A Föld napján

Szavazás átlaga: 7.32 pont (69 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 29.
Hossz: 16 540 karakter
Elolvasva: 1 469 alkalommal
A Literotika oldalán megjelent, „Centrum 100” által jegyzett novella magyarítása.
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Juli egyedül ült otthon, élvezte a szép tavaszi napsütést, de unatkozott!
Április huszonegyedike, péntek reggel volt... és az egész hétvégét egyedül kell töltenie! Nem jön haza a fia, a kampuszban ünneplik a Föld Napját.  
Hétfőn a búcsúöleléskor még a fülébe súgta:

– Gyere el Julikám! Nagyon jó buli lesz, a legtöbb srác barátnőjét is hozza... A mi csapatunk, a Delta Tau szervezi... nem lóghatok meg. Várlak!
– De én nem a barátnőd vagyok...
– De mindenki azt hiszi! Irigyelnek is... Nem döntött még, megnézte a postafiókját: a fia elküldte a Föld Napi faültetés és az esti adománygyűjtő ünnepség, és a kirándulás tervezett részletes programját. Most olvasta el figyelmesen: Délután a diákok és a szponzorok közösen ültetnek fákat, az esti bulin az anyagilag hozzájárulók vehetnek részt. Szombat-vasárnap változatos programok. A fia megjegyezte, a szobatársa végleg elment, rá vár egy üres ágy!
Belenézett a naptárjába: tízórakor egyik ügyfelével tárgyal, utána szabad! Úgy gondolta, jó buli meglesni-meglepni a fiát, és közben egy jó ügyet is támogat.  
A szemtelenül fiatal Juli egyedül nevelte a fiát: mert tizedik éves árva kislány a nyári táborban elhitte az egyik felügyelő szép szavait! Miután kiderült a várandóság, a gyámügy találta meg a fiatalembert... aki (a családja parancsára, a sok tanú ellenére is vonakodva, és csak a genetikai vizsgálat után) feleségül vette, de a férfi felelőtlenül száguldozott, meghalt, amikor Józsi öt hónapos volt. Anyagi gondjaik nem voltak, Juli pénzügyi elemző, befektetési szakértő lett. Pár éve független tanácsadóként dolgozott.
A harmincadik éves lányról azt is nehezen hitték el, hogy már betöltötte a tizennyolcat, azt viszont senki sem, hogy felnőtt fia van. Munkatársai néha szerveztek neki randit, de a vacsora után sietett haza, minden érzelmét Józsinak a fiának adta, aki boldogan viszonozta! Az egyetem szabályzata megkövetelte, hogy a gólyák a kollégiumban lakjanak, kocsit sem tarthattak, ezért hétfőn ő vitte, szombaton délben hozta a fiút.  
Miután végzett, látta négy órája van az indulásig, beugrott a szépségszalonba. A szalonban felajánlottak egy teljes felkészítést, elfogadta. Hárman dolgoztak a szépsége „fokozásán”, meglepődött, amikor felajánlották, a cicahaj igazítást is!  
Ekkor tudatosult benne, életében először készül egy férfi, ráadásul a fia elcsábítására! Még mindig szégyellte magát, de a vágya és kíváncsisága győzött.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.32 pont (69 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
j
joe013
2023. december 1. 21:13
#6
tetszett.....
1
veteran
2023. december 1. 02:37
#5
Tetszett a sztori.
1
plmyaq
2023. november 30. 22:15
#4
Huh, nekem nagyon bejött.
Lesz folytatás?
1
genius33
2023. november 29. 17:30
#3
Nekem annyira nem jött be.
1
kaliban
2023. november 29. 15:15
#2
A sztori tetszett, a fordítás pedig kiváló! Gratulálok!
1
T
Törté-Net
2023. november 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1