A+ A-

A hosszú hétvége

Amikor a csengő megszólalt, megigazítottam a nyakkendőmet, és egy utolsó pillantást vetettem magamra a tükörben. Fekete ing, piros nyakkendő. Korrekt. Az ajtóhoz siettem, felkavarva a levendula és kávé illatú levegőt, és igyekeztem erőt venni az izgalomtól remegő kezemen. Hallottam a nő kuncogását az ajtó előtt, és a szívem a torkomban dobogott… Elhúztam az ajtót takaró piros függönyt, aztán kinyitottam az ajtót.
Júlia passzentos piros miniruhában állt az ajtó előtt, ami épp csak leért hosszú combja tetejéig, és anatómiai részletességgel rajzolta ki lapos hasát, apró, de formás mellét. Világos rúzs volt a száján, és hosszú haját kibontva viselte. Izgatottan kuncogott…
… a sportpólós férfira, aki mellette állt. A fickó mellizma átütött a vékony anyagon, de szögletes arcán, tekintetén, valahogy meglátszott a diplomáért végigküzdött évek száma. A mosolyom egyből lehervadt.
- Hoztam valakit - kuncogta Júlia, szeme sarkából felnézve a hívatlan vendégre. - Ha nem baj.
Első döbbenetemben reagálni sem tudtam.
- Nem, persze - mondtam ösztönösen, miközben összeomlott fejemben a randi, amit elképzeltem. - Előd - mutatkoztam be.
- Ákos - szorította meg a kezem, kaján vigyorral. Egy vigyorral, amibe nem bírtam nem beleképzelni a felsőbbségességet, holott nyomát sem láttam.
- Gyertek beljebb - mondtam fanyar szájízzel, és félreálltam az útból.
Júlia lépett be először, megcsapott virágos parfümje és leheletében a Sangria illata, a kuncogása szinte elandalított. Nem tévesztettem el, hogy Ákos a hátára tette a kezét, amikor követte a keskeny nappaliba. A helyiségen látszott a női kéz, ami berendezte, piros vaselemekből hegesztett galéria emelkedett az egyszerű parketta fölé, fehér minimalista szekrénysor húzódott a fal aljában. A fellógatott képek kávét ábrázoltak, és egy nyugodt, zen kertet.
- Csüccs le! - intettem a kanapé felé, hajamba túrva, miközben próbáltam összerakni, hogy mi is történik. Jó, persze, nem mondtuk ki, hogy randi lesz… De flörtölve beszéltük meg az alkalmat. Mi másra gondolhattam volna? - Mit kértek inni? Van gyümilé, bor, whisky, tequila…
- Whisky - mondta Ákos.
- Tequila - vágta rá egyszerre Júlia.
Nos, legalább buli lesz. Nem kell minden tervet kidobnom. Sóhajtva léptem át a konyhába és levettem a kredencről két whisky-s poharat és egy feleseknek valót. Beszívtam a whisky illatát, amíg töltöttem, és hallgattam a fojtott susmust a hátam mögött. Valaki rácsapott a másikra - talán a kezére? - és egy cuppanás is elhangzott. Amikor becsuktam a hűtő ajtót, és visszaértem, Júliáék gyanúsan rendben ültek egymás mellett, és várakozóan figyeltek a tálcámra.
- Egészség - nyújtottam át a poharakat. Júlia fahéjat szórt a kezére és magához ragadta a narancs szeletek egyikét, majd koccintottunk.
Magamhoz rántottam a forgószéket és leültem velük szembe a kanapén. Amíg Júlia lehúzta a tequilát, mi csendben kortyoltunk a whisky-be.
- Szóval, mizu? - kérdeztem egy erőltetett félmosollyal. Egymás szavába vágva mesélték, hogy edzőteremből ismerik egymást, és véletlenül úgy alakult, hogy együtt utaztak fel Pestre. Eredetileg csak útitársnak szegődtek el, de aztán a párbeszéd egyre jobban alakult, míg végül Júlia a vásárlásra is magával vitte Ákost.
Közben újra és újra megtöltöttem a poharakat. Ahányszor kimentem a hűtőhöz, a beszélgetés susmussá csendesült mögöttem, és ahányszor megköszörültem a torkom vagy becsuktam a hűtőajtót, elhallgattak és csendben vártak. Vajon mi történik a hátam mögött? Mi fiúk lassan kortyolgattuk, míg Júlia csak húsz perc múlva húzta le a következőt. A narancsszelet leve kifröccsent a kezére és állára, ahogy ráharapott, és elméláztam a kirúzsozott száján. És amikor nevetve próbált nyelni, hátradöntött fejjel, a dekoltázsán.
Sosem volt kibékülve az apró melleivel, de én imádtam a formáját. A ruha feljebb tolta, jól kiemelve a kerekded formáját. Egy csepp narancslé végig gördült a nyakán…
- Nem rossz - szaladt ki a számon, ahogy a csepp épp eltűnt a dekoltázsban. Csak akkor vettem észre, hogy Ákos arcon csókolja Júliát, hogy lenyaljon egy másik cseppet. A szívem kihagyott.
Mint mindig… a gyomrom elszorult a féltékenységtől, de a nadrágom is szűkebb lett. Nyeltem egy nagyot.
- Hozok még whisky-t! - böktem ki egy mentséget, magamhoz ragadva a poharakat, amíg nem figyelnek. Gyorsan kisiettem a konyhába, összeszedni a gondolataim. A szívem hevesen vert. Nyugi, mondtam magamnak. Remegő kézzel töltöttem újra, miközben harag és vágy keveredett bennem.
- Töröljük le! - mondta Júlia éppen, és egy kicsit megörültem. A susmus újraéledt, de ez már kevésbé zavart. Szóval elhessegette a nyakától a srácot. Lehúztam az egyik whisky-t alattomban és újratöltöttem magamnak… De a kisördög megbújt bennem. Miről susmusolnak annyit?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.17 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sunyilo 2019. 02. 5. kedd 21:10
Egy ebből készült pornófilm is ugyanilyen pocsék lenne...
#6 Andreas6 2019. 02. 5. kedd 17:00
Szimpla pornó-forgatókönyv.
#5 cscsu50 2019. 02. 5. kedd 08:03
jó közepes
#4 listike 2019. 02. 5. kedd 07:28
Egyszerűen pocsék.
#3 veteran 2019. 02. 5. kedd 04:11
Nem volt olyan jó. mint vártam.
#2 A57L 2019. 02. 5. kedd 03:01
Jobbat vártam.
#1 Törté-Net 2019. 02. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?