A+ A-

A kis leskelődők

Középiskola utolsó évében történt. Tavasszal. Földszinten laktunk. Délelőtt 10 óra volt. Nem mentem suliba, mert előző nap nagyon csúnyán leittam magam, és amikor 8-kor felkeltem még elég rosszul éreztem magam ezért betelefonáltam és beteget jelentettem. Aludtam még két órát majd melegvízben lefürödtem, megittam egy kávét bevettem egy aszpirint és ledőltem az ágyamra. Bekapcsoltam a tv-t. Brazil sorozat. Mikor csillapodni kezdett a fejfájásom, elkezdtem az ágyamon maszturbálni. A függönyt nem húztam be, mivel izgatott a gondolat, hogy benézhet valaki. Mindig is egy kicsi magamutogató voltam. Már az oviban is minden lányt az épület hátsó részén lévő bokorhoz csábítottam. Szóval komótosan hegyeztem a cerkát és már-már gondolatban egy aktus vége felé jártam, mikor egy enyhe neszre, felkaptam a fejem. Ránéztem az ablakra, ahol két kikerekedett szemű fiatal hölgyike bámult be. Nem volt időm sem összehúzni magam - amire készültem pedig, arra az esetre, ha valami férfi talál belesni - sem megfigyelni őket, mivel mihelyt észrevettek elillantak egy halk, "hi" sikolykával. Akár elmennek, akár visszajönnek, én folytatom. De résen voltam. Halkan megint megjelentek. Éppen csak érzékeltem, hogy az ablaknál vannak. Felálltam az ágyról, de folytattam a maszturbálást.
- Hahó! - szóltam ki nekik. Megközelítettem az ablakot. Nem szaladtak el. Fiatalok voltak. Korukból adódóan valószínűleg nem igazán volt még szexuális kapcsolatuk. Izgatottan, tanácstalanul egymásra majd rám néztek.
- Maradjatok! - Szóltam ismét. A két lány hol a szemembe, hol a farkamra néztek. Ekkor megint abbahagytam. Eszembe jutott valami. Az ablak mellett volt közvetlen az ajtó. Kinyitottam, gyors pillantást vetettem körbe, nem szerettem volna, ha más szomszéd észreveszi, ahogy behívom a két leánykát.
- Befelé! Gyerünk! Nem leskelődhettek az ablakom alatt! - azzal megfogtam az egyik kiscsaj kezét és befele ráncigáltam. Tiltakozott, de a tiltakozás a barátnőjének szólt.
- Orsi! Ne hagyj engem egyedül vele! - Orsi zavart mozdulattal követett minket, azzal mindketten bent voltak a lakásban. Közben a farkam félig lekonyult, de gondoltam nem marad ez így, ha egy kis szerencsém lesz.
- Tudjátok mit csináltam? - kérdeztem.
- Verted! - vágta rá Orsi.
- Igen. Jól tudod. - azzal ismét elkezdtem húzogatni a bőrt.
Lassan. Kiakartam élvezni a helyzetet. Mindkét lány elég szerencsétlenül állt ott, kezükkel nem igazán tudtak mit csinálni. Én közelebb mentem hozzájuk ők kicsit elhúzódtak. Úgy néztek rám mint valami gyagyásra, de mindkettő szeme csillogott, így nem zavart. Miközben ütemesen, de lassan folytattam jobb kezemmel a már kő kemény farkam izgatását, melléjük, majd mögéjük kerültem. Ők fejjel követtek.
- Nagyon csinosak vagytok. - azzal a közelebb lévő vállán, majd hátán húztam végig a kezem. Egy kicsit elhúzódott, de ez nem akadályozott meg abban, hogy a mozdulatom végén a fenekét simítsam meg lágyan. Ekkor már a második mellé értem hátulról. Az ő hátát is megsimogattam. Mikor elébük álltam mindkettő zavartan mosolygott. Hát tetszem nekik. Lángolt a szemük. Nyert ügyem van. Ekkor kezdtem el megfigyelni őket. Az egyik, a magasabb rövidre vágott szőke, szeplős lány volt. Barna szemeivel, most az én szemembe nézett. A póló elég kis, hetyke melleket sejtetett. Térdig érő világoskék vászonnadrág, vászoncipő. A másik hosszú barnahajú, kék szemű, telt ajkú, már-már melles, alacsonyabb, nőiesebb lány. Ő volt nagyobb zavarban. Balkezem ujjai külső részével a magasabb, Orsi hasát simítottam meg. Középső újammal a köldökéig húztam a pólóját, majd alányúlva a hasát cirógattam, de mikor a póló a mell alá kúszott a kezemen Orsi arrébb húzódott. A fenébe.
- Szép melleid vannak, ne légy szégyenlős! - Mindkét kezem szabaddá tettem, és a két lányt kissé erővel a derekuknál fogva magamhoz rántottam. A kis barna nyakába fúrtam a képem, a haja alá. Finom illata volt. Meleg, sőt forró volt a bőre. Istenem. Ezek a kiscsajok megőrjítenek. Jobb kezemmel erősen megmarkoltam a fenekét. Haraptam a nyakát. Erősen, gyengén, csak, hogy korbácsoljam a vérét.
- Mi a neved? - kérdeztem.
- Vanda. - rebegte. Micsoda furcsa név, gondoltam.
- Vandácska. Fogd meg a farkam! - Lenézett tétovázva, aztán fel rám, majd Orsira.
- Fogd meg! - szóltam egy árnyalattal erősebben. Kicsit bénán, félszegen körülölelte az ujjaival.
- Csináld! - utasítottam. Ekkor Orsi nyakát kezdtem el csókolgatni, majd hírtelen a melleit, csak úgy pólón keresztül. Hát menekült volna, de visszahúztam. Kezével tolta el a fejemet. Ekkor közelhajoltam hozzá és vadul csókolózni kezdtem vele. Meglephette, de szerintem ezt ő is nagyon akarta, mert nagyon igyekezett. Közben Vandácska gyorsabb tempóra váltott. Ott hagyva Orsit, vele kezdtem el csókolózni. Ő azért sokkal szerényebb volt. Mikor bedugtam a nyelvem a szájába, szinte összeszorította az ajkait, apró kis nyelvecskéjét meg letapasztotta az alsó fogsorához.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 vakon53 2016. 01. 31. vasárnap 09:38
Holvan a folytatás?
#14 listike 2014. 04. 29. kedd 07:25
Jó volt.
#13 A57L 2013. 09. 15. vasárnap 05:40
Elég jó.
#12 papi 2013. 04. 12. péntek 20:17
Jó olvasmány
#11 mackó2009 2012. 10. 23. kedd 09:35
A leskelődők megkapták megérdemelt jutalmukat.
#10 bikmakk 2011. 09. 21. szerda 11:05
Jó a sztori, csak az a kár, hogy pont ilyen történetet már olvastam.
#9 sihupapa 2008. 11. 24. hétfő 01:41
na ja
#8 Ildikó 2003. 05. 12. hétfő 15:42
Kezdek ideges lenni, ettől a sok hülyétől! Ki a f×××t érdekel, hogy igaz e vagy mese??!!!
Izgalmas, izgató történet! Tetszett! Ha igaz, akkor irigylésre méltó! Aki csak annyit tud írni, hogy "mese, mese..." annak biztosan elakadt a szava az irigységtől! :)))
#7 kokusz 2003. 05. 11. vasárnap 23:53
mese,mese meskete.
#6 XXX 2003. 05. 11. vasárnap 22:38
Nem rossz, nem rossz...
#5 Adam 2003. 05. 11. vasárnap 22:17
Elég gagyi... hány évesek a lányok?
Maximum 5-ös...
#4 morales 2003. 05. 11. vasárnap 21:55
nekem tetszett.Szeretem az életsazgú történeteket.csak velem mért nem történik meg ilyesmi.......
#3 Hilti 2003. 05. 11. vasárnap 15:18
Maradhat :)

8 pont
#2 Géza 2003. 05. 11. vasárnap 14:04
Kurva jó, 9 pont.
#1 Törté-Net 2003. 05. 11. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?