közös ülés hozzászólásai

közös ülés
2022. január 21. 20:59
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Igazából értem is meg nem is a magyarázatotokat.

Értem mert... hát ezt asszem nem kell magyarázni. Mert értem és kész 🙂

És mégsem, mert... a nem értésem is ugyanabból gyökerezik.

Hiszen persze, oké, világos: ezzel is védeni akarjátok az oldal tartalmát, hogy azok exkluzív, csak itt megtalálható tartalmak maradjanak. Amit sokkal nehezebb lenne fenntartani, ha letölthetővé tennétek a tartalmaitokat, hiszen akkor sokkal könnyebb aztán máshova is feltölteni. (Amúgy az elejétől kezdve gondoltam hogy ez a magyarázat rá.)

Na de hova??? Hol lenne, lehetne az a máshova? Minek? Ezek magyar nyelvű tartalmak, és magyar erotikus képregény vonalon abszolút egyeduralkodók vagytok, igazából egyetlen komolyabb konkurens oldal sincs. Tehát akkor mégis hova tölthetném fel?

Vagy külföldi oldalakra? Azokra meg mégis minek? Szerintetek egy erofus-on, egy zizki-n, egy 8muses-en, vagy egy luscious.net-en mégis ki a kutyát érdekelne egy képregény magyar nyelvű változata? Hiszen mit gondoltok, egy luscious olvasótáborának mégis hány %-a lehet magyar? Tehát akik tudnának ott is értékelni egy magyar nyelvű képregény feltöltést? Vajon eléri-e a 0,1%-ot?  (De szerintem fel sem engednék tölteni őket, pont azért mert akkor attól tarthatnának ezek az oldalak hogy beindul az "egzotikus nyelvű" feltöltés cunami. Szerintem nem véletlen hogy a külföldi oldalakon csak angol, francia és esetleg, nagyon esetleg spanyol nyelvű feltöltések vannak. Nyilván mert így még kezelhető marad az adatbázis. És szerintem ezért nincsenek rajtuk pl. cseh, szlovák, ill. semmiféle szláv, meg pl. albán, grúz, dán, holland, és görög nyelvű feltöltések sem, sőt, még német nyelvű sem.)

Egyszóval: az hogy a képregények letölthetővé tételével úgymond ki- ill. szétáramlana az oldal tartalma, az szerintem egy teljesen alaptalan félelem a részetekről. És ebből kifolyólag továbbra is azt gondolom, hogy így tehát az, hogy nem teszitek letölthetővé ezzel csak feleslegesen szívatjátok vele saját olvasóitokat.

Ja és még egy érv: azon is elgondolkodhattok hogy ha valamiben jobban van konkurenciátok itt magyarhonban, azok a sima szöveges történetek. Ezekkel ugyanis valóban nem egy oldal foglalkozik még rajtatok kívül is. Viszont épp ez az, hogy az itteni történet szövegeket viszont simán ki tudom jelölni és ki tudom másolni mondjuk egy txt -be vagy doc-ba! Értitek, tehát ami furcsaságra, ill. ellentmondásra még most fel akarom nyitni a szemeteket, az az tehát, hogy tehát pont azt nem véditek annyira mint aminél pont jobban volna értelme! És azt igen, aminél meg nem.

Ja és volt egy kérdés is, ezt majd elfelejtettem: egy 24 collos monitoron nézem az oldalt.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2022. január 16. 23:08-kor írt üzenetére.
közös ülés
2022. január 12. 16:09
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Tudom ez is volt már tőlem de erre sem kaptam még soha választ vagy egyáltalán bármiféle reakciót: nem lehetne letölthetővé tenni a képregényeket, mint ahogy az egyébként annyi más ezzel foglalkozó és nem mellesleg nagyon jól működő külföldi oldalon is van?

Elmondom miért volna jó, miért kellene. Van pl. ez a képregény: https://www.torte-net.hu/kepregeny/120-Tuzvirag amely amúgy egy nagyon jó képregény, de annyira apró betűket használtak hozzá, hogy az oldal által alapból ugye +-os nagyítójellel felkínált belenagyítás is kevés volt az elolvasásához, pontosabban ahhoz hogy közben az apró betűk miatti erőlködéstől ne follyanak ki a szemeim. Ezért kénytelen-kelletlen azt találtam ki, hogy külön-külön, egymás után minden egyes oldal ill. annak képe felett jobb klikk, és Kép megnyitása új lapon (firefoxban legalábbis), mert ott úgy, ott már a böngészőm által biztosítva ugye már annyit nagyítottam rá minden egyes képre amennyit csak akartam (amúgy 200%-ot kellett ahhoz hogy tényleg élvezhető legyen ill. maradjon az olvasás, amely %-ot a "gyári" nagyítás nyilván közel sem tud, hiszen igazából alig-alig nagyít bele a művekbe ill. azok képeibe, vagy legalábbis tényleg nem sokat, ill. mint ez is példa rá sok esetben nem eleget).

Igen ám, csak ezzel a vesződéssel meg annyi volt a gond hogy ezáltal az 50 oldalas képregényt legalább 1 óra volt végigolvasni, annyira haladatlanná vált.

Egyszóval tényleg jó lenne ha a jövőben megkímélnétek még egy ilyen kellemetlenségtől, tehát azáltal, hogy valamilyen gomb segítségével letölthetővé tennétek ezeket a műveket. Hiszen letöltés után, ha ezeket a műveket az én saját gépemre telepített képnézegető programmal, tehát pl. XnView-vel,  IrfanView-vel, vagy mondjuk a FastStone Image Viewerrel nézhetem meg, akkor azokban majd minden egyes képregénynek olyan nagyítási %-ot adhatok meg amilyet csak akarok, szóval nekem, nekünk, olvasóknak sok esetben tényleg sokkal kényelmesebb lenne egy ilyen módszer, vagy legalábbis egy ilyen lehetőség megléte is. (Egyébként is, a gyári nagyító amúgy sem működik még mindig zökkenőmentesen, még mindig van hogy egyből visszaugrik eredeti méretre.)

Kérlek fontoljátok meg. Gondolom egyébként sem igényelne valami hú de komoly fejlesztést a dolog.

Köszönettel, k.ü.
1
közös ülés
2022. január 12. 15:39
Képregények: Tűzvirág
Na ilyen egy igazán igényes képregény, tehát amikor mindenki mindenben profi: az eredeti szerző is (Erich Von Gotha), és a fordító is (SandWorm).

Egyetlen probléma van vele: hogy pont ott ér véget ahol pedig végre igazán beindulna a sztori 🙂 Csak mert azt a licitálós orgiát ahova a legvégén tartanak, tehát ahova "ha bemegyünk szabad prédája leszek bárkinek" azért én még nagyon megnéztem volna. Márpedig ebből eredetileg sem készült folytatás, tehát az 50. oldalon tényleg vége a történetnek.
1
közös ülés
2021. december 28. 01:44
Történetek: Juli beavatása 4. rész
Gondolkodtam rajta hogy feltöltöm az oldalról még hiányzó 5. befejező részt, de abban már tényleg akkora képtelenségek vannak amihez úgy döntöttem hogy inkább mégsem adom a nevem.

Mindenesetre ha valakit érdekel, a googleba beírva azt hogy Juli beavatása 5. rész, így más oldalakon megtalálhatja.
1
közös ülés
2021. december 22. 02:02
Általános -> Hibák az oldalon
Még mindig. És már tényleg rohadt idegesítő.
1
Ez egy válasz közös ülés 2021. november 24. 19:48-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. december 4. 15:23
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
"ezek szerint létezik egy szemmel látható lényeg, aki a kommentek alapján dönti el, hogy érdemes-e a mű az elolvasásra (vagy VIP-váltásra)."

Ezek meg is érdemlik 🙂

"beugrott egy remek (?) megoldás, ami kapcsolódna az általatok is felvetett hozzászólás-pontozás kérdésére, azaz minden egy határ fölött jónak (vagy rossznak) értékelt hozzászólás plusz (vagy negatív) T-pontot jelentene az írójának, így téve érdekelté az írókat, hogy tartalmas(abb) hozzászólásokat írjanak. Mit gondoltok erről?"

Én azt hogy ez egy hülyeség, vagy legalábbis részemről az biztos hogy nem egy járható út hogy az oldal legaktívabb "spam botjai" által termelődő, napi átlagban vagy 200 db ilyen "közepes", "gyenge", "átlagos" meg "nem izgatott fel" féle kommenteket mínuszolgassam fel és alá nap mint nap, mert ahhoz osztódnom kellene, hogy még ilyenekre is legyen időm.

Egyébként nem kell megszüntetni a kommentelést, én sose ezt kérvényeztem ill. javasoltam. Sőt szűrhetővé sem kell tenni. Csak ne járjon érte pont. (Mert akkor majd szűrni sem lesz nagyon mit.) A csakis és kizárólag pontszerzés céljából született kommentelésnek legyen vége ne a kommentelésnek, mert a jelenlegi helyzetben a sok ocsú között alig lehet megtalálni a búzát.

Ja, és erre az a szűrő amit ti mondtok az pont nem is alkalmas, mert ha tényleg 6 karakterre van beállítva (egyébként én sem tudtam eddig még a létezéséről sem) akkor bár egy "gyenge"-t kiszűrne, de egy "átlagos"-t vagy egy "közepes" is már pont nem 🙂

Meg különben is, lehet egy "sz*r" is éppen mérvadó, pl. ha pont egy olyan rendszerben születik ahol nem jár pont érte. Mert akkor máris mindjárt hamarabb elhinném az illetőnek hogy ő azt akkor tényleg azért írta oda mert úgy is gondolja, és nem azért mert az is pont, tehát hogy valós, őszinte vélemény. (még ha egy kicsit nyers is)

Mert igazából nem is az a lényeg, hogy mindenki úgy ill. olyan hosszan fejezze ki magát egy-egy történet ill. képregény alatt mint egy irodalom tanár. Inkább a feltételezhető mögöttes motiváció az ami érdekes lehet egy-egy vélemény megszületésének hátterében, és az a jelenlegi rendszerben nem is kérdés hogy sokakat mi hajt napi akár 50 db vélemény írására is...

Szóval már csak ezért sem gondolom hogy bármiféle szűrő (vagy még tovább fejlesztett szűrő) lenne az igazán járható út.

A +45 napos VIP-et amúgy köszöntem szépen 🙂
1
Ez egy válasz Törté-Net 2021. december 1. 23:42-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. november 30. 23:19
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
doriangrey felvetéséhez pedig annyit, hogy amúgy lehet nem volna hülyeség, mert az én utolsó képregényfeltöltésem, az Axa is nagyon jól megmutatta hogy az oldal jelenlegi formájában ilyen szexmentes képregényeknek egyszerűen semmiféle táptalaja nincs. (pedig amúgy szerintem tényleg egy jó képregény)

Úgyhogy én térek is vissza az oldal jelenlegi profiljába sokkal jobban passzoló "sötétebb" énemhez, a jó öreg gruppen, anál és társaik témákhoz 😀 (vagy lehet hogy már inkább azokhoz se, ha többed beli felhívásom ellenére sem sikerül végre fordító társat találnom :-S )
1
közös ülés
2021. november 30. 23:09
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
"Esetleg olyannal lehetne bővíteni a beküldésnél levő részt, hogy például csak a kedvenceimnél szereplő vagy olyan tagok írhassanak komit, akik maguk is küldtek be valamit."

Neked is mondom hogy ez szerintem tényleg semmit sem érne. Csak egy hirtelen kiragadott példa: https://www.torte-net.hu/forum/tema/50286-Uj-ev-a-nyomornegyedben és rá a kommentek:

"Közepes!5p" "Nem izgatott fel." "Átlagos történet..." "Gyenge közepes!" "Amilyen rövid, olyan gyenge..." "Közepes munka lett." "Az előttem írók mindent leírtak amit kell." (XD) "Talán közepes." (ezek tényleg csak ezt az egy szót ismerik?)

Ez összesen 8 válasz, és abból 5 író.

Egyébként én most már tényleg annyira kíváncsi lennék az oldal válaszára csak eddig mindig kibújt előle, hogy most komolyan, kedves üzemeltetők, szerintetek ilyen 2-3 szavas beböfögések minek? Mennyire nevezhetők normális, konstruktív véleménynek, egyáltalán miben viszik előre az oldalt? Mert szerintem inkább épp ellenkezőleg, hihetetlen mennyire lehúzzák az ált. szellemi színvonalat.

Amúgy különösen kivancsifancsi válasza tetszik miszerint "Az előttem írók mindent leírtak amit kell." LOOOOOL hiszen nem is írtak le semmit 😀
1
közös ülés
2021. november 29. 13:05
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Jól írod, elvileg. Mert a gyakorlat viszont sokszor egészen mást mutat.
1
Ez egy válasz doriangrey 2021. november 26. 12:28-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. november 24. 19:48
Általános -> Hibák az oldalon
Gmailből, ami szintén firefoxban volt megnyitva.

Igen használok nem is egyet. De mindegy ezt akkor inkább hagyjuk, ha ennyire csak valami nálam jelentkező, lokális problémáról lehet szó.

Inkább akkor már mondok még egy hibát, legfeljebb kiderül hogy ez is csak nálam jelentkezik 🙂 Méghozzá az, hogy képregényeknél, teljes képernyős módban manapság rendszeres nálam, hogy megnyomom a +, tehát a nagyító gombot, tehát hogy még ránagyítson az éppen elolvasandó oldalra, de aztán ahogy lapozok tovább nem jegyzi meg az oldal hanem újra és újra meg kell nyomnom a + gombot. Ami megint csak elég bosszantó, mert az egy pl. 40 oldalas képregénynél plusz 40 kattintás. Igaz, azért nem feltétlenül, mert olyan is van amikor meg megjegyzi, legalábbis pár oldalig, mert aztán lehet hogy megint elfelejti. Szóval teljesen random az egész.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2021. november 23. 16:51-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. november 23. 00:25
Általános -> Hibák az oldalon
Másoltam is.

Firefox.

Más: hibának nem hiba, mert nehezen lehetne annak nevezni, de én speciel jobban szeretném ha az Értesítéseknél ha meg akarok nézni egy új nekem vagy művemre írt hsz-t ha az nem új lapon nyílna meg. Vagy, ha legalább az is beállítható lenne.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2021. november 21. 23:43-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. november 21. 22:29
Általános -> Hibák az oldalon
Egyébként ha ti bele tudtok piszkálni abba a hozzászólásba akkor utólag tagolhatnátok. Előre is köszi.

Ja, és amúgy nem tudom ezzel függ-e össze, de sokszor van az hogy amikor írok egy hsz-t megjelenik egy nagyon idegesítő piros nyíl meg még pár valami, amivel tényleg fogalmam sincs hogy mit kéne kezdenem: https://i.ibb.co/zZy0DKf/pirosnyil.png 
1
Ez egy válasz közös ülés 2021. november 21. 22:22-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. november 21. 22:22
Általános -> Hibák az oldalon
Utolsó hozzászólásomban az első bekezdésen kívül az összeset önkényesen megszüntette a fórummotor, így egy nagy egybefüggő szövegpacni lett az egész.

És hát persze hogy pont akkor, mikor máskor amikor újra megpróbáltam fordító társat keresni :-S
1
közös ülés
2021. november 21. 22:18
Általános -> Képregény-fordító/beíró párkeresés
Na jó, mivel most már egyértelmű hogy v1p3r00 csak elhúzta a mézes madzagot, mivel azóta se jelentkezett nálam, ezért megpróbálok újra társat toborozni magamnak.

Szóval: én vállalnám a nehezebb, szöszmötölősebb részét, tehát a beírást, bepötyögést, aki jelentkezik annak csak fordítania kell!
És mivel csak fordítanál, még a stilisztikára (tehát kis-nagybetűk, szóközök, stb.) sem kellene annyira ügyelned. Csak simán gépeld be majd valamilyen szöveges fájlba a fordított szövegeidet és átküldöd emailben. A többit majd csinálom én.
És ha így nézem aki jelentkezik annak igazából tényleg nem lesz nagy kunszt összehozni egy-egy 30 napos VIP tagságit, sőt ilyen könnyű még sose volt! Mert mindkettőnknek annyi járna, ezt az oldal üzemeltetőivel már emailben lezongoráztam. Csak arra kérem a tisztes jelentkezőt, hogy
1. tényleg legyen már elég jó az angol tudása, tehát kérem nehogy olyan jelentkezzen aki google fordítóból akarna dolgozni, mert azt én is meg tudom csinálni (a Poupee is úgy készült el),
2. ha majd egy képregénynek nekifogsz, tényleg szívvel-lélekkel, becsülettel csináld, mármint ami a fordítás minőségét illeti, ahogy majd én is a munka rám eső részét.

Én igazából csak ezt az egyet kérem tőled. Egyébként főleg Bruno Coq, Claudio Trinca, Topaz, Stramaglia Morale, Erich Von Gotha,Giovanna Casotto (Bitch in heat), és Rebecca (ő pedig a Teens at Play, a Housewives at Play és a Hot Moms szériák szerzője) műveket szeretnék fordíttatni, majd pedig feltölteni az oldalra. 

Üdv, k.ü.
1
közös ülés
2021. november 17. 11:43
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Én is nagyon szépen köszönöm az értesítő bevezetését 🙂

Szerintem ha valami, akkor ez tényleg hiánypótló volt.

És akkor már csak az a fránya címkerendszer megújítás van hátra 🙂 (amúgy nyilván nem, de az én szemszögemből igen 🙂 )
1
Ez egy válasz Törté-Net 2021. november 16. 14:02-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. november 8. 12:27
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Ezt meg megint az ellen,hogy járjon a kommentelésért is pont: https://i.ibb.co/VYDPysh/uat.png

Mert ne mondja nekem senki,hogy 4 perc alatt 4 képregényt meg lehet nézni majd valós,normálisan átgondolt véleményt is lehet írni hozzá.
1
közös ülés
2021. november 8. 12:08
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
"Az én első történetem hálószobában, konyhában, stb. azaz otthon játszódott, de ilyet nem találtam. A szereplők között fellelhető a férj/feleség, de amikor egy barátnőmmel közösen "átélt" élményt próbáltam ekként címkézni, azt sehogy se sikerült. Ilyenek miatt talán érdemes lenne áttekinteni és ésszerűsíteni ezt a dolgot."

Na végre valaki más is megjegyzi...

"csakhogy nekem a profilomon max a saját hozzászólásaim jelennek meg, az esetleges válaszok arra már nem. A történeteimre sem tudnám, mikor is írtak, mert azt se jelzi sehol a rendszer."

Meg ezt is.
1
Ez egy válasz Titti 2021. november 8. 00:27-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. október 22. 10:57
Általános -> Hibák az oldalon
Ill. oké, most néztem csak hogy a sima Firefox tényleg tavaly nyáron járt a 78-as verziószámnál, de az ESR változat az még csak most, és erre egyelőre ez a legfrisebb verzió. Na mindegy.
1
közös ülés
2021. október 22. 10:49
Általános -> Hibák az oldalon
"Az elsődleges oka az lehet, hogy egy tavaly nyári böngésző verziót használsz, miközben a böngésződ csak idén januártól támogat egy funkciót, és valamely oknál fogva a frissítése ki van kapcsolva nálad."

Negatív 🙂 https://i.ibb.co/jMB81Rv/hhhhhhhhhhhhh.jpg

De mivel már jó,így persze már nincs akkora jelentősége.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2021. október 21. 21:18-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. október 20. 21:56
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
???

A címkéket mi adjuk a feltöltésekhez nem?

Meg szerintem egyébként is elolvasnak minden történetet, különben mi alapján tudnák eldönteni hogy mi kerülhet fel az oldalra és mi nem?

Ha meg arról van szó hogy visszafele is mindent újra felcímkézni, nos, mint ahogy erről már volt is szó, az ilyen irtózatos nagy adatbázisnál már nyilván egy lehetetlen feladat, mert annyira sziszifuszi munka lenne.

Hozzáteszem nem is kellene, már az is bőven előrevihetné az oldalt ha legalább ezen új címkéket a bevezetésüktől kezdve használhatnák a feltöltők. Én pl. biztos használnám őket.

Itt van pl. ez a már meglévő Valentin nap címke. Van összesen kb. 10900 történet ezen az oldalon. Valentin nap címkével? 10. Vagy pl. robot címkével: 11. Na ezeknél egy prostituált címke pl. tuti hogy sokkal kelendőbb lenne. De úgy nagyjából az összes többi is.
1
Ez egy válasz doriangrey 2021. október 19. 20:46-kor írt üzenetére.
közös ülés
2021. október 19. 18:47
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Amúgy én még mindig azt mondom hogy ha már fejlesztés,akkor még mindig inkább pl. a címke rendszeren kéne.Már több mint egy éve hogy kértem egy pár újat (csak orál,anya-mostohafia, apa-mostohalánya,mostohatestvérek,anya-vér szerinti fia, apa-vér szerinti lánya,édestestvérek,meg a bizarr-t is még tovább bontani,étterem,mosdó/WC,swingerklub, sztriptízbár,kórház,park/nyilvános szex,pincér/pincérnő,apáca,prostituált,stb.),de azóta se lettek bevezetve.Pedig most komolyan,mekkora meló lenne?Semekkora igaz?

Ahogy nem lett a privát üzenet küldési lehetőség sem.

Meg az sem hogy kapjunk egy emailt vagy legalább az oldalon egy rendszerüzenetet (vagy esetleg egy új menüpontot) arról, ha valaki hozzászólt egy általam feltöltött anyaghoz,vagy ha valaki válaszolt nekem egy történet vagy képregény alatt az ottani kommentemre.

Mert ha valami még mindig nagyon vérszegény ezen az oldalon,az a tagok egymás közötti kommunikációs lehetősége,pontosabban az,hogy ehhez az oldal szinte semmilyen segítséget nem ad.
1
közös ülés
2021. október 19. 18:34
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Az értékelés alapján való prémium idő osztás szerintem egy nagyon rossz ötlet lenne,mert azzal szinte szinte csak a papás-mamás,testvérrel és más egyéb családi vonalas,meg a shemales,szörnyes,és hasonló,mostanában nagyon felkapott subkategóriákba feltöltők járnának jól.

A jelenlegi 1-10-ig való pontozási rendszer viszont szerintem is rendben van,meg nem kellenek ide piktogramok se,nem kell ezt az oldal is lezülleszteni ilyen debil fészbuk féle szintekre.

Más feltöltésébe való belepiszkálásnak megint nem sok értelmét látom,hiszen nyilván mindenki úgy tölti fel ahogy az szerinte pont jó.Meg amúgy tényleg,milyen lenne már az hogy csak úgy akárki akárki írását megmásíthatja,ebből tuti hogy lennének komoly visszaélések is.

Meg szerintem a kommentek likeolhatósága ill. diszlájkolhatósága sem kell,bár ha ezt bevezetnétek talán még ez volna a legkisebb baj.
1
közös ülés
2021. október 19. 13:22
Általános -> Hibák az oldalon
Pedig szerintem a Napnál is világosabb hogy márpedig a túlnyomó többség csak "robotszerűen klikkel párat és így szerezzen hozzáadott érték nélkül T-pontot",és ez egészen addig így is marad amíg pont jár a kommentelésért is.

Én pl. még nagyjából egyetlen egy normálisabb,tehát legalább minimálisan kifejtett,hasznos,építő jellegű kritikát,avagy ahogy te fogalmazol,valós, minőségi visszajelzést nem kaptam a feltöltött műveimre,csakis és kizárólag 1-2 (na jó,esetleg 3) szavas fikázásokat.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2021. október 2. 08:45-kor írt üzenetére.