A+ A-

Tengerparti szendvics

Írta: fyreneyce9@aol.com (FyreNEyce9)
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2007. május
Az egyik kedvenc fantáziám a tengerparton játszódik. Éjjel, mikor a csillagok már lágyan ragyognak az égen, és a Hold eléggé világít ahhoz, hogy megvilágítsa felhevült testünket. Hallgatom, ahogy a hullámok a sziklákhoz csapódnak. Én pedig csak fekszem, hagyom, hogy izzadságomat felszárítsa a szél.
Legalább két férfivel lennék. Egy kis csókolózással és ölelkezéssel kezdünk, kezünk feltérképezi egymás testét, mindkét férfi a mellemet, a bimbóimat simogatja, és benyúlnak a lábam közé... Hozzáérnek tüzelő puncimhoz.
A kezem a nadrágukon emelkedő dudoron játszik, mindkettőt ki akarom csomagolni, hogy szopogathassam őket. Kicipzározom a nadrágukat, és kiveszem a farkukat. Örömmel látom, hogy mindkettő kőkemény, készenállnak az ajkaimra. Egy kicsit simogatom őket, aztán az egyiket a számba veszem, közben a másikat szorongatom. A nyelvemmel fel-le nyalogatom a szerszámot. Csak a makkot engedem a számba, megszívom, a nyelvem és az ajkam közé szorítom. Aztán jó mélyen beengedem...
Közben ők tovább simogatják a mellemet és a puncimat. Jobban a számba engedem a farkat.... Ki-be huzogatom, aztán szívok rjta még egy utolsót, és rátérek a másikra. Ajkam rácuppan a faszra, kezemmel keményen verem. A puncim egyre nedvesebb, felizgat, hogy egyszerre két dákóval játszhatok. Egyelőre ennek a fasznak is csak a makkját szopogatom, de aztán mélyen a torkomra engedem. A férfi dugni kezdi a számat, mintha a puncim lenne. Teljesen benyomja a dákóját, az arcomon érzem a golyóit. Jó nagyot lök, aztán ott is tartja... mélyen a torkomban. Nyelek, hogy érezze a torkom összehúzódását kőkemény farkán. Közben felnézek rá, és látom az arcán a gyönyört. Tovább nyeldesek, és megérzem az előnedvét.
Lassan kihúzza a számból a farkát. Mindkét faszt az ajkaimhoz húzom, és magamba gyömöszölöm. Érzem, ahogy a két dákó a számban lüktet, és keményen szopok. Érzem ahogy a torkom felé mozdulnának.
Mostmár készenállok rá, hogy kinyaljanak. Mindketten rámennek a puncimra. Az egyikőjük bemászik a lábam közé, a másik a 69-es pozícióba helyezkedik. Az egyik a csiklómon dolgozik, a másik tüzelő puncimat nyelvezi. A 69-ezőnek vadul szopom a farkát, az ő nyelve pedig fel-le jár a csiklómon. Megnyalom a golyóit, és mindkettőt a számba szívom, jó erősen szopogatom. Ő erre beszívja a csiklómat, végighúzza az ajkán, és lágyan szorítgatja. Ez teljesen megőrjít, nyögdécselni kezdek.
A másik srác a nyelvével dugja a puncimat, jó mélyen benyújtja és körbe-körbe forgatja. Ki-be mozog, egyre nedvesebb vagyok... Hirtelen a fenekemhez csusszan és egyik ujját be is dugja. Ugyanolyan ritmusban mozog, mint ahogy a nyelve dolgozik a puncimon.
Nagyon vágyom már rá, hogy mindketten belémhatoljanak. A férfi keményebben ujjazza a fenekemet, a másik csöpögő farka pedig még mindig a számban táncol.
Kiengedem a számból a dákót, és felszólítom őket, hogy basszanak meg. Mindketten. Minkettőjüket magamban akarom érezni. Az egyik srác hanyattfekszik, én meg beleülök a farkába, egyenesen ráengedem nedves puncimat. Érzem, ahogy áthatol az ajkaim között. Centinként csúszik nedves barlangomba, míg teljesen belém nem kerül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 02. 3. hétfő 07:03
Egész jó.
#5 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 22:11
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#4 eve 2007. 05. 30. szerda 19:50
Egy régi szerelem...sok-sok naaagyon kellemes időtöltéssel.Ujra sok minden eszembe jutott...köszönöm!!
#3 Pavlov 2007. 05. 30. szerda 17:14
Miért nem mesélsz még róla???
#2 eve 2007. 05. 29. kedd 23:48
Tetszik,egyszer megtörtént..igy...10pötty
#1 Törté-Net 2007. 05. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?