán az eddigi legjobb Hot Moms képregény, amihez szerencsém volt, mert ez a sztori aztán tényleg nem kicsit durvul be, még hozzá elég hamar 🙂 Valahogy engem mindig is az ilyen group anal sztorik tudtak a legjobban felizgatni, főleg ha közben ki van maxolva bennük rendesen a submissive, humiliation, sex slave címkék is 🙂

Meg ez a retrós rajz technika is, nekem sokkal jobban bejön mint az a sok mai,modernnek látszani akaró 3D-s förmedvény.

Ilyenből kellene sokkal több. (És helló, van is ám még belőle bőven! Legalább 18 része volt, és nekem cbr formátumban meg is van mind, csak hát persze angolul. De ha valakinek volna még kedve lefordítani belőlük akkor átküldhetem a fájlt vagy fájlokat, valahogy biztos meg tudnánk oldani.)

Egyedül a végén ez az anya-fia dolog nem jött be, nem értem hogy miért kell szinte mindenbe belekeverni ezt a rohadt beteges családi vonalat. Én semmi izgatót nem találok benne, sőt inkább csak taszít, akármi is legyen a felállás.

Szóval ezért csak 9/10.
1
közös ülés
2021. május 22. 00:43
Történetek: A kártyaparti
Rég mentem már el történetre, de erre most sikerült 😀

Nagy kár hogy végül mégsem készült el a végén annyira belengetett folytatás.

Külön remek a történet közepi nagy fordulat, amikor a már addig is 5 pasis gruppenből egy vagy 20 fős, sőt végül már 32 fős, még nagyobb szabású ultimate gangbang lesz 🙂 Mert amúgy már épp azon kezdtem el gondolkodni hogy honnan van még mindig ennyi cucc bennük, tehát kezdtem nagyon unreálnak érezni az egészet. De aztán az a fordulat helyretett mindent utólag is.

Azért hogy egy pici kritika is legyen: mivel aztán nem volt semmiféle mondjuk úgy egészségügyi címkéje a történetnek, így az első bekezdés az egészségügyi dolgozók viszontagságos életével felvezetésnek érzésem szerint felesleges, vagy legalábbis túl hosszú. Kicsit olyasmi jellege van mint amikor egy idő bácsikát mondjuk az unokáiról kérdeznék, de aztán mégis az időjárásról kezd el beszélni, és csak miután rászólnak akkor vált rá az unokáira, tehát ami felől érdeklődtek volna 🙂 Szóval nyugodtan kezdődhetett volna akár a "Én egyébként egy átlagos magasságú lány vagyok" sorral is a történet, azzal sem lett volna semmivel sem kevesebb.

De ettől még term. 10/10. Mondom ezt úgy is hogy amin sokan kiakadtak, tehát hogy Patakokban ömlik a "fehér folyadék" az részvevőként amúgy engem is zavarna (én sem más spermáját akarnám használni síkosítónak). De hát ezen nem kellett, csak olvasni kellett, és mint olvasnivaló viszont számomra pont ezekkel a túlzásaival együtt tudott igazán érdekes és izgalmas történet lenni 🙂
1
közös ülés
2021. május 17. 14:27
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Előre is bocsánat hogy még egyszer erről a témáról írnék, de a Hibák az oldalon topikban yozsika69 legutóbbi, ma 10:33-kor írt észrevétele, pontosabban az a két képregény amellyel kapcs. jelez nektek, kitűnően reprezentálja azt amiért előhozakodtam néhány hete ezzel az újítási kéréssel. Ugyanis mivel a két képregény így szinte ugyan az, ezért alattuk nem egy komment szerintem tényleg nagyon jól konstatálja azt amiért kértem a hozzá szólások kikapcsolásának lehetőségét. Ugyanis ezekből egyértelműen lerí, hogy ezek a jelenleg leggyakrabban kommentelgető, és azért ált. az én történeteim alá is mindig valami nagyon értelmeset odaböffentő fikanickek mennyire komolytalanok ill. így a maguk a véleményeik is mennyire érdemtelenek, feleslegesek, hiszen még saját magukhoz sem következetesek. Lásd:

feherfabia:
Dickgirls 9. rész - Szex a vonaton: itt még "Nekem 6P èr!"
Vonaton: itt meg már azt mondja hogy "Ki talál ki ilyeneket??" 😀

veteran:
Dickgirls 9. rész - Szex a vonaton: itt még szerinte a "Jobbak közé sorolható."
Vonaton: itt meg már azt mondja hogy "Elefánt ormány, borzasztó. Vonaton meztelenül, no nem. 1 pont" Hinnye, ez aztán tényleg egy igazi pálfordulás 😀

cscsu50:
Dickgirls 9. rész - Szex a vonaton: itt még szerinte "Közepesnél kicsit gyengébb."
Vonaton: itt meg már azt mondja hogy "Ormányos shemale. Minősíthetetlen." Nahát 😀

Miközben tehát még egyszer, a két képregény kvázi ugyanaz. Csak közben eltelt 2 év és most már a full fikázás a divat, most ezt követeli meg a csordaszellem azért a pár plusz pontért ami a kommentelésért (sajnos) jár.

Szóval látjátok ill. értitek kedves Törté-net, na ezért is kértem a hszek kikapcsolásának lehetőségét. Mert ilyen akkor nyilvánvalóan 0 önálló ízléssel és így véleményekkel rendelkező, tipikus napraforgó jellemű emberektől tényleg minek akarjak véleményt??? Hogy vehetném azokat komolyan? Egyáltalán mit szűrhetnék le akkor belőlük? De akkor meg minek is idegeljem magam rajtuk?

Szóval értitek.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2021. május 16. 11:06-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. május 16. 17:04
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Ez gyorsabb volt mint gondoltam, szuper! 😀

Mondjuk hótziher hogy így meg majd külön is, már csak azért is fogok 1 pontos osztályzatokat kapni mert eleve feldühíti hogy nem tud semmi epét odahányni a történet alá 😀 Dehát valamit valamiért 😀
1
Ez egy válasz Törté-Net 2021. május 16. 11:06-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. május 16. 17:01
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Köszi hogy most ezt írod, de amúgy meg látod, pont erről beszéltem. Tehát hogy te is csak most és itt mondod, bezzeg a fikázók...
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2021. május 4. 01:19-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. május 16. 16:46
Történetek: A kaloda
Én meg pont így szeretem. Jó durván, pornósan.

És bár több ilyen történet lenne.

Egy szóval ez nálam a 10/10 egy tipikus példája, nem is lehet kérdés.
1
közös ülés
2021. május 3. 20:26
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
A hozzászólások kikapcsolásának lehetősége a történet ill. képregény feltöltők számára (ahogy az pl. a youtube-on is van).

És hogy miért volna ez itt is jó, ill. fontos? Mutatom máris az én feltöltött történeteimen keresztül:

Éva története 4. rész - Az első büntetés. Szavazás átlaga: 5.33 pont. Vagyis úgy is mondhatjuk hogy a törté-net.hu olvasói körében 53%-os tetszési indexen áll. Ehhez képest a pozitív/dícsérő és a negatív/lehúzó, sőt egyik-másik esetben egyenesen sértegető, engem becsmérlő kommentek aránya: 0:7. Vagyis úgy is mondhatjuk hogy a pozitív vélemények %-os aránya ebben az esetben nulla, azaz 0%. Tehát van egy 53%-on álló szavazás és egy 0%-on álló véleménysor. Jó arány nem?

Éva története 5. rész - A második büntetés. Szavazás átlaga: 6.71 pont. Vagyis.... na de mostmár akkor egy kicsit rövidebben: 67% Mindeközben a pozitív vélemények %-os aránya: 12% (merthogy 1 db a 8-ból). Tehát itt meg 67% kontra 12%. Jó arány nem?

Éva története 6. rész - A harmadik büntetés. Szavazás átlaga: 4.89 pont. Tehát 48%. Mindeközben a pozitív vélemények %-os aránya: 0% (merthogy 0 db a 10-ből). Tehát itt meg 48% kontra 0%. Jó arány nem?

A cég 1. rész - Mikulásparty fehér zuhatagban. Na ez egy igazi kakukktojás lesz, de azért beteszem ezt is, mert így fair meg talán így lesz kerek is az egész. Szavazás átlaga: 8.29 pont. Tehát 82%. Mindeközben a pozitív vélemények %-os aránya: 88% (merthogy 11 és fél db a 13-ból, és azért 11 és fél mert egyet kb. semlegesnek vettem). Tehát itt meg 82% kontra 88%. Szóval ez az egy tényleg, kétség kívül rendben van.

A cég 2. rész - Ünnepek közötti dolgos hétköznapok. Szavazás átlaga: 6.31 pont. Tehát 63%. Itt kaptam egy csomó nem rossz-t is, amiket nem igazán tudom hova tegyek, de nyilván nem lehet se egyértelműen dicséretnek, se egyértelműen kritikának se felfogni ezeket. De mondjuk akkor érjenek ezek is fél pontokat. Akkor az itteni vélemények %-os aránya, vagyis tetszési indexe: 40% (merthogy 4 db a 10-ből). Tehát itt meg 63% kontra 40%. De oké, ez is még azért bőven elmegy. Na de akkor itt van megint a legutolsó feltöltésem:

A cég 3. rész - Karácsonyi ajándék mindenkinek. Szavazás átlaga: 5.06 pont. Tehát 50% (magyarán kb. pont az emberek egyik felének tetszett, míg a másik felének meg nem, legalábbis a szavazás alapján tehát). Mindeközben a pozitív vélemények %-os aránya: 20% (merthogy 2 db a 10-ből). Tehát itt meg 50% kontra 20%. Jó arány nem?

Remélem érthető így már. Valami mára nagyon elromlott ezzel az oldallal, hogy lassan szinte már csak azok akarják folyton hallatni a hangjukat akiknek egy történet vagy képregény nem tetszik. Mert tényleg, nem volt ez mindig így, csak meg kell nézni hogy mi volt, milyen kommentek voltak 10-15 éve egy-egy feltöltés alatt. Ég és föld az akkori és a mostani kommentek, beszélgetések, eszmecserék úgymond minősége, színvonala. Ill. hogy utóbbi kettő akkoriban még egyáltalán volt, mert hogy akkoriban még gondolom nem csak a pontok miatt akartak az emberek hozzászólni valamihez. Mint ahogy most meg már igen, tisztelet annak a néhány, de tényleg most már csak néhány kivételnek.

Ja, és mert persze ezek a negatív vélemények szinte kivétel nélkül csak ilyen 2-3 szavas fikázások, begügyögések ám. Mert hát még ha legalább kifejtenék, mert hát az építő szándékú kritikákat még csak-csak elfogadnám. Na de így...

Igen, lehet én vagyok túl érzékeny és nem kellene annyira a szívemre venni ezeket, mindenesetre én most megfogadtam hogy ameddig nem vezetitek be ezt az újítást én addig biztos nem töltök fel ide semmit (még ezt a mostanit, tehát A cég-et se fogom folytatni, pedig volna még belőle, mert összesen 6 részes). Mert így, lassan tényleg bármiféle pozitív visszacsatolás hiányában egyszerűen nem éri meg, így hát inkább akkor eszem ágában sincs további táptalajt biztosítani ennek az örökké hálátlan, más munkáját, adni akarását nyomokban sem tisztelő ill. értékelő, kétbites, fikagyári trollhordának.

És én még néhány hónapja ezeknek akartam egy 140 oldalas Fanfrelle-t lefordítani, meg akkor beleölni egy csomó energiát, munkaórát... :-S Áhhhh, minek. Azért hogy megint majd csak ilyen magasröptű véleményeket kapjak mint pl. hogy "Nem kéne írnod.", "nem kötött le", "Súrolja a közepes kategóriát.", meg hogy "Ez nem sikerült." ? Ezeknek?

Szóval mit gondoltok? Megoldható lenne?
1
közös ülés
2021. április 15. 17:48
Általános -> Hibák az oldalon
Most vettem csak észre hogy az én utolsó történet feltöltésemnél sincs :-(

Kedves Törté-Net, megkérdezhetem miért marad le nálam is szinte mindig? Pedig amikor olvastátok a történet címét, tehát A cég 3. rész - Karácsonyi ajándék mindenkinek, már ebből is nem full logikus hogy lehetnek előzmények is?

Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy tényleg külön is nyomatékosítanom kell minden egyes feltöltéskor, hogy kell az a rohadt előzmények infódoboz :-( 

Aztán meg kapom az ilyen Mi ez a katyvasz? kritikákat, mert az olvasóm nem érti hogy ki kivel van, miközben ezek az első két részben tökéletesen le lettek fektetve.
1
Ez egy válasz Robespierre 2021. április 12. 00:06-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. április 12. 21:30
Általános -> Hibák az oldalon
"Ketté is választanánk a problémajelzésedet, kezdenénk a gyorsabban megválaszolhatóval, a 2. példáddal: Ez egyértelműen duplikátum, így rövidesen teljesen eltávolítjuk (és a bújtatott jelzés ellenére az érte járó 30 napos VIP tagságit is jóváírtuk nálad.)"

Még mindig fent van... https://www.torte-net.hu/kepregeny/8-Uzletemberek (és ne gondoljátok, nem a +30 nap Vip tagságiért jelzem most sem, hanem mert egy ilyen pofátlan lopásnak tényleg már a puszta létezése is bosszantó)

De egyébként itt van még egy hasonló "merénylete":

Sandworm full mű fordítása: https://www.torte-net.hu/kepregeny/105-A-peldamutato-kislanyok
runrun verziója: https://www.torte-net.hu/kepregeny/150-Nyari-buntetesek

Vicc. Mármint egy nagyon rossz vicc.

Ja, és egyébként a képregény nézegető megint nem jó, mert lapozáskor megint visszaugrik újra és újra kis méretre :-(
1
Ez egy válasz Törté-Net 2021. január 24. 23:24-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. április 8. 01:21
Történetek: Tojáslikőr
"- Akkor jó - vágta rá Jennifer. - Igyál csak. Van még... 
"It's the most wonderful time of the year," énekelte Andy Williams, miközben Jennifer Trent merev farkán lovagolt."

Szokatlan ez a hirtelen váltás egy történetnél, de bejött 😀
1
közös ülés
2021. március 30. 06:45
Történetek: A hosszú hétvége
Megint egy történet ami alatt csak a fika megy... miközben nagyon is jól, és életszerűre van megírva. Így aztán még az sem állja meg a helyét, hogy szimpla pornó-forgatókönyv lenne.
1
közös ülés
2021. március 21. 00:07
Történetek: Tengerparti szendvics
Ezt én is kiszúrtam 🙂

A másik, hogy "Örömmel látom, hogy mindkettő kőkemény, készenállnak az ajkaimra."

Egy fasz puhán is készen áll egy női ajakra, sőt, a szopásnak sokszor pont az is a szerepe hogy aztán készen álljon a másik kettő lyukhoz is, nemde? 🙂

De ez persze nem Pavlov kritikája, meg persze nem is olyan fontos, legalábbis a történet szempontjából.
1
Ez egy válasz sztbali 2020. május 27. 20:21-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. március 15. 12:45
Általános -> Írók/fordítók
Erről is írtam abban a levélben... nem értem miért kell ez.

Hidd el, ha egyszer csak te is azt vennéd észre hogy már csaknem 200 ezer forintot leloptak a számládról, utána te se lennél olyan bátor ha online vásárlásról van szó.
1
Ez egy válasz Pavlov 2021. február 20. 14:19-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. február 20. 06:41
Általános -> Hibák az oldalon
"Képregény nézegető: Lapozáskor megjegyzi a rendszer, hogy belenagyítva nézted-e az oldalt, és rögtön belenagyít neked oldalváltás után. (És most már billentyűzetről vag a nagyítás ikonról való nagyítás esetén logikusan az oldal tetejére nagyít, míg egérrel továbbra is lehetőség van tetszőleges területre célozva nagyítani.)"

https://i.pinimg.com/originals/d0/49/1d/d0491d3d235d3c6770014825af0d2961.gif

A másik dolog meg ha nem lesz hát akkor nem lesz, végül is a 100 / oldal opció is már egy nagyon jó előrelépés. Ne legyünk telhetetlenek 🙂

Viszont közben itt van a következő: a profil módosításnál azt írjátok, hogy "A lenti adatok opcionálisak, a saját írói profil-oldaladon jelennek meg." De hol? Mert én írtam az Egyéb közölnivalóhoz egy frappánsat (de semmi durvát), de az biztos hogy a profil oldalamon nem jelent meg. Meg amúgy a többi ott megadott infó sem, a Nem-et és a Beállítottságot leszámítva.
 
1
Ez egy válasz Törté-Net 2021. február 19. 21:06-kor írt üzenetére.