A+ A-

A megrekedt karrier 3. rész

Nicole Kidman lelki szemei előtt végig pörögnek az utóbbi napok eseményei. Lassan tíz éve házas már és néhány nappal ez elöltig teljesen hűséges volt a férjéhez, még csak a fejében sem fordult meg, hogy megcsalja. Viszont néhány napja kétségbeesésében elment Harry Millerhez, akinek gyakorlatilag felajánlotta magát, ha segít neki az álmai szerepét megkapni. A férfi kapva kapott az alkalmon és már rögtön ott az irodában ki is használta a lehetőséget, miután közölte, hogy csak akkor segít neki, ha négy héten át heti egy éjszakát vele tölt. Bele egyezett és ma az első éjszaka már a Limuzinjában le kellett szopnia, de ez ahhoz képest, hogy utána egy szex partira kellet elkísérnie, ahol kilenc társával akarja szex bábunak használni igazán semmiség volt.
Most itt áll egy ágy mellett, ami körül tíz férfi csak arra vár, hogy kibújjon a ruháiból.
Bizonyára az elfogyasztott alkohol is közrejátszik, hogy Nicole ébredő vágyainak engedve nem sokat teketóriázik és az egyik karjával a ruhája oldalán lévő cipzárjához nyúlva azt óvatosan, lassan húzni kezdi lefelé.
Az izgalom hullámai teljesen betöltik a szobát,
Nicole felnézve látja, hogy az ott ülő férfiak közül többen megsimogatják a nadrágjukon át a péniszüket, miközben a szemük a ruhája alól kitűnő sápadt combjaira szegeződik. Mikor a cipzárt lehúzza, lassan körbe fordul a tengelye körül miközben a nyakában lévő pánthoz emeli a karjait és lassan, nagyon lassan kioldja azt. A keblei már csaknem kiesnek a ruhából, de megfogja, és ismét körbe fordul. Hallja, ahogy a férfiak hogyan kapkodják izgatottságukban a levegőt. Érzi, a puncija egyre jobban nedvesedik, ahogy ott áll a tekintetek kereszttüzében. A következő pillanatban ruhája alól engedi előbukkanni az egyik, majd a másik mellbimbóját is, majd egyik karjával gyorsan eltakarja őket, miközben másik kezével leveti magáról a ruháját. Óvatosan előre hajol, mikor a ruha a lábain lecsúszva a padlóra esik.
A színésznő mögött ülő férfiak hangosan felsóhajtanak.
- Te jó ég, micsoda segg! - mondja, egyikük mikor meglátja Nicole csodálatos hófehér, kerek seggét, ahogy kitolja azt, feléje, ahogy lehajol.
Nicole egyik karjával a melleit, a másikkal pedig az ölét takarja el, miközben felegyenesedik, majd végül körbe fordul, hogy minden férfi jó alaposan szemügyre vehesse, miközben a testét játékosan a karjaival takarja. Persze ez alól kivétel a feneke, amit nem is akar elfedni a közönsége, elöl, sőt még kicsit ki is tolja, hogy mindenki jól szemügyre vehesse a maga pucér valóságában. Először, csupán egy röpke pillanatra fedi fel az ölét és a kebleit, majd lassan, játékosan a férfiak számára őrjítően hosszúnak tűnő idő után engedi csak, hogy a minden férfi megcsodálhassa a hófehér testének legintimebb porcikáit is.
Szobát betöltik a hangosan zihálások, sóhajok, majd végül néhány megjegyzés.
- Hé, emberek! Láttatok már ilyen szép pináját? - mondja valamelyikük, de hogy ki mondja azt Nicole csak a hangok irányából tudja megsaccolni, mert a szájak mozgását nem látja az állarcok miatt.
- Nem semmi, de hiányzik belőle a farkam. - feleli egy másik, majd a saját szavain jót nevet.
Néhányan tesznek még pár megjegyzést, de a többség a testét dicséri, hogy mennyire szép. Viszont közülük azért páran csak úgy mellékesen megjegyzik, hogy már alig várják, hogy mélyebben is megismerhessék.
Nicole nem veszi, rossznéven, sőt inkább élvezi, és még inkább felizgatják a férfiak szavai. Kihívóan csípőre tett kézzel körbe sétál előttük büszkén megmutatva testének minden porcikáját. Sőt akkor is csak egy pillanat erejéig sem jön zavarba, amikor egyikük a kezét a combjai közé csúsztatja és megsimogatja a duzzadó szeméremajkait.
Nicole magának is szégyelli bevallani, de kezdi a történtek minden egyes pillanatát, élvezni. Soha nem gondolta volna, hogy ennyi férfi osztatlan figyelmét fel tudja kelteni csupán azzal, hogy ledobja előttük a ruháit, mert mindig is úgy vélte, hogy a teste túl fiús főképpen a kicsi mellei miatt. Na és most erre tessék, itt ezek a férfiak bizonyítják ennek a szöges ellenkezőjét. Persze tudja, hogy az elfogyasztott ital is segít ezen érzések felgerjesztésében, de ez nem lehet arra magyarázat, hogy a combjai között egyre nagyobb nedvességet és forróságot érez. Ezzel a nedvességgel és forrósággal egyenes arányban veszti el a maradék önkontrolját is.
Fellép egyik lábával az ágyra, majd megdörzsöli két ujjával párszor a gyöngyöző szeméremajkait, majd bekapja a csillogó ujjait és leszopja róluk a nedveit, végül azt mondja.
- Nos, uraim azt hiszem, én készen állok.
Ezeket a szavakat hallva a szobában hangos kurjantások és nevetések hangzanak fel, amit Harry szavai törnek meg.
- Rajta uraim mutassuk meg a kicsikének, hogy miket is tartogatunk a számára.
Ezen szavakat követően elkezdenek mindannyian kibújni a ruhájukból. Van, aki teljesen levetkőzik, de olyan is akad, aki csak a nadrágját veszi le.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.69 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Pavlov 2019. 04. 22. hétfő 21:32
Google translate.... Neeee!
#9 listike 2019. 03. 8. péntek 11:37
Mintha pornófilmet néztem volna. Nem jó.
#8 cscsu50 2019. 03. 8. péntek 05:39
unalmas pornó.
#7 joe013 2019. 03. 7. csütörtök 22:26
igazából mást vártam a végére-------
#6 szekely18 2019. 03. 7. csütörtök 13:35
Nem tetszett! Unalmas!
#5 zsuzsika 2019. 03. 7. csütörtök 10:06
unalmas pornó.
#4 Andreas6 2019. 03. 7. csütörtök 08:35
A mennyiség nem pótolja a minőséget.
#3 A57L 2019. 03. 7. csütörtök 05:33
Közepes pornó.
#2 veteran 2019. 03. 7. csütörtök 04:22
Ez semmi élvezetet nem nyújt,unalmas pornó.
#1 Törté-Net 2019. 03. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?