A+ A-

A lift

Fordítás
Jack és én bevásároltunk a helyi szexboltban a születésnapomon; vett nekem egy hatalmas, duplavégű rózsaszín műpéniszt,néhány fehérneműt és egy élethű méretű vibrátort. Vettünk még pár üveg finom italt és valami harapnivalót. Úgy tűnt kellemes esténk lesz.
Izgatottan beszélgettünk szerzeményeinkről, miközben a bevásárló központ hátsó részében lévő lift felé haladtunk, ami levisz minket a parkolóba. Már várt ott néhány ember és elképzeltem vajon mit szólnának, ha tudnák, hogy mit rejt a barna csomag.
Egy vékony jól öltözött szőke nő egyedül állt egy aktatáskával, nagyon csinos volt; valószínűleg a komplexum egyik irodájában dolgozott. Aztán mögötte állt egy öltönyös férfi kezeit a zsebébe dugta. Mosolyogtam magamban mikor felfedeztem, hogy a szőke nő lábát és fenekét bámulja.
Egy fiatal pár is volt ott, éppen csókoloztak, megfeledkeztek mindenről ami körülöttük történt. A lány csinosnak tűnt hosszú vörös hajával. Barátjának rövid, fekete haja volt. Mindketten fekete bőrdzsekit és farmert viseltek.
Egy magas néger férfi sétált közben a lifthez, kezében tartva egy éppen elszívott cigarettát, majd ledobta a földre és csizmájával eltaposta. Mindig is szerettem a néger férfiakat, de még soha nem volt szerencsém hozzájuk.
Nekidőltem Jacknek miközben vártuk a liftet, egy örökkévalóságnak tűnt és nagyon közel voltam hozzá hogy a francba hagyjam az egész várakozást. Jack kuncogott, megölelt, majd közel húzott magához és játékosan megcsókolta az orrom hegyét.
Az ajtók lassan kinyíltak majd mind a heten beszálltunk a liftbe, aftershave, parfüm és cigarette füst szaga töltötte ki a kis helyiséget. A lift egy hirtelen rántással lassna elindult. A lift zümmögő hangja túl hangosnak tűnt és én kérdőn Jackre néztem.
Miközben Jack megrázta a fejét és visszamosolygott rám, a lift lassan megemelkedett, majd egy hangos csattanással megállt. Hirtelen mindenki egyszerre kezdett beszélni. A lift két emelet között állt meg és csak remélni tudtam, hogy a bevásárlóközpont alkalmazottai leellenőrzik a lifteket mielőtt bezárnak.
- Nyugodjon meg mindenki, mindjárt hívom a biztonságiakat a segélykérőn - mondta az öltönyös férfi és felhúzta a kis ajtót ami mögött sejtette a segélykérő gombot. Mikor megnézte csak drótokat talált. A szőke nő felkapta a mobiltelefonját
- Minden rendben van, semmi pánik, mindjárt kivisznek innen minket.
Mindannyian néztük amint idegesen tárcsázott, közel sem volt olyan nyugodt mint amilyennek látszott. Arca hamuszürkévé vált miközben újra telefonált, majd dühösen megrázta a fejét
- Az Isten verje meg! Nincs itt térerő! Mit fogunk csinálni? Senki sem fog megtalálni minket - nyöszörögte.
Az öltönyös férfi a vállára rakta a fejét, miközben megpróbálta megnyugtatni. Jack lecsúszott és leült a lift padlójára, majd én is mellé telepedtem, hogy kipihenjem a vásárlás fáradalmait.
- Azt hiszem nem a legjobb időpont ez arra hogy bepánikoljunk, inkább helyezzük kényelembe magunkat - vigyorgott rám.
A többiek egymás után mellénk telepedtek, a szőke nő, az öltönyös férfi még a magas néger férfi is. A vörös hajú szipákolt és barátja lassan körbenézett - Hé emberek nem zavar senkit ha rágyújtunk. Ez megnyugtatja Kate - t.
Egymásra néztünk és megráztuk a fejünket. A fiatal srác ekkor kinyitotta cigisdobozt és kivett belőle egy csikket, meggyújtotta, majd átnyújtotta a lánynak. Ezután elővett még kettőt és megkínálta vele Jacket és a néger fickót. Mindannyian rágyújtottunk még a szőke nő és az öltönyös fickó is; pár perc múlva a cigarettafüst betöltötte a szűk kabint.
A feszültség valamelyest enyhült és Jack kinyitotta az egyik piát és körbeadta. Észrevettem a füstön keresztül, hogy a fiatal srác mindegyik üvegbe egy tablettát tett és Jackre pillantottam. Ő csak mosolygott és azt mondta hogy biztosan ecstazy tabletták voltak.
Halkan kuncogtam miközben nagyot kortyoltam az egyik üvegből; perceken belül nagyon jól éreztem magam. Teljesen megnyugodtam és felszabadultnak éreztem magam. Azt hiszem a pia és a tabletta megtették hatásukat. Nem volt rajtam bugyi és éreztem Jack farkát a farmerének cippzárja alatt.
A lift füsttel töltött fülkéjében lévő gyenge fényben tudtam hogy a többiek is megláthatják csupasz seggemet, de nem érdekelt. Megcsókoltam Jacket miközben kezemet dudorodó nadrágjára csúsztattam és mikor farka előbukkant, gyorsan kielégületlenül puncimba csúsztattam. Felsóhajtottam amint Jack kemény szerszáma szétfeszítette a puncim falát és belebújt mint egy kesztyűbe.
A fiatal vöröshajú mostanra teljesen megnyugodott; kihgombolta barátja nadrágját és éhesen szopni kezdte a fiú farkát, aranyos feje föl le ugrált a srác hasán. Teljesen feléjük fordultam hogy lássam őket és csipőm ugrándozása ugyanolyan gyorssá vált mint ahogy a vöröshajú mozgott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (196 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 feherfabia 2015. 07. 23. csütörtök 06:30
Nagyon jó!
#17 A57L 2014. 01. 21. kedd 06:17
Nagyon jó.
#16 papi 2013. 05. 28. kedd 08:33
Elfogadható.
#15 Sasha 2005. 02. 8. kedd 15:16
nagyongyenge. nulla érzés, csak arra figyeltem, hogy birjam követni, ki kivel kavar. Szinte csak a poziciók felsorlása az egész sztori, semi arról, ki mit érzett vagy érezhetett. Enélkül pedig nagy NULLA
#14 Hajnal-lány 2004. 06. 8. kedd 13:42
Tényleg kusza, de nem rossz. Csak zavar, hogy agyba-főbe partnert cserélnek, közben az egyes szituk meg nincsenek annyira részletesen kidolgozva.
Más: liftben ugye tilos a dohányzás. Megakadt liftben, amikor nem is tudják, hogy mikorra várható a segítség, határtalan nagy hülyeség. Másnap reggel jött a "megmentő sereg"? Rég meg kellett volna fulladniuk...
#13 husika 2003. 11. 10. hétfő 12:21
Elég kusza a történet. Nem igazán érteni mi történik, mindenki K E F É L mindenkivel ész nélkül.
#12 csillagbolcsis 2003. 05. 3. szombat 14:52
annyira le kell szarni, igaz e vagy nem. sztem uberklassz:)
#11 Egy csaj 2002. 06. 23. vasárnap 15:43
Kurva jóóóóóóó!!!!!!!
#10 Goliát 2002. 04. 14. vasárnap 19:36
Hát király!!!!
De mennyi az igaz belöle.....
#9 Sequator 2002. 02. 10. vasárnap 02:02
ugyanilyen sztori történt meg nálunk a szomszéd kis nyugdijas bérházban, csak a szereplők voltak mások...
#8 ? 2002. 02. 7. csütörtök 18:13
hm...nagyon jó kis sztori...majd jelents be ha együtt utazunk a liften...gondom lesz rá,hogy megaálljon:)
#7 Armando 2002. 02. 4. hétfő 01:30
fasza a story, csak nem túl hiteles
#6 Eh 2002. 02. 3. vasárnap 18:25
Huuuuu ez c00l
#5 Baz 2002. 02. 2. szombat 16:27
Ez kurva jó!!
#4 Bigbosz 2002. 02. 2. szombat 03:30
ROHADÉK YO !!!!!!!!!
#3 HYPERSPACE 2002. 02. 1. péntek 19:37
KURVAJÓ!!!
#2 Bela 2002. 02. 1. péntek 02:03
Hat... egy kicsit valotlan... :(
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?